Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: .:: Temat Urodzinowy ::.
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
Avadakedaver
QUOTE(Katon @ 20.01.2008 23:55)
Dałem z lekka dupy, bo mnie nie było jak Eva miała urodziny, więc teraz hepi bersdej (jakkolwiek nieatrakcyjność 19tych urodzin to coś, czego doznają chyba wszyscy - spoko, 20te są ok) no i od razu zaocznie Naice, żeby być pierwszym też wszystkiego najlepszego.
*

dupa, nie pierwszy.
ale na Ewę zdążyłeś. w ostatniej chwili.
PrZeMeK Z.
Szczęścia w życiu i zapału do wszystkiego, Nai! Żebyś mogła robić to, co lubisz i z ludźmi, których lubisz.

A dla Evy jeszcze: everybody wants to live for eva!
Child
Nie słodź juz tak, bo cię znajde i zownuje xD

Najlepszego i na[j]puszonego dla Kasi, ktora jest Kasią ^^
Eva
Przemek miales mi wiersz napisac!
PrZeMeK Z.
Napiszę, pamiętam. Jutro. Po studniówce nie bardzo mi rymowanie szło :]
dementorek
sto lat Kasiu
Eva
Nie kocham Cie juz Franek.
dementorek
ale dlaczego?!
ale jak to?
tez dostalas sto lat smile.gif
Zeti
Proszę bardzo torcik, z życzeniami stu lat i wszystkiego najlepszego dla Neonai.

user posted image
vold
Kasia :* uśmiechu jak zwykle, eloo
.
Lilith
kiss.gif
Hermiona1900
Wszystkiego najlepszego dla Neonai z okazji urodzinek!! smile.gif
avalanche
Wszystkiego najlepszego dla Kasi wink2.gif Oby pierwsza sesja przebiegła pomyślnie
Neonai
dziękuje wszystkim za zyczenia, za piękny wiersz i tort ktory pobudzil dzialanie moich slinianek, no i wogole alleluja smile.gif

katon - podobna sytuacja byla rok lub dwa temu biggrin.gif ostatni evie ale pierwszy mnie :F
Child
widze, ze po :} i :C, :F zaczyna sie rozmnazac nie tylko w moich postach :F
Avadakedaver
mi :F wychodzi kiedy chcę zrobić : D, najczęściej w Call of Duty bo tam nie mam światła.
Child
Nacisnij N, bedziesz mial noktowizor ;p
Avadakedaver
o lol.
GrimmY
najlepszego Hefaju gdziekolwiek się skrywasz o/
Neonai
pierwsza! wszystkiego najlepszego Tymku :**

may the flow be with you biggrin.gif
Child
ale ten styczen obrodził...

najelowszego ;)
Miranda
stolat!

user posted image
PrZeMeK Z.
Vold, ni cholery Cię nie znam, więc po prostu wszystkiego najlepszego! smile.gif Niech Ci się wiedzie.
Eva
Sto lat :*
Lilith
Tymek buźka!
MisieK
tymek tymek, stolat. zdrowie twoje wypiłem w takiej ilosci ze jeszcze sie ogarnąć nie mogę. więc abyśmy <chlust>
styczeń coś nam obrodził xd
Potti
wszystkiego najlepszego wink2.gif żeby Ci żałoba w świętowaniu nie przeszkodziła. i koncertu AM.
Ahmed
Okropnie zawstydzony (mea maxima culpa!) składam najlepsze życzenia dla dziewczyn: Ewy i Kasi. Wybaczcie moje gapiostwo.

No i dołączam dzisiejsze 'stolat' dla Tymka. Nieustannych hip-hopowych ekscytacji!
harolcia
Sto lat Jubilatom! czekolada.gif
vold
Dziękuję bardzo wszystkim smile.gif
Avadakedaver
o kurde. przegapiłem. Sto lat, stary.
GrimmY
spóźnione acz szczere najlepszego we wsztystkim co dla Ciebie ważne Voldzie mój odwieczny ziomalu (sesemes doszedł?;0 )!!

{swoją drogą byłem na tyle zayebisty, że nie dość, że się spóźniłem, to życzenia wysłałem pierwiej do Timiego -_-' szejm on mi.}
Katon
A ja żeby mnie ogół nie uznał za buca zaznaczam, że wysłałem smsa. No ale, żeby udokumentować to wszystkiego najlepszego stary!
PrZeMeK Z.
Wszystkiego najlepszego siostrze Avady, uroczej Czternastej Poległej smile.gif

user posted image
Neonai
Wszystkiego najlepszego dla Lilith, sto lat i milion buziaków :***
Katon
Noooo. Jo tyż.
dementorek
to i jo!
em
a bo Ewa nie wpisała do profilu :}
sto lat dziewczyno frontmana user posted image

a tak w ogóle to chciałam powiedzieć, że to jest podejrzane, bo moja współlokatorka, o której wspominałam w Szkole też ma dzisiaj urodziny, też studiuje architekturę na PK, idzie dzisiaj do kina ze swoim męszczyzną i mówi, że wcale nie czytała HP.
Potti
wszystkiego najlepszego wink2.gif
MisieK
ło.
wszystkiego najlepszego biggrin.gif opcałowywac nie bede, nawet cyfrowo, bo mnie nagły atak królika by czekał dry.gif
PrZeMeK Z.
Najlepszego, Lilith, ty szczęściaro :]
(bo nie każdy ma Katona i mieszka w Krakowie)

user posted image
vold
Ewa, wszystkiego najlepszego, najlepszego frątmena na świecie, uśmiechu, zdrowia i radości :*
harolcia
Sto lat! Sto lat! Niech żyyyje, żyyyje naaaaaaam! czarodziej.gif
Tajemnicza
Naj najlepszego =) Stooo lat! czarodziej.gif
Eva
Ewunia, wszystkiego najlepszego - glownie tego, zebysmy Twoje zdrowie mogly w 3 z Kasia razem opic ;)

<cmok cmok>
Child
Najlepszego ^_^

phah! zdążyłem
Lilith
dziękuję bardzo wszystkim smile.gif
za pamięć i w ogóle no
że jesteście tacy fajni biggrin.gif
PrZeMeK Z.
Wpisz sobie w profilu urodziny, tak na wszelki wypadek :]
Lilith
nie, bo wszyscy sie dowiedza, jaka jestem stara, a tak kto ma wiedziec to wie;]
Child
to trzeba było nie mówić, na ktorym roku studiów się jest ;p
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.