Joanna Legister
03.06.2005 22:47
JA z przyjemnościa dołączę wic pora kupic herbatke

A jak sie do tego klubu dołączyć?
Ja tam proponuję prócz wewnętrznych dialogów .. zrobić z tych fanclubów tematy przyklejone, grupy i zacząć prowadzić rywalizację międzygrupową ;P
Każda grupa zrobiłaby jakieś opowiadanie, plakat... etc
.. taka fajna wizytówka forum ;P
Snape oczywiście i tak byłby najlepszy ^^
Chciałabym się przyłączyć do fanclubu !!
w końcu jakaś mądrze gadająca osoba. i to na dodatek nowicjusz! brawo!

popieram Tharna. to było by całkiem ciekawe... bo forum tak jak i eliska przeżywa swoje ciężkie czasy jak można zauważyć....
Kate64100
13.06.2005 14:52
Chciałabym się przyłączyć do waszego klubu, jesli jeszcze można^_^

Klaud ze Slytha
13.06.2005 17:46
Do klubu dołączyły Joanna Legister, Tharna i Kate64100 otrzymując tym samym tytuł klubowy Uczeń Alchemika. Mam nadzieję, że będą się czynnie udzielać i będę mogła mianować je Alchemikami.
Bardzo bym chciała, aby w przeciągu najbliższych dni doszły do mnie wasze numery GG. To tyczy się nowych członkiń, a także tych, którzy jeszcze nie wysłali tych numerów do mnie.
mam pytanko... możeby tak zmiejszyć obecną sygnaturkę co?? bo tak jakby trochę miejsca zajmuje....
proponuję:

albo

ps. sorry, ze post jeden po drugim, ale coś mi forum szwankuje...
Joana van Hellsing
20.06.2005 15:01
Ehem... Dziewczyny i chłopaki, bądźcie bardziej tolerancyjni. Chciałabym się do Was przyłączyć, bo lubię Seva, ale jak widać nie mogę, bo jestem lupinistką i pettigruszką. Jeśli tak dalej pójdzie, nikt się nie będzie przyłączał. Takie moje zdanie. pomyślcie przez chwilę, czy mam rację.
Klaud ze Slytha
20.06.2005 21:12
Snaperki i Snaperzy!
Teraz, gdy to piszę od powstania klubu minął ponad miesiąc. Dokładniej mówiąc czterdzieści sześć dni. Powiem szczerze, że długo się wahałam i zastanawiałam nad tą decyzją.
Klub The Snapers od początku miał być klubem zrzeszającym ludzi o podobnych zainteresowaniach. Ludzi, którzy uwielbiali Severusa Snape’a. Ale coś było nie tak na samym początku. I to coś było moim błędem. Użerałam się z członkami klubu Syriusza Blacka, Black is Black, obrażając ich ulubionego bohatera. I pozwalałam na to członkom The Snapers. Ogromny błąd i teraz widzę, że tak nie powinno być. I przepraszam Was za to. Suszarki i Suszarków, a także Snaperki i Snaperów, bo wpłynęło to bardzo niekorzystnie na reputację klubu.
Były organizowane spotkania, na których działy się rzeczy, które do dzisiaj wspominam ze szczerym śmiechem. Moje sadystyczne zapędy, masochistyczne zapędy ze strony Agnessy, ustalanie dyżurów sprzątania siedziby, przekazanie swojej miotły, Zamiataczki Deluxe, by było czym sprzątać, odezwanie się we mnie drugiej natury, cięcia sztyletem...
Dziesiątego maja, osiem dni po powstaniu klubu postanowiłam zareagować na to, że członkowie The Snapers zaczepiają klub Black is Black. Wynik? Poważna rozmowa z Agnessą, że tak być nie powinno. Od tego czasu było spokojniej, chociaż czasami musiałam upominać. Ale obserwowałam cały czas. I kilka razy zastanawiałam się, czy odejść, czy zostać.
Potem był mój wyjazd na wycieczkę w Góry Świętokrzyskie. Był to też swego rodzaju sprawdzian dla Agnessy, czy umie sobie poradzić w razie mojego odejścia. Nie ruszyło się nic i to mi dało do myślenia. Po jakimś czasie znów przekazałam jej dowództwo i wyskoczyła z ciekawym pomysłem na konkurs. Mam nadzieję, że wypali.
Klub ten miał być świetną zabawą. I był. Pewnie teraz też jest, ale mnie już to nie bawi tak bardzo. I nie umiem się tak bawić jak wcześniej. A przecież chodzi o to, by to była zabawa, bez zmuszania się do czegokolwiek.
Nie będę się więcej rozpisywać i was zanudzać. Dodam tylko dwie rzeczy. Po pierwsze, nie chcę by ktokolwiek mnie zatrzymywał i prosił, bym została. Nie po to piszę to pożegnanie.
Drugą rzeczą jest to, że chcę kilku osobom podziękować.
Idąc od początku listy...
Agnessie – za zapędy masochistyczne i zapał do bycia w klubie i działaniu.
Tarze – bo chociaż się rzadko udzielała i bywała na spotkaniach, to wiem, że jej na tym wszystkim zależało.
Conradowi – za szybkie wymyślenie tytułów.
Alexie666 – za bycie maskotką.
Miwako – za to, że była biednym dziewczęciem.
A reszcie, za to, że chociaż byli i podnieśli liczbę członków. Ale przecież nie o to tu chodzi...
I jeszcze... Czajldowi, pomimo, że nie był członkiem klubu. Jednak jego komentarze w temacie klubowym przyprawiały mnie o wybuchy śmiechu. Child... i tak cię zapcham kiedyś naleśnikiem.
Dowództwo przekazuję Agnessie. Postaraj się rządzić lepiej ode mnie i zrobić tak, by klub był chociaż tak w połowie wspaniały jak ten, któremu był on poświęcony. Severusowi. Mnie się tego nie udało dokonać.
Wrócę. Może wrócę. Jeśli zatęsknię, lub zobaczę, że się źle dzieje, bo nie chcę, by coś, co powstało z mojej inicjatywy upadło.
Joana van Hellsing-jesteś przyjęta.
Jutro zapowiadam zebranie obowiązkowe na 20:30. Obowiązkowe. To raz.Dwa- teraz wszystko jest pod znakiem zapytania. Trzy- albo się w końcu zintegrujemy,albo klub wyschnie,niczym niepodlewany kwiat. Tez moglibyscie rzucać pomysłami. Dobra,jak jakies pytania to PM
To ja się offffficjallnie zgłaszam
Tylko wymagań słowo w słowo nie spełniam bo Severusa szczególną miłością nie darzę.. (tu zwracam uwagę na słowo SZCZEGÓLNĄ). Allle.. 1) Snaperzy są najlepsi

2) Szczególnie podoba mi się punkt regulaminu do którego z przyjemnością się zastosuje: "6. Wypić codziennie herbatę (lub jakiś inny trunek bezalkoholowy) za zdrowie Severusa." (lol) 3) No i sygnaturka
A tak serio to głównie punkt pierwszy i mam szczere chęci
Jesteś Daga przyjęta, bądź budulcem klubu.
1. Agnessa
2. Tara
3.Conrad
4. Alexa666
5. marlenkka
6. Miwako
7. Agulka88
8. Anagda
9. Katon
10. Tharna
11. Kate64100
12. Joana van Hellsing
13. Daga
Kogoś pominęłam?
Joana van Hellsing
23.06.2005 11:10
Joana van Hellsing-jesteś przyjęta
Jakże się cieszę. Będziecie się musiały przyzwyczaić do mojej ograniczonej obecności na tym forum. Snaperką jestem, ale również lupinistką i pettigruszką, a na to trzeba mieć czas, którego mi braknie.
Pozdrawiam kuszą i mieczem Godryka Gryffindora
Joana van Hellsing
Osoby bedące w klubie:
1. Agnessa
2. Tara
3.Alexa666
5. marlenkka
6. Anagda
7. Tharna
8. Kate64100
9.Szachrajka
10. Joanna van Helsing (sorry,jak nick przekręciłam)
Osoby zawieszone:
1.Conrad
2.Joanna Legister
3.Miwako
Osoby wydalone:
1.Katon
2.Agulka88
Zawieszenie trwa jakiś miesiac,jesli te osobynie odezwą się w ogóle to zostaną wywalone. Niewykluczone,że jedno z was zostanie członkiem zarządu,lub dwie osoby,bo coś Tara mówi o odejściu <_<. Narazie tyle.
Potwierdzam swoje dalsze członkostwo w klubie.Sorki,troche mnie nie było,ale byłam zagrożona z chemii,a nie mogłam pozwolić na to,by mi komisa wcisneli

No ale teraz już gutt
Aktualizacja (nie edytuje starego,o malo kto zauwazy):
1. Agnessa
2. Tara
3.Alexa666
5. marlenkka
6. Anagda
7. Tharna
8. Kate64100
9.Szachrajka
11.Daga
12.Miwako
Osoby zawieszone:
1.Conrad
2.Joanna Legister
Osoby wydalone:
1.Katon
2.Agulka88
Sorry Daga za zapomnienie. marlenkka jak cos ci sie nie podoba to odejdź,wypisz sie.Nie trzymam na siłę.
Joana van Hellsing
27.06.2005 10:07
Ano przekręciłaś. Ale to i tak nie ma znaczenia. Jak tylko siora mi bloga założy, przerejestruje się na Joan P.
A nawracać nikogo nie zamierzam.
marlenkka
27.06.2005 19:46
QUOTE(Agnessa @ 26.06.2005 23:15)
marlenkka jak cos ci sie nie podoba to odejdź,wypisz sie.Nie trzymam na siłę.
Ano nie pasuje, ale jeszcze zostane. Na troche, moze jak sie poprawi, to do konca. Zrobcie cos z tym klubem.. Ty nas Agnessa obwiniasz, ze nie przychodzimy na zebrania jak ich nie ma? Dobra, nie czepiam sie juz, bo sie to nudne robi.
pozdro
marlenkka
a mozna się jeszcze do klubu wkręcić?

czy lista już jest zamknięta?
można.
...:::UWAGA:::...
1.Ponieważ ciągle wam coś wypada,niektórzy sie śmiesznie bulwersują (mowa o marlencce),zebrania będą co miesiąc,mniej więcj w środku miesiąca,w godiznach wieczornych.
2. Nie oczekujcie,że zarząd będzie tylko wymyślał Bóg wie co.Też coś wymyślajacie ;)
jeśli można to ja bardzo chętnie
Obecny stan osób:
1. Agnessa
2. Tara
3.Alexa666
5. marlenkka
6. Anagda
7. Tharna
8. Kate64100
9.Szachrajka
10. Joana van Hellsing
11.Daga
12.Miwako
12.Mira
Osoby zawieszone:
1.Conrad
2.Joanna Legister
QUOTE(Mira @ 27.06.2005 20:49)
spasiva

nabijanie postów, nabijanie postów... łeee...
2. Nie oczekujcie,że zarząd będzie tylko wymyślał Bóg wie co.Też coś wymyślajacie

no eyy.. Agnessa znaczy się my, zwykli szarzy, niepozorni, biedni i młodzi członkowie mamy się posuwać do narzucania wam Wielkim Ludziom terminu spotkania?? Chyba żeś jest niepoważna, no nie możesz się do nas zniżać.
(i to nie było obraźliwe)
Dobra ja mam wolne, ja mam czas. Piątek o 20. Qrde a zakład że ktoś idzie na dyskotekę???
A w sumie na czym ma polegać to zebranie?? Ponarzekać możemy sobie w każdym możlwym czasie..
A ty marlenkka qrde żadnej łachy. Nie podoba się?? ŻEGNAM. Albo się qrde same wywalimy. Potrzeba na qrde księżniczek od siedmiu boleści.
(i co ładnie się porządziłam? gadajta co chceta jestem przygotowana na zmieszanie z błotem nie rusza mnie to)
WZIĄĆ SIĘ DO ROBOTY ALE JUŻ!!!!!
Daga,masz szanse na dostanie sie do zarządu.Imponujesz mi :)
Ok,piszcie,czy proponowany przez Dage termin wam pasuje.
Witajcie. to ja, Joana van Hellsing, ino się przerejestrowałam. Mam nadzieję, że wybaczycie mi ten postępek
Niedługo bedziecie mieli pierwsze zadanie. Instrukcje dostaniecie pod koniec tygodnia.
nadgorliwość? w twoim wydaniu? nikt by nic nie powiedział (noo, może prócz Agnes) jakbyś nie przyszła na jedno spotkanie na przykład. ale ty WOGÓLE się nie angażujesz. jak się pojawisz na temacie to od razu wszystkich po kontach rozstawiasz i byś porządki robiła. jak ci się nie podoba zarząd i ich zarządzenia to po prostu wypisz się! a nie łache wszystkim robisz że jesteś w klubie. takich członków NIEPOTRZEBUJEMY!!! naucz się troche pokory. i przestań się tak panoszyć. ja tam słucham zarządu (który akurat składa się z samej Agness ale to drobiazg ). i nie mam nic do ich pracy. a ty cały czas coś zarzucasz. opanuj się dziewczyno w końcu. i zaczniji przejawiać choć NAJMNIEJSZE objawy snaperki...
Po pierwsze: nikomu łachy nie robię, jak mnie nie chcecie, to mi to powiedzcie, a się wypiszę, co mi tam.
Po drugie: nie panoszę się, chyba że obie mamy zupełnie inne definicje tego słowa.
Po trzecie; ktoś musi coś zarządowi zarzucać, bo inaczej zarząd wpadnie w samouwielbienie.
Po czwarte: nie angażuję się, bo nie mam w co.
Po piąte: co to za obiawy snaperki, jeśli można wiedzieć?
Po szóste: ''kąt'' pisze się przez ''ą''.
Po siódme: a te zebrania w ogóle są?
Od Dziś Niezrzeszona
Joan P.
No cóż, chciałam was powiadomić, że ze względu na pracę sezonową nie będę obecna na żadnych spotkaniach prawdopodobnie aż do końca wakacji.
Czasem jak dorwę się do kompa to napiszę coś w temacie... ale to naprawdę wszystko, nie mam czasu, a tam gdzie pracuje nie ma netu :/
Powołuję nowy zarząd.Tara też odeszła.
W skład zarządu wchodzą nastepujące osoby
Agnessa-przywódca
anagda- wice
Daga-II wice.
Tyle na dziś.Tharna,jesteś usprawiedliwiona.anagda zapodaj nr gg swój.
QUOTE(Joan P. @ 30.06.2005 14:39)
Agnesso, często robię za płatną morderczynię, ale ciebie zabiję za darmo.
Lol,chyba gumowym nożem.
Dobra,dość użerania się z tym pstryczkiem.
anagda,zalezy mi na doradztwie i propozycjach. Wybrałam najlepiej prezentujące się osoby i liczę,że nie będe żałować decyzji ;]
QRDE. Dzieci dzieci dzieci.. Klaud was niczego nie nauczyła??? qrde. Żadnych niekonstruktywnych kłótni. Bo i po co? Ta cała Joana (a będę pisała jak mi się podoba) to qrde, nie mam jak tego inaczej określić, no po prostu głupek. Ale wy nie lepsze! Agnessa - ja rozumiem, przywódczyni, honor splamiony, głupota innych boli no ale trzeba się opamiętać. I reszta też. A zresztą jak już się kłócić to może kulturalnie co? Np. "Obyś sczezł półinteligencie" albo coś takiego ale żeby nawijać qrde całkiem nieprzemyślane idiotyzmy o płatnym morderstwie to już po prostu dyskusja godna wiejskich panienek, no doprawdy szkoda słów. Zostawcie to wszystko dla siebie, nie psujcie honoru Snaperów, no ty Agnessa szczególnie. Jesli się jeszcze nie przyzwyczaiłaś do niekontrolowanej głupoty to jako terapię zapisuję wpadanie na czaty. Tam głupków full. A Joana, Tobie to samo - nareszcie będziesz wśród swoich.
Tracicie energię na głupoty. Ruszcie lepiej głowami i wymyslcie coś ciekawego bo nam się tu nudy szykują a i od tego wyjścia nie będzie.
Agnessa-przywódca
anagda- wice
Daga-II wice.
hehhehee no nieźle
ta,Daga nieźle,jak ja uznam,że już nic od was niewycisne,to wy,wice sprobujecie i kogos tam obierzecie sobie na wolne stanowisko.
Daga,myślisz,że ona sie Ciebie posłucha? No coś Ty...przeciez młodszy musi pokazać jaki to on dzielny ;p. Daga... jesteś w zarządzie. Tez coś wymysl inteligentko ;p Ty wiesz co ja mam w kieszeni. Tyle,ze trzeba to przedyskutowac moze dzis zrobie konferencje na gg jak anagda i Ty bedziecie.Mój nr to 3615881 jak co.
To nr zastrzeżony. Więc taka joan ktorej nie mam na liscie sie nie odezwie ;]
a wsyćcy nabijać mogu to ja też mogu. To ja ino powim że nie mam gygy tylko WPkontakt albo AKUKU (zależy od kompa) i konferencji ni bydzie. I jeszcze powim że ja nic nie wymysle. Bo ja mam ostatnio rozchwianie nerwowe. Załamanie. Problemy cholera. Bałagan. Gnój. Syf. Burdel. Łubudubu. I ja nie myśle. Tylko jak muszę bardzo. A Snape za trudny dla mnie. Taka Joana np. to nie. Ale on tak. Bo ja taka bidna jestem ostatnio...
lol... w piątek spotkanie wszystkich o 20 tak?? na czacie? może wtedy omówimy coś. niech wszyscy ( ci którzy przyjdą) się wypowiedzą co??
Potrzebna uzdolniona osoba do zrobienia szablonu na blog TS. Zgłaszajcie się do anagdy.
marlenkka
01.07.2005 21:41
Cholera, raport z dzisiejszego spotkania. Mój pierwszy, wiec proszę się nie czepiać

Albo mnie popraiwć, ale tak delikatnie

Raport z dnia 1.07.2005r.
Czas trwania: od godz. 20:00 do godz. 20:45
Tak więc, dzisiaj odbyło się nasze upragnione spotkanie, o które tak bardzo wykłócali się prawie wszyscy uczestnicy fanclubu. Być może trwałoby ono o wiele dłużej, gdyby wpadlo wiecej osób. Na 12 członków The Snapers przyszło jedynie 3., w tym 2. z zarządu.
Miały być dzisiaj burzliwe dyskusje na temat nowego bloga klubu The Snapers, gdzie go założyć i co na nim będzie. Jednak w małym gronie ustaliłyśmy, że stworzymy go na mylog.pl, a w razie potrzeby przeniesiemy się na blog.pl. Adres bloga już wkrótce.
Także podczas tego spotkania Główny Alchemik, Agnessa, miała rozdzielić prace każdemu członkowi klubu. W razie, gdyby któryś nie wykonał swojej pracy - wyleciałby. Jednak, z powodu, iż nikt nie zjawił się na spotkaniu, Agnessa zmuszona jest napisać rozkład zadań na forum, co jest jej bardzo nie na rękę. Z tego co wie, to się bardzo wkurzyła i skomentowała całe spotkanie i zachowanie klubowiczów następującymi słowami:
"najpierw marudzą,że zadnego zadanie,ze klub nie rusza,a teraz jak cos jest to kazdy olewa totalnie".
I ma rację. Ile było sprzeczek o to, że nic się nie dzieje w klubie i że stoi w miejscu, a jak zorganizowano spotkanie, to nikt nie pryszedł.
Rzuciłam w pewnym momencie, gdy nasze spotkanie dobiegało końca, propozycję, żeby zataić adres naszego bloga, przed takimi osobami, jak Joan P, ale Agnessa się nie zgodziła. Niech wchodzi. Jak coś to zrobimy hasło

Tak więc, to bardzo burzliwe i tłoczne od klubowiczów spotkanie dobiegło końca i wraz z nim kończy się ten pozbawiony sensu raport

pozdro
marlenkka
Dziękuję marlenkka za raport.No,to wiecie już co myślę o waszym postępowaniu. Do rzeczy.... aby zobaczyć,jak jesteście zaangażowani w TS,będziecie pracować na d projektem,który gotowy umieści się na naszym blogu( dzięki ci anagda za tą mękę).Każde z was otrzyma zadanie.Można pisać własne wyobrażenia. Minimum 10 zdań. Czas macie do 20.07.2005r. Wystarczająco dużo. Prace wysyłacie OBOWIĄZKOWO na PM.Kto nie odda-wylatuje,lub zostaje zawieszony.
Wszelkie pytania pisaćna forum bądź PM.
1. Agnessa -czyli ja. Czuwam nad projektem :D
2.Alexa666 -krótka historia Seva.
3. marlenkka -wygląd zewnętrzny Snape`a
4. Anagda -zainteresowanie(no,no,masz pole do popisu :D)
5. Tharna -usprawiedliwiona na gg.JEj nie dotyczy.
6. Kate64100 -Stosunek Seva z innymi
7.Szachrajka-cechy charekteru
8.Daga-rodzina Seva (również masz pole do popisu)
9.Miwako-Charakter+stosunek do Pottera
Ponadto napiszecie jak ogolnie oceniacie tą postać.Osoby zawieszone jak się laskawie odezwą,mają się zgłosić na PM.
Pozdrawiam,Agnessa
Zapraszam na nasz blogna razie dopiero raczkuje, ale lepszy rydz niż nic

cały czas bedziemy nad tym pracować. czekam na pomysły
marlenkka
02.07.2005 16:59
Pomysły, mówisz?:> No trza tam dać listę członków i może damy najciekawsze prace domowe?:> I wogóle liste zadan tez tam mozna umiescic.
pozdro
marlenkka
członkowie dodani
Dzięki. Ech,otrzymałam tylko prace marlenkki i anagdy.A gdzie reszta?
marlenkka
08.07.2005 14:40
Reszta ma czas do 20, a jak nie oddadza, to trza bedzie ich wywalic.. tylko co to za klub z 3 członkami?
pozdro
marlenkka
Hej !ja chce sie do klubu zapisac nie jestem w innnych klubach i jestem calkowita snaperka ,wierna Severusowi
Starczy czy bardziej uzasadnic?
Stan osób:
1. Agnessa -czyli ja. Czuwam nad projektem :D
2.Alexa666 -krótka historia Seva.
3. marlenkka -wygląd zewnętrzny Snape`a4. Anagda -zainteresowanie(no,no,masz pole do popisu :D)
5. Tharna -usprawiedliwiona na gg.JEj nie dotyczy.
6. Kate64100 -Stosunek Seva z innymi
7.Szachrajka-cechy charekteru
8.Daga-rodzina Seva (również masz pole do popisu)
9.Miwako-Charakter+stosunek do Pottera
10.Mira - Przyszłość Seva
12.Bella - Gabinet Seva.Wyglad.
Powyżej macie liste,przypominajaca o projekcie.Na prace do 20.07.2005r. czekam, kto nie da zostanie wywalony,lub zawieszony
Osoby na szaro prace oddały,ja jestem rowniez na szaro. Bella jestes przyjeta.
Prace na PM.
o kurde !mam opisac gabinet Seve niezle mam nadzieje ze sobie poradze

PM to jakis skrot od czego?
marlenkka
08.07.2005 22:15
Prywatna wiadomosc?
hihi
a ja odbiegając trochę od tematu. zmieniamy te sygnaturki na mniejsze??
QUOTE(marlenkka @ 08.07.2005 23:14)
To było do przewidzenia, ze nas opuscisz. Masz slaby leb ;)
Pochlebne -.-. Anagda,wedle uznania.
Marlenkka,być może anagdzie lepiej sie powiedzie,a kiedy ja odejde bedziesz zapewne II wice
marlenkka
08.07.2005 23:25
Po co być II wice, jak i tak nikt sie nie udziela? Ja bym tam wolala zostac tym, kim jestem i zeby sie reszta udzielala

pozdro
marlenkka