QUOTE(Hefaj @ 12.07.2006 23:48)
a mnie nie poznacie przy żadnej okazji , ha. bo ja i tak inkognito jestem.
Hmm... Kto powinien przejąć się bardziej?
No więc ja postanowiłem się wywnętrzyć na wasz temat jakoś szerzej...
Ahmed - Ahmed jest zajebisty. Począwszy od tego, że mnie zabrał pod swój namiot nie mając wcale pewności czy nie jestem jakimś zbokiem-psycholem i wogóle no... a skończywszy na tem, że miał rację co do Włochów. Swój ziom, swój chłop, zna się na muzyce i na alkoholu i generalnie po godzinie miałem wrażenie, że my się znamy już od dłuższego czasu, a nie od godziny właśnie. Wielkie pokłony za wszystko.
Ahmeda ekipa(alfabetyczny klucz przyjąłem) - jest fajna bardzo. Wprawdzie zbyt lubią Strokesów a zbyt mało Liebrtinesów, ale i tak znają się na muzyce najlepiej po tej stronie Wisły (ja chyba jestem po tej samej w tym momencie). Poza tym wzbogacili moją wymowę o zwroty takie jak 'pójść w balet', 'baletudo', 'efekt Danone', 'z dupy' (to znałem, ale nie w tak szerokim zastosowaniu) i wiele innych. Teraz szpanuje przed ziomami, hehe. Wielkie dzięki za gościnę poniekąd i za towarzystwo przednie!
Empire - coś go tu nie ma, ale i tak napiszę. Przeciekawy człowiek. Miałbym z nim dużo do pogadania i będę to musiał zrealizować, bo nasza znajomość potrwała zbyt krótko, żeby chociaż zacząć. Ekscentryk. Anarchista. Erudyta. Musimy się spotkać na wódkę.
Kan - dobrze piszę? Wesoła koleżanka Dorotki z tendencją do gubienia się lub znikania. Bardzo miła, serdeczna i szybko się upija jakkolwiek ma lekceważący stosunek do perły światowej literatury jaką jest cykl o Harrym Potterze JKR. No cóż, nobody's perfect (my name is nobody, hyhyhy). Słabą głowę ma. W sumie normalne w wieku tam ilu? 14 lat chyba, nie? Fajnie, że się zalogowałaś. Twoje życie się odmieni - pozdrawiam!
Mellisa - krótko była, a szkoda. Trochę tajemnicza i intrygująca. I ma świetny kolor włosów. Do następnego spotkania...
MisieK - prawdziwy Polak. Człowiek, któremu nic nie przeszkadza. Człowiek, któego nic nie powstrzyma. Człowiek, który żyje aby pić (mam wrażenie, że to cytat z kogoś z Was - autor niech się zgłosi na PMie po tantiemy).
Człowiek, który nie musi spać. Wielkie pozdro 1600!!!
Żyje by pić, pije by paść, padam by wstać, wstaje by żyć, żyje by pićMyśka - miniskirt quite fits her, she's not an ordinary girl... najlepiej znająca się na dobrej muzyce nastolatka w Europie... wdzięk, styl, uroda i aparat... szkoda, że nie pije.
Neonai - strasznie krótko. Ale wystarczająco. Lubię Cię.
Sihaja - zaskakująca... bo zna brzydkie słowa i nawet... och...jeju... zdarza jej się palić (chwila na okrzyk zgrozy)... no. Erudytka i artystka. Przy tym naturalna, sympatyczna. Za mało było czasu na poważne rozmowy, ale wszystko jest do nadrobienia.
Sumiko - hmmm... podobno Sumiko ma jakieś ciemne strony. Możliwe, ale ja nie zaobserwowałem. Zamiast litanii napiszę tylko jedno. Ale zupełnie na serio. Jest najbardziej gościnną osobą jaką kiedykolwiek poznałem.
TimmY - płynnie łączy się w nim dusza artysty i biznesmena. Chciałbym z nim współpracować na każdej z tych płaszczyzn. Potrafi być sentymentalny i jednocześnie niesamowicie radosny i zabawowy. Bosko tańczy. Żeby sobie z nim potańczyć byłem gotowy narazić się na plotki dotyczące mojej orientacji i nie żałuję. Bardzo, bardzo fajny człowiek.
Voldius - największe zaskoczenie jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny. Wręcz szok. Wszystko odwrotnie. Mentalnie Vodius to Voldius, a nawet bardziej. Kocha muzykę jak ja, tylko, że trochę inną. Ale wielka restekpa za to. Przefajny.
Bonus
Agnieszka - miła, inteligentna i urocza dziewczyna. Czekamy z niecierpliwością aż się zaloguje =)
Bonus 2
Doktor Socjologii Z McDonaldsa W Sopocie - nie wyglądał na doktora. Ale fajnie grał Dżem na gitarze. Dopóki nie zaczął sobie rozdrapywać strupa na przedramieniu to był całkiem spoko. Ale nawet z tym strupem nieomalże uwiódł Sih komplementami na temat Gdynianek, oraz Myśkę mówiąc do niej 'piękna'. Myśka uciekła, płoche dziewcze.
No i zna się na winach. zią!