QUOTE(paciorek @ 11.08.2005 18:23)
Do 3 tomu Harry był mozna powiedziec Cieciuch, a od 4 tomu no barwo. A najbardziej dał czadu z Umbring i Dambim na koniec 5 tomu
Harry Kings

Cieciuch? Cieciuch?!? Co to jest na seledynowe sasetki za słowo?!?
QUOTE(paciorek @ 11.08.2005 18:45)
Ja mowie za Harry jest spoko ziomal

bo sie zrobil chopak z jajami a nie jakis wypierdek

Tracę kontakt z młodzieżą. Jestem stary. Nie rozumiem już spoko ziomali.
QUOTE(crazyloony @ 11.08.2005 19:03)
Jas myśle ze Harry jest normalny ani fajny ani głupi. Czasami nie zgadzam sie z jego zachowaniami bo ma ...jakby to powiedziec ... wybuchowy charakter :/ Ale tak to jest do zniesienia.Popełnia błeyi tp......tylko jest czasem za mało wyrozumiały......

Pisz sobie najpierw posty na kartce, potem przeczytaj je rodzicom, zapytaj czy mają sens, popraw błędy i dopiero je tu zamieszczaj. Mam dziś zły humor. Wybaczcie sarkazm. Nie mogłem się powstrzymać.
QUOTE(Tomak @ 13.08.2005 18:45)
Według mnie Harry jest COOL i THE BEST [...] ON jest poprostu zajefajny (nie umiem tego inaczej wyrazic
Jest w pyte. Nie ma co. Ale przede wzystkim jest jazzy. I wymiata.
QUOTE(Luna Lovegood @ 26.09.2005 21:59)
Jak dla mnie to był normalny do 4 części. W 5 na wszystkich wrzeszczał, chodź w sumie nie miał racji. A po drugi nie dał nikomu nigdy nic powiedzieć, zawsze wiedział wszystko najlepiej. Gdybym nie czytała po przednich części mogłabym go na zwać "rozpieszczonym". Ale to może działa w drugą strone? Może się tak zmienia bo nigdy nie zazał miłości??( boże jak to ładnie zabrzmiało, aż się wzruszyłam

)
To się nazywa frustracja i fakt, że Rowling wyposażyła go w takie zachowania trochę go uwiarygadnia, nie sądzisz?
QUOTE(GMichal @ 15.11.2005 20:04)
Hmm...Harry...uwczesny bohater zarowno ksiag jak i filmow z serii Harry Potter...
Jestem jego fanem od czasu gdy ujrzalem pierwsza czesc Harry'ego Potter'a..
Harry jest (moim zdaniem) bardzo podobny do swoich rodzicow....Jest odwazny,bystry,sprawiedliwy itp.itd...ma on jeszcze duZo duZo cech ktore moglem wymienic...Lubie go tak bardzo jak Hermione i Ronalda..
Z niedoczekaniem obserwuje, kiedy bedzie odtwarzana 4 cz. Harry'ego Potter'a na ekranach kin...
Z niedoczekaniem oczekuję możliwości odczytu kolejnych postów Twoich na ekranie mojego komputera.