Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Spotkanie W 3mieście.
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Ahmed
Sih, open'er jest na babich dołach, ale na pustki w życiu więcej nie pujdę. z buta o 3 w nocy mi wystarczy.

A ja pójdę. Pójdę na Pustki. Na koncert. Po ostatnim występie w Trójce nie mam żadnych wątpliwości. Na Pustki muszę iść.
owczarnia
Nie. Ja byłam pierwsza, i w związku z tym wzywam kolegę do zmiany huh.gif.

czekolada.gif
Hito
Ale z Was marudy.

PS Na czekoladę za gorąco.
MisieK
Ahmed, na te Pustki to i ja pójdę;p
Sihaja
Oj taaaak, wiem.... Ale spotykamy się w końcu gdzie?
MisieK
dobra. zarządzę bo się nie zdecydujemy nigdy

SOPOT - Monciak, 06.07.2006, godzina... 10.00. Niechaj będzie ten McDonald's
Koniec kropka.
Myśka
o kurde, 10.. :o

ok, dla was szysko.
MisieK
no co. piwo z rana jak śmietana jak mawiają rosyjscy indianie ;p
Katon
Tak tak - w macdonalds spotkajmy sieee =D
Sihaja
Jak dla mnie dobrze.

Tylko owczarnię będzie trzeba podstępem z pracy wykraść.
owczarnia
Wrr, grr, jaki szósty, co szósty, żaden szósty!!! Sobota albo niedziela, bądźcie ludźmi, i przecież nie o dziesiątej rano! Za żadne skarby nie wylezę w jedyny wolny dzień (niedziela) o tej godzinie z betów!!!
MisieK
zawsze mozemy zrobić dwa spotkania =D
elva ty mówisz ze ty tylko 6tego mozesz?
Child
pogielo was z ta godzina [;
MisieK
nie pogieło. im wcześniej zaczniemy tym później skonczymy;>
Katon
Zresztą, przecież możemy się spotykać sukcesywnie (10, 11, 12...), dzięki czemu uniknę natłoku informacji w jednej chwili =P A spotkać się w niedziele czy tam w sobotę, why not? Tylko, że pewnie ekipa będzie jednak trochę przetrzebiona.
Child
o tej godzinie przyzwoici ludzie spia, a nie jedza sniadanie w macu ;P

ja tam moge sobie zrobic przyczulek w Pruszczu. najwyzej zbiednieje na biletach XD
Katon
Nie nudź. I tak Cię przecież nie będzie, nie? Jak będziesz nudził o godzinę, to stwierdzę, że jednak będziesz i się nie zdziwie.
Child
eee... no tego... ja... tylko tak ogolnie mowie, ze dla niektorych to moze byc z lekka za wczesnie =P
Sihaja
No to jak. Jednak w niedzielę? W sumie pomysł z niedzielą całkiem niezły.
Katon
Raczej nie. Tzn. nie tylko. Bo skoro Elva ma być tylko jeden dzień... No i możliwe, że część openerowców w niedzielę będzie musiała już wracać. Ja np. niekoniecznie, ale jednak. Kto może niech będzie w ten czwartek. W niedziele możemy się spotkać, ale mam dziwną pewność, że połowy osób nie będzie...
MisieK
Katon, eror, eror... emp ma elekryka. biez gitare z kraka;p
Ahmed
1. nie dotknę niczego co pochodzi z McDonalda
2. im wcześniej się spotkamy 6ego, tym lepiej. Godzina 10 to dobry czas. Zgadzam się ze staropolskim przysłowiem cytowanym przez Miśka.
3. a może byśmy w niedzielę razem obejrzeli finał MŚ? nikt o tym nie pomyślał?
4. wracam zapewne w poniedziałek
MisieK
ja pomyślałem. ahmed. a my 5tego moze sie z katonem wybiezemy na półfinał?;]
Ahmed
Całkiem niezły pomysł ;]
ja jestem zwolennikiem 2 spotkań, skoro niektórzy nie mogą na tygodniu. I tak nam się nie uda zebrać wszystkich za jednym razem, trzeba bedzie zrobić to na 2 raty.
Avalon
jak pon-pt o takiej godzinie to ja odpadam - robota.
MisieK
to w niedziele oglądasz z nami finał mś;p
Cat
misiek, pamiętaj żeby opowiedzieć wszystkim swoją bohaterską historię o tym jak wyciągałeś kolegę z przerębla, asekurowany li i jedynie przez kolegę trzymającego cię za sznurówki od glanów XD
MisieK
to juz chyba wszyscy znają co mają znać. zresztą opowiadam to tylko pod dużym wpływem XD
to o znaku stopu robiącego za moją starą też już sporo osób słyszalo XD
Ahmed
zresztą opowiadam to tylko pod dużym wpływem XD

Sugerujesz że będę to słyszał codziennie od 5ego do 10ego?
to o znaku stopu robiącego za moją starą też już sporo osób słyszalo XD

7 razy musiałem to przeczytać, zeby zrozumieć o co Ci chodziło w tym zdaniu. Tej historii jednak nie znam xP

MisieK
oszczędzę ci, tylko nie zapomnij mi przypomnieć ze miałem cie oszczedzic;p
Myśka
a to my bedziemy jedli w tym maku? ;p
Katon
Nie wykluczam. Zależy w jakim będę stanie po tym piątym lipca, który już spędzę z Miśkiem i Ahmedem.

Finał to dobry pomysł wielce. Jestem z całej duszy za.
MisieK
Katon, nie wiem czy wiesz ale jedzenie w Macu na kacu jest ZŁE!;>
Ahmed

Preferuję jawny głód aniżeli zniżanie się do tego poziomu. Chyba macie tam jakieś piekarnie albo budki z hamburgerami?
Katon, nie wiem czy wiesz ale jedzenie w Macu na kacu jest ZŁE!;>

Nigdy tego nie doświadczyłem i nie chcę tego dodać do i tak już bogatej kolekcji niemiłych przeżyć.

MisieK
Zaprowadze was do xla albo do akademickiego chłopaki. tam sobie pojecie po studencku;p
btw. Ahmed, Katon, o której w środe bedziecie w 3city?tongue.gif
Ahmed
Ja mam pociag 5ego w Wawie o 6.50. Nie wiem na którą dojadę. Najpierw muszę się spotkać z Katonem, musimy zarejestrować się na campingu, rozłożyć namiot i takie tam duperele. Myślę, że całe popołudnie i wieczór będziemy mieli już wolne. Będziesz naszym Jasiem Wędrowniczkiem ;]
MisieK
11.35 jesteś w gdyni głównej
ja o 13.56 i pewnie nie mając nic do roboty podjadę na babie doły i pomoge ci składać kijki do namiotu.
katon?;>
obstawiam intercity o 13.41, ale moge sie mylić ;]
owczarnia
QUOTE(Ahmed @ 28.06.2006 19:43)

Preferuję jawny głód aniżeli zniżanie się do tego poziomu. Chyba macie tam jakieś piekarnie albo budki z hamburgerami?
*

Lol, przepraszam że zapytam, ale czym się różni budka z hamburgerami od Maca? cheess.gif

Ja tam uwielbiam np camemberciki albo kalafiorki lub też cukinię z Maca, pychotka czekolada.gif. No i mają najlepsze lody z polewą czekoladową na świecie smile.gif.
Ahmed
Uwierz mi, że się różni. Jakość produktu jest lepsza ;] Dostanę hamburgera normalnej wielkości, z sałatką, keczupem i innymi sosami, a nie suchą bułę odgrzewaną w mikrofali i mięso smażone na 3-dziennym oleju. Ja Owczarnio, nie chcę Cię zniechęcać do spożywania zdrowej żywności Mac'owej. Jedzenia w Polsce nie brakuje, nawet mamy nadwyżkę, tylko zę Ukraina i Rosja nie chcą kupować. Każdy je to co lubi. Po prostu mam dziwny uraz ( i wcale nie jest związany z tym, że moja dziewczyna jest wegetarianką). Mogę się skusić na skrzydełka, ale BigMac'ów, Cheesburgerów nie tknę nawet końcem języka.
owczarnia
No wiesz, mnie tam mięso smażone na 3-dziennym oleju nie grozi, bo ja mięsa nie jadam wink2.gif.

A zniechęcać mnie możesz skolko ugodno, bo ja doskonale wiem że to śmietnik (i niestety, mój drogi, samooszukiwanie się nic nie da - ten w budkach jest dokładnie taki sam i też smażą na 3-dziennym oleju, a także plują do keczupu), ale za to jako doooobryyy wub.gif...

PS
Na drugie od dziecka mam "gównozjad", może to coś wyjaśnia cheess.gif.
Ahmed
Witam panią Wegetariankę ;] Ale musisz przyznać, że smak hamburgerów budkowych jest lepszy. Nie będę dochodził tego, co kto z tym robi i w jaki sposób. Ważne że jedno jest smaczne, a drugie nie. Oszukuję się, jem to na co mam ochotę i to co mi smakuje, jakkolwiek by to nie wyglądało. Zresztą w Macu, ciężko byłoby mi się najeść, a 30 zł na obiad nie zamierzam wydawać. Preferuję kuchnię tradycjonalną. Mogę wpaść na obiad? <robi ładne oczy>

edit: może być kolacja, jeżeli w dzień pracujesz ;]
Eva
Sopot sopot.. no to jak wsiade kolo 6 rano w poznaniu to w sopocie bede kolo 11:16. I powrocik o 18stej. Teraz wystarczy tylko przkonac do konca rodzine i jestem :P
Child
pytanie od niezorientowanego: dzielnia najblizej Sopotu z jakimkolwiek pkp to Żabianka czy cos innego? :P
MisieK
ta przed sopotem wyścigi jest żabianka. znaczy... na żabiance tylko skmki. pkp to na oliwie;p
Myśka
elva to ty tak na jeden dzien?
MisieK
jeszcze tydzien temu pisała, że tak i wątpię aby sie coś zmieniło;p
Child
QUOTE(MisieK @ 29.06.2006 17:05)
ta przed sopotem wyścigi jest żabianka. znaczy... na żabiance tylko skmki. pkp to na oliwie;p
*

ożwdupę! a z oliwy na monciaka piechtobusem ile zejdzie? :}
MisieK
ciućmoku. pkp zatrzymuje sie w sopocie głównym, a sopot główny = monciak;d

Katon ma nogę w gipsie i nie ma netu przez wczorajsze burze nad Krakowem. Módlcie się za niego;p i gra w Baldura po raz czwarty. Chwała mu za to, zna się na rzeczy. Obiecywał, że do wesela noga się zagoi. Nawet z nami potańczy ;] Obiecałem mu "Take Me Out" /Ahmed
Child
ahaaa, psze pana. czyli jedyny dworzec pkp jaki kojarze, to wlasnie sopot glowny XD
MisieK
weź.
skąd chcesz dojechać do sopotu;>
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.