znaczy sie, wacpan jest zwolennik koncepcji chinskiej, ew. hinduskiej?
Jeśli chodzi o głowy to zdecydowanie. Ludzie, serio macie po jednej głowie? Są moje fotki na forum, możecie sprawdzić.
Ajezusmaryja! Hydra! Wolajcie po Heraklesa!
Odrosną. A patent z pochodniami znamy. Czytaliśmy mitologię. Nie damy się załatwić jak mój dziadek.
znacz sie stryj dostal zgagi i niestrawnosci na widok Dratewki?
Tak. Ale on był zjebany. Ojciec nie zapraszał go na imieniny.
child, zadzwoń po osła on ma doświadczenie ze smokami.
QUOTE(Katon @ 10.04.2006 14:49)
To wszystko to ja jestem. Tylko się zbiega na dole. A to sprzed kilku lat - już jest nas więcej. Child - zginiesz. Ty MisieK też bo pomyliłeś mnie ze smokiem. I Elva - za zdradę.
Boże. Jacy my głupi jesteśmy. Ze szczególnym naciskiem na mnie =p
Katarn90
11.04.2006 17:37
najgorsze jest to, że przez lachociągów z Tokio hotel, wszyscy szydzą z całkiem dobrej kapeli brytyjskiej Tokio Dragons.
Smok, hydra, co za różnica. I to i to głupie i oślizgłe;p
Naślę na ciebie moją horde lekkich myśliwców, odrzucę statek matkę i kilka bombowców i ostanie się po tobie ino łuska, ino mięso mielone!
sw. Jerzy da nam wsparcie ogniowe :}
MNIE?! Oz Ty Katonie. A ja chcialam do Ciebie przyjechac. :d
avalanche
12.04.2006 06:37
misiek
co się szwędasz tutaj z dziwnymi ludźmi.
placki miałeś jeść, pamiętasz?
Elva, ależ ja Cię zjem metaforycznie. Możesz się już zacząc zastanawiać czego to metafora.
Odległe asocjacje. Nie kumam.
No patrz. Nie Elva, nie chodzi mi o telefony za złotówkę.
ava, mówiłem ci ze placków nie lubie. władcy międzygalaktycznych imperiów nie lubią placków.
Katon oczywiście w pełni sobie zdaje sprawę z angielskiego wybrzmienia słów "to eat somebody"
Można jeszcze się rozdrabniać i zjadać czyjeś części ciała, ale to już jest kosmate
Może i kosmate, ale bliższe prawdy niż telefon za złotówkę =P
No co? Kasę trzepią na wiernych <tfuu> fanach
kupie sobie i zaloze na openera xD
Dobra. Teraz uwaga, bo będzie na serio. I na temat. Tzn. chciałem dokonać krótkiej recenzji piosenki i klipu "Schreil".
No bo, jakby wam to powiedzieć. Gdyby oni nie wyglądali tak jak wyglądają... gdyby nie śpiewali po niemiecku... no... to ten... ten kawałek jest taki nawet fajny. Riff wpada w ucho. Taki pancur. Teledysk komiczny. Chociaż nie wiem jak to tam z imprezami w Niemczech. Ja jak miałem 14 lat to nie chadzałem na takie z sexem i rzyganiem. A już napewno nie na takie, gdzie się rzyga i kopuluje równocześnie. No ale Niemcy są postępowe, może zaczynają wcześniej. Ale piosenka słuchalna. Ba. Więcej niż słuchalna.
Avadakedaver
22.04.2006 09:50
ale jako że to są młodzi niemcy śpiewający po niemiecku i malujący się po oczach i noszący okropeczne fryzury, nie zdzierżę żadnej ich piosenki.
fuj.
hm to chyba troche jest tak ze jak sie w towarzystwie wyskoczy z tym ze sie podoba kawalek Britney czy Lopez to mozna byc jeszcze od biedy awangardowym i oryginalnym bo to jest pop i wioska taka ktora niczego nie udaje i na nic sie nie kreuje.
natomiast gdyby powiedziec ze podoba sie nam kawalek tokio hotel ktorzy staraja sie byc 'powazni&tajemniczy&?mroczni?' to juz dupa po calosci. nic juz nie wyrwiemy przez miesiac.
Ej bez kitu. Nie istnieje już blog, który mnie zainspiriował. Oddajmy mu hołd.
O jeeeee! Temat z moim ulubionym zespołem i jego supergitescoolzajetegesowatą wokalistką!! Ma ktoś adresy jakiś fajniusiowatych blogasków z ToKiO HoTeL!!!
Bill Kaulitz- urodzony 1 września 1989 roku
znaki szczegulne- manganowy fryz, kolczyk na języku i na prawej brwi, pomalowane paznokcie i nietypowy styl ubierania, tatuaż z znakiem T.H
ulubiony kolor- czarny
ideał dziewczyny- siostry Olsenki
ulubiona piosenkarka- nena
ulubiony zespół- metalica i green day
Swoj ziom!
Łaaaa, on jest w Twoim wieku!
Spadaj, pol roku mlodszy. Ponad. Nie liczy sie.
No ale wiesz... hmm... nadrabia urodą, nie? XD
Avadakedaver
27.04.2006 23:16
no to jeszcze bardziej dobił nas "pierwszy września" bo teraz to jest jeszcze data urodzin szatana wrodzonego.
on lubi Nene!
ja też!
nojnundnojnzisluftbalons!
normalnie on jest moim przeznaczeniem!
hihihihi ^^
Avadakedaver
28.04.2006 00:26
gdzieś już to słyszałem od Ciebie Hazel ale mówiłaś wtedy o jednym z USERÓW, czyż nie...?
;>
Avadakedaver
29.04.2006 09:24
widzę, ze ciągle wszyscy nie maą pewności, więc mówmy nim ONO.
Albo płeć niesprecyzowana
QUOTE(Avadakedaver @ 28.04.2006 00:26)
gdzieś już to słyszałem od Ciebie Hazel ale mówiłaś wtedy o jednym z USERÓW, czyż nie...?
;>
Mejbi, bejbi;)
Pawelord2
30.04.2006 22:21
BlackOmen
30.04.2006 22:32
It`s a TRAP!
One są chyba parą. No zobaczcie! Wszędzie razem!
TutajI tutaj...Tu też!i tu...no i tutuLesby, bo lesby, ale za to ładnie razem wyglądają.
Tutaj kilka fajnych fotomontaży 
Acg... zapomniałabym, napewno słyszeliście o przeróbce
Durch Dem Monsum
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę