Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Magiczni Reaktywacja - Łorsoł 2006
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Katon
Masz być! Nie możesz się nas tak zwyczajnie ulęknąć, ha! Chyba będzie grubo.
avalanche
no będę, będę. najwyżej się was wyprę w krytycznym momencie XDDDD

a tak wogóle to wiecie gdzie chcecie się spotkać i w jakich godzinach? ogólnie jakie są oczekiwania ludności? ;ddd

Katon
A Ty Vold może byś sie tak wytłumaczył =>?
vold
Nie mam kasy, rodzice nie sądze czy by mnie puscili. No wystarczajace powody chyba.
Rysiek_Kowal
chyba nie.
Cat
ojaa, jak wymyśla!

bo to kłamca lustracyjny, bz bz.
Aylet
QUOTE(avalanche @ 27.11.2006 20:34)
no będę, będę. najwyżej się was wyprę w krytycznym momencie XDDDD

a tak wogóle to wiecie gdzie chcecie się spotkać i w jakich godzinach? ogólnie jakie są oczekiwania ludności? ;ddd
*

Najlepiej to pod pałacem xD
Cat
a kto ty w ogóle jesteś? XP
bo mnie mama ostrzegała przed miłymi nieznajomymi!
MisieK
mow jej wieslaw, wieslaw ruchal-bosko.
Cat
no, chociaż jeden czarodziej.gif
Katon
Ej, bo ja jestem prowincjusz i nie bywam w miastach powyżej miliona. I miłoby było jakby mie kto z dworca odebrał.
Cat
ej, z dworca kraków głowny do warszawa centralna jest całkiem niedaleko, nie pamiętasz? XD
Katon
Ale ja nie znam tego tajnego portalu, którym wy przeszliście w trzy minuty, hehe.
MisieK
a kiedy bedziesz w stolicy?tongue.gif
Katon
W piątek późnym popołudniem, bądź wczesnym wieczorem.
MisieK
ja jestem na centralnym 16.20 wiec jakbys byl w tych godzinach to bym poczekal:P gdzie jak gdzie ale w warszawie sie nie zgubie;p
Katon
Może w tych. Jeszcze pociągów nie sprawdzałem.
MisieK
rozklad.pkp.pl ;P
Ahmed
Hej ludziska.
Ja wyjdę na dworzec po Miśka i Mateusza, z tym że będę wolny dopiero po 17.
Ustawke trzeba już nakręcać i zapewne ten obowiązek spadnie na mnie. Franek zajęty, Agata uczy się sporo. Nie martwcie się, przyjmiemy Was należycie, chlebem i solą.
Pomysłów na to, gdzie pójdziemy również nie posiadam, więc zapewne będzie pełna improwizacja. Chyba, że ktoś z "miejscowych" ma jakieś ciekawe propozycje.
Neonai
My z Kasikiem robimy zakupy w Arkadii XD
Rysiek_Kowal
QUOTE(Ahmed @ 28.11.2006 15:39)
Hej ludziska.
Ja wyjdę na dworzec po Miśka i Mateusza, z tym że będę wolny dopiero po 17.

to ja moge wyjsc jak ktos wczesniej przyjedzie bo koncze o 14.
MisieK
to o 16.20 widze cie na centralnym tongue.gif chyba ze ktos mi da dokladna rozpiske którym autobusem gdzie dojechac;)
Rysiek_Kowal
QUOTE(MisieK @ 28.11.2006 15:50)
to o 16.20 widze cie na centralnym tongue.gif chyba ze ktos mi da dokladna rozpiske którym autobusem gdzie dojechac;)

a gdzie chcesz jechac? wink2.gif
MisieK
nie wiem a gdzie cos pijemy?XD
Katon
To ja mogę być o 16:45. Pasuje komuś?
Sumiko
obra tak se myślimy z mateuszem2 żeby w sobote zrobić bibe w u mnie, mieszkam koło centralnego. zamiast alkocholu można przynieść środki czystości są bardziej potrzebne.
Katon
Przepalana Miśka zniszczy wszlekie życie!
Ahmed
obra tak se myślimy z mateuszem2 żeby w sobote zrobić bibe w u mnie, mieszkam koło centralnego. zamiast alkocholu można przynieść środki czystości są bardziej potrzebne.

wspólna integracja przy domestosie zakrapianym WC pickerem?
To gdzie ty teraz mieszkasz? na tej żelaznej? ja mam w sumie niedaleko do centralnego, ale na moich 17m kwadratowych nie zmieścimy się wszyscy.
Sumiko
skrzyzowanie siennej i zelaznej, niedaleko tego tpsa gdzie byłeś. hyh, ja nie wiem ile mam, ale sa dwa pokoje, a moja wspollokatorka jedzie na weekend do domu.
MisieK
od której chcecie imprezowac?tongue.gif ja 10-16 mam inne plany związane z pewnym kaczym pipkiem smile.gif

hm... katon, nie chce was zabic przypalaną przywioze porterówkę (spirytus+10% piwo:P)
Ahmed
Uff, to blisko. No i faktycznie, masz zapewne lepsze warunki mieszkaniowe niż ja. Pomysł dobry, popieram.
Mam kilka gąbeczek w domu, jakieś środki czystości też się znajdą. Może jakiś handel wymienny?
Ludwisarz
Nie trzeba zadnego autobusu. Wychodzisz z Dworca Glownego na Jana Pawła Drugiego, przechodzisz przejściem podziemnym na druga stronę (o, tam sie mozna zagubic, bo czasem nie wiadomo czy to już (a to sie okazuje przystanek miedzy pasami ruchu) czy może jeszcze nie) i w strone.. no. chyba na polnoc. idziesz, idziesz 3 minuty i jestes na skrzyzowaniu. skrecasz w lewo. i idziesz sienna, po drodze po prawej mijasz mojegobrat blok (polecam obrzucenie inwektywami tego nieuka), kosciol zielonoswiatkowcow (z ziemniakami na dachu) ijakies sienna center i gdzies tam wlasnie agata mieszka.

a mnie rodzice przepotezenie wkurzyli. bo im sie w piatek nie spieszy, i wyjedziemy pewnie kolo 17, 18. Czyli na 20 w Wawie. I wciaz nie wiem jak im powiedziec, ze nie mam zamiaru z nimi mieszkac, tylko na weekend wyprowadzam sie HEEEEEN daleko do Ahmeda (czyli 100 metrow obok do Agaty)
avalanche
ja mam tak czas do 16 w sobote. bo potem jestem już umówiona gdzie indziej z meine freunden ;d
Katon
But they are not madżiszon, are they? We are your magic friends. We are so good. We like to visit your city and learn more Warsaw magic. Jaksjemaaaasz!
avalanche
ja pierdziele ;d stado z kazachstanu jedzie XD

edit;// ej no to weźmy się wszyscy w arkadii stłoczmy.

arkadia śmierdzi.
tró tró. imperatorze kiedy pijem?biggrin.gif
ale u mnie w domu też śmierdzi.
murof
QUOTE(Myśka @ 23.11.2006 17:56)
murof, kim ty teraz jestes?
*

A o co dokładnie pytasz? ;p
Neonai
ej, zakupy sobotnie odwołane, przynajmniej ich lwia część XD chyba
Cat
sterroryzowali mnie XP
Neonai
jak juz cos to sterroryzowAŁ
MisieK
i znowu wszystko na mnie XD
Ahmed

nie przesadzaj. ain't that bad. pozbyłyście się już karaluszków ;]

Misiek, nie wiem co ty takiego zrobiłeś, żeby przekonać dwie kobiety, by zrezygnowały ze wspólnych zakupów w Arkadii. Powinni o tym napisać w gazetach. Może jakiś medal się znajdzie za dokonania czynu tak nieprawdopodobnego.
Neonai
Moj drogi, zakupy byly pomyslem Cat a ja mialam jej towarzyszyc;p wiec wystarczylo, ze przekonal jedną kobietę XP
MisieK
ciiii prawierze sie udalo. ciiii XD
Sumiko
QUOTE(Ahmed @ 29.11.2006 14:55)

nie przesadzaj. ain't that bad. pozbyłyście się już karaluszków ;]

[...]
*

właśnie dziś jak wyszliście i zaczęłam zmywać naczynia były dwa w zlewie. ale za to martwe. to troche lepiej niż się z nimi gonić.
MisieK
a ja wyrzuciłem śmieci. pierwszy raz od miesiaca. w sumie bym tego nie robil. ale jak zaobserwowalem male czarne cuś co po tym wszystkim lazilo to wymieklem. teraz zyje sobie spokojnie na klatce XD
Cat
prosze sie ze mno kontaktować telefonicznie co gdzie jak kiedy, bo do jutra już mnie nie ma online.
jakby co jestem jutro w okolicach 18-19. w wawie XP
Hagrid
Katon, mogę sie pojawić o 17:30 na Dworcu Centralnym, potem na jakąś popijawę trzeba iść, a co do Arkadii...ludzie sklepu nie widzieliście?;p
Cat
z wrodzonej grzeczności nic nie powiem XP
Katon
O, Hagrid, hurra! Ja jeśli postój we Włoszowej nie będzie zbyt długi będę na Dworcu o 16:45. No to możemy poczekać na Ciebie, w sam raz sobie zjem jakąś kiełbaskę dworcową czy coś =P
Hagrid
moze nawet uda sie pare minut wcześniej, będize ktos jeszcze? Szczerze przyznam że nie jestem ekspertem jeśli chodzi o lokale w Wawie, wiec przydałby sie jakis miejsocowy imprezowicz, a co do miejsca spotkania to proponuje w holu głownym przy tablicy z rozkałem biggrin.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.