Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Magiczni Reaktywacja - Łorsoł 2006
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
vold
A w Łodzi było krótki spotkanie prawie-tak-magiczne-jak-to-warshafskie z Myszą i Kan i koleżanką Anią, która też pewnie niedługo będzie magiczna.pl

Connecting people, huehue.
Cat
A już tak nienabijając się absolutnie chciałam powiedzieć, że:
1) Agatka ma naprawdę czysto w mieszkaniu
2) Miś się za mało odzywa ;p
3) mam nadzieję, że Maciek jakoś ze mną wytrzymał
4) Katon wygląda świetnie z papierosem, ale to już mu mówiłam dwukrotnie bodajże
5) Hagrid się prześwietnie śmieje
6) z Tymonem miło się ciągnie xddddddd
7) z Ahmedem miło być nawalonym. trzeźwym też.
8) Wojtek nakłamał ze wzrostem w dowodzie osobistym
9) Kasia i ja jesteśmy Kasią. ona Cicho, a ja Pek xd

i w ogóle. ja, wredna baba, chciałam tylko powiedzieć, że lowju ol. o.
Neonai
i ja sie pod tym podpisuje, chociaz niektorych (wojtek, agata) nie dane mi bylo poznac, a niektorzy (tymon) mają u mnie przekichane po całości XP
Katon
W gruncie rzeczy to uważam, że jesteśmy spoko. Powinni nas zaprosić do gradobicia.
Rysiek_Kowal
QUOTE(Cat @ 03.12.2006 22:32)
8) Wojtek nakłamał ze wzrostem w dowodzie osobistym

wcale nie!
klamstwo klamstwo klamstwo
Neonai
przepraszam, chcialam panu zadac jedno pytanie : czy jest pan kłamco lustracyjnym?
Rysiek_Kowal
lustro nigdy nie klamie tongue.gif
MisieK
a ja tylko powiem, że moi wspollokatorzy przyjeli do wiadomosci to ze 'bylem na weselu kumpla w warszawie' XD
dodam jeszcze, że bardzo mi się podobaly wasze artystyczne gleby ;}
1. agata pod swoją polką w kuchni
2. hagrid skaczący przez fotel
3. ahmed z sokiem w ręku
4. przepiękna gleba cat
miszczostwo świata moi drodzy XD
Cat
ja sobie wypraszam, ja tylko usiadłam!
MisieK
powiedzmy XD
Sumiko
user posted image
MisieK
zasadniczo kusilo mnie dziś rano zeby obalić jeszcze Tajskie z lodówki ale sobie pomyslalem ze zostawie dla bardziej potrzebujących XP
Nataku
No dobra, chyba czas zamieścić trochę moich fotek i kompletnie idiotyczny film z tymonem.

Wszyscy na to czekają, czyż nie? Troche cierpliwości i wrzucania do Imageshack i bedzie super. A filmik... zapewne wyląduje na Youtube biggrin.gif

Cat - bylo z toba ok smile.gif mi sie trudno denerwuje wink2.gif
Hagrid
Zdjęcia wrzucaj będą napewno świetne i bardziej hardcorove od dotychczasowych;) Dobrze ze się angażujesz Maciek=) Ja mykam już, narka
Nataku
A teraz coś na deserek:

Magiczny Tymon Szoł!

Wiem, ze to pewnie crap, ale troche nad tym siedziałem.

Link w tym momencie jest nieaktywny, ale sadze, ze zanim ktokolwiek sie tu jutro rano pojawi to pewnie juz bedzie biggrin.gif

Pozdro. Ide w kimono
Neonai
a dlaczego na zdjeciach jest tak malo Kasi i Misia?
Cat
kasiu ja zauważyłam jakąś niezdrową fascynację maćka jeżeli chodzi o fotografowania mateusza to katona xd

magiczny tymon szoł jest piękny XDDDDDDDDDDD
MisieK
hari poter is in dendżer XD piękne poprostu XD
Nataku
Małą Kasio-Miśność, a dużą Katonowość tych zdjęć można przypisać temu, że tamci się nie ruszali za bardzo, a Katon zawsze jakos drgał i właził w obiektyw biggrin.gif

A tak naprawdę to czysty przypadek.

A może jednak nie....?

Może to spisek?
Hagrid
Sprawę trzeba rozstrzygnąć- któryu z was jest krypto-gejem? biggrin.gif
MisieK
Mateusz to katon, więc kryptogejem być nie może.
Hagrid
QUOTE(Katon @ 24.11.2006 19:12)
Nie no Misiek, kurde, Ty studiujesz czy się na kolokwia przygotowujesz? Rozczarowujesz mnie, padawanie.
*

Postawa godna studneta, który zaczyna rok akademicki w grudniu wink2.gif
Syriusz_Black
Katon jak Leon Zawodowiec w tych okularach biggrin.gif
Kutafak i nie mogłem przyjechać sad.gif w cipę konia :/
Ahmed
pięknie, pięknie, tylko snu mi ciągle brak.

Pragnę tylko dodać, że pizza o 4.30 nad ranem, na którą czekaliśmy ponad 3 godziny, była wyborna. Szkoda, że Maciuś zdjęć nie zrobił. KNUR nakarmiony.

Szymon Majewski recommends: Tymon jako Pascal! Coming Soon! Ostrzegam, że lepsze niż Timmy-Dobby.

Dobra rada dla potomych: nie palcie papierosów złamanych na pół.

Misiowi gratulujemy udanego eksperymentu spirytystycznego (spirytusowego?). Kawówka i Porterówka wykazały, że posiadasz już gorzelniczą eksperiencję.

Agacie, dziękujemy za gościnę, niesamowitą ilość pozytywnych wrażeń i pyszny sos do spaghetti, który został zjedzony z chlebem.

ps.Pozdrawiam pana kierowcę, który miał wypadek wioząc nam pizzę! Mam nadzieję, że wszystko w porządku.
MisieK
Maćkowi dodatkowo dziękuję za zajebistą kanapę na której spalem 2 godziny a czułem się jakbym spal z siedem.

Pod cala resztą się podpisuje.

A jeśli chodzi o moje wódki, wyobraźcie sobie, że zostawiłem w domu w garnku spirytus i wiadomość na wyrku kumpla, ze jak wróci z polibudy to ma przelać do butelki bo ja już tego zrobić nie zdążę(bo nie mamy lejka więc powoli idzie). Wracam wódki nie ma. Kumpla się pytam gdzie jest, bo chyba nie wypili skoro się jeszcze dobrze nie zaprawilo. A on na to 'aśka nam chate sprzątala jak juz ciebie nie bylo i mnie jeszcze nie. no i wylala do zlewu' ... czysto w domu mam, ale ból w sercu pozostal.
Child
łomatko! zabiłbym XD
Ludwisarz
Pierwowzorem GOSPODARZA w Weselu Wyspiańskiego wcale nie był Włodzimierz Tetmajer, tylko Agata R. smile.gif

Swoja droga czemu Kazimierz był Przerwa-Tetmajer, a jego rodzony brac bezprzerwy Tetmajer?

Nevermind.

Było miło. Dziękuję wszystkim razem i każdemu z osobna.
MisieK
Wlodek Tetmajer byl jego bratem przyrodnim, więc może dlatemu bez przerwy ;P
Ludwisarz
aha.

dobra. zepsuje klimat, ale musze.
please - zagłosujcie na http://www.castingairwaves.pl/ na FILM pt. Wild West Side Story. Bo i tak jest najlepszy. Ale wezcie. No. Zaglosujcie biggrin.gif
Hagrid
Tymon zrób szybką instrukcję co tam klikać trzeba, bo wiele opcji donikąd nie prowadzi, dziwny ten interfejs... biggrin.gif
Ludwisarz
U góry takie czarne kółko z 5 mniejszymi kołkami w środku czyli Filmoteka Konkursowa.
Wyszukiwarka - Najlepsze - Wild West Side Story i 5 gwiazdek.
Nataku
robiłbym foty, ale jakoś zabrakło mi trzeźwego umysłu i baterii w aparacie. Z czego tego ostatniego to jeszcze jakieś resztki zostały.
Przypadkowo został mi w kieszeniu Agatowy Marker, niech się ze mną jakoś umówi, a z chęcią go zwrócę smile.gif

A co do kanapy - miło mi i zapraszam ponownie każdego kto ma taką potrzebę biggrin.gif

A co do Pizza-mana... ja na pamiątkę mam jego wsteczne lusterko. Nieźle odbija. Powiedziałbym, że nawet lepiej niż moje naścienne.

A Pizza sama w sobie nie była aż taka rewelacyjna. Dominium robi dobre pizzy, ale te 2 byly ciut za ubogie w skladniki.

A z innych rzeczy i troche nie na temat - dzisiejszy ranek poświeciłem czytając nowości o 7 księdze (która podobno ma byc 07.07.2007) i ogladajac trailery 5 filmu na Youtube.

Pewnie nie będę ani odkrywczy ani nawet ciekawy tym stwierdzeniem, ale nie mogę się doczekać obu.
Neonai
dobra, weź

nie udawaj, że lubisz harego potera
MisieK
weekend z nami i chlopak się spaczyl

a tym kryptogejem jest jednak timmy.
Neonai
przeciez z gluchego telefonu wyszlo ze mateusz to kryptogej XD
MisieK
nie-e bo mateusz to katon XD przecież mowilem.
Katon
No. A widziałaś kiedyś, żeby ktoś był Katonem i kryptogejem jednocześnie? Ja nie. A ja naprawdę wiele widziałem. Hyhy.
Rysiek_Kowal
QUOTE(Katon @ 04.12.2006 20:47)
No. A widziałaś kiedyś, żeby ktoś był Katonem i kryptogejem jednocześnie?

ja widzialem tongue.gif laugh.gif
Ludwisarz
Ja mam nawet zdjecie jako dowod tego.
Nataku
ej, ja sobie wypraszam.
jakie "udajesz ze lubisz" ?

myslisz ze logowalbym sie na tym forum tylko dla fajnych ludzi?

ja serio lubie HP i czytam kazda czesc po angielsku jak tlyko sie ukaze.

nie ze stoje w jakichs kolejkach, ale jak juz jest mozliwosc ja kupic to kupuje i czytam.

ty tez mi sie jakos nigdy nie zwierzalas z tego, ze lubisz.

normalnie foch
MisieK
Maciek, toś mnie serdelecznie rozbawil, naprawdę XD
Hagrid
Ależ doskonale widać że Maciek zna świetnie Harry'ego, w Sphinksie rzucał masą szczegółów z ksiązek wiec o udawaniu nie ma mowy, nawet z filmów nie wszystko mozna by wyczaić
Cat
misiek ma minę jakby go dupa bolała.
katon katon, łobuzie.
a hagrid to widzę
taka cicha woda ;D
Hagrid
Hej Lilith, moze masz jakieś kontr-zdjecia? biggrin.gif
Lilith
QUOTE(Hagrid @ 04.12.2006 23:00)
Hej Lilith, moze masz jakieś kontr-zdjecia? biggrin.gif
*

udam, że nie rozumiem
Rysiek_Kowal
niniejszym upadla ostania linia obrony laugh.gif
vold
QUOTE(Cat @ 04.12.2006 23:17)
misiek ma minę jakby go dupa bolała.
katon katon, łobuzie.
a hagrid to widzę
taka cicha woda ;D
*

Ahaha, mnie tam bardziej wygląda jakby był niesamowicie szczesliwy, obok Hagrid tez szczesliwy, tylko Katon z twarza w rekach wink2.gif
Rysiek_Kowal
czyli jednak Hagrid laugh.gif juz wiem dlaczego chcial moj numer telefonu tongue.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.