Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Spotkanie W 3mieście.
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Avadakedaver
gdzie się nie obrócić, tam procenty, fajki i seks.
Child
widzisz w tym problem? XD
Avadakedaver
broń boże.
Teraz wiem, czemu Katon widział pająki i karaluchy, policjanta oraz rybaków.
Neonai
a wogole wiecie co!!

na koncercie Manu Chao wypatrzyłam z kolegą w tłumie Kazika Staszewskiego, i zrobił zdjęcie =D jak bede miała to wrzuce
hazel
Qufa, a miałam być teraz nad morzem, a w kraku siedzę. I jak se czytam i patrzę na zdjęcia to mi żal...serce ściska, że ja się nudzę.
Mellisa
szkoda że nie udało mi się spotkać Nai.
szkoda no.

Neonai
ba kurcze, bo ja na Open'er prosto przyjechałam, 16:30 bylam na miejscu. ze wszystkimi spotkałam się koło 22, bo dopiero wtedy sie znalezlismy. ale nadrobimy Mell, nadrobimy =) kiedyś.
Mellisa
nadrobimy z nawiązką

aż się bedzie kurzyć!

tak!
Neonai
w przyszlym roku bankowo przyjade na pare dni =D
Syriusz_Black
A weźmeicie mnie ze sobą smile.gif ?
Neonai
no ba!

im więcej ludzi tym lepiej =)

zależy jakich też, ludzi.
Avadakedaver
a ja nie pojade, bo ze mną nie wytrzymacie, a życie mi jeszcze miłe jest.
Child
QUOTE(Syriusz_Black @ 07.07.2006 17:52)
A weźmeicie mnie ze sobą smile.gif ?
*

pod warunkiem, ze zorganizujesz ognisko ze skokami XD
Avadakedaver
Dementorek ma złotą blachę, wie jak się opchodzić z poparzeniami.
go.
Sihaja
Neonai, ja wogóle nie wiedziałam, że masz być... Kurcze, a jutro ( w sumie już dzisiaj ) będziesz?
Syriusz_Black
Tyyypie smile.gif Poskaczemy przez ognisko smile.gif
No ba smile.gif
Niewinni Czarodzieje
Jesteśmy fajnymi, niewinnymi czarodziejami. Jesteśmy zintegrowaną grupą przestępczą. Kazimierz Marcinkiewicz odszedł, nadeszła ERA Voldiusa.
W ogóle to wpadajcie do 3miasta, dobre melanże, dobre koncerty, dobra wódka.
Dobra, no to cześć.
CZEKAMY na odpowiedzi, ema.
Niewinni Czarodzieje
Jest supcio.
hazel
Co tu się porobiło, nie dam rady...
Avadakedaver
ja piore, ale brudne pieniądze. i także postanowiłem, że będę milionerem, jż dawno. ale w wieku 28 lat. Voldius będzie szybszy.
Niewinni Czarodzieje
Przekwitła Wiśnio! Hiroszima, Nagasaki, pamiętasz?
hazel
Czy wszyscy, którzy pojechali, wzieli sobie za punkt honoru dręczyć tych, którzy pojechać nie mogli?
Child
poczekaj, az 'trzydniowi' zaczna nawijac :C
Avadakedaver
ale pojechanka.
Katon
A co to za idioci?
Avadakedaver
nie wiem, ale macie to samo IP.
Neonai
fajny podpis mają ci czarodzieje =D
Sihaja
O co w tym chodzi?
Neonai
wezcie, ja bylam jeden dzien i tez juz cierpie. za rok was wszystkich zamęczę swoją osobą.
Neonai
bo dałny siedzą przy jednym kompie i sie logują kazdy po kolei ;D

eee ktoś skasował, a tak było fajnie, łe łe łe. mamo miśka, mam nadzieje że jeszcze pogadamy kiedyś ;d
hazel
Pi kilku dniach chlania na umór oddają się (powiedzmy) intelektualnej rozrywce
Avadakedaver
takiej pseudo-
hazel
To już nie ja powiedziałam
Avadakedaver
takie pseudo-nimy mają różne
hazel
Oj tu się musze zgodzić. Właśnie, Avada, może ty wiesz o co z tym praniem chodzi?
Ludwisarz
QUOTE(estiej @ 08.07.2006 16:36)
QUOTE(hazel @ 08.07.2006 23:22)
Czy wszyscy, którzy pojechali, wzieli sobie za punkt honoru dręczyć tych, którzy pojechać nie mogli?
*

no co Ty, tam jest na pewno beznaziejnie, oni tylko tak piszą, żeby się ładniej wydawało. Sam dowód w tym, że piszą na forum, zamiast chlać na umór.
*

Widzisz drogi estieju. My potrafimy symultanicznie - chlać i pisać. Taka umiejętność. Zazdrościsz? :>
Buzi w pupcie.
Avadakedaver
pewnie, ze wiem.
vold
Cześć tu voldius. Trzymają mnie w kajdankach w jednym pomieszczeniu z Mal'Ganisem [TAK, on zyje!], musze go przezyc.
Zyje jakos, ale co to za zycie. Niestety. Katon to potwor, sadysta i Cygan. TimmY lubi wiewiorki, kusi je w pobliskim parku. MisieK wlewa mi wodke do ust, ja juz nie chceSumiko kaze pisac o sobie mile rzeczy [Sumiko: jestem miła]. Ahmed nas rozpija i wszystkich zabawia [panie! on siedzi tu bez koszuli!]. Mysz kocha się w Sumiko. Aha no i ma 14 lat. A Sihaja stad uciekla.

Pozdrawiam tych ktorzy mnie lubia, nie lubia, caluja, nie caluja, maja mnie gdzies i nie gdzies. Mam w dupie to ze pisze teraz. Szejset Pozdro

[Ahmed: 600; Patos Sratos Dupatos, przemawia Twymi ustami synu.]

Aha pozdrawiamy tych co mieli być i co nie mieli być.

[Na trzeźwo tego nie przeczytamy, tak to się nazywa lans upojeniem alkoholowym.]
Katon
Daremny jesteś.
Avadakedaver
ja podejrzewałem,że Myśka ma 14 lat. Kiedyś oglądałem jej profil użytkownika i widziałem, że ma 13, a niedługo później przyszły jej 16 urodziny. O__o szybka jest. A nawet okienko.
Sumiko
jo tam. wdszcycy sobie [poszli a ja ogladam ten program z waliskami. na polskacied. ale ton opowtorka.m ch... tymkekmjestb fajny i ja a reszt tro szkoda gadac. i druginb tymekn tez jest fajny. o. zalujcien ze nie oprzyjechgaliscie. hehe. avada to dupa. pa.

ale za to jak przystojna!
Vilanda
sumiko, wnioskuę, że popsuła Ci się klawiatura.
Sumiko
bo oni mi zabrali laptopa kleptomani. to mojr ip. ja jestem o0k. a z nich dupy. poszli ui mnie sama zostawili czarodiewje a kinga wcale nie czytala. tak nie mozna.
Sumiko
spadaj. ewsyscy mowia ze jestem mila nie wiem czemu inni musla z e nie. jestem fajna. tylkom nie moge znalesz mojego psa.
Vilanda
aha, to widzę, że spotkanie integracyjne przebiegało jak na intergację przystało,
Sumiko
no! wszycy jestesmy magiczni. szkoda tylko ze nie bylo frsanka. tylkon dorotka za franka. franek tez jest fajny.
Neonai
mi się plączą klawiszę jak się narąbię, więc tu chyba będzie to samo ;p
Sumiko
ja nie pije!!
Avadakedaver
już nie. Ja też zawsze PO mówię, że już nie pije.
Neonai
QUOTE(Sumiko @ 08.07.2006 22:23)
ja nie pije!!
*

ja zawsze w trakcie mówię, że jestem trzeźwa.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.