Avadakedaver
07.07.2006 13:13
gdzie się nie obrócić, tam procenty, fajki i seks.
widzisz w tym problem? XD
Avadakedaver
07.07.2006 13:20
broń boże.
Teraz wiem, czemu Katon widział pająki i karaluchy, policjanta oraz rybaków.
a wogole wiecie co!!
na koncercie Manu Chao wypatrzyłam z kolegą w tłumie Kazika Staszewskiego, i zrobił zdjęcie =D jak bede miała to wrzuce
Qufa, a miałam być teraz nad morzem, a w kraku siedzę. I jak se czytam i patrzę na zdjęcia to mi żal...serce ściska, że ja się nudzę.
szkoda że nie udało mi się spotkać Nai.
szkoda no.
ba kurcze, bo ja na Open'er prosto przyjechałam, 16:30 bylam na miejscu. ze wszystkimi spotkałam się koło 22, bo dopiero wtedy sie znalezlismy. ale nadrobimy Mell, nadrobimy =) kiedyś.
nadrobimy z nawiązką
aż się bedzie kurzyć!
tak!
w przyszlym roku bankowo przyjade na pare dni =D
Syriusz_Black
07.07.2006 17:52
A weźmeicie mnie ze sobą

?
no ba!
im więcej ludzi tym lepiej =)
zależy jakich też, ludzi.
Avadakedaver
07.07.2006 21:15
a ja nie pojade, bo ze mną nie wytrzymacie, a życie mi jeszcze miłe jest.
QUOTE(Syriusz_Black @ 07.07.2006 17:52)
A weźmeicie mnie ze sobą

?
pod warunkiem, ze zorganizujesz ognisko ze skokami XD
Avadakedaver
07.07.2006 21:46
Dementorek ma złotą blachę, wie jak się opchodzić z poparzeniami.
go.
Neonai, ja wogóle nie wiedziałam, że masz być... Kurcze, a jutro ( w sumie już dzisiaj ) będziesz?
Syriusz_Black
08.07.2006 13:03
Tyyypie

Poskaczemy przez ognisko

No ba
Niewinni Czarodzieje
08.07.2006 15:58
Jesteśmy fajnymi, niewinnymi czarodziejami. Jesteśmy zintegrowaną grupą przestępczą. Kazimierz Marcinkiewicz odszedł, nadeszła ERA Voldiusa.
W ogóle to wpadajcie do 3miasta, dobre melanże, dobre koncerty, dobra wódka.
Dobra, no to cześć.
CZEKAMY na odpowiedzi, ema.
Niewinni Czarodzieje
08.07.2006 16:00
Jest supcio.
Co tu się porobiło, nie dam rady...
Avadakedaver
08.07.2006 16:08
ja piore, ale brudne pieniądze. i także postanowiłem, że będę milionerem, jż dawno. ale w wieku 28 lat. Voldius będzie szybszy.
Niewinni Czarodzieje
08.07.2006 16:19
Przekwitła Wiśnio! Hiroszima, Nagasaki, pamiętasz?
Czy wszyscy, którzy pojechali, wzieli sobie za punkt honoru dręczyć tych, którzy pojechać nie mogli?
poczekaj, az 'trzydniowi' zaczna nawijac :C
Avadakedaver
08.07.2006 16:28
ale pojechanka.
Avadakedaver
08.07.2006 16:33
nie wiem, ale macie to samo IP.
fajny podpis mają ci czarodzieje =D
wezcie, ja bylam jeden dzien i tez juz cierpie. za rok was wszystkich zamęczę swoją osobą.
bo dałny siedzą przy jednym kompie i sie logują kazdy po kolei ;D
eee ktoś skasował, a tak było fajnie, łe łe łe. mamo miśka, mam nadzieje że jeszcze pogadamy kiedyś ;d
Pi kilku dniach chlania na umór oddają się (powiedzmy) intelektualnej rozrywce
Avadakedaver
08.07.2006 16:46
takiej pseudo-
To już nie ja powiedziałam
Avadakedaver
08.07.2006 16:51
takie pseudo-nimy mają różne
Oj tu się musze zgodzić. Właśnie, Avada, może ty wiesz o co z tym praniem chodzi?
Ludwisarz
08.07.2006 17:11
QUOTE(estiej @ 08.07.2006 16:36)
QUOTE(hazel @ 08.07.2006 23:22)
Czy wszyscy, którzy pojechali, wzieli sobie za punkt honoru dręczyć tych, którzy pojechać nie mogli?
no co Ty, tam jest na pewno beznaziejnie, oni tylko tak piszą, żeby się ładniej wydawało. Sam dowód w tym, że piszą na forum, zamiast chlać na umór.
Widzisz drogi estieju. My potrafimy symultanicznie - chlać i pisać. Taka umiejętność. Zazdrościsz? :>
Buzi w pupcie.
Avadakedaver
08.07.2006 17:29
pewnie, ze wiem.
Cześć tu voldius. Trzymają mnie w kajdankach w jednym pomieszczeniu z Mal'Ganisem [TAK, on zyje!], musze go przezyc.
Zyje jakos, ale co to za zycie. Niestety. Katon to potwor, sadysta i Cygan. TimmY lubi wiewiorki, kusi je w pobliskim parku. MisieK wlewa mi wodke do ust, ja juz nie chceSumiko kaze pisac o sobie mile rzeczy [Sumiko: jestem miła]. Ahmed nas rozpija i wszystkich zabawia [panie! on siedzi tu bez koszuli!]. Mysz kocha się w Sumiko. Aha no i ma 14 lat. A Sihaja stad uciekla.
Pozdrawiam tych ktorzy mnie lubia, nie lubia, caluja, nie caluja, maja mnie gdzies i nie gdzies. Mam w dupie to ze pisze teraz. Szejset Pozdro
[Ahmed: 600; Patos Sratos Dupatos, przemawia Twymi ustami synu.]
Aha pozdrawiamy tych co mieli być i co nie mieli być.
[Na trzeźwo tego nie przeczytamy, tak to się nazywa lans upojeniem alkoholowym.]
Avadakedaver
08.07.2006 17:50
ja podejrzewałem,że Myśka ma 14 lat. Kiedyś oglądałem jej profil użytkownika i widziałem, że ma 13, a niedługo później przyszły jej 16 urodziny. O__o szybka jest. A nawet okienko.
jo tam. wdszcycy sobie [poszli a ja ogladam ten program z waliskami. na polskacied. ale ton opowtorka.m ch... tymkekmjestb fajny i ja a reszt tro szkoda gadac. i druginb tymekn tez jest fajny. o. zalujcien ze nie oprzyjechgaliscie. hehe. avada to dupa. pa.
ale za to jak przystojna!
sumiko, wnioskuę, że popsuła Ci się klawiatura.
bo oni mi zabrali laptopa kleptomani. to mojr ip. ja jestem o0k. a z nich dupy. poszli ui mnie sama zostawili czarodiewje a kinga wcale nie czytala. tak nie mozna.
spadaj. ewsyscy mowia ze jestem mila nie wiem czemu inni musla z e nie. jestem fajna. tylkom nie moge znalesz mojego psa.
aha, to widzę, że spotkanie integracyjne przebiegało jak na intergację przystało,
no! wszycy jestesmy magiczni. szkoda tylko ze nie bylo frsanka. tylkon dorotka za franka. franek tez jest fajny.
mi się plączą klawiszę jak się narąbię, więc tu chyba będzie to samo ;p
Avadakedaver
08.07.2006 21:31
już nie. Ja też zawsze PO mówię, że już nie pije.
QUOTE(Sumiko @ 08.07.2006 22:23)
ja zawsze w trakcie mówię, że jestem trzeźwa.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę