z twojego zachowania na forum jestem na NIE. ale tu Agnesa rządzi. ja tu tylko sprzątam.
ey ale mimo wszystko nie powiedziałabym że ta cała Kathelin ma 10 lat.. hm..
ja jestem za postawieniem kilku drobnych waruków i wtedy może być.
Anagda - zobacz jak nas mało.. a wiem co masz na myśli :/ Jak się nie da utemperować no to nie, w końcu to wstyd dla nas.
I tak to Agnes ma problem
Kathelin - Twój największy dotychczasowy błąd to twoja sygnaturka. Nie bądź taka pewna siebie bo się jeszcze rozczarujesz.
Daga, widziałaś jej wypowiedzi na jakimkolwiek forum? ja właśnie zrobiłam mały "obchód" i jej posty, i ogromna ilość tematów jest przerażająca!
ale jak chcecie. ja już mówiłam, że jestem tu od sprzątania.
po dłuższym namyśle... Aż tak nisko upadłyśmy??
Edit: Jak ty tu jesteś od sprzątania to ja od czyszczenia latryn.
Szachrajka
02.08.2005 12:14
Przeczytałam posty w tematach, które sama założyła.Nie mówię, że kompletna masakra, ale:
Ja chciałabym, mieć Kota.Rudego dachowca.A wy jakie zwierzę w Hogwarcie??!!!
Ten post troszkę mnie dobił.
Ogólnie zagadzam się z Dagą, można jej dać szansę, zobaczyć jak to całe członkostwo będzie wyglądało. Świeża krew by się przydała, bo niektórzy członkowie przejawiają zerowe zainteresowanie ( wakazcje, wyjazdy, itd)
EY!! A spotkanie?? Ktoś o tym w ogóle pamięta??
Ja mogę być tylko na spotkaniu dzisiaj jutro i pojutrze. W piątek wybywam, a w sobotę wyjeżdżam.
Ten post troszkę mnie dobił.
to popatrz na inne
Ludzie!Wkurzające jest to, że zawsze w jakich kolwiek działach kiedy wspominacie o Voldemorcie jest np: Vol... Przepraszam Sami-Wiecie-Kto!Przecież Voldemort nie istnieje naprawdę.To troszczeczkę głupie.
Zaj**ajne forum o Harry`cim czarodziej.gif czarodziej.gif czarodziej.gif czarodziej.gif czarodziej.gif czarodziej.gif czarodziej.gif czarodziej.gif czarodziej.gif czarodziej.gif czarodziej.gif czarodziej.gif
(A taraz? tongue.gif)
Kurcze ja wiedziałam,na każdym forum nowych traktują jak kupoę w oborze :<
Co sądzicie o tym serialu.Wprawdzie już nie leci.Był kiedyś na minimaxie, ale zawsze siadałam z landrynki.gif krowki.gif czekolada.gif nutella.gif zelka1.gif i oglądałam cała przejęta.nie wiecie czemu przestali nadawać?
Mam pytanie.Czy strona
http://hogwart-news.blog.onet.pl/ jest OK?
Błagam o pomoc.Co mam zmienić, dodać, usunąć?
a to i tak nie wszystkie....
Szachrajka
02.08.2005 16:12
Kurcze ja wiedziałam,na każdym forum nowych traktują jak kupoę w oborze :<
Ten post mnie nie dobił tylko rozśmieszył

(pozostałe zresztą też)
Teraz rozumiem te wszystkie kampanie prowadzone w celu odciągnięcia dzieci od komputera...
Kiedy spotkanie? Mogłybyśmy omówić kandydaturę Kathelin Jones na Snaperkę.
(Ech, ciekawe dlaczego w naszym klubie nie ma osobników płci męskiej? Zastanawiające...

)
hehe dziewcze ma poczucie homoru...
ale ile ma lat?
Może po prostu postawić jakiś limit wiekowy, albo jakikolwiek inny wymóg by być w klubie co Wy na to?
mi to tam nie przeszkadza chociaż chodzi o renome klubu i ich członków
QUOTE(Kathelin Jones @ 02.08.2005 10:34)
Błagam muszę być w klubie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Straszanie lubie Severusika :) Pliska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Em...nie drzyj się. Nie drzyj się,bo to nie w naszym stylu.8.08 przedysutujemy.Póki co,zdejmij te sygnaturki w podpisie -_-
Hmm.... dlaczego nie dyskutujecie na zadany temat?Jakieś....problemy? /jadowitym tonem/
Na zebraniu omówimy trapiące was sprawy.
dobra to Mira zaczyna pisać

jak narazie ze wszystkich 5 tomów niewiele wiemy o rodzinie Severusa... czy jest czystej krwii? Kim byli jego rodzice? Mozemy jedynie przypuszczać, jak wyglada lub wygladało jego życie rodzinne, chociaż z 5 tomu można wywnioskowac ze jego rodzice nie byli zbytnio sympatyczni i chyba raczej nie darzyli się miłościa...
Poza tym nie wiemy czy oni nadal żyją lub też nie?
Czy Sev ma rodzeństwo bądź jakąs dalszą rodzine (dziadkowie, kuzyni, wujkowie). Nie jest i o tym wspomniane. Poza tym Seva nie było na drzewie genealogicznym (5 tom) co daje nam przypuszczać, ze Sev nie jest czystej krwi. Nigdzie nie jest napisane ze Voldemort przyjmował czarodzieji tylko czystej krwii, sam przecież miał ojca mugola.
No ale w 6 tomie można sie conieco dowiedzieć o Severusie i jego rodzinie, ale o tym nie bede pisać
Witajcie,
Wreszcie zaczynam działać po długiej przerwie za krótą przepraszam wszystkich
I chciałbym się dowiedzieć o której są organizowane spotkania na czacie ???
tylko wiessssssszzz tak jakby to cię już w klubie nie ma
Ale jakoś tak mam przeczucie że jak się ładnie wytłumaczysz to Agnes cię przyjmie..
Ey mnie nie będzie 8.08

Wyjeżdżam w niedzielę. A może by przesunąć??
Edit: Łączenie postów, łączenie postów..
Wszystko wytłumaczyłem Agnessie i zgodziła się żebym spowrotem był i pełnił moje obowiązki w klubie tak jak było to dawniej
powiedzcie mi tylko jak mam wstawić to małe podłużne niebieskie do sygnatury?
To dzisiaj jest jakieś spodkanie czy nie ? I o której ?
conrad, wybierasz jedną sygnaturkę i wrzucasz w podpis a nie obie
Ano zebranie zostało (przeze mnie

) przełożone i odbędzie się
W sobotę 06.08 o godzinie 20.30 jak zwykle na czacie. Radzę się wziąć wszystkim w garść bo Agnes nie w formie. No i radzę być.
Edit: Agnes czy ty mnie zawsze musisz kontrolować?!?!??
Muszę :) Ano nie w formie... nawet nie wiem co dzisiaj jest,który dzisiaj jest i ciagle musze na kalendarz zerkać.
ja od razu mówię, że niestety nie przypędę na spotkanie, ponieważ wyjeżdżam do babci. muszę, bo widzę się z nią raz w roku. wracam w poniedziałek lub we wtorek
dziekuję za uwage
jak ja to dawno nie zaglądałam i tyle postów nowych ..no cóż muszę częściej wpadać

czat w sobotę to super bo mi pasuje
Nie no nie powiem klub jest niezle zooranizowany, ale po tym co zrobi Snape w 6 czaęści to tak troche spadniecie w notowaniach
Drogi Lukpo!
Czy spadniemy ?,nie wiemale możliwe ja zawsze będę Snaperką niezależnie od tego co Severus robi w 6 części nie żebym była z tego zadowolona ,ale trzeba się z tym pogodzić no nie
ehh.. no cóż, nikt nic nie robi, wszyscy sobie olewają to to się nazywa spadek wszytskiego.
nie zaczynajcie o VI tomie bo będzie spoiler ZNOWU.
QUOTE(Lukpo @ 05.08.2005 11:26)
po tym co zrobi Snape w 6 czaęści to tak troche spadniecie w notowaniach

Mimo że nie jestem Snaperem czy jak wy tam nazywacie miłośników Snape'a (chociaż wciąż uwarzam postać Snape'a za jedną z najbardziej klimatycznych postaci) to jednak jestem pewien, że Snape tylko początkowo straci "wyznawców", na dłuższą metę zyska, po tych wszystkich duskusjach o tym co zrobił w 6 tomie. Więc chyba popularności nie stracicie
Tenebris69
05.08.2005 14:36
Błagam... Tylko nie spojlerujcie tutaj! Ani słowa o HPiKP!
Przypominam o dzisiejszym spotkaniu o 20:30.....
Szachrajka
06.08.2005 20:34
Chciałabym być na spotkaniu, ale coś czat mi nie wchodzi
to próbuj
tez mi z poczatku wejsc nie chciał
phi, poczaruj trochę, a nuż się uda..
nic dodac nic ująć
jak ja kocham polskie wyroby...
chcieć to móc, nie chcieć to nie móc.
Szachrajka nie chciała to nie weszła.
totalna olewka
zero dyscypliny i samozaparcia
ja normalnie kiedyś ojca zamorduje ,że akurat on musi chcieć jak ja chce ,pierwsze spotkanie odkąd się zapisałam ,a ja na nim nie byłam
a świstak siedzi i zawija je w te sreberka
Tenebris69
07.08.2005 11:44
Coś jest nie tak z tym czatem... :/
Nie mogłam się wczoraj zalogować.
Próbowałam też wejść na inny (tak dla sprawdzenia) i też mi nie wchodził. Może to wina komputera? Działa jak ślimak, strona ładuje mi się zawsze kilka minut. Chyba czas wymienić tego grata... (Kto się zrzuci?

)
W ogóle kto był i zdołał wejść bez przeszkód?
Ktoś wogóle był na czacie?
no cóż. ad pana Severusa Snape`a, postac ciekawa, balansująca miedzy dobrą a złą stroną, faktycznie po lekturze 6 czesci mozna diametrialnie zmienić zdanie na jego temat ( miało byc bez spoilerowania wiec bede cicho) chociaż kto go tam wie może nas jeszcze czymś zaskoczy ( powątpiewam, no ale 7 części jeszcze nie ma wiec nie zapeszajmy)...
Według mnie ( a zwłaszcza potym co się stało w VI tomie) Snape jest najbardziej ciekawą i intrygującą postacią w książce HP. A może po VII tomie okaże się że to wy wielbiciele Snape mieliście racje bo Snape okaże się tak zwanym "pozytywnym zdrajcą". No cóż zobaczymy
Jeśli ktoś zauważył, że Snape to intrygująca postać dopiero po VI tomie, to gratuluję refleksu. SS to postać perfekcyjnie wyważona, gdy zaczynasz dochodzić do wniosku, że jest jakiśtamjakiśtam, to Jo łupie w ciebie jakiś przerażającym faktem i twoja ocena się zmienia. Jak ktoś słusznie stwierdził, on jest swoim własnym panem. I tyle.
wiecie co? Do dupy jesteście. Nie było mnie, wracam a tu nic. No to nie.
Krótkie sprawozdanie z zebrania bo szanownej Mistrzyni Eliksirów się nie chciało:
O godz. 20.30 na czace były tylko dwie punktualne osoby: użytkownik Daga i użytkownik Agnessa. Po krótkim czasie dołączyła także użytkownik Mira. Agnes zarządziła niekończące się oczekiwania na resztę więc w tym czasie pozostali użytkownicy, w liczbie dwóch, prowadzili niefrasobliwą rozmową przerywaną licznymi narzekaniami co do braku konstruktywnego działania na zebraniu. (w międzyczasie Szachrajka starała się do nas dołaczyć ale widać nie starała się wystarczająco bo jej działania spełzły na niczym). W końcu udało się namówić Agnes do jakiegoś działania i rzuciła temat czy zamknąć ten topic na rzecz nowego czy też wywalić stąd śmieci czyli większość czy też podjąć inne działania zmierzające do ogólnego porządku. I tu zaczęła się nudna i rozwlekła pseudodyskusja na ten temat z czego nic nie wynikało przez długi długi czas. Po pewnym czasie użytkownik D. stracił resztki cierpliwości i jasno określił swoje zdanie na ten temat które spotkało się z niezdecydowaniem i w tym momencie Mistrz Eliksirów stwierdziła że musi wyjść na chwilę z psem i wróci za jakiś czas. Wobec tego pozostali uzytkownicy oznajmili że ich czas też jest cenny i opuścili miejsce spotkania tj. czat.
Podsumowanie? Mamy zastój.
W takim razie ja się wyłaczam, jak coś ruszycie to będę.
snajperowania jeśli chodzi o klub.
Eh, no jakoś mi brak tolerancji.
Szachrajka
15.08.2005 00:49
wiecie co? odechce wam się "snejpowania" (snape'owania?) jak przeczytacie 6 tom. tak go po tym znenawidiziłem, że nie mogę patrzeć na niego.
i przekonacie się, że to Ron miał rację..............................................
Sectusempra!
Ech, zapewne nie uwierzysz, ale pośród Snaperek jest też kilka osób, które już przeczytały VI tom. Niemożliwe, prawda? I jakoś nie zauważyłam, aby tłumnie opuszczano klub

Nie będę spojlerować, ale trochę za szybko go osądziłaś. Seria jeszcze się nie skończyła, wszystko się może zdarzyć
Marcin85
15.08.2005 07:10
Tez mi sie nie chce wierzyc ze po tym co sie stalo w VI tomie sprawa ze Snapem jest przesądzona. I nic wiecej nie powiem bo nie chce spojlerowac.
grlouiee
15.08.2005 11:45
Myślę, ze jesli ktos go polubił od poczatku, to to co sie stało w 6 czesci, nie jest w stanie pozbawic czytelnika tego "uczucia" do Snapa...Będą jeszcze 2 czesci i naprawde wszystko sie moze zdarzyc...
Heh... prawdziwi fani zawsze pozostają wierni, cokolwiek ich idol by zrobił...
a tak a propos, można się jeszcze zapisać do tego klubu?
heh, to super... a do kogo mam się zgłosić??
ano wystarczy żeby Agnes zobaczyła ten twój post, tylko nie wiadomo kiedy raczy się zjawić. Musi zatwierdzić.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę