Nie znaju.
Wszędzie na świecie, niezależnie od tego w jakim jesteśmy mieście, jest tak samo. Nie ważne gdzie nas zawiozą. Ważne że jedziemy. Nikt nie wysłucha tak jak......
Ciekawe czy ktoś zgadnie.....
Noc na Ziemi Jim'a... ? ; )
mam nadzieje.
bo w zasadzie jezeli chodziloby o dokoonczenie zdania to oczywiscie taksowkarz, ale jezeli chodzi o taka zagadke, to raczej noc na ziemi.
Norriśka
13.09.2005 19:36
achhh, izi rajda... jechali na mardi gras, wrr brum brum
młoda dziewczyna mieszka tylko z matką. kiedy jej rodzicielka popełnia morderstwo i trafia do więzienia, ona zaczyna kilkuletnią tułaczkę po domach dziecka i rodzinach zastępczych
bialy oleander /czy jakos tak?! ;p/?
mkay.
bialy chlopok mieszkajacy z matka i siostra w przyczepie campingowej w srodowisku hip hopowym.
banal.
8 mila
Główny bohater jest istotą(jest podobny do człowieka ale nim nie jest) z pewnym "upośledzeniem". Żyje samotnie, lecz pewnego dnia jego życie zmienia się gdy poznaje młodą dziewczynę....
Łaatwe- mordercę dzieci sąd uniewinnia, rodzice biorą więc sprawę w swoje ręce.
Film jest luźną adaptacją "jądra ciemności" Conrada.
Notabene nie chodzi mi o "Jądro ciemności" z Malkovich'em i Roth'em XP
ukradnę Cat zagadkę.
czekolada tańcząca w rytm odysei kosmicznej, przecięcie wstęgi w stylu edzia nożycorękiego no i "uważajcie na głowy"....
pachnie "Charliem i fabryką czekolady"....
oj tak;]
genialny film.
//film roku;)
oj tak;]
genialny film.
//film roku;)
Tu się zgodzę...ale trzeba umieć podejść do tego filmu

Film opowiada historię pisarza który zostaje oskarżony o plagiat. Czas dany mu przez tajemniczego oskarzyciela na odnalezienie maszynopisu zaczyna coraz szybciej upływać a wokół dzieją się dziwne rzeczy.
jak bardzo chcesz to zadawaj a ja skasuję swoją
hahaha!;>
Ahmed, nie bądź taki dżentelmen;p

wiem, wiem jestem zbyt ugodowy XP
Aczkolwiek nikt mnie jeszcze dżentelmenem nie nazwał, czyżbym zawsze był zbyt grubiański?
nienie, ahmed, niech zostaje twoja, to nie ty tu jesteś dupkiem
ahmed rzuć no coś jeszcze bo mam na końcu jezyka i za cholere nie moge sobie przypomnieć;p
"Sekretne okno" z Deepem?
hahah spoiler dot. sekretnego okna.
John SHOOTher.
Skoro zgadłam, to teraz ja się pytam co to za film:
Pryrodnie rodzeństwo które za nic ma innych ludzi i ich uczucia, postanawia zabawić się kosztem dwóch dziewczyn. Łatwizna.
dementorek
19.09.2005 20:19
no, tylko jeszcze powiedz ktora. nawiasem mowiac za kazdym razem jestem urzeczony ciekawym tlumaczeniem tytulu.
Zgadza się, Szkoła Uwodzenia część 1, a co do tłumaczenia tytułu, ktoś kiedyś powiedział, że tłumaczenie jest jak kobieta, jak piękna to niewierna, jak wierna to nie piękna
Dementi -> uhhh ja oglądałem tylko 1 część hihi
a zagadka hmmm :>
Na pustyni ląduje meteoryt a sprawą zajmuje się "były" agent FBI.
"ewolucja" z Duchovnym w roli głównej?
Młody angielski pisarz poznaje podczas swej podróży pogodnego i towarzyskiego greckiego robotnika. Uczy się od niego jak piękne może być życie mimo przeciwności losu.
Młody chłopak zabije wściekłego dzika. Trawiony dziwnym znamieniem opuszcza swoją wioskę, by wplątać się w wielkie wydarzenia, które wpłyną na losy świata - w które zamieszani są sami bogowie.
"księżniczka mononoke" - jedno z najlepszych anime ostatnich lat
Chory naukowiec nie może śnić, wykrada więc marzenia małym dzieciom, które umieszcza w swym laboratorium...
bo to miasto zaginionych dzieci.
dalej:
berlin, phoenix handlujacy dragami w wojsku, slynna scena jazdy czolgiem po cpaniu
dementorek
21.09.2005 20:00
QUOTE(kubik @ 20.09.2005 16:08)
Dementi -> uhhh ja oglądałem tylko 1 część hihi
druga lepsiejsza moim zdaniem. o wiele nawet.
..buffalo soldiers..
Na początku filmu wesele, potem polowanie w górach, następnie wojna i jej wpływ na psychikę i zdrowie bohaterów....
Wiedźminka
28.09.2005 16:24
Pozwolicie, że się przyłączę...
Czyżby "Łowca jeleni"???
A teraz:
Słyszeliście o gościu, który spadał z 50 piętra wieżowca?
Podczas spadania, przy każdym mijanym piętrze pocieszał się, mówiąc bez przerwy:
"Jak dotąd jest nieźle... "
"Jak dotąd jest nieźle... "
'Ale nie ma znaczenia, jak spadasz tylko jak lądujesz.
Hmmm...."Krew z nosa" bodajże?!
II wojna światowa. Niemcy organizują w obozie koncentracyjnym mecz piłki nożnej Niemcy przeciwko jeńcom. Ci ostatni chcą to wykorzystać do ucieczki z obozu.
Wiedźminka - La Haine - Nienawiść.
francuski,megawyjebanywkosmosfilm.
Ahmed - z sylwkiem i deyna i cainem i pele i bobbim moorem.
jol
angielska nazwa to Victory, wystaczy, oddaje pytanie..
Główny bohater cierpi na bezsenność, nie może znaleźć antidotum na swoje szaleństwo. Jego świat staje się jeszcze bardziej zakręcony gdy "poznaje" w samolocie pewnego faceta....
Fight Club .
Dwóch drobnych złodziejaszków przez przypadek kradnie dużą sumę pieniędzy członkowi mafii. Jednego z nich mafia namierza i zabija, drugi zaś ucieka i w ukryciu opracowuje zawiły plan utarcia nosa mafiozom.
Zajeżdża troche "Lock, stock and two smoking berrels" ale to nie to :D
layer cake
aka
przekladaniec?
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę