Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Zbiorówka o HP+HG [NK]
Magiczne Forum > Harry Potter > Fan Fiction i Kwiat Lotosu > W Labiryncie Wyobraźni
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Tomak
To jak ?? Będzie następny part ?? To jest zaje-super-hiper-fajne odnalazłem to przez przypadek ale jest super i wciąga nie moge sie doczekac next parta To jak kiedy Będzie next Part ?? Bo nie moge sie doczekac przeczytałem juz tego ff 3 razy bo mi sie nudzi i nie mam nic innego do roboty czekam zniecierpliwoscia na next Part bo od ostaniego mineło troche czasu. Ostatni <08.04.2005 21:40>
troche dawno ruszy się ktos z tym partem.

P.S. Ja osobiscie nie umiem pisac tak jak wy(jestem zadowolony gdy mam 4 z polskiego wiec niech nie bedzie komentarzy Skoro taki mądry jestes to sam napisz) wiec dziwie sie czemu nikt nie chce dalej pisac skoro piszecie tak fajnie. Rozumiem brak weny ale ten jej brak trwa juz troche długo i to u wszystkich osób naraz sad.gif

Edit:
@down

Wiem, że pisze chaotycznie ale juz normalnie świruje wszystko się dzieje zbyt wolno jak dla mnie. Normalnie musze się czyms zająć odkąd wyszła data premiery polskiego wydanie HP. Od tamtego czasu dosłownie zaczołem buszowac po forum zeby przeczytac jakies ciekawe rzeczy na temat HP. Znalazłem ten fick i tak mi się spodobał ze poprostu niemoge się doczekac następnej części. Zeby mieć jakies zajęcie przeczytałem go kilka razy ale wprost zrzera mnie ciekawosc co będzie dalej.
Raistlin
QUOTE(Tomak @ 12.08.2005 13:00)
To jak ?? Będzie następny part ?? To jest zaje-super-hiper-fajne odnalazłem to przez przypadek ale jest super i wciąga nie moge sie doczekac next parta To jak kiedy Będzie next Part ?? Bo nie moge sie doczekac przeczytałem juz tego ff 3 razy bo mi sie nudzi i nie mam nic innego do roboty czekam zniecierpliwoscia na next Part bo od ostaniego mineło troche czasu. Ostatni <08.04.2005 21:40>
*

Jezu, facet przychamuj trochę. Wiem, że opowiadanie się ci podoba, ale pisać tak chaotycznie, bez żadnej konkretnej opinii o nim, to nie najlepszy pomysł. Nie pisz tylko o tym "kiedy następny part", bo to trochę ludzi denerwuje. Bez komentarza na ten komentarz. biggrin.gif

Pozdrawiam

Raistlin
Szanon
Boże, za bardzo was kocham, dosłownie za bardzo. Tak nawet bardzo, że postaram się przejąć stery od Tovy. Jęsli tylko się zgodzi napisze dla was ten part. W tępie dwóch dni. Tylko rposzę, dajcie mi czas do 25, bo narazie na glowie mam prezent urodzinowy dla Tovy czyli opowiadanie(nia) biggrin.gif Jęsli zatem parta nie bedzie do końca sierpnia, pzowolę się poćwiartkować tongue.gif Zaczekacie jeszcze te kilka dni?:>

Czy już mówiłam, ze za bardzo Was kochm?:> kiss.gif

Macie na pocieszenie -----> landrynki.gif krowki.gif czekolada.gif nutella.gif
KaFeCkO
Nareszcie!! smile.gif Dzwoneczek... eee... sorry, Tova na pewno sie zgodzi, sama jest spragniona wink.gif smile.gif wiec pozostaje nam tylko czekac wink.gif

Szani jestes wielka ;D tongue.gif my tez Cie kochamy ;* wink.gif biggrin.gif
Magya
We love you smile.gif
Tomak
Śuper !!! Juz nie moge sie doczekac.
Szanon
Hehe, now wiec Tova zgodziła się podzielić ze mną tym partem. Ale nadal obiecuję, ze uakzre się do 1 wcześnia biggrin.gif A etarz cieprliwości, Robaczki :*

BABY'S ARE REALLY CRAZY ABOUT HARRY!

"Come on baby," Harry said to Saffron. "Let's go see your sister."

"Joos!" Saffron clapped.

Harry laughed. "That's right. Let's go see Joos."

"Big girl Daddy," Saffron chattered as Harry picked her up. "Saffy big girl!"

Amylone and Haven, Last Dance, Chapter 21

Smerfka
QUOTE(Raistlin @ 14.08.2005 16:56)
*

Jezu, facet przychamuj trochę. Wiem, że opowiadanie się ci podoba, ale pisać tak chaotycznie, bez żadnej konkretnej opinii o nim, to nie najlepszy pomysł. Nie pisz tylko o tym "kiedy następny part", bo to trochę ludzi denerwuje. Bez komentarza na ten komentarz. biggrin.gif

Pozdrawiam

Raistlin
*

przychamuj, mówisz? dry.gif
A ja myślę, że nim zaczniesz krytykować innych ludzi za ich styl pisania, powinnaś/powinieneś lepiej przyjrzeć się własnemu - może wtedy nie musielibyśmy podziwiać takich wspaniałych widoków, jak wyżej...
To jak - przyhamujesz troszkę?
Raistlin
QUOTE(Smerfka @ 18.08.2005 03:19)
QUOTE(Raistlin @ 14.08.2005 16:56)
*

Pozdrawiam

Raistlin
*

przychamuj, mówisz? dry.gif
A ja myślę, że nim zaczniesz krytykować innych ludzi za ich styl pisania, powinnaś/powinieneś lepiej przyjrzeć się własnemu - może wtedy nie musielibyśmy podziwiać takich wspaniałych widoków, jak wyżej...
To jak - przyhamujesz troszkę?
*

Przyhamuje biggrin.gif. No cóż tak bywa jak się nie patrzy co się pisze. Mea culpa biggrin.gif
Szanon
Hej, no co wy biggrin.gif Bez kłótni kochani biggrin.gif Ja potrafię jak chce pisać w miare dobrze a pewło u mnie błędów wink.gif Wybaczycie mi to niedopisanie?:>

Love you all :*
Raistlin
I my ciebie też biggrin.gif Czekamy na następną część opowiadania.

Pozdrawiam
Tomak
QUOTE(Szanon @ 17.08.2005 15:18)
Hehe, now wiec Tova zgodziła się podzielić ze mną tym partem. Ale nadal obiecuję, ze uakzre się do 1 wcześnia biggrin.gif A etarz cieprliwości, Robaczki :*

Do 1 wrzesnia to znaczy ze włącznie znim ?? Dzisiaj ostatni dzięń sierpnia mam nadzieje ze jeszcze dzisiaj się ukaze bo niemoge wytrzymac.
Joan
LENIE PATENTOWANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piszcie posty!!!
Czekam już z miesiąc i ciągle nic! Układacie listy a nic nie robicie!
Taaka lista... Kłocicie się o kolejność- w końcowym efekcie nie ma nic!
Tomak
QUOTE(Joan @ 31.08.2005 17:08)
LENIE PATENTOWANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piszcie posty!!!
Czekam już z miesiąc i ciągle nic! Układacie listy a nic nie robicie!
Taaka lista... Kłocicie się o kolejność- w końcowym efekcie nie ma nic!
*

Gdzies tam pisali że zniesli liste i teraz kazdy pisze kiedy chce i nie ma zadnej kolejki ale i tak to niewiele dało. A pozatym poczekaj było mówione ze next part ukaze się do 1 wrezsnia czyli z tego co rozumiem powinien byc dzisiaj
Smerfka
QUOTE(Szanon @ 17.08.2005 14:18)

Do 1-go września, mówisz...?
Ciekawe tylko, którego roku... dry.gif
Tomak
Miejmy nadzieje że tego roku tongue.gif
MoniQ
no to jak kiedy bedzie nastepna czesc mam nadzieje ze niedlugo..biggrin.gif:D
Tomak
Heh miało być DO 1 Wrezśnia ale dziś 1 wreześnia i lipa ale mam nadzieję ze niedługo będzie
Magya
Znowu lipa... sad.gif
Katty
Kurtka, czytam, czytam...Co wy z tą lipą??!! Przecież tyle ładniejszych drzew rośnie...
Tomak
Hehe gdy moja mama mówi mi cos a ja mówie ze to lipa to mama odpowiadam mi ze nie lipa tylko topola tongue.gif

A tak wogóle ontopic to lipa idzemy pocwiartowac Szanon biggrin.gif
Joan
A tak wogóle ontopic to lipa idzemy pocwiartowac Szanon

Idę z tobą.

Kurtka, czytam, czytam...Co wy z tą lipą??!! Przecież tyle ładniejszych drzew rośnie...

Kasia?? Weszłaś na ten temat?! Jaa... Nie wierzę.
Szanon
Wiem, wiem wiem! Ale to wszytsko przez kłopoty rodzinne kochani :[ Troche mi się tutaj w kuzynostwie psuje i musze trochę pomagac i nie mam czasu, a jak siedze na necie to kończe opowiadanie dla Tovy. Sluchajcie, ja jutro jade, a na poniedziałek ma full lekcji, ale postaram się pisać całą niedzielę. Nie wiem jak z Tovą, ale zrobi sie. W poniedziałek part, a jak nie, zostaje to co jest napisane. Weźcie mi ktoś na gg przypomnijcie, bo ja z tego zamieszania w domu zapomne. Przepraszam, ale mam nadzieję, ze zorzumieliście, ze to siła wyższa. Wy tak bardzo nie ucierpicie, ale za to mój mały kuzyn zostałby bez opieki. Czekacie do poniedziałku i nie przestajecie mnie kochac smile.gif
Tomak
Heh Trudno czekamy do poniedziałku nie ma rady. Mam nadzieje ze juz bedzie ale jak ma byc w poniedziałek to moze bedzie chociarz do środy (tak sobie tylko dedukuje). Ja tez mam full lekcji a najwiecej w poniedziałek wlasnie sad.gif
Szanon
Przykro mi, ale jestem ze smutną wiadomością. Miałam zamiar wkleić to co Dzwoneczek napisała, ale ona niestety sie nie zgodziła, bo jeszcze nie skonczyła swojej częśći. Brzydko powiem: Ja umywam ręce. Musici cekac. Obiecała, że teraz powaznie się tym zajmie. Ja sie usówam.

Love you all :*
Tomak
No i lipa. Trudno czekamy nadal (oby nie za długo). Mam nadzieje ze do konca tygodnia parcik wyjdzie na swiat i zostanie tu wreszcie zamieszczony. Moze Dzowoneczek mogłaby ci powiedziec co sie stanie w parcie i mozna by zaczac prace nad kolejnym partem bo inaczej moze przyjsc długo czekac na następne czesci.
nosferatu
Nic nie ma nic nowego w moim ulubionym FF sad.gif przykro mi sad.gif A moze by sie Wam przydal ktos nowy. np. ja biggrin.gif moglabym ?? Weim ze juz kiedys zamyklascie liste, ale moze ... jesli sie zgadzacie tak na probe to napiszcie mi prywatna wiadmosc a ja potem wysle Jade lub Dzwoneczkowi smile.gif moj next part i sie zobaczy jak cos to piszcie
3738124 (gg)
Tomak
Mówili ze zniesli kolejke i pisze kto chce ale skoro ktos tam juz ma kawałek to opoczekajmy na niego i jak chcesz pisac to moze pozwola ci napisac nastepny part

Smerfka
Tomak - nie wiem, czy zauważyłeś, ale na ostatnich dwóch stronach zbiorówki znajduje się równo dwanaście twoich postów - z czego 3/4 zawiera żal spowodowany brakiem nowego parta.
Może jeszcze nie wiesz, ale...
Lepperom, szkołom i nabijaczom mówimy zdecydowane NIE!

I jeśli naprawdę chcesz coś dodac do wcześniejszej wypowiedzi - to istnieje taka opcja jak "edytuj post"
Może spróbuj ją wreszcie poznać? dry.gif
Szanon
Nosferatu, niestey Twpoja wersja nex partu nie wchodzi w grę, bo Dzwoneczek ma big plany odnośnie romansu -głównego wątku więc jeszcze nie etraz

Tomak, dokłądnie wiem jakie Dzwoneczek ma plany i mgoę zacząć nowy part, ale nie wczesniej niż ona skończy swój ponieważ nie wiem w jakim momencie konkretnie to będzie. Wiec nie ma wyjścia
Tomak
QUOTE(Smerfka @ 09.09.2005 15:59)
Tomak - nie wiem, czy zauważyłeś, ale na ostatnich dwóch stronach zbiorówki znajduje się równo dwanaście twoich postów - z czego 3/4 zawiera żal spowodowany brakiem nowego parta.
Może jeszcze nie wiesz, ale...
Lepperom, szkołom i nabijaczom mówimy zdecydowane NIE!

I jeśli naprawdę chcesz coś dodac do wcześniejszej wypowiedzi - to istnieje taka opcja jak "edytuj post"
Może spróbuj ją wreszcie poznać? dry.gif
*

A czy ty bedziesz zaglądac na ten fan fic skoro nie ma nowych postów ?? Edit nie jest pokazywany i moge zrobic edita i w nim napisac, nie wiem ile dobrych/niedobrych skojazen, rad, itp. itd. ale i tak najprawdopodobniej przeczytasz to dopiero jak ktos napisze inny post bo wtedy wiadomo ze ktos odwiedział, cos napisał i jest cos do zobaczenia. widziałem takie posty gdzie jest kilka kropek gwiazdek a w nawiasie pisze (nie... ja wcale nie nabijam postów no nie ??) a potem jakies kilka usmieszków

@Szanon
Trudno to czekamy mozecie podac jakas przyblizana date publikacji ?? Ale taka przemyslaną a nie takie jak popszednie które sie nie sprawdziły lub powiedzcie jaka % parta jestjuz zrobiony
Szanon
Trudno bedzie podać datę. Ja tam z resztą nie mam nic do gadania wszystko proszę do Tovy(wiecieo kogo chodzi, no nie?tongue.gif) kierować. Ja tutaj jestem pomocnikiem-pośrednikiem. Może zostanę menagerem?:>

Tova bedziesz mi płacić?:> Mało wymagająca jestem tongue.gif

Part jest napisany na mniej wiecej... 40%? Coś koło tego.
Jade^_^
A ja pierdolę taką imprezę... widząc to, co się tutaj dzieje.. no po prostu nabieram takiego specyficznego odruchu... chciałam, żeby to opowiadanie było czymś w rodzaju spoiwa i co... i DUPA qrwa.. skoro wam tak cudownie na tym zależy to mnie też będzie... więc oto wszem i wobec ogłaszam, że
JA PASUJE!
mam gdzieś już co zrobicie z tym tematem.. możecie go nawet usunąć, proszę bardzo.. ja mam to w głębokim poważaniu

NARA

Jade
wciąż Naczelny Korektor MF i Zwierzchnik Ekipy, ale już nie jej członek
Tomak
QUOTE(Jade^_^ @ 23.09.2005 23:55)
A ja pierdolę taką imprezę... widząc to, co się tutaj dzieje.. no po prostu nabieram takiego specyficznego odruchu... chciałam, żeby to opowiadanie było czymś w rodzaju spoiwa i co... i DUPA qrwa.. skoro wam tak cudownie na tym zależy to mnie też będzie... więc oto wszem i wobec ogłaszam, że
JA PASUJE!
mam gdzieś już co zrobicie z tym tematem.. możecie go nawet usunąć, proszę bardzo.. ja mam to w głębokim poważaniu

NARA

Jade
wciąż Naczelny Korektor MF i Zwierzchnik Ekipy, ale już nie jej członek
*

Uhuuu. Nie napawa mnie to optymizmem w oczekiwaniu na dalsza cześć. Czy to znaczy ze już nie będzie dalszych części ?? To szkoda fajnie się rozkręcało zbrodnia przerwać w takim momencie. Piszcie dalej to jest bardzo fajny fick. Możecie trochę przyspieszyć akcję (ale tylko trochę tongue.gif ) i może będzie OK. Mam nadzieje ze to nie koniec tego fick i się rozkręci zpowrotem.
Szanon
Doruś, dziesięć głebokich wtedychów i nie myśl, ze my Ci pozowlimy odejść. Ja już sie za tą zbiorówkę zabieram. Tak łatwo sie nie wywiniesz.
Magya
Dobra... ja nic nie mówię.
Ale za zbiorówkę trzeba było się wcześniej zabrać dry.gif albo nas powiadomić. A tu proszę. Dopiero teraz zabieramy się za pisanie. No ładnie.
Ja rozumiem, brak czasu, ale chyba tak strasznie nie jest.
Joan
To może napiszecie jakąś konkretną datę?
Ma być, ma być i... nie ma.
Zbierzcie się wreszcie do kupy i napiszcie!
Jade^_^
Szanon.. i myślisz, że to cokolwiek da?
ja już spasowałam, kotku, tego się nie da odwrócić
poza tym.. ja nigdy nie cofam swoich słów

Naczelny Korektor MF i Zwierzchnik Ekipy
Szanon
Dobra, nie bede sie prosić, tak nisko nie spadnę.

Ja codziennie jestem w domu koło 20 (gg mam właczone, bo czasami siostreznice sistry moje korzystaja). Nie wyrabiam sie z przeczytaniem lektury nawet.

Nie zrądajcie konkretnej daty, bo tak owej nikt wam nie poda. Rozumiem zaniecierpliwienie, ale są cele wyższe i wymagające uwagi. Napewno Zbiorówka na ich czele nie soti, bo jakby na to nie patrzeć każdy ma sprawy rodzinne szkolne i poza szkolne(takich mam najwięcej:/)

Ale za zbiorówkę trzeba było się wcześniej zabrać 

Życzę powodzenia...
Herma
nie chcialabym nikogo popedzac, ale ta zbiorowka jest naprawde niesamowita i bardzo bym chciala aby pojawila sie nastepna czesc i to jak najpredzej bardzo, bardzo o nia prosze i czekam z niecierpliwoscia biggrin.gif
Smerfka
QUOTE(Herma @ 06.12.2005 17:18)
nie chcialabym nikogo popedzac, ale ta zbiorowka jest naprawde niesamowita i bardzo bym chciala aby pojawila sie nastepna czesc i to jak najpredzej bardzo, bardzo o nia prosze i czekam z niecierpliwoscia biggrin.gif
*

To już się raczej nie doczekasz, a szkoda...
Hermionciaa
NO fakt, porąbało się wszystko gorzej, niż przypuszczano. Nikt się nie popisał, a miało być różano. Nie mówię, że mam prawo jakoś to krytycznie oceniać, bo sama siebie zawiodłam... Miałam w planach napisać jakąś cząstkę, ale na jakiś DŁUŻSZY czas zostałam brutalnie pozbawiona internetu, a potem komputera. Żyłam jakoś siedząc w kawiarenkach i żebrząc u znajomych, ale co to dało... Miałam nawet trochę napisane, ale mi wcięło podczas nagłego errora... Myślę, że to opowiadanie skończy jak każda zbiorówka... Może coś jeszcze się skrobnie, ale część (znaczna, nawet bardzo) już dawno zwątpiła. Teraz należy sobie chyba powiedzieć "Miło było", czyż nie?
WeEkEnD
Nie wiem czemu, ale mam uraz do zbiorówek <drapie się w głowę> Parring naturalnie świetny, ale jednak wolę jak pisze o nim jeden autor ;]

Pozdro
Hito
Niestety, pojedynczych autorów pisząch fici H/Hr, nie ma tu za wiele.
A zbiorówki po jakimś czasie muszą upaść, wcześniej i na innych forach miałem do czynienia z dwoma - i każda z nich nie została ukończona. Taki smutny los zbiorówek.
WeEkEnD
No właśnie z tymi piszącymi autorami; ci ze zbiorówek powinni spróbować swoich sil indywidualnie. No i z tymi upadkami to masz rację.
Michal
I co i to koniec juz..???
jak koniec to nieprzeczytalem(czytalem tylko party) więc sorry za spam, jak nie koniec to wklejajcie tu cos...

Opowiadanko nawet niezłe...(czytałem i lepsze i gorsze)

I to tyle...
pozrdo
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.