Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Tokio Hotel
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
angelkitty
no dobra niech wam wisi zbłaza jest, koniec offtopu
MisieK
wyrośnięty. do klawiatur sięga.
Hefaj
QUOTE(Child @ 10.04.2006 21:20)
Czild - albo mojego! XD

jak na kogos z rocznika 2004 to calkiem niezle idzie Ci obsluga kompa plus pisanie z czytaniem biggrin.gif
*

ej...

a spójrz na datę mojego przyłączenia... XDXDXD

dzięki Avada.
em
Wcale nie czuję się stara. Chociaż jak patrzę na Hefaja, to chyba powinnam.
MisieK
hefaj, plemnikiem nawet nie będąc juz posty pisałeś. ewenement.
Child
cicho gowniarze - od tego waszego zrzedzenia odezwalo sie moje lumbago, reumatyzm i znowu rece trzesa mi sie jak na delirce [;
itachi
Hefaj, jak się pisze posty przed urodzeniem, fajne uczucie?
Hefaj
QUOTE(itachi @ 10.04.2006 21:53)
Hefaj, jak się pisze posty przed urodzeniem, fajne uczucie?
*

takie śmieszne uczucie.

ej , ale wynika z tego że jestem najmłodszym modem na forum i wcześnie dostałem stanowisko , ha!

a ja nawet nie zauważyłem że od roku mam ustawioną taką datę O_O
Avadakedaver
Ludzie, dajcie mi już spokój, nie macie pojęcia o moich kontaktach męsko-niemęskich; fakt że z Hazel siętrocheę "napowygłupiałem" i za to dostałem u niej "ignoranta" na gg ale wporzo.
wszyscy znajomi mi się dziwią jak ja mogę tak normalnie z laskami gadać, bo oni to nie potrafią tak podejść i porozmawiać, a ja tak.
I kiedy zawsze jak jest potrzeba coś od dziewczyn załatwić, albo czujemy że zbliża się kartkówka z ekonomii, to cała klasa, mówi "<moje śmieszne imię> no weź, zrób coś!"
no i <moje śmieszne imię> idzie, albo raczej stoi w miejscu, i tak zgrabnie kobiecie komplementy mówi, że ona w ogóle nie wie o co mi come on.
Przy tym całym zamieszaniu moich kontaktów z pannami/paniami wszyscy się zastanawiają, jak to jest możliwe, że przy moim gadanym nie mogę se znaleźć baby.
za młody za to jestem.
PS.
wiem, że chodzi Wam o kontakty na forum. ale uwieżcie mi - jeszcze mnie nie znacie.
Child
Ludzie, dajcie mi już spokój, nie macie pojęcia o moich kontaktach męsko-niemęskich; fakt że z Hazel siętrocheę "napowygłupiałem" i za to dostałem u niej "ignoranta" na gg ale wporzo.
u mnie tez [;
hazel
wszyscy znajomi mi się dziwią jak ja mogę tak normalnie z laskami gadać
To miało być normalnie?
MisieK
Bill nawiązuje kontakty damsko-męski z panią od ekonomii. ciekawe XD
Avadakedaver
Misiek, ale za to jakie są tego skutki!!

Hazel,

nie macie pojęcia o moich kontaktach męsko-niemęskich; fakt że z Hazel się trocheę "napowygłupiałem" (...)  na gg ale wporzo.

jeszcze mam Ci coś wyjaśnić?
Ahmed
Misiek, ale za to jakie są tego skutki!!

Wolę się nie domyślać...
Jutro będą o tym pisać w Fakcie albo w SuperExessie ;]
Shell
Boze Avada daj spokoj juz. Po co ty sie tak wszystkim przejmujesz? Jenyy mnie to juz irytuje powoli. Wszyscy sobie zartuja a Avada tłumaczy nam wszystko i na dodatek mówi serio.
Ehhh
Katon
Taki już jego urok. Mam wrażenie, że właśnie po to wszyscy sobie żartują.
MisieK
bo on to czyni z takim polotem.
Child
Misiek - mistrz cietej riposty XDDD
MisieK
XD
jep.
rotfl. właśnie sobie załatwiłem prace w browarze na wakacje. jest jeden problem. open'er.
Katon
Open'er to nie jest problem. To praca jest problemem.
MisieK
ej jabym tam obsługiwał maszynę rozlewającą browary.... ;D
Child
tylko nie pomyl nas z Ciri [;
MisieK
chciałem się jej pochwalić a ty mi wyskoczyłeś. od kiedy ty wogóle dostępny jesteś?tongue.gif
lolita
QUOTE(Elvaralinde @ 02.04.2006 19:13)

chłopiec kretytnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ma naimie bill i ma 16 lat

dzieki. nie wiedzielismy. myslelismy ze to Avadakedaver. Bachor

1. Masz szczęście, że jesteś kobietą. Zwyzywałaś damę od kretynów i gdybyś była facetem... to bys miala przejebane jak bialy naziol krecacy sie po bronxie w kapturze KKK z kartka 'niecierpie pierdo*onych asfaltow' No. Mniej więcej tak miałbyś przejebane gdybyś była facetem.
2. Wiedziałem, że fanki Billa dotrą aż tu. Katon

juz za niedlugo zostaniemy zepchnieci do andergrandu.
znowu Bachor
Child
srogo

i proponuje zamiast wykrzyknikow prozac. i valium.
matoos
Przestańcie na nią najeżdżać bo się w sobie zamknie.
Katon
Byłoby spoko.
Child
w sumie taki efekt nie jest zly
matoos
W sobie, a nie w ogóle. Zamknięcie w sobie rzadko objawia się zamknięciem w sensie paszczowym.
Lupek
QUOTE(lolita @ 11.04.2006 13:17)
QUOTE(Elvaralinde @ 02.04.2006 19:13)

chłopiec kretytnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ma naimie bill i ma 16 lat

*

Oto przykład jak TH wpływa na ludzi ;]
Eva
Przydalaby sie mala dawka
re
re
re
relaksu XD
Avadakedaver
Ludziska.
macie mnie za niedorozwiniętego psychicznie i emocjonalnie małego Sida Leniwca.
Dobrze wiedziałem, że cały czas się wszyscy <nie powiem za mnie> nabijacie. Ale, do cholery, ile to czasu może trwać?
A poza tym ja się wcale wszystkim aż tak nie przejmuję, jakby się mogło wydawać, po prostu czekając na lepsze czasy bawię się zaistniałą sytuacją.
Eva
Milcz babo wreszcie :d
em
LOL.
Avada, ja tam nic nie chcę mówić, ale twój post o "podrywaniu pani od ekonomii" doprowadził mnie do łez i myślałam, że nic lepszego już nie wymyślisz, ale porównanie do Sida Leniwca... Uhuh.
Posty angelkitty i lolity - nie sądziłam, że taki prosty temacik dostarczy mi tyle rozrywki w nudne, deszczowe, wtorkowe popołudnia.
*kwik* - *spada z krzesła*.
Child
A poza tym ja się wcale wszystkim aż tak nie przejmuję, jakby się mogło wydawać, po prostu czekając na lepsze czasy bawię się zaistniałą sytuacją.
jasne. oczywiscie. aha. naturalnie.
Eva
<miź miź>
Child
<smyr smyr>
Eva
<drap drap>
Ahmed
Czuję się zdeprawowany Waszymi poczynaniami. Nie mogę na to bezczynnie patrzeć i apeluję o zachowanie choćby pozorów przyzwoitości.
Katon
Co Ty tu za bezeceństwa niewierny ach niewierny giermku mój wyczyniasz z damą? Raczej za kurami lataj, które to owe są twej kondycji i pochodzeniu właściwsze.
Eva
Nie marudz.
Child
z kurami spac nie chadzam. z damami - a i owszem.

<gryz gryz>
Katon
Tupię nogami i rwe włosy z głowy. Mam sporo, więc to trochę potrwa.
Child
a sporo tychze glow, czy nog?
Eva
<ryw ryw>
Child
<rywin rywin> XD
Katon
Głów. Niby dlaczego jestem taki mądry myślisz?
Child
mnie chlopu prostemu, acz z lekkim skrzywieniem na psychice i w plecach, matula powtarzala, ze liczy sie jakosc.
Katon
Źle Ci powtarzała. Liczy się ilość.
Eva
Ja z wieloletniego doswiadczenia powiem wam, ze liczy sie i to i to.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.