Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Magiczni Reaktywacja - Łorsoł 2006
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Neonai
łobuziki!
MisieK
ja bylem szczęśliwy ze względu na to ze jako jedyny wysępilem koldre więc sza!
zresztą mina hagrida wskazuje winnego jednoznacznie XD
Neonai
tutaj tez mina hagrida mowi wszystko. mysli w jego glowie szepczą "juz niedlugo, hihihi!"

http://i83.photobucket.com/albums/j306/neonajec/fgfg.jpg
http://i83.photobucket.com/albums/j306/neonajec/fdgfdg.jpg
Lilith
a to kontrimpreza w Krakowie biggrin.gif
w dniach tych samych
to taki miły Adam tam sobie imprezuje
Katon
Hyhy. Adam zawsze tak imprezuje.

BTW, to jest Adam, autor tego podniosłego wiersza adresowanego do mnie, który jakiś czas temu zamieściłem =D
Jade^_^
Boże, dlaczego mnie tam nie było!!

a pamiętam... kolosy :[ znienawidziłam właśnie studia

a tamto na wyrku to chyba sobie na tapetkę rzucę XDDDD
Cat
przepraszam, kto to jest?
Katon
Em... Też nie wiem. Who are you, Jade?
MisieK
no dajcie spokoj XD
Jade^_^
Misiek, nie kulaj się.. mają prawo nie wiedzieć, szczególnie, że dawno tu nie bywałam a już dawniej na talk show
proszę, wykaż się i opowiedz.. ja wracam do pso =/
Hagrid
Ja Cię kojarze Jade, każdy jest mile widziany z forumowiczów, w lutym będzie kolejny zlot prawdopodobnie więc wbijaj=)

czarodziej.gif
Jade^_^
jak będzie blisko, będzie kasa i nie będzie egzaminu tuż po to wchodzę w to wszystkimi kończynami biggrin.gif
Ludwisarz
Okeeej.

Ja też nie wiem kto to.
Ahmed
kobiece alter ego Miśka?

a może kobieta, która sprzątając u niego w pokoju wylała resztę spirytusu?
Aylet
Kto mnie odwiedzi? ); jestem w szpitalu, w Centrum Zdrowia Dziecka w Wawie. i Czuję się samotna tongue.gif
Avadakedaver
coś zrobił chińczyku?
MisieK
Ahmed, rozszyfrowałeś mnie XD
Child
pewno na polozniczym lezy :P

swoja droga - jak ja lezalem na chirurgii, to dostepu do neta nie mialem ponad 10 dni. masakra [;
Jade^_^
Misiek i co teraz? unsure.gif
MisieK
cala wielka konspira poszla sie jebać.
btw. opieprzasz się, w kuchni mam 5 workow na śmieci i zadnej lyżeczki do pomieszania kawy czystej. do roboty babolu!;}
Jade^_^
a rączki Bozia dała?
sam sobie sprzątaj, ja tam do Ciebie przez pół Polski nie polecę tongue.gif chyba, że mi czarterowiec załatwisz XD
Ahmed
Kto zostawił u mnie swój żółty(pomarańczowy?) ręcznik?
Do Agaty muszę się zgłosić po kielonki i płytkę CD.
Ktoś jeszcze coś zgubił/zostawił ?
Naliczam odsetki za każdy dzień depozytu.
Katon
Ja ja ja =D
Sumiko
o kurcze ahmed zapomniałam o tych kieliszkach, tzn. one stoją cały czas na barze w pudełku, ale tak się wlepiły w otoczenie, że zupełnie o nich zapomniałam. a jestem już w domu i sama nie wiem czy wróce przed sylwestrem czy nie =/
MisieK
ahmed sobie poradzi. zawsze można gwintować wink2.gif
Ahmed
Agato, ja na pewno nie będę w Warszawie przed 2 stycznia. O nic się nie martw, jakoś przeżyję. Wpadnę jakoś przed sesją na herbatkę, to odbiorę kieliszki przy okazji, a może jakieś warszawskie spotkanie zrobimy. Nie wiem. W sumie nauki mnóstwo, kolokwia, zerówki i inne rozrywki ;/
Sumiko
obra bo sie balam ze bedziecie na sylwestra potrzebowac. ja tez mam nauki ze mala glowa i w dodatku jedno kolo ze znakow w dupe =(
Hagrid
Jak u was na SGH-u wypada sesja? U nas jest chyba od 29 stycznia. Tak się złożyło że nie mam żadnych egzaminów=) Ale latem jest tyle że od kwietnia z książek nie wyjdę dementi.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.