nie no... agnes... nie zostawiaj nas...
Póki co nie zostawię,byc może Ty,anagdo,lepiej sobie poradzisz,zawsze mozesz tam gadać z Klaud. Ale prędzej czy później odejdę.Narazie się nie martwcie,to tylko plany.
jak ty odejdziesz to i ja
Nie zostawiaj marlenkki samej ;]
marlenkka
09.07.2005 15:13
Oł jea, zawsze o tym marzyłam, żeby zostać sama w klubie, w którym nikt się nie udziela =/ Dzieki bardzo.. Eh =//
Tenebris69
09.07.2005 16:38
Znieście ten głupi zakaz, że do TS nie może należeć nikt kto jest już w innym klubie, a będziecie miec nowych członków. Np. mnie.
agness, nie uważasz, że to by był dobry pomysł?
Nie wiem,co Klaud by na to powiedziala.Ja zaś myślę,że jakby sie wsadziło nowych z innych klubów,to...cóż.. możeby wtedy TS ożyło...musze się zastanowić.Niech inni sie jeszcze wypowiedzą.
marlenkka
09.07.2005 18:08
Może nareszcie przybyłoby troche UDZIELAJĄCYCH się członków?:> Nie sądzicie?:>
Tenebris69
09.07.2005 18:14
Ja już kiedys pisałam do Klaud, ale bezowocnie. Może gdyby inni poparli ten pomysł to by się złamała.
Naprawdę, kochani, pewnie wiele osób z chęcią by dołaczyło jeszcze do TS, tylko że ta wrogość jaką pajały do siebie jeszcze niedawno trzy kluby po połaczeniu TFM i BiB jest nadal.
A postacie Rowling maja to do siebie, że własciwie każda z nich zasługuje na uwagę i naprawdę trudno jest powiedzieć tak zdecydowanie za kim się jest.
Ja nie zostawiłam TFM, bo był on po prostu pierwszy, a raczej zdrady nie popieram. Gdyby TS powstał wczesniej to pewnie byłabym teraz z wami.
Niech sie sama Klaud wypowie. co do was,to macie rację nawet...
Klaud ze Slytha
09.07.2005 19:29
Tak, tak, najlepiej poodchodźcie wszyscy, a na pewno się poprawi sytuacja klubu. Jestem tego pewna na sto procent i jeszcze więcej nawet. Ty też jesteś co do tego przekonany, prawda, mały? (zwrot do malutkiego globusa, który stoi na półce i ma wszystko w nosie) Tak? No to dobrze.
A teraz do tematu właściwego. Nie mnie o tym należy decydować, bo oficjalnie mnie już w klubie w ogóle nie ma. Choć, jako obserwator postronny, że się tak wyrażę, uważam, że tak byłoby najlepiej. Trochę ukształtowały mi się poglądy od czasu ostatniej odmowy.
Ogólnie jestem na tak, mam nadzieję, że przybędzie trochę świeżej krwi (...a potem zawoła się wampiry...). Oczywiście nie mam prawa za was decydować, ale skoro Agnessa prosiła mnie o wypowiedzenie zdania, to wypowiadam.
Tenebris - globus kazał stwierdzić, że się złamałam już jakiś czas temu ;-) Ma chłop rację, dać mu herbaty, a niech ona da mu siłę na utrzymanie kontynentów i oceanów na sobie!
Ja zawsze mówiłam,że przedmioty dydatktyczne są naprawde madre,lecz niesmiałe.
Ok,decyzja podjęta.
Mozna byc w TS bedac jednoczesnie w innym klubie.
Oby to byl bilet do poprawy sytuacj. Co racja to racja,ja bym odeszla,anagda i reszta...i TS byłoby pustą twierdzą <_<
No,sukces. Kolejnym byłoby naklonic Klaud do powrotu ^^ Ciao
Klaud ze Slytha
09.07.2005 19:40
Globus się oburzył twierdząc, iż nieśmiały nie jest.
Największym sukcesem byłoby zakneblowanie Agnessy. A może sztylet? (Hmm... A może budyń?)
Regulamin na pierwszej stronie tematu został zmodyfikowany.
Dobra, radźcie sobie ładnie. Va fail.
Sztylet?Dzięki,mam juz naście blizn ;p ale możesz budyniem,budyń dobry ^^.
Wybacz globusie,śpij dobrze. Klaud masz wrócić :P
marlenkka
09.07.2005 20:56
No i dobrze, ze zmieniłyście zasady

Teraz przyjdzie swierze miesko i bedzie kul ^^ XD
Tenebris69
10.07.2005 11:06
Wysłałam PM w sprawie teraz modyfikacji regulaminu TM. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Zaraz ktoś mnie ochrzani, ze się wtrącam, a w TS jeszcze nie jestem, ale...
Po pierwsze: czy Klaud mogłaby się jeszcze trochę poświęcić i do PIERWSZEGO postu wkleić te wszystkie linki na bloga, czy tam czat? Bo naprawdę ciężko to teraz znaleźć.
Po drugie: ostra wymiana zdań na poczatku tematu może nieco zrażać nowe osoby dlatego proponuję go wyczyścić, bo nie wygląda to zachęcająco.
Po trzecie: sprecyzowanie działań klubu. To również powinno być w pierwszym poście, bo ktoś kto dochodzi znów musi się przekopywać przez kilkanaście stron, żeby cokolwiek zrozumieć.
Dziękuję za uwagę.
może tak od razu nowy temat założyć
Poprosze Klaud,o modyfikacje tematu.Te żałosne wypowiedzi Blacka z pewnością należy usunąć.A co do sprecyzowania,to tak,będa w modyfikacjipostu pierwszego.
Szkoda mi robić nowy temat,gdyż sa posty,które świadcza o postawie niektórych.
Tenebris,Ty w końcu jestes w TS,czy nie? :P
Alexa666
10.07.2005 13:07
melduję, że nie było mnie 2 tygodnie ponieważ byłam na kolonii
ale już wróciłam i nie wiem co robimy XP
. Agnessa -czyli ja. Czuwam nad projektem :D
2.Alexa666 -krótka historia Seva.
3. marlenkka -wygląd zewnętrzny Snape`a
4. Anagda -zainteresowanie
5. Tharna -usprawiedliwiona na gg.JEj nie dotyczy.
6. Kate64100 -Stosunek Seva z innymi
7.Szachrajka-cechy charekteru
8.Daga-rodzina Seva
9.Miwako-Charakter+stosunek do Pottera
10.Mira - Przyszłość Seva
12.Bella - Gabinet Seva.Wyglad.
13.Tenebebris69 - Poglądy Seva
Czas do 20.07br ,prace na PM,minimum 10 zdań.
Ile mam wam powtarzać o tym?
Alexa,masz napisac historei Seva.
Kto nie odda wylatuje.
Klaud ze Slytha
10.07.2005 13:59
Hmm... trochę posprzątałam (5 stron tematu aktualnie jest w kosmosie), zmodyfikowałam listę osób i dodałam adres czata, oraz bloga do pierwszego postu. To wszystko, czy czegoś jeszcze sobie życzycie?
Dzieki,tylko zaznacz na czerwono zarzd :)
Edit by Klaud: Uhm. Zrobione. To ja sobie idę...
Tenebris69
10.07.2005 17:34
Hej, nie rozpedzajcie się tak! Ja jeszcze nie mogę być w TS, bo nie ma zmiany regulaminu TM. Dopiero gdy oba regulaminy zostaną zmienione będe mogła w pełni poczyć się członkinią TS.
Klaud ze Slytha
10.07.2005 17:42
Zmodyfikowałam w takim razie pierwszy post z listą członków. Dajcie znać, jak regulamin TM się zmieni, to Cię dodam, Tenebris ;-)
. Agnessa -czyli ja. Czuwam nad projektem :D
2.Alexa666 -krótka historia Seva.
3. marlenkka -wygląd zewnętrzny Snape`a
4. Anagda -zainteresowanie
5. Tharna -usprawiedliwiona na gg.JEj nie dotyczy.
6. Kate64100 -Stosunek Seva z innymi
7.Szachrajka-cechy charekteru
8.Daga-rodzina Seva
9.Miwako-Charakter+stosunek do Pottera
10.Mira - Przyszłość Seva
12.Bella - Gabinet Seva.Wyglad.
13.Tenebris69 - Poglądy Seva
No,wszystko powolutku wraca do normy. Dzięki Ci Boże!
marlenkka
11.07.2005 12:38
E tam, jest jeszcze dużo czasu to wszyscy oddadzą. Mam nadzieję
Tenebris69
11.07.2005 18:31
Jeee!
Regulamin TM został zmieniony. Ponawiam moją prośbę o przystąpienie do TS.
Jestes przyjęta,powiedz ino Klaud by zmodyfikowała pierwszy post.No,zadanie wykonałaś, witamy w klubie :D
Ps.Boże,ja już od tej dzisiejszej pracy w html-u padam
hehe... klub sie rozrasta
Agnessa a mi się wydaje czy wpadłaś w nałóg nabijania postów?
NIe było mnie - obóz, brak myszki, brak kompa-malowanie w domku. I nadal mnie raczej nie będzie. Ze względu na mój stan psychiczny nie gwarantuję oddania pracy, oczywiście z pokorą zniosę wtedy wydalenie. Zresztą zobaczymy.
Ty sie tak nie rozkrecaj. Robota jest prosta,nie każde Ci książki pisać. 10 zdan to naprawde mało.
Edit
A co do nieobecnosci,problem napisac PM-kę czy wiadomosc na gg,ze Cie nie bedzie?
Alexa666
11.07.2005 21:48
ano oddałam, a co? fika ktuś?
A co do nieobecnosci,problem napisac PM-kę czy wiadomosc na gg,ze Cie nie bedzie?
Ano jak się nie ma z czego to i problem.
ale przed wyjazdem moglaś,prawda?
Do wszystkich członków The Snapers:
Te praca to pierwsza częśc projektu ;] potem będziemy mieć drugą część którą byc moze skonczymy w grudniu ^^
o boże... już się boje...
marlenkka
11.07.2005 22:55
Ja też.. Uh! A ja już mówię, że od niedzieli mnie nie będzie, bo jadę na kolonie na 3 tygodnie i wrócę dopiero 8 albo 9 sierpnia..
Goomisia
11.07.2005 23:17
Ej ludziska słuchać mnie tu!!!... tj. czytać

... już się zmienił regulamin TM i kto chce to może się również do nas przyłączyć.

... zapraszam wszystkich serdecznie
dzięki. lubię też huncwotów, ale chyba na razie wystarczy mi TS
Alexa666
12.07.2005 09:38
Huncwoci - bleh. Znęcali się nad Sevikiem. Nie lubić.
ale przed wyjazdem moglaś,prawda?
A nie bo nie miałam myszki i net się psuł. Zresztą nieważne.
Huncwoci? E za duży tłok.
Tenebris69
12.07.2005 11:37
Hm, ja już teraz zapowiadam, ze 22 lipca wyjeżdżam, wracam 3 sierpnia, ale zaraz potem znów wyjeżdżam i pewnie na dłużej zawitam dopiero pod koniec wakacji.

Uno, mam pytanie.

Na czym właściwie polega działanie tego klubu?
Po prostu członkowie otrzymują zadania i trzeba je odrabiać czy można dyskutować na tych samych zasadach co TM?
Czy są jakieś stałe dni wyznaczone na spotkania na czacie?
Dobrze,ze się usprawiedliwiacie.Nie bójcie się,druga częśc jest przyjemniejsza.
Anagda bedzie miałą trochę roboty przy blogu,bo wszystko nalezy opublikować.
Druga częśc będzie dłuzsza,wiele was nie ominie chyba...a zaleglosci mozecie nadrobic jednym wielkim postem gdzie napiszecie to co bedie trzeba.jak jakies pytania to tutaj lub PM.
Co do TM.Nie chcecie,to nie,ale nie komentujcie zbędnie bo znowu konflikt będzie.
Goomisia,my liczymy,że ktoś od Was po za Tenebris dojdzie ^^.
Tenebris:
1.Działanie klubu jest zbliżone do działanie TM,tyle,że niektórzy z Was się obijają,wiec wymyślenie projektu było koniecznością.Dobrze by było jakbyście sami zaczeli prowadzic dyskusje o Snape`ie,ale teraz to poczekajcie ;]. Konkretnie TS jest skupione wokół Severusa,ale nie wykluczam dodatkowej tematyki jak Voldemort czy ogólnie Śmierciożercy.
W drugiej częsci projektu będzie bonus zwizany wlasnie z tym,ale to pod koniec.
No,to tyle jeśli chodzi o działalność.
2.Tak,kazde spotkanie na chacie jest w pierwszym dniu kazdego miesiąca o godzinie 20:00,choć może to ulec zmianie.
Goomisia
12.07.2005 13:02
Agnessa skarbie

ja nikomy niebronie sie do was dokleic ale na mnie nie licz - znasz moje zdanie o Seve...
ludzie ciesze sie ze TS wypowiada sie na tematy poruszane na TM normalnie spoko współpraca

zapraszam do dalszej
skoro zmienily sie regulaminy to ja mam nadzieje ze do TM z TS tez ktoś sie doklei
Ja sie moze kiedys tam wypowiem,tez sie ciesze,ze współpracują oba fancluby.
A tak na marginesie...jak ruszy druga część projektu,też mogą ludzie z TM wypowiadać się. ;]
Dobrze,ze się usprawiedliwiacie.Nie bójcie się,druga częśc jest przyjemniejsza.
Anagda bedzie miałą trochę roboty przy blogu,bo wszystko nalezy opublikować.
Druga częśc będzie dłuzsza,wiele was nie ominie chyba...a zaleglosci mozecie nadrobic jednym wielkim postem gdzie napiszecie to co bedie trzeba.jak jakies pytania to tutaj lub PM.
to prześlij mi to co masz na maila. to poumieszczam.
marlenkka
12.07.2005 15:52
QUOTE(Agnessa @ 12.07.2005 13:40)
2.Tak,kazde spotkanie na chacie jest w pierwszym dniu kazdego miesiąca o godzinie 20:00,choć może to ulec zmianie.
No to ja juz piszę, że mnie nie będzie, bo będę na koloniach..
Ja Huncwotów nie lubię, więc sie nie dokleje do TM