Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Magiczni Reaktywacja - Łorsoł 2006
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ludwisarz
Hagrid bedzie haha, ciesze sie smile.gif
MisieK
ja bede 16.23 więc poczekam na ciebie katonie i potem wazem poczekamy przy piwie na hagrida. o. bilet juz mam;}
Katon
Tak. Myślę, że to dobry plan.
Katon
No. To mnie już nie będzie na necie. Więc gdyby jakieś zmiany planów czy coś, to dzwonić albo smsować. Do zobaczenia, ziomy i ziomówy!
Hagrid
Misiek, wyślij mi n priva swój numer telefonu żeby jakis kontakt był, co gdzie i jak dokłądnie...
Ludwisarz
Sluchajcie - to wezcie sie tam trzymajcie gdzies w centrum okolice Dworca, Pałacu. Bo jak sie uda i uwolnie sie od rodzicow to kolo 20-21 albo wczesniej porwe Agate i zajrzymy do Was biggrin.gif A piatek noc to gdzie spedzamy?
Mellisa
hej, bawcie się dobrze
ale wypijcie za zdrowie
magicznych przyjaciół niezdolnych
do przybycia
do stolicy
co?

^^
Hagrid
Wpadaj Tyomon i powiez kim jest Agata^^

agata szmata. nie znasz?
avalanche
ja się raczej nie pojawię.

mam zjechany humor i robotę na uczelnię.

bez odbioru.

ps. proszę o zrozumienie.
Child
oni nie wybaczają ;}
avalanche
no trudno. trafię na czarną listę, będę miała zaszczytne miejsce zaraz po Tobie.

Neonai
BUCU!

masz być no

=(
MisieK
imperatorze. osobicie zrobie ci z dupy jesien sredniowiecza jeśli cie nie bedzie XD

dla wiadomosci warszawowiczów: mom nowy namber: 503756131
Ahmed
Fajnie, fajnie.

Na Na Na Na Naa....Umór ;]

Zdrówko wypijemy oczywiście, za każdego oddzielnie.
Avadakedaver
w to akurat nie uwierze ;>
Syriusz_Black
Kuta nie dam rady. Zadał mi referat na za tydzień o konstytucji amerykańskiej - minimum 25 stron. Och...ł koleś :/
hazel
Za tydzień?! I ty już o tym myślisz teraz?
Niewinni Czarodzieje
agata-no uchi-de pati-o shimashita. uokka-o nomimashita. uokka-wa oishikatta desu ne.
Aylet
ej, no ale o której dokładnoie?
avalanche
aylet - jeśli Cię to pocieszy to o 11 ;d

to ja sobie śniadanie zrobię...
Avadakedaver
ja ja, das ist klar!
GrimmY
QUOTE(Niewinni Czarodzieje @ 02.12.2006 12:24)
agata-no uchi-de pati-o shimashita. uokka-o nomimashita. uokka-wa oishikatta desu ne.
*

desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu desu
Sumiko
odpowiada się: so desu ka.
Neonai
porando dżi!
Niewinni Czarodzieje
A wiecie, że Sumiko dziś nie pije?
avalanche
*puff*

XD
Niewinni Czarodzieje
Niewinni Czarodzieje mówią pa-paaaaa.

Pora przyczaić się na jakiś czas i rozpierzchnąć po Polsce, by wkrótce powrócić ze zdwojoną siłą i zniszczyć wszystkie horkruksy.

Specjalne podziękowania dla Sumiko i Ahmeda, za wyjątkową gościnność.

See you soon!
vold
Kto to jest ten pan idący przed Ahmedem?
A ten na ławce?
Cholera, który to Hagrid, Hagrid musi być wysoooooki i mieć dłuuuugą brodę.

Fajne zdjęcia, Nai i Cat jak zwykle z klasom.
Neonai
no hagrid przecie ma brode XD

ten w jasnej kurtce idacy przed ahmedem.

a ten na lawce to nataku, nowy magiczny, meine freund;d
Avadakedaver
ale Ket ma zajebiste buty no. a katon fryzurę. w ogole jesteście fajni. łeee tam nic nowego, nie.
Hagrid
QUOTE(MisieK @ 01.12.2006 11:51)
imperatorze. osobicie zrobie ci z dupy jesien sredniowiecza jeśli cie nie bedzie XD

dla wiadomosci warszawowiczów: mom nowy namber: 503756131
*

Misiek- zabieraj się do dzieła, mogę podać przyblizone namiaryXDDD A tak pozatym: Murof- wbijaj kiedyś na zlot, bo wszyscyą chcą Cię poznać, jesteś legendą niczym Kapłan Jan;)
Ahmed
Kapłan Jan

??? blink.gif blink.gif

A co ma do tego mój stryjek? Nie wiedziałem, że on taki znany...
Cat
oja, no co ty? nie znasz go? XD
Hagrid
Spokojnie Mati, to tylko taka dwuznaczna aluzja historyka;d Kapłan Jan to legendarny chrześcijanski władca w Azji lub Afryce, który wysyłał lettersy do papieza ale nikt go nigdy nie widział=)
Cat
user posted image
o to zdjęcie powinno być na logo forum.
w końcu kto jest bardziej wuwuwumagicznepeel niż my? XD

(mateusz to katon, tylko ćśś)
Hagrid
Kaśka, zawcześnie z tymi deklaracjami, jeszcz dojdą zdjęcia od Tymona i Maćka, któ¶e odsłonią morczną stronę forum;) Moze tam znajdzie sie materiał na logo, tutaj miśka wycieło prawie.
Cat
mroczna strona mroczną stroną ;p to jest po prostu ładne. tylko mało nas na nim.
MisieK
tutaj miśka wycieło prawie.

to chyba dobrze, nie?XD
Hagrid
To i tak Cię nie uratuje, Nimfka i tak rozpozna każdego;)

XD!
tyż prawda XDDDDDDDDDD
Rysiek_Kowal
QUOTE(Hagrid @ 03.12.2006 21:10)
To i tak Cię nie uratuje, Nimfka i tak rozpozna każdego;)

XD!
*

kazdego oprocz mnie tongue.gif laugh.gif
Nimfka
Ahahahah =P Czyżby i o mnie była mowa?

Btw, miałam napisać, że kocham płaszcz Cat no patrz, ja też go kocham!a ja tam wole te rajtuzy od agatyXD mogę ci pożyczyć, rozmiar jest uniwersalny.dawajXD ok, ale masz mi wysłać jakąś gorącą fotkę tylko w nichdo kompletu jeszcze dorzucę jakieś megazajebiaszcze gacie po tacie =O~~~~ a ja też chcę! ja też!i że to niemożliwe, że Hagrid jest ode mnie starszy tylko 4 lata.

edit:
Rysiek, ja wiedziałam, że Ty to Ty, nie wiem czemu nie powiedziałam =P

dobra dobra, wydało się! nie wiedziałaś! hańba!

głupki ;] phi, my przynajmniej rozpoznajemy rysia xd ale pewna jestem, że mnie w takiej sytuacji nikt by nie rozpoznał, a po Twojej minie to już wiedziałam, że nie wiesz kim jestem ;p to żałuj, że nie widziałaś mojej miny jak już się owiedziałam tak myślałam ;]

Bo nimfka rozpozna każdego. Pamiętajcie. STALA CZUJNOŚĆ
user posted image

aaa, spierdalać.
Rysiek_Kowal
i dzisiaj tez bys nie poznala tongue.gif

edit:
chociaz nie, przeciez ja jestem na tym zdjeciu co jest wyzej
maksymalnie po lewej laugh.gif
Nimfka
Ale ja doskonale sobie z tego sprawę zdaje, nie chciałam po prostu znów błyskać inteligencją ;]

Z Krakowa pamiętam tylko, że byłeś chłopcem, który się strasznie miotał i machał głową ;]
Cat
to akurat byłam ja XP
Nimfka
Pamiętam, że Ciebie Cat rozpoznałam na końcu i że mi byłoby głupio, bo jak to tak, kobiety zawsze powinny być pierwsze ;] liczę na wybaczenie (tak, wiem, nie mam na co liczyć) ;p

oja. co za hańba. co za fstyd XD

tak, ide się powiesić ;]
nie nabijać się ze mnie.

my? my sie nabijamy? my nigdy! my tylko walczymy z bazyliszkiem
Rysiek_Kowal
no nie smiejcie sie juz
dostatecznie sie w krakowie z tego smialismy
i wczoraj tez tongue.gif
Nimfka
ah.
Neonai
i przedwczoraj xD
MisieK
no. zasadniczo nabijamy się z tego w każdej wolnej chwili. więc po co to tak teraz ujawniać. zbrzydnie namXD
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.