Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Magiczni Reaktywacja - Łorsoł 2006
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
MisieK
jestem na tak o ile mialbym nocleg w wawie bo innej opcji nie mam tongue.gif
Katon
Ja potwierdzam, że się zgadzam. Tzn. jest mi wszystko jedno, ale chyba tydzień później mogłaby też Ewa. Więc?
Cat
więc fajno.
Neonai
Ewa Lilith czy Ewa Elva?
Ludwisarz
Lilith, matka wszystkich.
Ahmed
ołkej, najwyżej nie pójdę na Twilight Singers. trudno. Skoro wszystkim pasuje i więcej osób przyjedzie, to jestem jak najbardziej na tak.

czarodziej.gif
Lilith
będę po wszystkich możliwych przeglądach na studiach, zapewne niewyspana, nieprzytomna, ale obecna. chyba...
Katon
No to przenosimy. A możeby na Twilightów... są jeszcze bilety?
Rysiek_Kowal
raczej sa
Katon
Dziś zapoznam się bliżej z ich twórczością i podejmę decyzje =D
Rysiek_Kowal
lol
dementorek
ale tracicie, bo 24 jest noc placebo wink2.gif i myslowic i kurat smile.gif
Ahmed
Myslovitz i Akurat 23ego na SGHu. (chyba).
dementorek
24
Rysiek_Kowal
a jak zdobyc bileciwo na ten koncert? bo w 3 to pewnie nie beda rozdawac.. wink2.gif
dementorek
a ile wart jest dla Ciebie ten bilet? dementi.gif
Rysiek_Kowal
w sumie to dasz mi ten bilet, postawisz piwo, pozycze Ci 50 gr i wtedy mysle bedziemy kwita wink2.gif
Ahmed
15 zł dla studentów I-rocznych sgh, a 35 dla ludzi spoza szkoły. Postaram się jednak załatwić wejściówki po 15, bo mnie już kilka osób prosiło. Na razie nic nie obiecuję.

KONIEC OFFTOPA

Co robimy podczas naszego spotkania? Jak zwykle pełna improwizacja na wysokoprocentowych wspomagaczach?
Myśka
QUOTE(Ahmed @ 13.11.2006 17:08)
Co robimy podczas naszego spotkania? Jak zwykle pełna improwizacja na wysokoprocentowych wspomagaczach?

trochę ogłady, młodzieży.
Katon
Nie no. Porozmawiamy o sztuce. I Ahmed pare kawałów o burdelu opowie. Czy coś.
dżo koker
QUOTE(Rysiek_Kowal @ 13.11.2006 17:45)
a jak zdobyc bileciwo na ten koncert? bo w 3 to pewnie nie beda rozdawac..  wink2.gif
*

Przeginasz mon :] moze jeszcze trojka ma Ci piwo na imprezach kupowac ? biggrin.gif

Jak mnie Ahmed zabierze to tez bede wink2.gif
Propozycja moja:
piwo, tyton, ladacznice, koks i tancerki go go
Katon
Spoko. Ale oficjalnie złożę notę protestatycjną, żeby nie było...=P
Rysiek_Kowal
QUOTE(dżo koker @ 13.11.2006 18:53)
a jak zdobyc bileciwo na ten koncert? bo w 3 to pewnie nie beda rozdawac..  wink2.gif

Przeginasz mon :] moze jeszcze trojka ma Ci piwo na imprezach kupowac ? biggrin.gif

Propozycja moja:

a Ty tu skad zes sie pojawil biggrin.gif no na Openerze piwo drogie to mogliby kupowac ;D a do propozycji sie dolaczam, staly rozklad jazdy znaczy ;]
Cat
QUOTE(dżo koker @ 13.11.2006 20:53)
*

Propozycja moja:
*

a tancerze? =(
Ludwisarz
Zlikwidowanie dla młodzieży alkoholu, papierosów, narkotyków!

No i na zlocie chciałbym, żeby "nie było niczego":)

Improwizacja spoko ale bez klubow w których przyjmuja z dowodami lub 21lat bo moje znajomości mają swoje granice, a najchętniej w czyims mieszkanku + grill na balkonie smile.gif

katon: dobre o tym całym ahmedzie. parsknąłem ze smiechu.
MisieK
przenosiny przenosiny. zdecydujcie się to wam powiem co i jak z moja obecnością ;P a na koncert i tak bym z wami nie poszedl. oszczędzam ;)
ja też =='
Lilith
a to beda 3 dni?
gdzie sie w ogole podziejemy?
nie zebym sie tam za bardzo przejmowala, ale chcialabym wiedziec, czy mam sie przygotowac na spanie pod mostem, albo na ławce w parku, co niewatpliwie ma swoje uroki.

QUOTE(Cat @ 13.11.2006 20:25)
a tancerze? =(
*

no właśnie?
Rysiek_Kowal
no przeciez Katon bedzie z krzeslem tanczyl i to starczy w zupelnosci
Katon
Ja tańczę tylko do The Libertines. I tylko z krzesłem Agaty.

agata ma nowe krzesło w warshawie!

Będziemy spać u Ahmeda, prawda Ahmed =>?
MisieK

mam to samo pytanie. mi wystarczy krzeslo czy inna podloga ;}
Rysiek_Kowal
ja zobacze jak tam bedzie u mnie z zapelnieniem powierzchni plaskich i moze kogos tam bede mogl przenocowac. Chociaz nie wiem bo w sumie to ja tylko z Ahmedem sypiam jak juz, wiec wiecie... =)
Ahmed
I znowu robicie ze mnie szubrawcę, nikczemnika, alkoholika i erotomana, który opowiada kawały o desperatach przychodzących do burdelu z dychą w kieszeni. Cóż to za błędny obraz poczciwego Ahmeda tworzycie przed innymi forumowiczami?!

prawda. nie wiem jak Was zmieszcze w moich 17 metrach kwadratowych, ale jest jeszcze miejscówka w wannie. Kto chętny?
Katon
Zgłaszam Miśka =D
MisieK
Moze byc XD to kiedy w koncu?tongue.gif
Katon
No chyba tydzień później. Z moich obliczeń wynika, że są to pierwsze dni grudnia.
Ludwisarz
QUOTE(Ahmed @ 14.11.2006 12:22)
erotomana, który opowiada kawały o desperatach przychodzących do burdelu z dychą w kieszeni.
*

- Może tak.. trochę uczucia? -
- Kocham Cie.. -

wink2.gif
Ahmed
Też Cię kocham, ale powiedz mi czy korzystałeś już z maszyny, która za 5 złotych tylko kredki struga.
Ahmed
więęęęc?

Kto definitywnie przyjeżdża na następny weekend do Warszawy?
Atina, Avalanche? Czemu się nie udzielacie w tym temacie, przecież studiujecie teraz w Warszawie? Nie chcecie się spotkać z innymi magicznymi forumowiczami? (Boicie się nas?)

Dem, zagadaj z Matoosem czy się pojawi, bo ostatnio go na forum nie widuję.

Misiek, ja z tą wanną nie żartowałem. Tylko weź sobie śpiwór.
avalanche
w sumie moge się pojawić na troche ;ddd tylko kiedy i gdzie bo tu terminy jakieś padają i nie wiem czy ustaliliście coś

edit:// następne czyli za dwa tygodnie? ja? to bedzie..zaraz 2-3.12?
Ahmed
2-3.12. Tylko to udało nam się na razie ustalić.
Szczegóły wkrótce.
Ludwisarz
Ja pierwszego tez juz bede, ale musze garniak kupic i cos tam jeszcze. A chyba drugiego przed poludniem albo o ktorejs popoludniu gram spektakl. Ale z soboty na niedziele sie ostro bawimy.

Pytanie brzmi: Gdzie.
Myśka
w wannie!

co ja bym dala za ta wanne
MisieK
ze śpiworem będzie ciężko bo leży w giżycku a ja jestem w gdańsku. ale jakoś sobie poradzę przecież;p
ale najpierw muszę wiedzieć, czy będę. powiem do niedzieli.
Sumiko
jeżeli nie brzydzicie się karaluchów i prusaków tudzież nie macie nic przeciwko nocowaniu w mieszkaniu po burdelu to chyba nie będzie mojej współlokatorki więc będzie nawet troszke wolnego miejsca. ale to się pewnie rozwiąże na miejscu.
a ja się muszę uczyć.
murof
No dobra. A ma ktoś jakiś plan co będziecie robili w tej Warszawie? Tzn. czy chcecie się poznać, pozwiedzać, czy poprostu upić? ;p
Cat
pytanie retoryczne XD
Rysiek_Kowal
QUOTE(murof @ 22.11.2006 21:42)
No dobra. A ma ktoś jakiś plan co będziecie robili w tej Warszawie? Tzn. czy chcecie się poznać, pozwiedzać, czy poprostu upić? ;p
*

nie wiem jak inni ale ja ide tylko po to zeby Ahmeda pilnowac tongue.gif
no i ewentualnie skopie Katona za to ze bloc party nie lubi.. tongue.gif reszta atrakcji to dla mnie wielka dowolnosc..
Katon
Nie, nie tylko upić. Upić - tak - ale prowadząc fascynujące rozmowy o życiu. Ot co. Serio mówię.
Rysiek_Kowal
czyli wszystko jak zwykle po staremu.
vold
Aaaaaaaaaaaa, jak widze ze muroF moglby sie pojawic, to kurde az zaluje ze mnie nie bedzie.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.