Niedawno powstała koncepcja zorganizowania forumowego spotkania w ostatni weekend listopada. Tymon przyjeżdża do teatru na spektakl. Katon również zadeklarował zainteresowanie tym terminem. Liczę również na wysoką frekwencję Magicznych z Warszawy (mile widziane nowe twarze!)
Co sądzicie o tym pomyśle? Kto przybędzie? Proszę śmiało wpisywać się na listę poniżej. Szczegóły wkrótce.
1. Ahmed
2. Rysiek [?]
3. Katon
4. TimmY
5. Cat
dementorek
09.11.2006 15:41
w sobote moge sie pojawic wieczorkiem na chwile
Rysiek_Kowal
09.11.2006 18:50
QUOTE(Ahmed @ 09.11.2006 14:32)
nie [?]
tylko [!!!] ;]
Ludwisarz
09.11.2006 19:01
Tymon przyjezdza do teatru. Fiu fiu. Wyszedlem na jakiegos artyste.
Dzbanu Lesnego przyjezdzam zazyc!
chk chk chk
have fun indie kids
Avadakedaver
09.11.2006 20:46
A wiecie, że nawet chciałem przyjechać? Ale tym razem wam odpuszczę, bo funduszy nie ma. Ale następnym razem... kto wie, kto wie?
e tam. Wawa daleko.
wracajcie do Kraka, tylko tera z jakims lepsiejszym terminem ;p.
Avadakedaver
09.11.2006 21:11
a najlepiej do poznania. tam bym przyjechal na bank.
No powinienem być. Nie mogę się jeszcze zdeklarować na absolutne 100%, bo nie wszystko ode mnie zależy. Ale myślę, że tak, że będę.
Na 70% nie pojawię się. Dużo nauki mam, już do końca miesiąca klasóweczki i takie tam, nie wiem jak się wyrobię.
z checia, opcja nawet mozliwa, tylko, ze ode mnie cholernie daleko. blizej mam do bratyslawy, wiednia, pragi i berlina =P, ponad 500 km =P
Co to za dziadowski termin jest? Nie lepiej jakoś w tygodniu? W tygodniu zdarza mi się bywać w stolicy. Ale weekend? Najlepsze weekendy są w Krakowie.
nie wszyscy posiadaja komfort wypadu w tygodniu =P
w weekend choc wiecej ludu bedzie moglo
ja i tak wedle starej swieckiej tradycji sie nie pojawie [;
Syriusz_Black
10.11.2006 06:46
Gópie dópty mieliście do Lublina przyjechać (tak Katon, Ty też).. :/
god damn, bylbym ale kurew. jak cos organizujecie to NIE pod koniec miesiaca bo to jest ZUE konce miesiaca są ZUE!
edit//aaa... hazel jaki fajny avatar
Ale naprawdę, zrozumcie, Warszawa jest w sumie w centrum kraju. Każdy woli u siebie, ale w ten sposób to se możemy zrobić telekonferencje. Albo się na czacie umówić i pić do ekranu.
dementorek
10.11.2006 11:15
Administracja Magicznego Forum popiera idee Warszawy jako miejsca spotkania
Widzicie? A administracja jest przecież zawsze obiektywna i ukierunkowana na maksymalizacje wspólnego dobra.
dla mnie jak zwykle za daleko, poza tym pracuję w ten łikend (łącznie z niedzielą, bleh).
niemniej jednak jeśli dojdzie do skutku to miłej zabawy życzę.
wpadnijcie na stadion 10-lecia.
nie przejmuj się.
niektórzy mieszkają pod samą Warszawą niemal i nie mogą
==
Bleh, Warszawa ;p Najwieksza wioska w Polsce ;]
można mnie dopisać, ale jak w związku z tym ktoś się ma nie pojawić, to niech deklaruje teraz
W gruncie rzeczy mogę być, mimo to =D
ehe, a jak będziemy czekać to nagle zadzwonisz z dworca kraków główny, że pomyliłeś miasta, ta? XD
K..., muszę zmienić plan. Prawnik prawnika kruca zawsze przejrzy XD
rozchicholiłam się na dobre, przypominając sobie analogiczną sytuację z krakowa, w tym niezapomniane, voldiusowe bodajże, "ej, oni są do tego zdolni!"
leżę XD
krakow, szczecin, mlawa, whateva ale nie k.... pod koniec miecha. przesuncie to o 10 dni do przodu!:/
to ja cię zapraszam 10 dni później do lublina ;p
QUOTE(Cat @ 10.11.2006 18:13)
można mnie dopisać, ale jak w związku z tym ktoś się ma nie pojawić, to niech deklaruje teraz

Dobra, na pewno odpadam.

Nie no postaram się, ale zdupy tak nagle w ogole ten termin wyskoczyl.
Poza tym hajs hajs hajs jest tez problemem. Ale jak nie wtedy wpadne, to wpadne kiedy indziej i sie umowie z ekipa warshawska
QUOTE(Cat @ 10.11.2006 18:46)
to ja cię zapraszam 10 dni później do lublina ;p
jak bede mial gdzie spac to sie widzimy.
Tiaaa ja też jak coś odpadam... Termin dla mnie ni w pięć ni w dziesięc i jeszcze po drugiej stronie Polski... Nie ma szans nawet jeżeli chodzi o kasę mój brat ma 18 i muszę mu prezent kupić
a żeście se termin wybrali.
Rysiek_Kowal
11.11.2006 00:48
QUOTE(Lilith @ 10.11.2006 23:29)
a żeście se termin wybrali.
a wlasnie.. kto to wybral? i dlaczego taki?
to wszystko przez katona!
Poniekąd. To jakoś naturalnie z tych okołodohertowych klimatów się wzięło. Kocnertu nie ma, ale jakoś wtedy jadę no i tak... Sorry.
PrZeMeK Z.
11.11.2006 01:25
A ja tak w kwestii formalnej: to spotkanie dla "starej gwardii forumowej", czy otwarte? Wymagana jest osobista znajomość z "elitą"?
no raczej że wymagana.
Syriusz_Black
11.11.2006 01:31
A co z noclegiem w Wawie?
Avadakedaver
11.11.2006 01:40
QUOTE(Rysiek_Kowal @ 10.11.2006 23:48)
a wlasnie.. kto to wybral? i dlaczego taki?
to był TYMON DIE MASKE, a konkretnie:
QUOTE(TimmY @ 30.10.2006 20:58)
Wogóle tęsknie za Wami moczymordy, wiecie?
A kto to jest Liltih bo ja nie wiem, a coś mi tu pachnie, że to jakaś persona, którą powinienem znać. Jakby co - Tymon jestem.
Katon - co robisz 25 listopada?
QUOTE(Syriusz_Black @ 11.11.2006 01:31)
A co z noclegiem w Wawie?
Centralny jest dosc duzy ;p
ej termin doskonały, moje imieniny ;p prezenta przywozić! XD
misiu, u mnie ci łóżków pod dostatkiem!
Ludwisarz
11.11.2006 13:02
Ja wybralem ten termin.
Mozemy zmienic jak wybitnie nie pasuje.. Ale chyba zostawmy lepiej.
Avada: skad wiesz, ze jestem Die maske?
Avadakedaver
11.11.2006 13:07
wiem o tobie wiele.
misiu, u mnie ci łóżków pod dostatkiem!
to kiedy?
wawa? e... kruca daleko... mazury... tylko nie raczej na tą porę roku
Czy wy tylko narzekać potraficie? Termin jest taki, bo Tymon wtedy będzie w Wawie i od tego zaczęły się wstępne ustalenia. Jak ktoś ma lepszą propozycję, to proszę śmiało pisać. Vox populi.
Nocleg mogę zapewnić ja, dla 2-3 osób (chociaż to główie zależy od tego ile osób przyjedzie z Katonem).
mi noclegu raczej nie potrza jakby co.
Ludwisarz
11.11.2006 22:55
QUOTE(Ahmed @ 11.11.2006 20:16)
Czy wy tylko narzekać potraficie? Termin jest taki, bo Tymon wtedy będzie w Wawie i od tego zaczęły się wstępne ustalenia. Jak ktoś ma lepszą propozycję, to proszę śmiało pisać. Vox populi.
Nocleg mogę zapewnić ja, dla 2-3 osób (chociaż to główie zależy od tego ile osób przyjedzie z Katonem).
Ja mam lepszą propozycję.
I słucham co Wy na to - tydzień później (1,2,3 XII).
Katon powiedział, że ową datę absorbuje (chodziło mu pewnie o aprobatę) ale wypił już kilka piw chyba.
I ja też jestem za.
Bo wyszły takie różne komplikacje z tym 25.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę