Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Regionalizmy
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Lilith
no nie wiem... jak nie zdam egzaminu w poprawce to moze sie dowiem, czy u nas tez komisy są
ale chyba u nas ta nazwa nie funkcjonuje
za to mamy klauzury biggrin.gif
Katon
I opowiadasz o nich od czasu do czasu, a ja robię mądrą, rozumiejącą minę, a za cholerę nie wiem co to klauzura =P
hazel
QUOTE(Lilith @ 08.12.2006 16:42)
no nie wiem... jak nie zdam egzaminu w poprawce to moze sie dowiem, czy u nas tez komisy są
ale chyba u nas ta nazwa nie funkcjonuje
za to mamy klauzury biggrin.gif
*

KOmisy owszem są, ale nikt ich raczej nie zdaje, bo jak nie zdasz komisa, to adieu!, a tak zawsze można przedmiot powtórzyć. Jedyny przypadek w którym spotkałam się z tym, że ktoś z polibudy zdawał komisa, miał miejsce na pierwszym roku, kiedy to jeszcze nie można było mieć warunków długoterminowych.

Poza tym, co z ciebie za studentka co wszystko zdaje w sesji??

(Jak się mnie ostatnio wujek spytał na którym roku jestem, to odpowiedziałam zgodnie z prawdą: na drugim, trzecim i czwartym tongue.gif )
Sihaja
QUOTE(Katon @ 08.12.2006 14:33)
No tak. Może jeszcze mi napiszecie, że komers się u was nazywa koniecszkółek?
*

U mnie się nazywał bal ósmoklasisty. A komers? Co to komers? Brzmi jak komes ;p
Neonai
tez slyszalam kiedys ze na bal gimnazjalny mówią "komers". taakie oczy zrobilam.
Lilith
QUOTE(hazel @ 08.12.2006 17:53)
Poza tym, co z ciebie za studentka co wszystko zdaje w sesji??
*

no ja tam napisała, ze jak nie zdam w poprawkowej sesji
sesji jako takiej jeszcze mi sie nie zdazylo zaliczyc bez przygód ;]
i jak sie u nas nie zaliczy czegos w poprawkowej, to bierze się warunek krótkoterminowy, wiec jednak nie mamy komisów - zaliczamy do upadłego ;]
Lilith
w Śląsku?
a nie na Śląsku? biggrin.gif
co to, jakis odrębny kraj?
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.