Rysiek_Kowal
06.12.2006 16:42
QUOTE(GrimmY @ 06.12.2006 13:25)
twin peaks - mam jakieś lęki z dzieciństwa przez ten serial, brr
ooo
to jest kultowa rzecz! dla mnie miszcz nad miszcze!
kto nie widzial ten [...]* !!!!!
* tutaj wstaw najgorsza obelge jaka przychodzi ci do glowy
Tyle teraz pamiętam:
1. Kreskóóóówki. Ale o tym jest inny temat.
2. Tajemnice Smallville yesss.
3. Plebania (u babci w zasadzie nie miałam wyjścia, a powiem że nawet wciąga)
4. Na dobre i na złe
5. M jak Miłość (i nawet wiem o co chodzi)
6. Samo Życie
7. Pierwsza miłość
8. Sabrina nastoletnia czarownica (czy jak się toto zwało)
9. Pełna chata (leciało kiedyś na RTL7 i było genialne XD pierwsza rola Olsenek XD)
10. LOST
11. Na Wspólnej (uzależniam się od kiczu, cztery dawki odmóżdżającej papki w tygodniu oh yeah)
6 i 7 po jednym odcinku i wystarczy mi do końca życia XD
kurde. nie wiem od kiedy to się dzieje za moimi plecami, ale dziś dowiedziałam się, że Miami Vice leci na tvn7. załamało mnie to, że kilka [mam nadzieję, że tylko] odcinków przegapiłam =PP
Jestem po Prison Break, odcinki 01x01 - 13x02. Na początku nudne, ale jak się juz rozkręci, to dosłownie wciska w fotel/łóżko/kanapę/cokolwiek. Efekt jest taki, że całość obejrzałam w dwa dni. A reszta oczywiście w styczniu.
Rysiek_Kowal
19.12.2006 16:20
QUOTE(hazel @ 19.12.2006 03:54)
Jestem po Prison Break, odcinki 01x01 - 13x02. Na początku nudne, ale jak się juz rozkręci, to dosłownie wciska w fotel/łóżko/kanapę/cokolwiek. Efekt jest taki, że całość obejrzałam w dwa dni. A reszta oczywiście w styczniu.
noo!
a jak wypada u Ciebie pojedynek Lost vs. Prison Break?
Powiedzmy, że jeszcze dwa pierwsze sezony Losta mogłyby być konkurencją dla Prison break, o tyle już trzeci zupełnie przegrywa. W moim osobistym rankingu PB jest zdecydowanie na czele. Poza tym konwencja Losta odrobinę mi się już znudziła.
Edit: Prison break bedzie w polskiej tv. I oczywiście już na wejściu "specjalistom" udało się spiepszyć sprawę polskim tytułem - "Skazany na śmierć". Porażka.
Ale tym, którzy jeszcze nie widzieli, polecam obejrzeć. Podobno serial ma się pojawić na antenie w połowie stycznia.
nowy sezon gilmore girls na tvn7 od jutra godzina 19:10!
jami, bedzie jess 8)
Haha

Jess stal sie po prostu idealnym bojem dla Rory, a ta glupizna zakochana w Loganie ><
logan tez dobry tez goracy mimo iz blond :)
Rysiek_Kowal
30.12.2006 14:13
dla Ciebie najbardziej goracy bylby pewnie jak by byl rudy
uwaga wszycy ktorzy nie widzieli Prison Breaka, od 21 stycznia bedzie mozna go zobaczyc na polsacie pod jakze beznadziejnym tytulem Skazany na Smierc..
a poza tym od czwartku na jedynce zamiast Losta tez dobry serial '4400'
szkoda, ze nie mam telewizora..
4400 - widziałam pilota. Jakoś tak się średnio zapowiada. Ale ja generalnie nie lubię jakiś takiś ufo-klimatów w serialach. A pod polecaniem PB podpisuję się obiema rękami i obiema nogami i resztą organów, które mi jeszcze zostały.
Tez dobry tez goracy ale po hecy z zerwaniem/taking some time off to juz nie mam do niego zaufania. Poza tym byl niemily dla Jessa i ma zadatki na tlusciocha.
wot, miłośniczka chodzących układów kostnych XD
no ba, 65 kilo dla mezczyzny to maximum

ojaaaacięęę. znaczy przy moich 75 powinienem sie czuc jak spaslak? :>
ej, a pamieta ktos taki francuski serial "Było sobie życie"?
własnie sciagam w zastraszajacych ilosciach ;]
zawsze mnie fascynował poczatek, bo tam z dwojga ludzi powstaje komórka i jak to pierwszy raz zobaczyłam to upadła moja teza, ze jeżeli się chce miec dzieci to trzeba sie mocno kochac i trzymac za rece.
ale nadal trzeba sie kochac :}
Rysiek_Kowal
08.01.2007 18:28
QUOTE(Lilith @ 08.01.2007 01:45)
ej, a pamieta ktos taki francuski serial "Było sobie życie"?
ja pamietam i wspominam bardzo dobrze, jedna z moich ulubionych bajek z dziecinstwa. bardzo fajna i przystepna edukacja medyczno-zdrowotno-fizjologiczna :] zawsze lubilem te krwinki co niosly te banki z tlenem na plecach :]
To chyba każdy. I te dziadki, które były wszędzie. I białe zomo krwinki =D
i granulocyty, które zjadały szczątki poległych w walce z wirusami i bakteriami
i latające przeciwciała
i pisoenka: la vie la vie la vie la vie z tym fajowym bitem ;]
bylo sobie zycie żomdzi XD pamietam ze w liceum kros to przyniosl do szkoly na biologie i doszukiwalismy się podtekstów seksualno-menelskich ;d
Dexter.
Przemistrz, zacznijcie oglądać,
koles badający krew, którego hobby jest... zabijanie. Na podstawie książki jakiejs, nie orientuje się czy produkują dalej, jest chyba 13 odcinków, będę płakał jak obejrzę wszystkie, póki co jestem za szóstym. Kozuun. A wejsciowka jest jedna z najlepszych w serialach ever.
Dextera to ja kojarze tylko z cartoon network. Konus i jego duża siostra Didi. Ale i tak wolałam Johnny'ego Bravo.
A ja uwielbiałem te obleśne kretyństwa - szczególnie Jam Łasicę!
nie dziwi mnie to
znam ja Twe upodobania do Odrażającego
a fe
ta małpa była obrzydliwa
Ten zgejony szatanus sie wszedzie wciskal - w krowie i kurczaku byl, jam lasica, w dexterze tez sie pojawial.
Niemożliwe. W Dexterze nie. Dexter to była stajnia Tartakowskiego. Zupełnie co innego.
BYŁ!!! Paznokcie daje ze byl

W jednym z odcinkow. Kiedy Deedee z Dexterem ogladaja Krowe i Kurczaka w TV.
QUOTE(vold @ 10.01.2007 00:02)
Dexter.
koles badający krew, którego hobby jest... zabijanie. Na podstawie książki jakiejs, nie orientuje się czy produkują dalej, jest chyba 13 odcinków, będę płakał jak obejrzę wszystkie, póki co jestem za szóstym. Kozuun. A wejsciowka jest jedna z najlepszych w serialach ever.
ściągam to właśnie, bo mi vlary pokazał czyjś zmontowany teledysk z urywków tego serialu i muzyki roisin murphy. coś czuję, że będę oglądając moczyć gacie z wrażenia.
jak mówiłam tak się stało. orgazm wielokrotny. świetny serial.
No potwierdzam, skończyłem całą pierwszą serię [polecam nie oglądać końcowych odcinków na raz - lepszy efekt]. Czekam bardzo do lipca, jest już zapowiadana druga seria, ciekawe jak książkę się czyta, jest nawet w Polsce wydana.
ściągam to właśnie, bo mi vlary pokazał czyjś zmontowany teledysk z urywków tego serialu i muzyki roisin murphy. coś czuję, że będę oglądając moczyć gacie z wrażenia.
Roisin Murphy to pani z Moloko? Mam kilka jej kawałków, niezłe, trza przyznać.
Vold, nagrasz mi to na jutro? Czy ty już dzisiaj do Warszawy przyjeżdżasz? Hę?
bleeeeeeee
wystarczy mi, ze tata przy obiedzie ogląda video z opercją na kolanie otwartym.
QUOTE(Cat @ 26.01.2007 20:20)
Rzeźnik. Łaaaa. Pewnie jestem cienka dupa i wymięknę po pierwszym odcinku, ale chcę koniecznie się z tym zmierzyć. Wyczuwam mroczny klimat, coś na kształt "Siedem". Niech krew strumieniami leje się.
mhm, proszę spojrzeć na godzinę. właśnie skończyłam oglądać ostatni odcinek dextera.
łojaaaaaaaaaaa.
hehe ja o tym czasie konczylam lvlupowac moja blood elfke pally ale to pominmy.
Jesli chodzi o sam ten 'trailler'.. Oja. Sceny w polaczeniu z ta muzyka - dreszcze na karku. Moze mi koledzy z akademca sciagna.
Ahaha ogladam sobie wlasnie Gilmore Girls Unaired Pilot. W ogole - w pierwszym odcinku Luke siedzi w innym barze

Uooo, inna Sookie, inny Dean!
Oj nie, aktualna, aired Sookie jest o wiele bardziej czarujaca.
O fuuu, Dean jest straszny

Ale gong.
eeee nie słyszałam o żadnym unaired pilot, jesteś pewna że to się zaraz jakimś group sexem nie skończy? XD
Nie nie, to pierwsza wersja serialu :p Nie ma tej boskiej czolowki Karole King, nie ma kluchowatego ale przystojnego Deana tylko jakis Gong, i nie ma rozkosznej Sookie tylko jakis babsztyl ;P Ale reszta ta sama.
GONG? XD
nieno, jak luk ten sam, to można oglądać. (ahhh luk!

)
Luke mi sie troche narazil, ale moje uczucie jest silne i przetrwa ten kryzys.
GONGSookie xP
ej czemu avada grał w gilmore girls? XD
odnoszę wrażenie, że aktorka podszywająca się pod sookie w dzieciństwie miała dałna. (i nosiła białe gacie, kwik kwik XD)
U mnie nie ma tego znów tak dużo. No i niczego nie oglądam regularnie, z wyjątkiem Losta oczywiście...
1. Lost - chyba nic wcześniej (Pottera nie licząc) nie wciągneło mnie tak jak ten amerykański, nastawiony wyłącznie na zyski, komercyjny, nieprawdopodobny a mimo wszystko wciągający jak diabli twór rąk ludzkich (albo jakiś tam innych, nie wnikam)
2. Hotel Zacisze - "ke?" nic dodać nic ująć

3. Co ludzie powiedzą - świetny brytyjski humor, z Panią Bukiet na czele

4. Włatcy Móch - z serii tak głupi że aż śmieszny, po 30 minutowej porcji odmuzdzania aż chce się uczyć

5. Na Wspólnej - ostatnio rzadko, wciąga diabelstwo jak dobra marysia a wstydze sie przy ojcu oglądać :/
6. Świat według Ludwiczka - nie wiedzieć czemu ale lubie tę bajke
Rysiek_Kowal
05.02.2007 00:27
QUOTE(Avery @ 04.02.2007 23:12)
1. Lost - chyba nic wcześniej (Pottera nie licząc) nie wciągneło mnie tak jak ten amerykański, nastawiony wyłącznie na zyski, komercyjny, nieprawdopodobny a mimo wszystko wciągający jak diabli twór rąk ludzkich (albo jakiś tam innych, nie wnikam)
wszystko jest nastawione na zysk i jest komercyjne, wiec nawet nie powinno sie na seriale patrzec pod tym katem.. wazne, zeby bylo dobre i wciagalo..
ogląda ktos Ranczo?
moim zdaniem najlepszy polski serial z obecnych.
oglądamy rodzinnie i kwiczymy ze śmiechu ;]
PrZeMeK Z.
04.03.2007 23:45
Niestety, nie oglądam serialu Rancho. W ogóle mało co oglądam.
Ale jeden serial naprawdę mnie ujął i zamieszkał na dobre w moim sercu, nawet teraz, gdy go nie emitują.
Boston Public. Temat banalny - ot, losy nauczycieli i uczniów zwyczajnej bostońskiej szkoły średniej - ale jak zrealizowany... Ciekawe, nienaciągane zazwyczaj problemy, wyraziste postacie nauczycieli, nie gorsi uczniowie, naprawdę interesujące historie bohaterów...
Ale tak naprawdę chodzi o coś innego. Ten serial był - i jest - dla mnie odskocznią od codzienności, bo jest trochę jak taka realistyczna, wiarygodna psychologicznie bajka. Nawet najgorsze problemy zostają rozwiązane dzięki ludzkiej determinacji do pomocy innym, a jeśli nie zostają, to zawsze zostaje choć promyk nadziei. Albo chociaż refleksja. Kiedy to oglądam, po prostu wierzę, że gdzieś tam, bardzo daleko stąd, naprawdę są tacy ludzie i takie życie. A to w takim serialu najważniejsze.
A przy okazji, pamięta ktoś genialne seriale z dawniejszych lat? Ja UBÓSTWIAŁEM Zagubionego w czasie i Slidersów. Ten drugi serial znów bym sobie pooglądał z chęcią... Ech.
Nie pamiętam i w ogole nie kojarze.
Ja generalnie nie oglądam telewizji, ostatnio troche więcej.
Kiedys owszem, spedzałam przed tv bardzo duzo czas, ale jakos mi przeszło - mam internet

siadam tylko do dobrego filmu, albo czasem do wiadomosci
albo jak mama chce ze mną cos poogladac
Rysiek_Kowal
04.03.2007 23:59
Sliders. Pamiętam, oglądałem na RTL 7 (a później na Polsacie jako "Piąty Wymiar"). Świetny serial, szkoda że już nigdzie nie pokazują. Miałem gdzieś nawet pierwszy sezon na dysku. Zawsze uwielbiałem jak mylili profesora z Pavarottim
Little Britain Livejuz kiedys pisałam o serialu Little Britain
tu na zywo
ale polecam sciagnąć pare odcinków ;]
tu jeszcze coś
i jeszcze, w related jest dalsza część.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę