Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Seriale, sitcomy i inne
Magiczne Forum > Kultura > Klan, Plebania, Niewolnica Isaura
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
harolcia
A czemu?
managarm
Bo jest slaby. Rome to niestety nie jest. Juz lepiej zainwestowac lacze w Reapera ktory tez nie zadziwia ale za to czasami rozsmieszy.
managarm
Ja jakos przez tego Reapera nie moge przebrnac, ciagle na nim zasypiam. Postac glownego bohatera jest taką miernotą, ze az mi sie na niego patrzec nie chce ;)

// To bylam ja, Ewa.
em
ale ten ostatni odcinek HIMYM był fajny ^^
Eva
Ja się głowiłam przez kilka odcinków, gdzie się podziała Lily, a potem mi Dan przypomniał - dowcip Barney'a ;p
em
w ogóle podoba mi się, jak ogrywają ciążę Alyson Hannigan w tym sezonie cheess.gif
i w zasadzie dobrze, że ten już się skończył, bo Cobie Smulders też się spodziewa...
Eva
Muszę powiedzieć, że na tle sizon finali Hausa i Greysow, które się nie obyły moim zdaniem bez niezłych fajerwerków, ten wypadł dość.. spokojnie ;) Większe napięcie chyba zbudowali w przedostatnim, że to już już, a sam finał miły, ale bez szału.
Avadakedaver
a ja właśnie zaraz będę finał grejsów przeżywał biggrin.gif
nie wiedziałem że teżto oglądasz czarodziej.gif
Eva
Stary, ja masakrycznie duzo seriali ogladam :P junkie.
Lilith
a ja zaczęlam the wonder years czarodziej.gif
Neonai
omg, czemu tu nie ma oddzielnego tematu dla SFU? chcialam powiedzieć, że zczaiłam bardzo późno, że leci sobie co niedziela na TVN. po dwa odcinki. 10 minut po północy. Obecnie leci 3 sezon, wczoraj był odcinek , w którym Nate umiera po raz pierwszy ;p
PrZeMeK Z.
Jestem świeżo po finale Six Feet Under. Myślę, że to wystarczy za komentarz.
ninki_nunk
a ja sie niedawno zajawiłem na miasteczko twin peaks, jestem po pierwszym sezonie - miazdzy. a na dokładke jestem specjalista od przyjaciol, wiekszosc odcinkow znam na pamiec i ciagle sie z nich smieje ;]
Avadakedaver
czy ktoś BŁAGAM ma może himym druzgi sezon? bez pierwszych trzech odcinków.
Jeśli tak to proszę o dzielny upload na jakąś fajną stronę albo o zrobienie z tego torrenta czy coś, może być też oczywiście przysłanie płyty pocztą.

PROSZĘ TAK BARDZO, ŻE CHU.
Eva
W mieszkaniu mam, ale w nim nie jestem ;) Zawsze możesz pogooglować 'watch how I met your mother online' i obyć się bez ściągania.

W ogóle w nocy tyle seriali rusza, że mi się chyba jutro łącze przepali.
Ramzes
Ogl?da? kto? pilota FlashForward - serialu maj?cego podobno zast?pi? Lost w ABC (albo to tylko teoria hataku ;P)? Zaczyna si? interesuj?co, ciekawe co z tym pomys?em zrobi?, bo póki co zapowiada si? dobrze. Mnie si? przynajmniej podoba?o.

Swoj? drog? pocz?tek w pewnym sensie identyczny jak w Lost - bo zaczyna si? od katastrofy, a g?ówny bohater, którego gra Joseph Fiennes, rozgl?da si? w szoku wokó?, próbuj?c zrozumie?, co si? dzieje. No i mamy te? znan? z Lost Penelope, która gra ?on? g?ównego bohatera. Co najlepsze, ich dziecko to Charlie. Tyle, ?e to dziewczynka ;]

Zobaczymy co z tego dalej wyjdzie.
em
omg szekspir! i harold! nie bede w stanie tego ogladac, massive fandom collision.
Avadakedaver
ogladalem to. ciekawy pomysl, ale podejrzewam ze go spierdziela.
Ramzes
Te? tak mi si? wydaje, ale wierz?, ?e chocia? pierwszy sezon b?dzie dawa? rad?. Zobaczymy zreszt? dzisiaj jaki drugi odcinek.
Avadakedaver
Amerykanie są zabawni : D
myślą, że jak zamiast "won't" powiedzą "will not" i zamiast "wasn't" -> "was not" to już mówią jezykiem Juliusz Cezara, hihi.
(rome)
Eva
Ej, o czym Ty mowisz? Albo o kim? tongue.gif Bo glowny aktor w Rzymie to szkot to szpiku i cna, nie zaden amerykaniec.

mowilem ogolnie o tym serialu, to produkcja usa/gb
asiatal
Oglądam sobie Gossip Girl, niczego nieświadoma, aż tu nagle:
ftw!!!

i dlaczego się turlam po podłodze już drugie 10 minut? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Eva
No tak, Dorota ;]

W każdym razie, z braku lepszego zajęcia (albo z silnej potrzeby prokrastynacji) obejrzałam sobie pierwszy odcinek The Mentalist i muszę powiedzieć, że dość ciekawa to produkcja, nie odstraszył mnie nawet Simon Baker w tytułowej roli, a szczerze kolesia nie lubię oglądać na ekranie.
Avadakedaver
w mentaliście jest fajny : D
ale drugi sezon już taki raczej średni, zagadki są bardziej w stylu normalnych seriali kryminalnych zamiast sekretów które potrafi rozgryźć tylko czujne oko pana Jane.
Eva
Serio tej, nie mogłam na niego patrzeć w Devil wears Prada ale w Mentaliscie jest bezbłędnie wręcz uroczy! czarodziej.gif

Haha, o podrywaniu kobiet:

"Jane: You just have to know what buttons to press.
Lisbon: Like we're toasters?
Van Pelt: Like men don't have buttons too.
Jane: Men are like toasters. Women... little more like... accordions."
Avadakedaver
teraz jeszcze ci tylko Castle został i już będzie dobrze smile.gif
Avadakedaver
the forgotten oceniam na marne 4/10 i dalej szukam, nowego dextera, losta, house'a albo catle'a.
asiatal
A Bones znasz?
Avadakedaver
Znam, ale nie jara mnie za bardzo.
hazel
Polecany szeroko przez Avadę "Castle" jest bardzo strawny, fajnie się ogląda i nawet mam ochotę na drugi sezon (ale pooooowoli się ściąga).
A Bones jest nudne. Oglądam to, jak już kompletnie nie ma nic do obejrzenia, nawet CSI. Wtedy obleci. W innych przypadkach - lepiej iść na spacer lub obejrzeć retransmisję z obrad sejmu.
Eva
Choroba, u mnie połowa grupy się tym kośćcem jara.
asiatal
QUOTE(hazel @ 30.12.2009 07:00)
A Bones jest nudne. Oglądam to, jak już kompletnie nie ma nic do obejrzenia, nawet CSI. Wtedy obleci. W innych przypadkach - lepiej iść na spacer lub obejrzeć retransmisję z obrad sejmu.
*

się. nie. zgadzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
managarm
Bones to zwykla strata czasu, rzeczywiscie juz lepiej Castle zaczac.
asiatal
ale śmieszny Bones jest. Czasami. Ale jak już jest to "czasami" to jest naprawdę dobre.
em
jeśli ktokolwiek jeszcze miał nadzieję na sens i logikę w hirołsach, to czeka go gorzkie rozczarowanie
heroes are dead, innymi słowy: the show got cancelled
Eva
Czyli co, dobrze że skończyłam oglądanie na Save the cheerleader, save the world?
em
pewno, że tak, pierwszy sezon to był jedyny z sensem! potem się już robiło tylko coraz bardziej wtf, a myślę, że streszczenie pobiłoby poziomem absurdu (zwłaszcza w dziedzinie relacji między postaciami) niegdysiejsze streszczenie ostatniego sezonu prison brejka
Avadakedaver
tak tak, hazel mi opowiadała jakoś do połowy trzeciego sezonu, fail fail!
Skonczylismy jak czlowiek na pierwszym sezonie i łuj.
em
moim ulubionym wątkiem był Trzeci Brat Petrelli czarodziej.gif
em
oh come on
jak się użyje jakiegoś kawałka w finale takiego serialu, jak six feet under, to się trzeba liczyć z intertekstualnością
a ja oglądam secret diary of a call girl (trzeci sezon jest zaskakująco DOBRY) i wszystko leci super, nawet mój ulubiony kawałek the cinematic orchestra użyty w sensowny sposób, musieli mi to spieprzyć tym 'breathe'

...
harolcia
Sekretny dziennik Call girl też obejrzałam, rzeczywiście 3 sezon dobry. Szybko sie ogląda odcinki wink2.gif

mam pytanie do Owcy. Czy to Ty bawiłaś się w robienie napisów do chyba tego 3 sezonu?
Ludwisarz
bardzo prawdopodobne :P
Eva
Co do Bones to oczywiście zaczęłam oglądać i muszę trochę pobronić - im dłużej oglądam tym bardziej mi się podoba, a trzeci sezon to już w ogóle ;) Nawet ostatnio Hodżynsa na rowerze widziałam przed Targami Poznańskimi.
Ludwisarz
Tak wiem, mam refleks jak ... (o, ale mi się wymyśliło okropne porównanie)

Miasteczko Twin Peaks.
asiatal
QUOTE(Eva @ 16.06.2010 01:25)
Co do Bones to oczywiście zaczęłam oglądać i muszę trochę pobronić - im dłużej oglądam tym bardziej mi się podoba, a trzeci sezon to już w ogóle wink2.gif Nawet ostatnio Hodżynsa na rowerze widziałam przed Targami Poznańskimi.
*

piąty sezon też jest dzielny.
Ludwisarz
Obejrzałem całego Battlestar Galactice.
8+/10. Gdzie Lości mają u mnie 9/10.
Eva
All this has happened before, and all this will happen again.
Avadakedaver
stary BG lepszy był.
hazel
E tam. Mi właśnie nowy lepiej podszedł. Stary był nudny, poza tym wydaje mi się, że dość mocno się zestarzał.
hazel
Chciałam oficjalnie podziękować Avadzie za polecenie /i praktyczne zmuszenie mnie do oglądania/ serialu Misfits, bo jest zajebisty!

user posted image
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.