Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Tokio Hotel
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Child
znaczy sie, wacpan jest zwolennik koncepcji chinskiej, ew. hinduskiej?
Katon
Jeśli chodzi o głowy to zdecydowanie. Ludzie, serio macie po jednej głowie? Są moje fotki na forum, możecie sprawdzić.
Child
Ajezusmaryja! Hydra! Wolajcie po Heraklesa!
Katon
Odrosną. A patent z pochodniami znamy. Czytaliśmy mitologię. Nie damy się załatwić jak mój dziadek.
Child
znacz sie stryj dostal zgagi i niestrawnosci na widok Dratewki?
Katon
Tak. Ale on był zjebany. Ojciec nie zapraszał go na imieniny.
MisieK
child, zadzwoń po osła on ma doświadczenie ze smokami.
Katon
Jestem hydrą, tumanie.
Katon
QUOTE(Katon @ 10.04.2006 14:49)

To wszystko to ja jestem. Tylko się zbiega na dole. A to sprzed kilku lat - już jest nas więcej. Child - zginiesz. Ty MisieK też bo pomyliłeś mnie ze smokiem. I Elva - za zdradę.

Boże. Jacy my głupi jesteśmy. Ze szczególnym naciskiem na mnie =p
Katarn90
najgorsze jest to, że przez lachociągów z Tokio hotel, wszyscy szydzą z całkiem dobrej kapeli brytyjskiej Tokio Dragons.
MisieK
Smok, hydra, co za różnica. I to i to głupie i oślizgłe;p
Naślę na ciebie moją horde lekkich myśliwców, odrzucę statek matkę i kilka bombowców i ostanie się po tobie ino łuska, ino mięso mielone!
Child
sw. Jerzy da nam wsparcie ogniowe :}
Eva
MNIE?! Oz Ty Katonie. A ja chcialam do Ciebie przyjechac. :d
avalanche
misiek

co się szwędasz tutaj z dziwnymi ludźmi.

placki miałeś jeść, pamiętasz?
Katon
Elva, ależ ja Cię zjem metaforycznie. Możesz się już zacząc zastanawiać czego to metafora.
Child
telefonow za zlotowke?
Katon
Odległe asocjacje. Nie kumam.
Katon
No patrz. Nie Elva, nie chodzi mi o telefony za złotówkę.
MisieK
ava, mówiłem ci ze placków nie lubie. władcy międzygalaktycznych imperiów nie lubią placków.
matoos
Katon oczywiście w pełni sobie zdaje sprawę z angielskiego wybrzmienia słów "to eat somebody" wink2.gif
matoos
Można jeszcze się rozdrabniać i zjadać czyjeś części ciała, ale to już jest kosmate wink2.gif
Katon
Może i kosmate, ale bliższe prawdy niż telefon za złotówkę =P
Child
ale heca ;P
hazel
No co? Kasę trzepią na wiernych <tfuu> fanach
MisieK
kupie sobie i zaloze na openera xD
Katon
Dobra. Teraz uwaga, bo będzie na serio. I na temat. Tzn. chciałem dokonać krótkiej recenzji piosenki i klipu "Schreil".

No bo, jakby wam to powiedzieć. Gdyby oni nie wyglądali tak jak wyglądają... gdyby nie śpiewali po niemiecku... no... to ten... ten kawałek jest taki nawet fajny. Riff wpada w ucho. Taki pancur. Teledysk komiczny. Chociaż nie wiem jak to tam z imprezami w Niemczech. Ja jak miałem 14 lat to nie chadzałem na takie z sexem i rzyganiem. A już napewno nie na takie, gdzie się rzyga i kopuluje równocześnie. No ale Niemcy są postępowe, może zaczynają wcześniej. Ale piosenka słuchalna. Ba. Więcej niż słuchalna.
Avadakedaver
ale jako że to są młodzi niemcy śpiewający po niemiecku i malujący się po oczach i noszący okropeczne fryzury, nie zdzierżę żadnej ich piosenki.

fuj.
Katon
Dokładnie tak.
Nes
hm to chyba troche jest tak ze jak sie w towarzystwie wyskoczy z tym ze sie podoba kawalek Britney czy Lopez to mozna byc jeszcze od biedy awangardowym i oryginalnym bo to jest pop i wioska taka ktora niczego nie udaje i na nic sie nie kreuje.
natomiast gdyby powiedziec ze podoba sie nam kawalek tokio hotel ktorzy staraja sie byc 'powazni&tajemniczy&?mroczni?' to juz dupa po calosci. nic juz nie wyrwiemy przez miesiac.
Katon
Ej bez kitu. Nie istnieje już blog, który mnie zainspiriował. Oddajmy mu hołd.
Child
minuta ciszy
Gem
O jeeeee! Temat z moim ulubionym zespołem i jego supergitescoolzajetegesowatą wokalistką!! Ma ktoś adresy jakiś fajniusiowatych blogasków z ToKiO HoTeL!!!
Eva
Bill Kaulitz- urodzony 1 września 1989 roku
znaki szczegulne- manganowy fryz, kolczyk na języku i na prawej brwi, pomalowane paznokcie i nietypowy styl ubierania, tatuaż z znakiem T.H
ulubiony kolor- czarny
ideał dziewczyny- siostry Olsenki
ulubiona piosenkarka- nena
ulubiony zespół- metalica i green day

Swoj ziom!
Katon
Łaaaa, on jest w Twoim wieku!
Eva
Spadaj, pol roku mlodszy. Ponad. Nie liczy sie.
Katon
No ale wiesz... hmm... nadrabia urodą, nie? XD
Avadakedaver
no to jeszcze bardziej dobił nas "pierwszy września" bo teraz to jest jeszcze data urodzin szatana wrodzonego.
Shell
on lubi Nene!

ja też!

nojnundnojnzisluftbalons!

normalnie on jest moim przeznaczeniem!

hihihihi ^^
hazel
Sexi beast
Avadakedaver
gdzieś już to słyszałem od Ciebie Hazel ale mówiłaś wtedy o jednym z USERÓW, czyż nie...?
;>
Gem
To nie jest ON tylko ONA! Taką subtelną urodę może mieć tylko kobieta!

http://data1.blog.de/blog/b/bookland/img/T...-Hotel-Bill.jpg -> O!

http://www.jomatotu.de/files/page0_blog_entry133_1.jpg -> nawet jest aktorką!

http://img460.imageshack.us/img460/2913/plakattom5nq.jpg -> a ta jej koleżanka z zespołu to też niezła szmula!

Ciekawe...
http://i1.tinypic.com/mkcf38.jpg
Avadakedaver
widzę, ze ciągle wszyscy nie maą pewności, więc mówmy nim ONO.
Albo płeć niesprecyzowana
hazel
QUOTE(Avadakedaver @ 28.04.2006 00:26)
gdzieś już to słyszałem od Ciebie Hazel ale mówiłaś wtedy o jednym z USERÓW, czyż nie...?
;>
*

Mejbi, bejbi;)
Pawelord2
hehe

http://republika.pl/blog_cf_708831/1346516...ichte_12_1_.jpg

pedałek czy panienka
"...P..."
BlackOmen
It`s a TRAP!
Gem
One są chyba parą. No zobaczcie! Wszędzie razem!

Tutaj

I tutaj...

Tu też!

i tu...

no i tu

tu

Lesby, bo lesby, ale za to ładnie razem wyglądają.

Tutaj kilka fajnych fotomontaży smile.gif

Acg... zapomniałabym, napewno słyszeliście o przeróbce Durch Dem Monsum

Child
whoa!
Ahmed
jesteśmy inwigilowani ;]
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.