Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Spotkanie W 3mieście.
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Neonai
ja mysle ze to juz dawno poczul.
Child
QUOTE(Sumiko @ 10.07.2006 22:33)
zgwałcony w mózg chyba.
*

nie wnikam. obawiam sie tego, co moglbym tam znalezc
vold
Bardzo fajny wyjazd, długo będę wspominał. Było warto, w sumie więcej pamiętam ze spotkań z Wami, niż z koncertów [no może poza Kanye'm i The Streets wink2.gif]. Kurdebele, ustwiłbym się jakoś tam jeszcze. W ogóle 3Miasto ma przyjemną aurę, najładniejsze dziewczyny i największych skurwieli w SKMkach wink2.gif
Pjona, pozdrawiam, jeszcze cośtam napiszę szczegółowo.
Ludwisarz
Oja. Dopiero w sobote bede w domu. Przyjedzcie do mnie. Ja chce do Wasm a wy chciejcie do mnie, howgh, pozdrawiam.
Piwo jest dobre, piwo pic trzeba, kto pije piwo - pojdzie do nieba!

Ferdynand Franciszek Rychlik.
MisieK
no i to, że nie musiałem być, aby nasłuchać się o tym, co tam robiliście z alkocholem.

analfabetyzm w narodzie się rozwija widze. nawet takie podstawy zanikają.
dżo koker
jol jol jol dzo koker is in da haus, generalnie chcialem pozdrowic z tego miejsca ekipe ktorej pan ochroniarz (ktory mial tam stac do 4) bardzo kulutralnie wzial w dzierzawe sliwowice, pozdrawiam rowniez katona ktory strescil nam cala historie muzyki przez 3 dni (czlowieku Tobie sie buzia nie zamyka), gorace 16ki (teraz blackmailingujemy ahmeda za ten alkohol, i jest naszym niewolnikiem w biedaszybie), pozdrawiam rowniez sumiko, ktora miala przyjsc na 15 minut po korkociag, ale w sumie zostala z nami na caly final miszczostf.

P.S.
posstrafiam fschystkich polakuv o ktorych nie napisalem z nie wiem jakiego powodu.

P.S. 2
pozdrawiam takze kotleta a'la bistro i obsluge bistro kwadrans

peace, woof woof
Sihaja
Avada, robisz z igły widły i zamieszanie wokół siebie. I alkohol się pisze przez samo h, jak Misiek już powiedział.
MisieK
siemasz dżo ;d
a tej śliwowicy żal;(
vold
pozdrawiamy i dżukera.
Sumiko
dżo =***

bidny ahmed. ja tam się cały czas ciesze, że MOI znajomi o tym wszystkim nie wiedzą =P haha
Sihaja
moi też nie. przynajmniej mam taką nadzieję. Choć biorąc pod uwagę podróż kolejką Sopot - Gdynia i nasze głośne rozmowy, to ręki bym sobie uciąć nie dała.
Ludwisarz
Joe Cocker - a któryś Ty? Wojtko z Bogdańca?

Miło było w 3mieście, ahmed akbar, salam alejkum shalom!
Tu mnie fajnie niż tam.
Tam było fajnie.

Wogóle fajnie i.. niewinnie smile.gif
Dla mnie bomba. I butelki z benzyną. No i kamienie.

Do zoba, wiesz?
Ahmed
Pełna inwigilacja.
Wojtko to Rysiek Kowal. Kamil to Dżo Koker. Pawełek jeszcze się zjawi.

Nuda w Świnoujściu? Leć na plażę, a nie siedzisz w kafejce. W Lublinie żyć się nie da, taka pogoda. Korzystaj z przywilejów.

MisieK
w taką pogodę to tylko w domu siedzieć, piwo pić. ja niemialbym serca dla swojej skóry ;P
kan
tylko plywaj przy ratowniku timi, bo cie rekiny zjecom!

czy pawelek, to ow kolega z (przerazajacymi) oczyma jak dwie laguny?

e, i kto mnie wpisal pochodzenie, przyznac sie!
Ahmed
czy pawelek, to ow kolega z (przerazajacymi) oczyma jak dwie laguny?

O___O ooo tak! Paweł to Ciasteczkowy Potwór z Ulicy Sezamkowej. Chrup Chrup!

Kinga, nie bulwersuj się. TimmY ciągle wszystkim zmienia sygnaturki i edytuje profile. Niechaj go rekiny po nogach kąsają za te matactwa i łgarstwa ;]
kan
ale zeby zaraz od blondynek wyzywac ;/
Child
juz 53 lata temu Howard Hawks na spolke z Marylin dowodzil, ze mezczyzni wola blondynki ;d

od tego czasu faceci chyba sie zbytnio nie zmienili ;)
Cat
ci z małymi chyba xp
Child
nie mialem okazji poznac rezysera XD

konspiracyjny szept: brunetki rox :}
kan
QUOTE(Cat @ 12.07.2006 23:43)
ci z małymi chyba xp
*

to obelga dla sinatry, naleza sie przeprosiny
dla doherty'iego tez, a tego nie wybacze!
Hefaj
ło.

ze wszystkich piszących tu wyłapałem tylko ze 2 nieczystokrwiste i "niekumate" osoby.

a mnie nie poznacie przy żadnej okazji , ha. bo ja i tak inkognito jestem.
Cat
sinatrę i dohertjego przeprasiam wsiem i wobec ;]

btw- co tu robi mój były dyrektor? XDDD (rysiu kowal elo!)
Child
pozazdroscic [?] doglebnej znajomosci :}
Rysiek_Kowal
QUOTE(Cat @ 13.07.2006 00:01)
btw- co tu robi mój były dyrektor? XDDD (rysiu kowal elo!)

elo elo zią!
pozdro600 zniszczu4ever! RysioPysio we wlasnej osobie :]
przybylem tutaj bo nie moge juz zyc bez moich ulubionych uczniow ktorzy od niedawna zaczeli sie tutaj pojawiac :] a poza tym musze niektorzych pilnowac bo lamia regulamin i robia nieodpowiednie i nieodpowiedzialne rzeczy tongue.gif

P.S. Nie wyrazam zgody na prezentowanie mojego wizerunku na jakichkolwiek fotografiach pojawiajacych sie na forum. Prawo takie gwarantuje mi konstutucja RP, zasady BHP i regulamin zamieszczony w ToiToi. tongue.gif wiec kolezanka Dorota niech sobie uważa.. ;P[ Mateuszek, ty nie musisz :]]

P.S.2 Czemu do tej pory nikt z nas nie dostal na maila MegaFotoOpener2006Pack?!
Chyba zaraz sie z Kokerem zaczniemy obrazac na coniektorych tongue.gif [chociaz on juz sie obrazil bo nie bylo go do tej pory na zadnym zdjeciu ;D]

P.S.3 [Ahmed nie zapominaj ze jestem szpecem od szantażu wink2.gif ]

P.S.4 Kolega Paweł błękitny jak laguna vel Kotlet a'la Bistro pojawi sie jak sobie komputer poskleja.

P.S.5 Czytacie wy to w ogole?

P.S.6 A czaicie o co chodzi? Bo ja nie... ehh te dzbany... :]

P.S.7 Pozdrowienia dla kolezanki od korkociągu, ktorej nie mialem okazji poznac. Zaluje strasznie bo chlopaki sie zachwycali ogromnie ;]

P.S.8 Więcej grzechów nie pamietam :]
Sumiko
QUOTE(Rysiek_Kowal @ 12.07.2006 23:59)
[...]

P.S.7 Pozdrowienia dla kolezanki od korkociągu, ktorej nie mialem okazji poznac. Zaluje strasznie bo chlopaki sie zachwycali ogromnie ;]

[...]
*

to ja!
ha.
MisieK
ToiToi

TłaTła jak już ;d

P.S.6 A czaicie o co chodzi? Bo ja nie... ehh te dzbany... :]

piłeś? nie pisz....
eeee...
ja chyba nie powinienem tego mówić.
Katon
QUOTE(Hefaj @ 12.07.2006 23:48)
a mnie nie poznacie przy żadnej okazji , ha. bo ja i tak inkognito jestem.
*

Hmm... Kto powinien przejąć się bardziej?

No więc ja postanowiłem się wywnętrzyć na wasz temat jakoś szerzej...

Ahmed - Ahmed jest zajebisty. Począwszy od tego, że mnie zabrał pod swój namiot nie mając wcale pewności czy nie jestem jakimś zbokiem-psycholem i wogóle no... a skończywszy na tem, że miał rację co do Włochów. Swój ziom, swój chłop, zna się na muzyce i na alkoholu i generalnie po godzinie miałem wrażenie, że my się znamy już od dłuższego czasu, a nie od godziny właśnie. Wielkie pokłony za wszystko.

Ahmeda ekipa(alfabetyczny klucz przyjąłem) - jest fajna bardzo. Wprawdzie zbyt lubią Strokesów a zbyt mało Liebrtinesów, ale i tak znają się na muzyce najlepiej po tej stronie Wisły (ja chyba jestem po tej samej w tym momencie). Poza tym wzbogacili moją wymowę o zwroty takie jak 'pójść w balet', 'baletudo', 'efekt Danone', 'z dupy' (to znałem, ale nie w tak szerokim zastosowaniu) i wiele innych. Teraz szpanuje przed ziomami, hehe. Wielkie dzięki za gościnę poniekąd i za towarzystwo przednie!

Empire - coś go tu nie ma, ale i tak napiszę. Przeciekawy człowiek. Miałbym z nim dużo do pogadania i będę to musiał zrealizować, bo nasza znajomość potrwała zbyt krótko, żeby chociaż zacząć. Ekscentryk. Anarchista. Erudyta. Musimy się spotkać na wódkę.

Kan - dobrze piszę? Wesoła koleżanka Dorotki z tendencją do gubienia się lub znikania. Bardzo miła, serdeczna i szybko się upija jakkolwiek ma lekceważący stosunek do perły światowej literatury jaką jest cykl o Harrym Potterze JKR. No cóż, nobody's perfect (my name is nobody, hyhyhy). Słabą głowę ma. W sumie normalne w wieku tam ilu? 14 lat chyba, nie? Fajnie, że się zalogowałaś. Twoje życie się odmieni - pozdrawiam!

Mellisa - krótko była, a szkoda. Trochę tajemnicza i intrygująca. I ma świetny kolor włosów. Do następnego spotkania...

MisieK - prawdziwy Polak. Człowiek, któremu nic nie przeszkadza. Człowiek, któego nic nie powstrzyma. Człowiek, który żyje aby pić (mam wrażenie, że to cytat z kogoś z Was - autor niech się zgłosi na PMie po tantiemy).
Człowiek, który nie musi spać. Wielkie pozdro 1600!!!
Żyje by pić, pije by paść, padam by wstać, wstaje by żyć, żyje by pić

Myśka - miniskirt quite fits her, she's not an ordinary girl... najlepiej znająca się na dobrej muzyce nastolatka w Europie... wdzięk, styl, uroda i aparat... szkoda, że nie pije.

Neonai - strasznie krótko. Ale wystarczająco. Lubię Cię.

Sihaja - zaskakująca... bo zna brzydkie słowa i nawet... och...jeju... zdarza jej się palić (chwila na okrzyk zgrozy)... no. Erudytka i artystka. Przy tym naturalna, sympatyczna. Za mało było czasu na poważne rozmowy, ale wszystko jest do nadrobienia.

Sumiko - hmmm... podobno Sumiko ma jakieś ciemne strony. Możliwe, ale ja nie zaobserwowałem. Zamiast litanii napiszę tylko jedno. Ale zupełnie na serio. Jest najbardziej gościnną osobą jaką kiedykolwiek poznałem.

TimmY - płynnie łączy się w nim dusza artysty i biznesmena. Chciałbym z nim współpracować na każdej z tych płaszczyzn. Potrafi być sentymentalny i jednocześnie niesamowicie radosny i zabawowy. Bosko tańczy. Żeby sobie z nim potańczyć byłem gotowy narazić się na plotki dotyczące mojej orientacji i nie żałuję. Bardzo, bardzo fajny człowiek.

Voldius - największe zaskoczenie jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny. Wręcz szok. Wszystko odwrotnie. Mentalnie Vodius to Voldius, a nawet bardziej. Kocha muzykę jak ja, tylko, że trochę inną. Ale wielka restekpa za to. Przefajny.

Bonus

Agnieszka - miła, inteligentna i urocza dziewczyna. Czekamy z niecierpliwością aż się zaloguje =)

Bonus 2

Doktor Socjologii Z McDonaldsa W Sopocie - nie wyglądał na doktora. Ale fajnie grał Dżem na gitarze. Dopóki nie zaczął sobie rozdrapywać strupa na przedramieniu to był całkiem spoko. Ale nawet z tym strupem nieomalże uwiódł Sih komplementami na temat Gdynianek, oraz Myśkę mówiąc do niej 'piękna'. Myśka uciekła, płoche dziewcze.
No i zna się na winach. zią!
MisieK
Myśka - miniskirt quite fits her, she's not an ordinary girl... najlepiej znająca się na dobrej muzyce nastolatka w Europie... wdzięk, styl, uroda i aparat... szkoda, że nie pije.

laugh.gif

a gdzie doktor socjologii?!

o w pyte, zapomniałem =DDD
Ahmed
'pójść w balet', 'baletudo', 'efekt Danone', 'z dupy'

'baletudo' - a ściślej rzecz biorąc vale tudo (sztuka walki bez reguł) bądź waletudo (czyli kąpiel na waleta, popularyzowana nad jeziorami Lubelszczyzny)
'efekt danone' ;>
Nie słyszałeś jeszcze historii o "efekcie słoneczka polsatu'.

A dzięki Doktorowi Socjologii już na samym starcie mieliśmy plecy w Trójmieście i plus 3 punkty do bycia fajnym. Gość wymiótł, ale ze strupami już lekko przesadził.
kan
QUOTE(Ahmed @ 13.07.2006 15:29)
waletudo (czyli kąpiel na waleta, popularyzowana nad jeziorami Lubelszczyzny)
*

u nas mowi sie 'na eskimosa'
i nie pytaj dlaczego
MisieK
a u nas poprostu na waleta;p
Child
dlaczemu?

[nie Misiu, nie do Ciebie :}]
domyśliłem się;>
kan
roar

ljokelsoj.

ulubiony skoczek mojej kuzynki.
MisieK
piasek mi naleciał do pasty do zębów.
Katon
Spoko. Masz mikrogranulki.

U nas się mówi na waleta, co mnie smuci, bo lubię kiedy u nas się mówi inaczej i wszyscy się dziwią i fascynują.
MisieK
masz sojusznika w osobie mojego starszego. on strasznie lubi ten wasz południowy slang;p
Katon
Slang to jest wasze 'jo', zią.
MisieK
przez dwa o.
kan
piasek mi nalecial do majtek
ale to juz inna, nadmorska, sprawa
Katon
Szczęśliwie jestem pozbawiony na codzień takich nadmorskich problemów.
Myśka
ALE TU FAJNIE

zart
dorwalam sie do sluzbowego komputera ojca i korzystam ze sluzbowego internetu, co za frajda
jak tylko swiat wroci do normy to wam pokaze to i owo, zaprawde powiadam wam, wiec wyczekujcie, piszcie mi smski [na ktore odpisywac nie bede z przykrego powodu braku kasy], a ja w tym czasie zreperuje internety.

muczos buziakoc

[jade do krakowa! juz chce mi sie pic - co chcetnie uczynie z toba, katonku ;*]
MisieK
katon, a nie mówiłem, młoda alkoholiczka nam rośnie;p
Child
nie powiesz, ze to Cie przeraza [;
MisieK
no skomd
ja skacze z radości.
Ahmed
A tu mnie straszą, blackmailingują za to, że ja kupowałem nieletnim piwo. A co najgorsze nawet nie jest mi przykro. Oddałem im przysługę ;]
MisieK
ba. można nawet powiedzieć, że przyczyniłeś się do kontynuacji tradycji sarmackiej w narodzie. chwała ci za to [;
Child
A tu mnie straszą, blackmailingują za to, że ja kupowałem nieletnim piwo. A co najgorsze nawet nie jest mi przykro. Oddałem im przysługę ;]
Jest taki pomysl, coby Zidane dostal jakies odznaczenie za 'gre glowa'.
Myslales kiedys, zeby miec tytul honorowego prezesa browaru [wstaw ulubiona marke] XD
Ahmed
Skromny jestem. Obejdę się bez honorów. Będę szarą eminencją i Avada mnie oskarży o krzewienie nieetycznych zachowań wśród młodzieży.
Rysiek_Kowal
QUOTE(Ahmed @ 14.07.2006 00:00)

przeciez wiesz ze to w dobrej wierze jest
widac trzeba wyprostować twoj kregoslup moralny tongue.gif
a wiesz przeciez kto jest krolem moralnosci...
poza tym nie tego cie Pan Ryszard w szkole uczyl. zasady to zasady i koniec. wink2.gif
mogles komu innemu przyslugi oddac, szczegolnie takie piwne tongue.gif
chetnych pelnoletnich przeciez nie brakowalo tongue.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.