Tak, chyba tak. Ale czy to źle? Nie widujemy się na tyle często, żeby narzekać na rutynę =P
1. Ahmed
2. Rysiek
3. Sumiko
4. Tymon
5. Cat
6. MisieK
7. Franek (?)
8. Avalanche (??)
9. Murof (???)
10. Vold (?)
11. Lilith
12. Katon
kogoś pominąłem? dopisywać się. sporo się nas robi.
Rysiek_Kowal
22.11.2006 23:26
ze niby skromny i na koncu?
albo liczysz ze nikt Cie nie zauwazy...
Nie tyle skromny, co kulturalny. W kwestii mojej skromności żadnych radykalnych zmian nie zauważyłem =)
Rysiek_Kowal
22.11.2006 23:37
no juz sie balem, ze jednak
PrZeMeK Z.
23.11.2006 00:10
A toście termin wybrali, niech was... 2 - 3 grudnia, phi...
A zastanawiałem się nad przyjazdem. Z obawą, ale się zastanawiałem.
o życiu?
hmm, a moze na Koty pojdziemy? hę?
tzn ja nie wiem czy bede, ale jakbym byla to cos bym w tej Warszawie chetnie zobaczyła.
czy to zły pomysł?
pomysł sam w sobie nie jest zły, ale obawiam się, że nic z tego nie wyjdzie.
Właśnie sobie uświadomiłem, że czeka mnie poważne kolokwium z matmy 6ego grudnia, a ze względu na Wasz przyjazd muszę nadać tej sprawie priorytet drugorzędny. Ot jak Was cenię!
Raczej: Oh jak się lenię

Z czego konkretniej?;p
Liczby zespolone, ciągi, szeregi, funkcje, pochodna, druga pochodna, przebieg zmienności funkcji. Czyli rozszerzona powtórka z liceum w trybie ekspresowym.
e. totam pryszcz jeszcze. choc od pochodnych calki wole, to cala reszta ludzkosci potem narzeka dopiero ;P
a ja juz teraz moge powiedziec, ze na 90% sie NIE zjawię. okazalo sie ze 4tego mam dwa kola - metaloznawstwo i metrologia, a 5tego jeszcze materialoznawstwo i grafika więc odpadam jak narazie. moze przekladanie jakieś bedzie. ale to pewnie na ostatnią chwile.
murof, kim ty teraz jestes?
Rysiek_Kowal
23.11.2006 17:06
QUOTE(Ahmed @ 23.11.2006 10:39)
Liczby zespolone, ciągi, szeregi, funkcje, pochodna, druga pochodna, przebieg zmienności funkcji. Czyli rozszerzona powtórka z liceum w trybie ekspresowym.
moge Ci szybka powtorke zrobic jak bedziemy przy piwku siedziec.
Ludwisarz
23.11.2006 17:38
QUOTE(Ahmed @ 23.11.2006 11:39)
Mniam, mniam, mniam.
Czyli jedyne co w matematyce lubie.
Całki tez są miłe.
Zresztą - całki mi nie robia różniczki.
Bedzie fajniusio za tydzien!
nie pytaj tylko idz reprezentowac magiczne 16nastki :P
Nie no Misiek, kurde, Ty studiujesz czy się na kolokwia przygotowujesz? Rozczarowujesz mnie, padawanie.
Syriusz_Black
25.11.2006 08:56
Następne ma być w Lublinie. Był Kraków i Warszawa.. teraz Lublin
Ludwisarz
25.11.2006 11:55
Kiedy Włocławek welcome to?
A bazę noclegową zapewniasz?
Syriusz_Black
25.11.2006 14:33
Coś się pomyśli

Jak znajdę to dam znać
uwaga, istnieje możliwość, że pojawię się na zlocie 2 grudnia tj w sobotę. jade na dni otwarte UW, spotkanie z chetnymi jest o 16.00, a jak urobię ojca to moze bede sie mogla na troche urwac (tylko trzeba bedzie dokladnie ustalic gdzie i kiedy). szanse są 50% na 50%
No no, zaskakujesz mnie =)
avalanche
25.11.2006 16:22
Nai! w Auditorium Maximum masz spotkanie może?
[tam jest tyle automatów... XD <mam kompleks, bo mój wydział ma szitowaty i muszę się zawsze szlajać do sąsiednich, albo jak mi się chce to Maximum. eh>]
uwaga, istnieje możliwość, że pojawię się na zlocie 2 grudnia tj w sobotę. jade na dni otwarte UW, spotkanie z chetnymi jest o 16.00, a jak urobię ojca to moze bede sie mogla na troche urwac (tylko trzeba bedzie dokladnie ustalic gdzie i kiedy). szanse są 50% na 50%
dobre wieści! Jeszcze Maćka się ściągnie, żeby z Katonem zatańczyli swój medżik heienken ołpener dens! Nagramy to i wyślemy na youtube!
No on akurat nie wyjeżdża na narty i powiedzial ze bedzie na pewno =D
Ava - ja mam spotkanie w auli na Stawki ;p
katon, czasem trzeba ;] co za duzo zbójów to nie zdrowo

agh. automaty przy audytoriach. wczoraj mi baton utnkąl i nie dal sie wyrzucic nawet po przechyleniu automatu XD
a mnie nie bedzie jednak
raczej
wypłate mam wtedy i musze byc obecna tu
avalanche
25.11.2006 20:18
ee to szkoda Muchomor. włóczysz się niewiadomo gdzie!
na ja. Psajchologów odwiedzasz, sprawdziłam co na stawki jest bo nawet nie zajarzyłam. daleko. no ;d
[jakbyś się dostała i miała zajęcia z babką która nas uczy psajchologii, to Ci serdecznie już teraz współczuje ;ddd]
//koniec offtopa.
no wiec bede w Wawie w sobote rano (nawet chyba przed 10.00) i mam czas do ok. 15.30. mozeby tak juz dokladnie ustalic gdzie i kiedy? bo bym chciala wczesniej rodzicow uprzedzic.
Mam nieograniczoną ilość wolnego czasu w najblizszy weekend więc będę napewno, być moze będę miał miejscanoclegowe w akdemiku dla kogos na waleta ale to nic pewnego=) Ustalmy co się po kolei dzieje, będzie juz coś w piątek?
Ludwisarz
26.11.2006 20:27
Tak. W piatek bedzie wielkie kupowanie mi garnituru/smokingu
Syriusz_Black
26.11.2006 20:44
Może i mi się uda wpaść
Tymon a gdzie bedziesz występować?;d Trzeba Cię w akcji zobaczyć=)
szykujcie chowajcie kupcie wanne
alkoholu pełną żubrów i żubrówki, nadchodzę! a wraz ze mną moje wodki ;}
Oh whiskey and wine
You've messed up my mind
Whiskey and wine
You've got me this time! ;*** param pam pam 8Dblonk blonk!
mniej brutalnie XPzdjecie robione w Mławie
to też xd. lowju!
To będziesz w końcu

?
Mnie nie będzie,
pozdrawiam.
Katon jesli o mnie chodzi to na 90% tak;d
ja też będę na te dziewięćdziesiomt procent

jakoś w piątek po południu jeśli istnieje taka opcja ;P
Syriusz_Black
27.11.2006 14:22
Katon, może wreszcie wypijemy

Ale ja najpierw to bym poszedł zobaczyć Muzeum Powstania
mam dylemat. kawówka, porterówka, cytrynówka czy przepalana?
ale będzie klawo! Magiczni Reloaded.
To kto u mnie nocuje? Poza Katonem i Miśkiem w wannie.
ej ej czekaj stoj, katona w wannie nie bylo w umowie XD
Katon dostanie kulturalne legowisko. Ot co!
Ludwisarz
27.11.2006 17:00
Ej. Bo ja ze starymi jade. Wiec nie wiem jak im wkrecic, ze nie spie w domu

Cat: Bosko na tym zdjeciu wyszlas. Taka zmeczona swoim zyciem femme fatale po kilkudniowym romansie z kawą i złtymi marlboro.
jabym raczej powiedziała że umęczona bitwą na wodę i ice tea (drogie) no ale XD
lepsze jest to z tobą umęczoną przez wodke XD
to obok pomnika świętego Wojciecha? (aha bo Ty wieszXD a było mnie słuchać! XD) wtedy jeszcze nie byłam umęczona. dopiero godzine później XP
avalanche
27.11.2006 19:24
strach się z wami spotkać po prostu ;d
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę