Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: The Snapers.
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Agnessa
Nie był po dobrej stronie,bo mało komu udaje sie po dobrej stronie być.Takie życie ;] (oj,żeby rozmowa o Sevie nie zamienią sie w gdybanie i filozofowanie o życiu :)).Sev bedzie cały czas szukał wlasciwej drogi...jest odbiciem innych..każda postac przedstawia pewną grupe ludzi.Gdyby tak Sev nie uciekał ciagle...to byłoby świetnie.Ale cóż,jego wybór.Nieźle tłumi uczucia.
Mira
tia nasz ukochany Sevuś jest strrasznie dobrym aktorem wink.gif widać w VI tomie

ale druga rzecz co mnie nurtuje: co było przewodnim powodem ze Snape przeszedł na jasną (ze tak powiem) strone? Przeciez musiał być jakiś poważny powód... bo nie wierze zeby tak ot zrozumiał ze robi źle ktoś musiał mu to uśwadmoić... Dumbledore? No i własnie czemu dyrektor zawsze mu tak ufał?
Agnessa
Dumbledore go nie zabije,a Voldemort tak.To bylo powodem :P
Czemu Albus mu ufał? Sama nie wiem....
Mira
JkR mówiła ze to bedzie wytłumaczone w 6 i 7 tomie. Cóż jak narazie nic o tym nie wpomniała, wiec teraz nalezy czekać na 7 tom. Tylko ze to nastapi za 2 lata a w polsce za 3 dry.gif nie ma co...
tylko co potem bedzie? cry.gif
Agnessa
no np. bedzie,że wszystko się Potterowi przyśniło,i Jo zrobila nas w jajo :D
Ewentualnie zostanie aurorem,lub zginie.
Mira
nie wiem, ale mi sie wydaje ze Potter zginie... chociaż moge sie mylić
albo mi sie wydaje albo myśmy teraz wkroczyli na temat: Przyszłość Pottera blink.gif hehe
a co do Snape'a i jego przeszłosci... przecież Dumbel już za lat szkolnych mógł zauwazyć u Seva to zainteresowanie czarna magią. widocznie dyrektor za bardzo nie zwracał uwagi na Snape'a, bo gdyby to uczynił tak jak w przypadku Pottera, (tktóremu zwraca duużo uwagi)mógłby go (Snape'a)uchronić przed wstąpieniem w szeregi Death Eaterów dry.gif
Agnessa
kurcze przyszłość Pottera! Bleh....co do Seva...myślę,że Albus iwedział co robi zaufał mu...wiedział,ze Severus i tak powróci.

A tak swoją drogą to ja bym niechciala najpierw byc uczniem a potem profesorką i do zeby mój profesor byl nagle moim przelozonym...Brr...reszte życia w szkoe spedzic...

OGŁOSZENIE
NIE DAWAĆ SPOILERÓW,BO KLAUD GROZI SKASOWANIEM TEMATU :/

Wredna.....
Daga
I KLAUD MA RACJĘ!!!!! Ciekawe qrde, mnie taka dyskusja WCALE nie interesuje bo z tego co wszędzie czytam dużo wydarzyło sie w VI tomie, dużo spraw dotyczących Snape'a, więc jak jesteście wszyscy tacy mądrzy bo przeczytaliście to wywalcie sobie temat do "VI tomu" i sobie" dyskutujcie ja się w takie qrde coś nie mieszam. Cholera no. dry.gif
Mira
cóż niestety pogawedka zeszła na nieco niebezpieczny tor widze smile.gif
tak to sie zdarza... rozmowa o przeszłości Seva kiedyś musiała zahaczyć o teraźniejszość i przyszłość. Ale to lepiej zostawić wink.gif macie racje ze na ten temat rozmowa powinna być na VI tomie, no ale sie zagolopowałam. Sorki wink.gif
A wracając do temetu. Nie zastanawiało was czy Snape może mieć jakąś dalsza rodzine?? Dziadkowie, rodzeństwo, wojostwo, kuzynostwo? Bo tak z tego wynika ze Sev jest całkowicie sam na swiecie, a to raczej chyba niemożliwe, albo? smile.gif
Daga
ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... o rodzince to moje.
W sumie to bez sensu Agnes.. 3 tygodnie.. NIe lepiej dyskutować ogólnie i jak zajdzie potrzeba urozmaicać naszymi pracami??
Agnessa
Chcecie to możemy przejsc do kolejnego punktu.Tylko gdzie reszta członków?
To co?chcecie? :P
Mira
eee ale te moje to najlepiej dac na całkowity koniec. Najlepiej po wydaniu VI czesci. Bo widze ze nikt nie bedzie tego czytał wink.gif

jak chcecie to moze dalej przejsc smile.gif
Agnessa
Daga i reszta..chcecie?

Mira,tak Twój będzie ostatni.Takie fajne zakonczenie projektu ;]

Ps. A ja już mam pomysł na kolejny... :)
Daga
to zależy jak brzmi następny punkt tongue.gif
o czym.
Agnessa
lecimy po kolei.Dalej jest wygląd zewnetrzy Snape`a. Twarz,ubiór itd.Zapewniam,ze mozna o tym dyskutować :)

więc Daga tak czy nie? ;p
Daga
uuu.. no to wrzucaj, lepiej mieć kilka tematów do rozmowy, możemy przecież i o tym i o tym... chyba. A raczej nawiązywać.. Nnno nieważne o co mi chodzi. Wrzucaj.
Mira
tylko ze jakoś reszta sie nie kwapi dry.gif

uuu wyglad Snape'a i ten piekielny charakterek to to co tygryski lubia najbardziej biggrin.gif a ta sexy czerń smile.gif nie ma co facet ma gust wink.gif

Agnessa
więc to jest praca marlenkki:
Severus Snape, bo tak się nazywał największy postrach w Hogwarcie, nie należał do najprzystojniejszych osób w szkole. Szczerze mówiąc, nie był nawet brany pod uwagę jako kandydat na kochanka. Wystarczyło spojrzeć na jego zółte zęby obnażone za każdym razem, gdy jakaś panna spojrzała na niego inaczej, niż powinna i już każde marzenia z nim pryskały, jak sen. Było tylko kilka dziewczyn w szkole, którym ironiczny profesorek się podbał, ale to nie trwało zbyt długo. Mistrz skutecznie potrafił sobie z nimi poradzić. Zapewne przyciągały je długie, czarne, tłuste włosy, które codziennie zdobiły głowę Severusa. I ten kształtny tył.. budowa ciała. Był tylko jeden problem. A może i kilka...? Jego nienormalnych wymiarów, złamany nos przeraziłby każdego. Może gdyby nie on, to wyglądałby zupełnie inaczej... Ale cóż, Severus raczej nie myślał o żadnej operacji plastycznej nawet za pomoca magii. Nie w głowie mu było bowiem flirtowanie, zakładanie rodziny, a zwłaszcza - podobanie się komukolwiek. Taki już był.
Severus preferował raczej ciemne kolory. Nidgy i nigdzie nie pokazałby sie w innych szatach niż te, w kolorach jego czarnych oczu. Na pierwszy rzut oka wydawał się caly czarny. Włosy, oczy, szaty.. Był taki... mroczny. Być może komuś innemu znudziłoby się takie mroczne życie, jakie on prowadził, jednak nasz mistrzunio kochał siebie takiego, jakim był.

Dyskusja zaczęta (kurna mialobyc 3 tygodie a jest 2 dni :P)
Daga
Nie w głowie mu było bowiem flirtowanie, zakładanie rodziny, a zwłaszcza - podobanie się komukolwiek. Taki już był.

Tu się nie zgodzę. Taki wizerunek KREOWAŁ aczkolwiek taki nie był.

Ludzie wy tu wyjeżdżacie z jakimiś opowiadaniami, a ja tak konkretnie i sztywno napisałam..

No i co mam powiedzieć?? Co tu ma być "przedmiotem dyskusji"?? Był to był.
Agnessa
Daha a wyobrażasz sobie Snape`a na randce w smokingu i gładko zaczesanymi włosami? :D Może i jakos by to było...ale to nie te klimaty. ^^
A w sumie,to wg mnie Severus jest całkiem całkiem ;] Jak sobie wyobrazaliscie go przed wyjsciem pierwszego filmu?
Mira
oj z tym kandydatem na kochanka to bym sie nie zgodziła blush.gif

a ja myśle ze to uwielbienie az po skrajny fanatyzm biggrin.gif pociagnął Alan Rickman smile.gif uu ten głęboki głos, to spojrzenie, nawet nos ma taki jaki powinien byćtongue.gif
a ta czerń... smile.gif
w ten sposób filmowcy zrobili odrwotny skutek jaki zamierzała JKR
hehe
Agnessa
A co powiecie na tak dmianę?
user posted image
To nie moje dzielo.
Daga
o ja.
Mira
całkiem śliczny smile.gif
jakby młodszy... biggrin.gif
Agnessa
ale to już przesada:
user posted image
A tak na powaynie... no same powiedzcie,że piękny :D Dałam taki jpg zeby troche tych fot było :)
user posted image
Mira
to całkiem górne zdjecie z lewej... co on sie nachlał czy co? biggrin.gif albo za dużo oparów z eliksirów smile.gif
taaa facet ma klase nie ma co smile.gif najpikniesza scena to wtedy z tym trollem smile.gif
słodko wygladał biggrin.gif
Agnessa
Mira,on jest poprostu uroczny. ^^ Hmm...ciekawe jaka ta jego szata jest w dotyku...albo jak duze ma dłonie...
Daga
ehh.. a wiecie co mnie najbardziej wkurza w tym kinowym?? SPOSÓB CHODZENIA. Bosz... przecież nikt normalny nie zawija tak szatą, taki qrde niepotrzebny gwałtowny ruch.. No i staro wygląda to fakt. I te zaciśnięte usta.. uhhhhh no wiadomo że Severus jest kreowany jako "zły" ale nikt tak nie robi.. bez przesady..

no już spokój spokój. Dziewczynki: wdech, wydech i powtarzajcie: Severus Snape jest postacią jak najbardziej fikcyjną i wygląda jak przerośnięty nietoperz, no bardzo dobrze i jeszcze raz: wdech...
uh.. tongue.gif
Mira
JKR chyba pisała ze ma długie palce biggrin.gif
ciekawe jaki on jest wysoki? ile ma wzrostu? smile.gif
Agnessa
pewnie z 190cm ;]
On jest piękny :D *rozmarza sie*
Daga
no i jeszcze raz: wdech, wydech i powtarzamy...
Mira
czy mysmy czasem nie zboczyły z tego temaciku? smile.gif
chcociaż to wykazywanie walorów naszego ulubieńca smile.gif

Daga: owszem przerosniety nietoperz, ale jaki uroczy smile.gif
Daga
UROCZY??? UROCZY??? UROCZY??????
a tfu, fuj, bleh, oj, plum, phe, eh, tfu tfu tfu!!!!!!!!!

Słuchajcie mnie dziewczynki, SEVERUS SNAPE... a bleh bleh bleh, nic nie powiem.
Agnessa
Daga...nietoperki sa piękne....ciekawe jak on pachnie..... :) Severus...Snape...jak to dumnie brzmi.Ej,laski ja chce byc jego córcią :D
Mira
przystojny? smile.gif

bo raczej nie obleśny, choć zapewne JKR miała to na myśli biggrin.gif
tylko ze wpadł Alan na plan i ot co
tylko ze szkoda ze nie jest o 10 lat młodszy sad.gif

edit: dobra ja moge być kochanka, bo na matke i żone sie nie nadaje smile.gif
Agnessa

Alan ma koło trzydziechy...miedzy 30 a 40 ;] ale kurcze no... 20 lat wstecz i byłby jak znalazł :)

Edit://
To chcesz być moją mamusią? :P
Kurde córka bedzie miec wladze nad mamusią...super Mira :P
Daga
mam możliwość opuszczenia klubu w trybie natychmiastowym????????
moja psychika jest zbyt wrażliwa.
Mira
ee Alan Rickman ma ok 60 lat tongue.gif
hmm to i tak dobrze sie facet trzyma smile.gif
Agnessa
Daga nie masz.Mira,trza Dage przełamać.
Alan ma miec 60 na karku? Muahaha.....i gdzie te zmarszczki?
Mira
QUOTE(Agnessa @ 22.07.2005 21:50)
Alan ma koło trzydziechy...miedzy 30 a 40  ;] ale kurcze no... 20 lat wstecz i byłby jak znalazł smile.gif

Edit://
To chcesz być moją mamusią? tongue.gif
Kurde córka bedzie miec wladze nad mamusią...super Mira tongue.gif
*

ja mówie ze moge być kochanka, a nie mamą smile.gif
mówie ze na matke i żone sie nie nadaje wink.gif

edit: jak co moge być macochą smile.gif

Daga kochanie spokojnie... wdech i wydech biggrin.gif
my tu zartować smile.gif
Agnessa
to mój tatuś ma miec kochanke?Ja nie chce miec rodzenstwa ;p
Mira
QUOTE(Agnessa @ 22.07.2005 21:55)
to mój tatuś ma miec kochanke?Ja nie chce miec rodzenstwa ;p
*

a czy ktoś mówił o dziecku? blink.gif
powtarzam zerowa ze mnie mamusia smile.gif

a tak poza tym zrobił sie offtopic, ale co tam i tak to skasuja biggrin.gif
Daga
jej. Gwałcicie mój biedny, dziecięcy umysł. Takie żarty nie dla mnie. Jestem w szoku.

No Daguś, spokój, spokój... Kwiatki fruwają, motylki kwitną... wszystko jest na miejscu.. No już, już wdychasz pozytywną wydychasz negatywną, no już? I jeszcze raz...
Mira
Daguś moze sie przyłączysz? W trójke w łożeczku zawsze cieplej podczas zimy rolleyes.gif
Agnessa
Dobra,dobra.Koniec offtopicu,bo znowu bedzie mnie Klaud na gg strofować ;]
Jak myślicie,jak by sie ubierał Severus jakby był mugolem?

Edit:// Mira,myslisz,że Sev lubi trójkąciki? A biedna Agnes to co ma robic? Gumki kupowac? :P
Daga
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

a mamusia mówiła: "Nie wchodź Dagmarko do Internetu", nie wchodź, mówiła... Ach, dlaczego ja jestem taka uparta..

Edit: Mnie tu nie ma. A ta łyżka tak naprawdę nie istnieje.
Mira
i miała racje... Nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie biggrin.gif

Sev zapewne nosiłby czarne spodnie (jeansy) czarna golf, czarny płaszcz i czarne buty smile.gif

edit: Agness no wiesz jesli nie chcesz rodzeństwa biggrin.gif wiesz tyle ficków sie naczytało ze o trojkacik bylby lighcik smile.gif

edit2: Daguś kochanie nie przerazaj sie tak wink.gif
Agnessa
Mira,wiesz...kocham mojemu przyszłemu tatusiowi kupować prezerwatywy XD

Kurna,my z Seva metala robimy :P
Daga
Ee, miałby czarne sztruksy, czarny golf, czarny skórzany płaszcz, czarne glany. Na plecach kostka. No i jeszcze hehehe rzemyki na przegubach dłoni. Koniecznie czarne. A na szyi wisiorek z mrocznym znakiem. dry.gif

Tak, tak, tak... JESTEM MIRA MAM 12 LAT I TEŻ SZUKAM PRZYJACIÓŁ.

Edit: I JA MAM SIĘ NIE PRZERAŻAĆ?? Ja tu jestem tylko z powodu herbatki za zdrowie Snape'a.
Mira
taaa z gitara by zaczepiście wygladał smile.gif
troche by włosy zapuścił i w sam raz wink.gif

edit: Daga nie ma to jak szczerosc smile.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.