Katonku - Venom dal podloze pod black i thrash metal =) Tzw. 'pierwsza fala bm' to w wiekszosci byly zespoly grajace dosc prosty thrash, do ktorego dorzucono teksty o rogatym.
Slayer 'zaliczyl' plyte, ktora mozna uznac za oldskulowy bm - Hell Awaits.
Hmmm...TH - nie za fajne, ale także nie jest jakieś koszmarne. Piosenki ich wogóle mnie nie kręcą, lecz znam kilka osób, którym bardzo się podobają :/ Ja tam osobiście nie przepadam za TH. Nie podoba mi się zwłaszcza ich wizerunek. Którą płeć oni mają przedstawiać? Zwłaszcza Bill, po reszcie jako tako mogę sie domyślić, że to chłopcy. Kiedy pierwszy raz dowiedziałam się o Tokio Hotel i zobaczyłam ich zdjęcia, to naprawdę nie wiedziałam czy Bill to rodzaj męski czy żeński.
Tokio Hotel - nie wiem czym się kierowali wymyślając tą nazwę. Może spodobał im się jakiś hotel w Tokio? To jest dla mnie tajemnca? Może wy wiecie coś na ten temat? Powiedzcie!
'Nazwa zespołu ma według członków zespołu oddawać to, co dane im jest teraz przeżywać. Tak więc hotel, bo w związku z granymi trasami koncertowymi wiele czasu spędzają w hotelach. Dodatkowo Bill twierdzi, że najlepiej mu się tworzy w hotelach i samochodach. Tokio jest odwołaniem do stolicy Japonii, do której członkowie zespołu chcieliby pojechać, gdyż jest to miasto ich zdaniem równie jak oni szalone. Poprzednia nazwa, Devilish (z angielskiego ‘diabelny, czartowski’), została zmieniona, ponieważ zespół nie chciał mieć mrocznego wizerunku.'
Wikipedia.
Ambitne to, nie ma co.
QUOTE(Vilanda @ 12.06.2006 23:08)
moja siostra stosuje to zamiennie z dodą.
ale z dwojga złego, doda chyba lepsza.
chociaż nie wiem ;d
dla mnie tokio fotel bardziej znośne. przynajmniej za bardzo nie wiem co śpiewają (a nawet jeśli wychwytuję coś to raczej się na tym nie koncentruję jak leci). a doda to królowa grafomanii p: jak słyszę 'znak pokoju' tudzież jakikolwiek inny jej twór to mi zęby drętwieją, bynajmniej nie z zachwytu.
Avadakedaver
13.06.2006 13:57
QUOTE(Nimfka @ 12.06.2006 21:33)
Poprzednia nazwa, Devilish (z angielskiego ‘diabelny, czartowski’), została zmieniona, ponieważ zespół nie chciał mieć mrocznego wizerunku.'
LoL.
Ambitny koment ^^.
Eloł Avada, steskniles sie?;)
Tokio Hotel pod paroma względami rpzynajmniej jest lepsze od rodzimego blog27, wypromowali sie pocżatkowo sami a nie dzięki tatusiom ze środowiska producenckiego. umieją też śpiewać co nie ejst wcale tak powszechne na rynku...
Oczywiste jest to ze makijaż Billa to zgrywa ale w sumie malo drastyczna, w porównaniu z ogromnym efektem jaki wywiera, wszscy wspominją o jego wyglądzie, cóż prawa rynku.
Jezuuuuuuuu za co? Mam nowych sąsiadów, a ich 12 letnia córka uwielbia pokazywać całej dzielnicy, że kocha TH, puszczając z wieży głośne decybele!
odpal jej idoli billusia - Venom :}
Mnie to nieco przypomina trochę zniewieściałe The Rasmus... Po ile oni mają lat? po 15? Zespół nastawiony na zarabianie kasy na biednych 13nastolatkach. Takie niemieckie Just 5...
Gorzej... to jest wogóle jakas poracha... a te dzieciaczki co tego słuchają nawet sie z nimi porozmawiac nie da bo jak powiem nie lubie ich to oni uwarzaja za swój obowiązek mnie scierwic... jakby się tym ktos przejął...
Tokio Motel i Stary Fotel...hmm. Osobiście: nie trawie, nie toleruje, nie znosze, nie...dodajcie sobie jakiś negatywny czasownik.
Jezuuuuuuuu za co? Mam nowych sąsiadów, a ich 12 letnia córka uwielbia pokazywać całej dzielnicy, że kocha TH, puszczając z wieży głośne decybele!
Znam ten ból. Mieszkam w bloku z jedną taką (16-letnią!), co na okrągło puszcza mi ten "shit"

. Jak przystało na wredną i złośliwą sąsiadówę, za każdym razem, kiedy ona puści TH - ja puszczam
Radio Maryja jeszcze głośniej. Nie ma to jak sprzęt jumany z dyskoteki. Nie zagłuszy mnie
Ja mam jeszcze gorzej. Moj sąsiad z dołu uwielbia techno. Ma cztery głośniki takie, że ledwo mu się do pokoju mieszczą. Uzywa ich w godzinach, gdy nie ma rodziców. Czyli od 7 - 14.00. Mnie albo nie ma w tych godzinach, albo śpię. O ile w pierwszej opcji to mnieto rybka, o tyle jak śpię to mogę zabić jak mnie ktoś obudzi. Nie mam czym zagłuszać, ale zawsze pozostaje stara, sprawdzona metoda: kaloryfer + klucz francuski.
Ja mam takich na górze.
Cóż. Mam nieco inną metodę;p
"Pierdolona Era Techno" na wielgachnych głosnikach mojej siostry załatwia sprawę
ja bym ich załatwiła czymś bardziej 'wytrawnym' i 'wysublimowanym' sasasa ;d
oni nie znają tak trudnych słów jak 'wytrawny' czy 'wysublimowany'
myślałam raczej o jakiejś metalowej rzeźni. ;d
hm...biorąc pod uwagę to, ze za Dimmu o mało nie dostałem kiedyś wpierdol to jednak podziękuję ;> wole metody tadycyjne ;>
jak chcesz to mam mrocznoszatanskopodla metode - oldskulowe country na caly regulator [;
jak chcesz to mam mrocznoszatanskopodla metode - oldskulowe country na caly regulator [;
Ooo! To jest myśl! Dzięki Child. Mam nawet taką fajną piosenkę...o ile się nie mylę to Rednex, Cotton Eyed Joe (ale znając mnie, pewnie pokiełbasiłam nazwę

).
PS. Hazel, weź sąsiada ustaw do pionu! Proponuję go rypnąc łopatą w łeb i do dołu
Rednex rządzi. Serio serio.
(Where did you come from, where did you go, where did you come from, Cotton Eye Joe...)
<lol>
Avadakedaver
22.06.2006 09:35
QUOTE(Kara @ 20.06.2006 12:46)
a te dzieciaczki co tego słuchają nawet sie z nimi porozmawiac nie da
tu bym się kłócił.
Avada, oni mają RACJĘ, bo czytają dużo bravo, a TY się nie znasz na prawdziwej muzyce i słuchasz jakiegoś gówna.
Avadakedaver
22.06.2006 11:12
mam kumpelę jedną która słucha Tokio Hotel (ma 18 lat

), ale można się z nią normalnie dogadać, i na pierwszy rzut oka nie stwierdziłabyś że słucha czegoś tak żałosnego (:*).
to może jakiś ewenement na skale światową.
Zgadzam się... Ale wiesz wyjątek potwierdza regułę...
Jeny tylko nie TH! Do dzisiaj mimo wielu rozważań na ten temat trudno mi jednomyślnie z kumplami stwierdzić jaką płeć posiada osoba, która śpiewa.
Robi mi się też żal tych wszystkich "fanek-kochanek", które twierdzą, że się zakochały w Billu czy Tomie.
A to napisała moja koleżanka właśnie jednej z tych "fanek - kochanek":
"TH TWINS" to najgorsze g**no jakie kiedykolwiek widział świat przepraszam, ale to kaleczy moje uszy.. ten wyjec z dziwnymi pofarbowanymi włosami i pomalowanymi paznokciami jest wprost żałosny.. transwestyta? a ten w osraj lokach też nie lepszy.. spodnie o pięć rozmiarów za duże.. co? żeby pampersa nie było widać? muminka przeżyję, ale mógłby za każdym razem nie wystawiać tak zwanej "klaty", bo cycki mu opadają.. do czwartego złamasa nic nie mam, tyylko mógłby czasem umyć włosy i ruszyć swoim cielskiem, bo jak posąg dawida nie wygląda..
to fajny poziom prezentuje "twój ziom"
Ooo! A wiedzieliście, że:
Członkowie zespołu są zagorzałymi fanami zwierząt (mamy tu na myśli zoolofilię:D) i roślin. Prowadzą wiele akcji charytatywnych, m.in. przeciwko drapierznemu wykorzystywaniu złóż papieru toaletowego Foxi w Iraku, a pieniądze z koncertów przeznaczają na odświeżacze do ust.
Napisała to jakaś dziewuszka, która jeszcze coś wspominała o sondzie analnej Dody... Należy się jej nagroda z wyobraźnie
Jak slyszę tą "tokiohotelowską" muzykę, to aż mi się wstyd przyznac, że pół mojej rodziny to Niemcy!
Huh, szkoda że się jeszcze żadna superfanka nie odezwała i nie zaczęła własną piersią bronić swoich idoli.
Nie no to dzisiaj iode sobie kulturalnie ulicą a tam małolaty w czarnych koszulkach TH ida i pokazują mnie palcami (miałam koszulkę rammstein) i mówią ale głupia cos tam... a potem ale ten Bill słodki jak ja go kocham. i mysle że to mówi wszystko o ich poziomie.
QUOTE(Avadakedaver @ 22.06.2006 13:12)
mam kumpelę jedną która słucha Tokio Hotel (ma 18 lat

), ale można się z nią normalnie dogadać, i na pierwszy rzut oka nie stwierdziłabyś że słucha czegoś tak żałosnego (:*).
na jakimś forum pisała kiedyś dziewczyna, która słucha m.in. iron maiden, rammsteina, black sabbath i o zone.
ja tam tokio hotel całkowicie bezproblemowo trawię, to znaczy, zupełnie mi nie przeszkadzają (;
iron maiden, rammsteina, black sabbath i o zone.
pobila moje combo Bathory-Celtic Frost-Cypress Hill :(
emoticonka, przeważnie takie "fanki-kochanki" TH nie potrafią bronić swoich "idoli", chociaż może i zdarzają się wyjątki..
Avadakedaver
27.06.2006 22:18
QUOTE(Child @ 27.06.2006 19:58)
iron maiden, rammsteina, black sabbath i o zone.
pobila moje combo Bathory-Celtic Frost-Cypress Hill

nic nie pobije combo mojego kumpla - Green Day, Boys
jedno i drugie to masowka ;]
niezaprzeczalnie są. tak. a żem zwierz tolerancyjny, mówię im 'idźcie i twórzcie na cześć i chwałę swoją. bylem nie musiał mieć z tym styczności. amen i joł'
Nie, no jasne, niech sobie tworzą...
Avadakedaver
30.06.2006 23:47
na którejś wiwie czy na czymś widziałem esemesa od pewnego człowieka. uwaga, cytuję
"tokio hotel jest głupie śmierdzi kałem i śpi w szafie".
"śpi w szafie" rozbawiło mnie niemożebnie.
kosmiczna wręcz xd muahahahhaa
Avadakedaver
01.07.2006 21:52
QUOTE(koala @ 27.06.2006 13:12)
pieniądze z koncertów przeznaczają na odświeżacze do ust.
więc za dużo z tych koncertów nie dostają, albo się uzależnili i tylko czterdzieści odświeżaczy dziennie trzyma ich przy życiu.
Zdarza się... Maja nieswierzy odech od zawsze i z powodu swych kompleksów reklamuja sie odswierzaczami do ust
całkiem możliwe
ZOMG!no to termin następnego zlotu Magicznych ustalony xP Żadnych wymówek nie akceptuję.
hłehłe. zrobić im mosh pod sceną :}
Bilety na koncert Tokio Hotel dostępne będą w cenach: 220 złotych (VIP), 110 złotych (miejsca siedzące) oraz 99 złotych (płyta).
O_o
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę