Mój bogin? Chyba byłby wstrętnym, włochatym szczurem!
Mój bogin?
Nigdy niczego się nie bałam. Szczury mnie przedzą ale nie lękam się ich. W duchy nie wierzę (może dlatego, że nigdy żadnego nie widziałam), ciemność jest moją drugą przyjaciółką.
Pamiętam tylko, że kiedyś zgubiłam się w zoo. Wtedy to dopiero miałam pietra! Ale bogin raczej nie zmieni się w żyrafę?
Jedyne coś co mi przychodzi do głowy to nauczyciel historii. Do dziś pamiętam jak wszedł do sali i zaczął mówić o swoich wymaganiach. W momencie gdy okazało się że to pomyłka to cała moja klasa zaczęła krzyczeć ze szczęścia. Takiej euforii to nigdy nie widziałam!
Hm mój bogin byłby chyba polonistką trzymającą znicz. Kiedyś na szkolnej dyskotece wysiadło światło, i wożna zapalała znicze (skąd je wzięła,tego nie wiem). Jeden dała polonistce do trzymania, a ja wtedy przechodziłem obok niej. To było okropne, tym bardziej że ktoś wylał jakiś czerwony sok tuż pod jej nogami...
Czy tylko mi, jak przeczytałam "znicz", przyszła na myśl mała złota piłeczka ze skrzydełkami?
To jest zboczenie już, wiesz?
QUOTE(emoticonka @ 27.06.2006 19:01)
Czy tylko mi, jak przeczytałam "znicz", przyszła na myśl mała złota piłeczka ze skrzydełkami?
Chodzi mi o taki znicz stawiany na grobach
Tak, tak! Wiemy o jaki znicz ci chodzi

. Mimo wszystko
mamy takie małe zboczenie, (jak to ładnie ujęła hazel)

A ja nadal boje się motyli...brrr...
Ja również pomyślałam sobie o TYM zniczu
No, Zeti, to przynajmniej wiesz, jak użyć riddikulusa teraz (;
angel_sectomsempra
28.06.2006 11:05
u mnie zdecydowanie boginem była by moja wychowawczyni i zarazem nauczycielka od matmy wrrr... ciary przechodza
a tak naprawde to panicznie boje sie pajaków łaaa!
Vanillivi d'Azurro
02.07.2006 13:55
Ja wiem, że niektórym może się to wydać trochę dziwne, ale mój bogin z cąłą pewnością wyglądałby jak ćwiartka grejpfruta.
Ja bym zobaczyła tatę muminka.
Brrr...
Mój bogin stał by się na raz wszystkim co ma więcej niż cztery nogi, odwłok, skrzydełka i czółki a i byłby włochaty... ble... ja wiem że każdy owad (prócz much) czy pajęczk to zwierzątko boże ale napawają mnie one obrzydzeniem... te ich długie, włochate nóżki... uh... aż ciarki przechodzą...
pysia ;)
19.07.2006 19:03
Moim boginem napewno bylby pająk i samotnosc... tak samotnosc mnie dobija ...

No i moze ciemnosci

bojazliwa troszke jestem
Ciekawe jak wyglądałby bogin samotności?
A ciemności się nie bój bo nie ma w niej nic strasznego... masz po prostu za dużą wyobraźnię
Bogin samotności to w pewnym sensie paradoks, więc taki by nie istniał.
Zapewne masz rację. Ale co jeśli ktoś tak naprawdę najbardziej boi się samotności. wtedy bogin będzie musiał prrzybrać jakąś postać. Chyba że w tym przypadku przemieni się w lęk drugorzędny czyli np. pająka.
Hermiona*Granger
23.07.2006 16:54
Moimi boginami byli by tak:
-duży motyl
-dementor
-wizja jak ktoś umiera a szczególnie ktoś z mojej rodziny człowiek czy zwierzak nie robi różnicy
nie śmiać się że się boję motyli
Tylko i wyłącznie PAJĄK. Nawet taki malusieńki budzi we mnie strach. Dziśiaj byłem w oborze mojego taty i wyciągałem motor z kantorka a tam były dwie tarantule
Desperujesz źą. Tarantula w stanie wolnym nie występuje w Polsce ;)
QUOTE(Child @ 24.07.2006 00:01)
Desperujesz źą. Tarantula w stanie wolnym nie występuje w Polsce

Ta. To był taki pająk tylko 2 razy większy. Jak będe następnym razet to zrobie zdjęcie.
Spokojnie masz arachnofobie i po prostu tobie się wydaje że jest taki olbrzymii...
W rzeczywistości ten pajączek boi się ciebie... ale z drugiej strony te jego mnogie nogi... fu...
Mój bogin napewno zamieniłby się w pająka. Brrr.... Nie nawidze pająków. Chyba dlatego że mój brat mnie nimi strszył i rozplaskiwal je przy mnie jak byłem maly. PAJĄKI SĄ OKROPNE!!!
Hermiona1900
07.09.2006 17:27
Ja też okropnie sie boje pająków ( już tutaj o tym wspominałam

) i nie dlatego,że mnie brat nimi straszył...po prostu są okropne... brr...
smagliczka
11.09.2006 13:21
W chwili obecnej mój bogin niewątpliwie wygląda jak hybryda mojej promotorki, kierownika katedry oraz dziekana wydziału... Stoi to COŚ nade mną z oskarżycielko wyciągniętym palcem i mówi przerażająco brzmiącym głosem:
"Miałaś całe wakacje... i JESZCZE nie napisałaś?!!!!"
mamo... broń mnie...
Hawtagai
11.09.2006 17:03
Najbardziej boje sie pijawek brrr... sama mysl o nich wywołuje u mnie dreszcze:/
Ja tam się panicznie boję krowy! Mamo! Wolałabym zginąć pod walcem niż podejść do krowy na odległość mniejszą niż 3 metry! Makabra!
a co takiego strasznego jest w krowach? O_o są milusie
Cho Chang3
18.09.2006 12:29
Moj bogin wygladał by jak pająk panicznie sie ich bije mam arachnofobie to jest okropne.Jak widze pajaka to

Acha i boje sie Klaunów przeraza mnie mysli ze moze nagle wyskoczyc i.......
mnie rozśmieszyć/estiej
Death Eater
18.09.2006 17:41
Trudno jest mi powiedzieć, jak by wyglądał mój bogin. Boję się wielu rzeczy. Ale prawdopodobnie wyglądał by jak jakiś duch albo coś
Hermiona1900
22.09.2006 21:46
Josephine
03.12.2006 18:11
Mój bogin zmieniłby sie w CHEMICE! Tego babsak sie wszyscy boja bo przy okazji jest dyra... Br...
Fanka HP z Elbląga
03.12.2006 21:28
Mój bogin miałby dylemat. Bo panicznie się boję 2 rzeczy - pająków i trupów

brrrr :/
Renegate
04.12.2006 20:42
hmm... mój boogin zaminiłby się w moją mame
Na mój widok bogin zmienił by się w faceta od matmy
Już kiedys , kiedys się nad tym zastanawiałam i... sama nie wiem. Możliwe że był by to wielki pajak tak jak u Rona

pozdrawiam :*
Renegate hehe chyba nie jest tak strasznie

Ja tam boję się różnego typu robactwa
np. jakieś gliSdy lub cuś brrr.
Hermiona1900
18.12.2006 20:08
Hmmm...mama jako bogin. Trudno to sobie wyobrazić. chociaż nie, można to sobie szybko wyobrazić "i zowu bałaga w pokoju" - i kłótna o byle co...ciekawe, jakby sie kłóciło z boginem
Kłóciło to by się dobrze z boginem tylko problem w tym że w przypadku gdy boginem jest mama to niestety musimy uznaĆ wyższośĆ teog bogina

równorzędnie boginem może byĆ mój ojciec
Hermiona1900
19.12.2006 23:11
No u mnie to nie wiem...chyba na jedno by wyszło
U mnie by to była mieszanka ryby, clowna i porcelanowej lalki ;]
heh brzmi ciekawie
O matko, clown. To jest obrzydlistwo. Pamiętam jak byłam mała to bałam się clownów bo obejrzałam "Ducha" gdzie clown chciał udusić chłopca (najpierw zaciągnął go pod łóżko, hehe)
to naprawdę straszne filmy oglądałaś jak byłaś mała

dobrze że jakichś wampirów nie oglądałaś
QUOTE(Savvage @ 20.12.2006 17:00)
heh brzmi ciekawie

No nie wiem : P
Dla mnie te ryby...brr..Ja się nawet karpii boję :|
Jeśli o ryby chodzi to zawsze bałem się sumów

tych z wąsami
QUOTE(Death Eater @ 18.09.2006 18:41)
Trudno jest mi powiedzieć, jak by wyglądał mój bogin. Boję się wielu rzeczy. Ale prawdopodobnie wyglądał by jak jakiś duch albo coś

mój pewnie też. albo jakaś postać z horroru. np. dziewczynka z 'the ring'.
morigiana
25.12.2006 19:26
ja w wieku 80 lat...
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę