Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Spotkanie W 3mieście.
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Katon
Tak. Nic tak nie pomaga, jak trochę wazeliny. Jakkolwiek ja wcale nie wiem czy będę =P
Sihaja
No dobra, rozszyfrowałaś nas. Grr.

Katon, będziesz, będziesz. Nie ma, że nie będziesz.
Katon
Jest. Piniondze nie rosnom na drzewach. Ale postaram się wyrwać. Kto mnie prześpi, gdyby mi się cygaństwa odechciało, e =P?
kan
ja moge pokazac ktoredy na plaze wink2.gif
Katon
Sam wiem, ale no dobra... Tylko wiesz, spokojnie, nie musisz nam się praktycznie przydać, żebyśmy chcieli żebyś była, wiesz... nie jesteśmy aż tacy =D
Sihaja
Mogę się spytać rodzinki, ale nie sądzę. Ale jakby co, to będziemy kombinować. Może u któregoś z moich znajomych... Nie wiem, zobaczymy co się da zrobić.
Katon
Oj tam, nie musisz się tak poczuwać do obowiązku =P
Sihaja
No wiesz. Ja tu Ci się staram pomóc, a Ty... Phi.
Katon
Ależ ja doceniam i bardzo dziękuję =) Tylko wiesz, nie chciałbym bez potrzeby robić kłopotu np. Twoim znajomym, którzy mnie na oczy nie widzieli i mają prawo posądzać o najgorsze...
Sihaja
Phi
Katon
Oj widzę, że trzeba będzie odprawić misterium przebłagalne... Cóż... odprawię... nawet to lubię =)

Przepraszam i błagam o przebaczenie, że moje poczucie humoru graniczące często z chamstwem i indolencją przekroczyło granicę. Mam nadzieję, że nie będziesz sie na mnie już gniewać i złościć, bo ja naprawde bardzo przepraszam i dziękuję.
Sihaja
Phi XD

Po namyśle... Przebaczam.

*Teraz zostawiamy miejsce na padanie sobie w ramionach i gwałtowne szlochy*
Katon
Dobra inni - ewentualnie możecie już coś napisać =D
Sumiko
w przyszły weekend przyjeżdża do mnie Czeko i mam was wszystkich w dupce. ha.
Katon
Tam przynajmniej będzie nam ciepło.
MisieK
łoho. jestem bogaty. mam 78 pelenów.
Quizer
A ja 8 mth i sporo kamykow i co?
MisieK
i wirtualny musk.
Sihaja
Mówiłam, że kapelusz na rogu to dobra inwestycja.

Quizer, Ty na Arkadii?
MisieK
a kiedy go tam nie ma.
Child
kiedy serv zalicza down?
Ludwisarz
To jak? Pijemy?
Quizer
Hyh. Arka nie pada nigdy ;P Czasem tylko jest "W tej chwili Arkadia jest otwarta wylacznie dla czarodzieji" czy jak kto woli "wylacznie dla Zakonu Sigmara" ;]
Child
QUOTE(TimmY @ 30.07.2006 21:59)
To jak? Pijemy?
*

gdzie i kiedy? [tak - nie czytalem tego wszystkiego]
kan
wlasnie. kiedy? mowisz o tym tygodniu, o srodzie czy (lub i ;>) czwartku?
poprosimy o szczegoly.
Myśka
ja mogę do tej środy
rzadko odmawiam
Ludwisarz
Hej.
Mam problem i prosze o pomoc.

Telefony do prywatnych kwater, burs, akademików czy porządnych schronisk na terenie całego TRÓJMIASTA.
Ja wiem, ze jest www.trojmiasto.pl ale moze akurat sasiad wynajmuje cos, moze znacie jakies akademiki gdzie moze byc wolne itd. Bardzo prosze o pomoc, do jutro do popoludnia.
kan
http://www.bursa.gda.pl/
Mellisa
albo tu
Katon
Ja nie wiem jak to będzie. W sumie najchętniej to bym przyjechał w środę a pojechał w czwartek. Ale nie wiem czy Tymon wtedy będzie. Tymon, będziesz? I w sumie jakbyś w jakiejś bursie spał to ja z Tobą bym chciał.

Rym jak z Batmanji, ha!
Myśka
plaża na stogach jest baaardzo wygodna i intymna, zapewniam, że będzie wam tam lepiej niż w jakiejkolwiek bursie ;P
Katon
Szczególnie w kroplach rzęsiście padającego deszczu... =)
Sihaja
O. Właśnie teraz pada...
Katon
Teraz to niech se pada.

TimmY, jesteś pomysłodawcą... konkrety, konkrety...!
Ludwisarz
No. Ja jade 7:59 do Gdanska. Mieszkam tam gdzie wtedy.
Mam pod opieka dwie kolezanki.
Wiec na jakis calonocny melanz sie srednio zapowiada, ale mozna go przedluzyc w moim akademiku czy cos. Albo je wziac.
Jade w srode.
W piatek wieczorem moi starzy przyjezdzaja na Jarmark i przejmuja mnie pewnie w sobote.

Proponuje.. Czwartek smile.gif Albo piatek.
kan
kolezanki polozyc grzecznie spac i wio na picu!
Child
upic je i wyko... albo nie. za stary juz na to jestem.
Ahmed
....rzystać? ;]

fajnie Wam nawet. za daleko mam nad morze.

Wiadomość dla Lublinian: jadę samochodem do Krakowa. Tak wynika za wstępnych ustaleń.
Ludwisarz
Ustalcie jakis termin na srodowy wieczor, czwartkowe popoludnie lub piatkowe popoludnie LUB jesli bedzie brzydka pogoda na ktorekolwiek przedpoludnie w tych dniach procz srody i poinformujcie mnie smsem znacie numer elo.
Sihaja
Katon coś mówił o jutrze. On będzie dziś po południu na forum, więc się wypowie. Ja się dostosuję, przynajmniej do 95% terminów smile.gif
Myśka
ja bym prosiła jutro wcześniutko, np. o 14, 15. najlepsza pora na picie piwa ;P ogarnie mnie gorączka pakowania się, więc nie będę miała za dużo czasu. ale zawsze coś.

sihajo oczywiście przyjeżdżasz do gdańska :>
kan
15 jest dobra.

sopot? gdansk?

gda, buraku!
Ludwisarz
No to smacznego.
kan
to proponujcie inne godziny, ja zatroskana o dorotke chcialam azeby i ona uswiadczyla waszej wspanialej obecnosci, ale jak godz nie pasuje to trudno.
Sihaja
TimmY, a od której Tobie pasuje? A Tobie, Dorotko, do której?

Gdańsk? Grrr... Daleko ;P
Sumiko
ja moge tylko wieczorem i to raczej późnym o ile w ogóle bede miała siły. a śmię wątpić. a już do gdańska to w ogóle nie będzie mi się chciało jechać. może drogą kompromisu chociaż sopot?
Myśka
katon napisal, ze o 13:40 jego ciuchcia zawita do gdyni. mamy znalezc fajna miejscowe i go porwac. moze byc sopot, zeby bylo sprawiedliwie wink2.gif i piwo na plazy.
ja o 17 bede musiala sie zbierac. kto moze wczesniej, niech wpada, a potem ktos moze dojsc.

uwaga: jutro o 13:30 pod makiem w sopocie.
Sumiko
o 13.30 to ja będę w jastarni jadła smażoną flondrę w towarzystwie mężczyzn w wieku 6 i 10 lat =='
zadzwonie koło 18 żeby zapytać gdzie jesteście.
Ludwisarz
Od teraz jestem pod telefonem. Jakby ktos chcial sie spotkac to niech da znac.
Neonai
tralala a ja bylam z Ewa vel Elva vel Pijawa na obozie i to cale 11 dni! a teraz jak sie budze i jej nie widze obok siebie to mi dziwnie Oo
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.