Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Tatuaż
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
kObra.
http://img205.imageshack.us/my.php?image=obraz0012jp0.jpg

Może nie piękny narazie, bo zaczerwieniony i w ogóle, bo wczoraj robiony, to jeszcze rana jest.
Ale...Kolejny dobytek na mym ciele - chciałam się pochwalić ;]
owczarnia
Ładny, też mam w tym miejscu smile.gif. Ino wzdłuż, znaczy się w poprzek. Linii gaci wzdłuż, ale nie widać w majtach (brr, wyłażące spod stringów górą tattoo), bo niziutko, sama kosć ogonowa i przyległości.
kObra.
Nic mi nie mów, jak ja widzę tatuaż i stringi :|
Ugh...Masakra.
Narazie wiesz, musi mi zejść zaczerwienienie i w ogóle.
Ale ogólnie super ;]
A Ty co masz za napis?
U mnie są 3 cnoty boskie ;]
owczarnia
A nienie, ja nie mam napisu. Ja mam rajskie pnącze tongue.gif. Wiesz, do tych feniksów i kolibrów wink2.gif.
Qbek_Wredniak
No no kObra, calkiem przyjemne smile.gif Podoba mi sie uzupelnienie cieniami smile.gif Dzieki temu te krzaczki nie sa takie hmm zwykle smile.gif Ja mialem w tym tygodniu robic lydeczki, ale niestety forsa mi sie rozeszla na powazniejsze wydatki :/ Ale w przyszlym miesiacu juz sobie nie odpuszcze smile.gif hehe smile.gif
kObra.
Owczarnia aha, aha xD
Masz zdjęcie? Z chęcią obejrzę ^^

Qbek dzięki smile.gif to zasługa tatuażysty, sam z siebie stwierdził że zrobi cienie, żeby nie wyglądało tak "goło" ;] ;]
A co sobie robisz?
Qbek_Wredniak
Z tylu lydek, od achillesa po dol kolanowy, na lewej NEVER a na prawej AGAIN smile.gif Z ladnymi cieniami i przyjemna mroczna czcionka wink2.gif Zadnymi gotykami, to mi srednio podchodzi. Oczywiscie wszystko tak wymierzone co by skarpeta literek nie zaslonila wink2.gif
kObra.
Oczywiście ;]
Skarpetka ;]
Niedawno się dowiedziałam że moja znajoma zrobiła sobie przez całe plecy swoje imię literami gotyckimi.
Imię jej składa się z 6 liter, zapłaciła 1200 zł i koleś jej robił to przez 3 dni blink.gif blink.gif blink.gif ....Trochę mi się wierzyć w to nie chciało, ale jak ją zobaczę dopiero uwierzę.
Qbek_Wredniak
No pieknie, pieknie, ale to juz mi troszke pod narcyzm podchodzi smile.gif hehehe smile.gif no chyba, ze.... eee nie nie bede tego pisal bo mlodzi ludzie czytaja to forum wink2.gif Ostatnio pewna znajoma mi powiedziala, ze nie wygladam na nosiciela tatuazu po tym jak jej go pokazalem smile.gif A wczoraj wyskoczylem do aqua Parku i powiem, ze co starsze ludziki dziwnie sie patrzyly smile.gif A ponizej dorzucam dzielo ktore nosi moja kumpelka smile.gif -----> http://img115.imageshack.us/img115/439/k043xu3.jpg
kObra.
Na Ciebie dziwnie patrzą? ;]
Ja jestem wolontariuszem m.in. np. w hospicjum
No wyobraź sobie jak patrzą na mnie wink2.gif jak im wyskoczy wytatuowana i z kolczykiem w wardze wink2.gif wink2.gif
Całkiem wesoło jest ;P
Qbek_Wredniak
A czy my sie tym przejmujemy ?smile.gif NIEEE SAAADZEEE smile.gif heheheeh smile.gif Kolczyki w wardze i jezyku sa bardzo hmm krecace smile.gif Ale jak narazie musze sie powstrzymac, mimo, ze kolczyk juz mam kupiony :/ Ehhhh
kObra.
Kręcące wink2.gif
Ładnie to ująłeś ;]
Powiem szczerze, że czasami kolczyk muszę zdejmować, bo przeszkadza w niektórych sytuacjach >; ))
Qbek_Wredniak
Wlasnie te niektore sytuacje stoja mi na przeszkodzie przed podziurawieniem sie. Jeszcze przez kilka tygodni bede miec stycznosc z dosyc nieprzyjemnymi bakteriami ktore w kontakcie ze swieza rana moga wywolac niepozadane komplikacje :/ Ehhhhhh Jak widze kumpele z kolejnymi trzema dziurkami w uszach to mnie nosi wink2.gif
kObra.
Moja przyjaciółka ma 3 kolczyki w wardze, 1 w łuku brwiowym, i chyba z 30 w obu dziurkach w uszach biggrin.gif biggrin.gif miała jeszcze w dłoni, ale musiała wyjąć.
Qbek_Wredniak
ZAPOZNAJ MNIE Z NIA!!! PRRROOOSZEEEEEE smile.gif BLAGAM NA KOLANACH!!!! smile.gif HAHAHAHAHA smile.gif
kObra.
Buahahah! ;]
No leje ;]
Ale wiesz, ona z Poznania jest ;] nie przeszkadza Ci to ;p?
Qbek_Wredniak
Pikus, jakis 250 km ode mnie smile.gif do krakowskiej rodzinki mam podobna odleglosc wiec nie ma zle wink2.gif kurcze przy wikendzie taki ciekawy humor mnie chwycil wink2.gif fiu fiu wink2.gif
kObra.
..A wiesz, ona ma rodzinę w Bielsku-Białej bodajże ;P to już bliżej trochę, nie ;]?
Qbek_Wredniak
Ano blizej, blizej smile.gif A jakie piekne okolice biggrin.gif Dajesz jakis namiar wink2.gif heheheheehe smile.gif
kObra.
No nie wiem ;P bym się musiała jej najpierw zapytać czy mogę ;]
Bez niczyjej zgody żadnych namiarów nie podaję ;]
Qbek_Wredniak
Kilkanascie postow wyzej masz moje zdjecie. Troszku podpicujesz w photoshopie i bedzie gites smile.gif napewno sie zgodzi wink2.gif
kObra.
Hehe, ok ;P
Pokażę ;]
kObra.
Postanowienie świąteczne? ;]
Heh ;]
Też tak można ;]
em
no, no, no, niezły czat.
owczarnia
QUOTE(kObra. @ 29.12.2006 18:58)
Owczarnia aha, aha xD
*

Mieć może i mam, ale z pewnością nie do oglądu publicznego wink2.gif. Mąż by mnie chyba zabił, a i ja sama skłonności ekshibicjonistycznych jakoś w sobie póki co nie odkryłam. Musisz mi uwierzyć na słowo, że jest, jest kolorowy (jak wszystkie moje tatuaże), i jest - moim przynajmniej zdaniem - bardzo ładny smile.gif.
kObra.
QUOTE(owczarnia @ 29.12.2006 21:34)
QUOTE(kObra. @ 29.12.2006 18:58)
Owczarnia aha, aha xD
*

Mieć może i mam, ale z pewnością nie do oglądu publicznego wink2.gif. Mąż by mnie chyba zabił, a i ja sama skłonności ekshibicjonistycznych jakoś w sobie póki co nie odkryłam. Musisz mi uwierzyć na słowo, że jest, jest kolorowy (jak wszystkie moje tatuaże), i jest - moim przynajmniej zdaniem - bardzo ładny smile.gif.
*

Wierzę Ci na słowo, Kochana biggrin.gif
Aczkolwiek, żałuję, że nie mogę go ujrzeć ;]
Avadakedaver
riaktywejszyn!
poszukuję galerii z tatuażami integrującymi się z ciałem, jak koleś zrywający sobie skórę z klatki pod kt órą to skórą ma kostium spidermana, jak tygrys który od środka ciała wyszarpuje łapą dziurę chcąc wyjść, jak wytatuowany brak skory i żebra z sercem na wierzchu.
pliiiiis szukam już dwa dni.
em
ale chyba nie masz zamiaru sobie takiego strzelić, co?
Avadakedaver
a właśnie że mam. Ino musi pasować.
em
lulz
na tej stronie jest ich więcej, ale nie rób tego. straszna wiocha imho.
PrZeMeK Z.
Avada, co oni Ci zrobili w tych Szamotułach? Weeeeeź.
Ja wiem, że Ty zamierasz umrzeć młodo, ale pomyśl o tym, jak się będziesz za trzydzieści lat czuł z tatutażem, który na kilometr krzyczy "JESTEM ORYGINALNY I CHCĘ WYRYWAĆ PANNY, ALE NIE STAĆ MNIE NA DROGIE AUTO I NIE UMIEM KIWAĆ GŁOWĄ DO DISCO POLO".
Ludwisarz
Avada - a co, Hitman mial taki, czy pan z Prince of Persia?
Child
Hitmanowy to ja moge mu cienkopisem maznąć za piątaka
owczarnia
Będę do bólu szczera. Mnie się Avaduś kojarzysz zdecydowanie bardziej z czymś takim niż takim, no ale to już kwestia gustu. Dla siebie myślę o czymś w tym rodzaju, że się przy okazji wcisnę wink2.gif. Tylko w poziomie.
abstrakcja
Tak jak dużo różnych dziwactw uwielbiam, tak tatuaże jakoś nie robią na mnie wrażenia. Nie przepadam. Sama mieć bym raczej nie chciała w ogóle.
Eva
Ja bym chciała, ale totalnie nie wiem gdzie. Musiałabym znaleźć miejsce, które spełniałoby dwa warunki. Raz - byłoby niewidoczne dla rodziny, dwa - byłoby w jakiś tam sposób pokazywalne. (no i skóra nie może się jakoś specjalnie w tym miejscu rozciągać) Plecy odpadają, ręce odpadają, nogi odpadają.. Więc co - pachwina i pośladki? :P Pośladki, przewiduję, przez lata się pewnie rozciągną potężnie.
Neonai
może szyja! jak będziesz chciała pokazać, to zwiążesz włosy , jak nie, to rozpuścisz;)
owczarnia
No, kark to jedno z piękniejszych miejsc na tatuaż smile.gif. Całkiem poważnie to mówię.
Avadakedaver
QUOTE(TimmY @ 20.07.2008 11:36)
*

nieee, główny bohater z filmu "dorwać Timmy'ego i urwać mu jaja"

przemek - jakby każdy tak myślał jak ty, to nikt nigdy by sobie żadnego nie zrobił. Najpierw mówili by dokładnie tak jak napisałeś, a później "gdzie tam, jestem za stary, niedługo umrę i szkoda wydawać kasę"

owca, takie cos i takie coś ma wystarczające jaja żeby integrować sięz moją osobowością.
Eva
Ja jestem ciekawa czy Ty wiesz, ile taki bajerek kosztuje ;)
Neonai
cena to jedno, a drugie..no to jest obrzydliwe po prostu :F
em
geez, miałeś parę głupich pomysłów, ale ty to naprawdę chcesz wprowadzić w życie tym razem. fuuuj.
Avadakedaver
QUOTE(TimmY @ 20.07.2008 11:36)
*

QUOTE(owczarnia @ 20.07.2008 14:23)
Będę do bólu szczera. Mnie się Avaduś kojarzysz zdecydowanie bardziej z czymś takim
*

QUOTE(Neonai @ 20.07.2008 17:27)
cena to jedno, a drugie..no to jest obrzydliwe po prostu :F
*

QUOTE(em @ 20.07.2008 17:28)
geez, miałeś parę głupich pomysłów, ale ty to naprawdę chcesz wprowadzić w życie tym razem. fuuuj.
*

no i to jest właśnie magicyzm.
Wszyscy jesteście idealni i wspaniali, zawsze wiecie co jak i kiedy trzeba robić, co wypada a co nie, nazywacie mój pomysł obrzydliwym, podczas gdy najbardziej obrzydliwy jest sposób w jaki wyrazacie swoją niechęć.
Ludwisarz
Tonący brzytwy się chwyta, ot co.
Jak widzimi, że normalnie Ci do rozumu się nie da dotrzeć, to musimy niestety w ten brzydszy sposób.
em
avada, myślę, że trochę przesadzasz. wyraziliśmy tylko opinię, że nas ten twój wspaniały pomysł obrzydza i uważamy go za głupi. ot, forum dyskusyjne od wyrażania poglądów. nic nowego.
nie wydaje mi się, żebyśmy byli w tym jakoś specjalnie, wybitnie chamscy.
owczarnia
Te, ale ze mnie to zejdź, co mad.gif? Gdzie ja Ci dokuczałam?
Avadakedaver
Tonący brzytwy się chwyta, ot co.
Jak widzimi, że normalnie Ci do rozumu się nie da dotrzeć, to musimy niestety w ten brzydszy sposób.

To wszystko dla mojego dobra... Rozumiem. Tego "normalnego" sposobu jednak nawet nie spróbowałeś. Eva nie powiedziała że to dobry pomysł, nie użyła jednak takich słów jak WY.

avada, myślę, że trochę przesadzasz. wyraziliśmy tylko opinię, że nas ten twój wspaniały pomysł obrzydza i uważamy go za głupi. ot, forum dyskusyjne od wyrażania poglądów. nic nowego.
nie wydaje mi się, żebyśmy byli w tym jakoś specjalnie, wybitnie chamscy.

Wiem, dzieląc się tym na forum, poddałem temat pod dyskusję, nie chodzimi jednak o to, że się z moim zdaniem nie zgadzacie, tylko o to, w jaki sposób to robicie. No i nie napisałem że jesteście wybitnie chamscy.

Owca - emokid na ramieniu?
owczarnia
O Jezu. Emokid? Nie wiem czy to emokid czy nie, w każdym razie chciałam Ci powiedzieć komplement, baranie. Że kojarzysz mi się z czymś bardziej oryginalnym niż masówa. Ot co. I chodziło tylko o to, w ogóle nie zauważyłam żeby to był emokid mad.gif.
em
Szanowny Panie, moim skromnym zdaniem pomysł Pana nie należy do najrozsądniejszych. proponowałabym ponowne jego przemyślenie. z poważaniem, em.

nie chwytam, czego się czepiasz. srsly, te posty nie odbiegały jakoś szczególnie poziomem (złośliwości) od innych wypowiedzi (także twoich).
Avadakedaver
O Jezu. Emokid? Nie wiem czy to emokid czy nie, w każdym razie chciałam Ci powiedzieć komplement, baranie. Że kojarzysz mi się z czymś bardziej oryginalnym niż masówa. Ot co. I chodziło tylko o to, w ogóle nie zauważyłam żeby to był emokid .

Dobra. Ja to odebrałem inaczej, może dlatego, że wzór wybitnie mi się nie podoba, i chciałbym przestać być odbierany jako śmiechowy koleś do którego nic poważnego ni chuchu nie pasuje, i nie uważam, żeby tatuaże takie "podskórne" były masowe.
W takim razie przepraszam bejbe i dziękuję za komplement :*
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.