Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Czy Hp Uzależnia?
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Aylet
bardzo nam przykro z tego powodu.
Avadakedaver
xD
abstrakcja
wiedziałam, że mnie nie zrozumiecie biggrin.gif
aGuTeK
Dla mnie HP to jest po prostu jakiś tam rozdział w życiu. I jak każdy z nich przemija ale zostawia po sobie jakiś ślad. I tyle. Trudno,żebym całe życie się nim ekscytowała. smile.gif
Profes
HP nie uzależniło mnie nigdy a gdy w końcu nic wokół niego nic się nie będzie działo zostawi tylko jakieś tam wspomnienie
aolan
moje "uzależnienie" trwało od 7 roku życia do 10. Później to trochę złagodniało, bo zobaczyłam sapkowskiego. i, owszem, dla ksiażki zwariowałam, ale już filmy mnie trochę rozczarowały ...
jasna_cholera
a mnie bardzo uzależniło. bardzo, bardzo. jak wcześniej byłam przeciwniczką z niewiadomego powody (wstyd!), to teraz jestem ogromną fanką. można czytać do czwartej nad ranem 'jeszcze tylko jeden rozdział', albo 'dobra, nie dużo już zostało do końca' ^^
antidotum pewnie zna tylko Snejpuś.;]
hermionak
mnie hp ogóle nie uzależnia. Czuje się jakbym była czarodziejką a nie psychiczną wariatką biegającą po strychu krzycząc -leć rumaku błyskawico.- wink2.gif Po prostu jest dla mnie interesującą książką która mnie bawi i poucza. czarodziej.gif laugh.gif
krzychu1221
ja mysle ze jastem lekko uzalezniony po kazda czesc przeczytalem po ok 4 razy lub wiecej, ogladalem wszystkie filmy oprocz 7 czesci, ale za to nie mam zadnych figurek, ani innych gadzetow z harrym smile.gif
latoska
Ja jestm od niego uzależniona
Czarny_Wilk
Super mnie też wciągną siedzę w tym już długo wszyscy mieli nadzieje że z czasem mi przejdzie a tu niespodzianka nadal mnie to fascynuje nie wiem co to ma w sobie ale każdy kogo znam i przeczytał harrego pottera siedzi w tym tak samo jak ja to prawda ta książka uzależnia
Hagrid
Coś w tym jest, nie każdego w takim samym stopniu oczywiście ale żadna inna książka na tyle długo nie utrzymuje się w pamięci jak HP, zresztą jakby policzyć ile razy przeczytałem poszczególne tomy to wyszłaby duża wielokrotność siódemki. Swoją drogą....nadal jest dla mnie czymś niezwykłym że HP wydano w 450 milionach egzemplarzy, nie do końca mogę to rozgryźć, szczególnie że mnie np akuart pierwszy tom nie przypadł tak do gustu, owszem, jest to świetna książka ale naet 11 lat temu o wiele bardziej wsiąkłem przy kolejnych tomach.
Weasley
Jest wciągający, ale nie uzależniający smile.gif jak marihuana ;D
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.