PrZeMeK Z.
08.03.2007 22:36
Może to i nie urodziny, ale co tam.
Wszystkim forumowym kobietom, dziewczynom i dziewczynkom życzę spełnienia marzeń i szczęścia. No i miłości, bo to chyba najważniejsze.
Żebyście nigdy nie były same i zawsze czuły się kochane.
Wszystkiego dobrego, co niesie życie.
o! jedyny porządny facet na tym forum, ktory sie postaral i napisal. patrzta i bierzta przykład z kolegi, chłopy!
no i oczywiscie dzięki=)
LilienSnape
08.03.2007 22:47
o! no chociaż jakiś facet pamiętał XDD
jednak są jeszcze porządni !
Edit: no dalej! mobilizujcie się chopaki .
no i dzięki Przemek
ja jestem chory a co za tym idzie alkoholu brak. więhhhc godźikufff nei bezzieee....
takiego gozdzika to sobie mozesz ws...zjesc!=P
LilienSnape
08.03.2007 23:06
taaa... smacznego XD
Emp, wszystkiego najlepszego!
Zapewne nawet tu nie zajrzysz ignorancie xP
wszystkiego najlepszego, Emp i Luthien, jakbyście przypadkiem przeczytali
Chemikowi anarchiscie glosne hip hip 100lec najlepszego, chemicznych zwiazkow dynamicznych oraz wymarzonego pierwiastka w zyciu doczesnym zycze ja.
fakt Ahmed, nie zajrzałbym... gdyby nie pewien ktoś ; )
nie spodziewałbym się że ktoś by się przejął

miło mi ; )
emirze ty

kiedy ten urodzinowy wiacz?(wszyskigo najlepsiejszego:P)
oo, Emp, wszystkiego naj!
(ciekawe czy mnie jeszcze pamięta ten ludź;P)
QUOTE(Neonai @ 09.03.2007 21:22)
oo, Emp, wszystkiego naj!
(ciekawe czy mnie jeszcze pamięta ten ludź;P)
Nai jak mógłbym Cien ie pamiętać ; ))
Edit: Sa tylko 2 poprawne formy kasiowego nicka ;>
Edit Empa: Elva!!! Śmiesz edytować =MOJE= posty!? Zgnijesz w piekle!
emp, stawiasz dzis jakies borwary?XD wszystkiego najlepszego XD
Niestety Misiek jak przystało na studenta jestem biedny i nie mam za co piw stawiać. Pozatym tak mi sie wydaje że to raczej solenizantowi się stawia a nie on innym ; PPP
Więc niestety alkoholiku.. ; ))
Spóźnione życzenia dla Empire'a, wszystkiego najlepszego Emp, zdrówka szczęścia i dużo pozytywu w życiu. Najlepszego.
Hoho! Empire miał urodziny!
Życzę Ci stary, żebyś się na kapitalizm nawrócił, porzucił mrzonki o jakiejś platońsko-marksowskiej utopii, częściej zachodził na Magiczne i przestał słuchać rycerskiego metalu. Howgh!
No widzę ze nikt nie pamiętał o Lunatyku.
A więc drogi Remusie Lupinie, przyjmij życzenia urodzinowe, aczkolwiek spóźnione, ale szczere, mniej bolesnych przemian, mało ofiar i czego sobie życzysz.
Już jutro swoje urodziny obchodzi MUMIAH SPOD BUTA!!!!!!!! życzę jej zwariowanej osiemnastki!!Niech w dorosłość wejdzie z uśmiechem na ustach i pełną marzeń głową!!

STO Lat!!!!!!!!(na wdechu)
Ludwisarz
17.03.2007 17:27
Pozdrawiamy Włocławek.
Włocławek pozdrawia resztę Polski
Cat, życzę żebyś była w końcu szczęśliwa =)
Oczko Cat!
Życzę, żebyś zatęskniła za byciem Magiczną Forumową Miss.
Wszystkiego najlepszego [bez oszukaństw] dla Kasi.
Avadakedaver
18.03.2007 07:37
tak tak, i dużo trupów w prosektorium
dołączam się, wszystkiego najlepszego
PrZeMeK Z.
18.03.2007 17:13
Catolicka Szkoła im. Catarzyny II życzy spełnienia marzeń, szczęścia w życiu oraz paru miłych prezentów, żeby urodzinki dłużej w pamięci zostały.
No. Żebyś złapała jakiegoś psychopatę kiedyś.
duzo fajnych butow, zaslepionego miloscia mezczyzny, szczescia powszechnego i oczywiscie duzego smacznego tortu

zycze ja hura hura
najlepszego i mądrego faceta przy piersi.
Wszystkiego naj dla Hagrida

dlugiej brody!;d
PrZeMeK Z.
24.03.2007 00:16
Historykowi forumowemu życzę miłych wspomnień i miłej przyszłości.
avalanche
24.03.2007 00:20
jaki z niego historyk. bezduszny prawnik. trybik w maszynie wymiaru sprawiedliwości. człowiek, który nas oskubie z forsy kiedyś jak będziemy w potrzebie!
no.
wszystkiego najlepszego ;dddd
kiedyś mogłabym życzyć i życzyć, a teraz nie wiem czego nawet osobom, które znam właściwie odkąd tu jestem. dlatego znów po prostu wszystkiego najlepszego, Hagrid =)
i Layli też.
Hagridzie, najlepszego i zaspokojenia wszelkich naukowo-pasjonackich aspiracji. Jeżeli będą potrzebował usług prawniczych, to już wiem komu dam się z kasy obskubać ;]
ps. zaglądaj częściej.
Wszystkiego najlepszego! Niech nam wreszcie zaświata jutrzenka wolności i Prezes na Prezydenta =D
No i upij się czasem.
Avadakedaver
24.03.2007 13:50
QUOTE(Katon @ 24.03.2007 09:33)
albo wódką, jak chcesz
Wszystkiego najlepszego Hagrid
2gie imie Hagrida. Jego mama lubi Forresterow.
A. Dobrze, że jego matka to nie jest Stephani. Ciągłe życie w cieniu Ridża i Torna mogłoby być frustrujące.
Wszystkiego najlepszego, Hagrid ^^ i sorki za spóźnienie ^^ (i uff, że takie małe

)
Sumiko-> wolności i miłości, bo zawsze mi się wydawało (chociaż Cię nie znam w sumie, ale po tym co tu piszesz i blogu, którego czytam czasem ;]), że za tym gonisz. nieważne czy na wojnie, czy w Japonii, czy w Warszawie.
Atina-> wszystkiego najlepszego, jakbyś tu zajrzała kiedyś
Sumiko:
Agato! Standardowe Wszystkiego Najlepszego. Mam nadzieję, że uda nam się spotkać w tym tygodniu. Możesz więc śmiało liczyć na bardziej rozbudowane życzonka.
No ba! Agatko... Czego ja Ci mogę życzyć. Chyba przede wszystkim dzieci ładnych w przyszłości.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę