Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: .:: Temat Urodzinowy ::.
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
PrZeMeK Z.
Może to i nie urodziny, ale co tam.

Wszystkim forumowym kobietom, dziewczynom i dziewczynkom życzę spełnienia marzeń i szczęścia. No i miłości, bo to chyba najważniejsze.
Żebyście nigdy nie były same i zawsze czuły się kochane.
Wszystkiego dobrego, co niesie życie.
Neonai
o! jedyny porządny facet na tym forum, ktory sie postaral i napisal. patrzta i bierzta przykład z kolegi, chłopy!

no i oczywiscie dzięki=)
LilienSnape
o! no chociaż jakiś facet pamiętał XDD
jednak są jeszcze porządni !

Edit: no dalej! mobilizujcie się chopaki .

no i dzięki Przemek biggrin.gif
MisieK
ja jestem chory a co za tym idzie alkoholu brak. więhhhc godźikufff nei bezzieee....
Child
Bedo gozdziki!
Potti
dzięki =)
Neonai
takiego gozdzika to sobie mozesz ws...zjesc!=P
LilienSnape
taaa... smacznego XD
Ahmed
Emp, wszystkiego najlepszego! czarodziej.gif
Zapewne nawet tu nie zajrzysz ignorancie xP
Potti
wszystkiego najlepszego, Emp i Luthien, jakbyście przypadkiem przeczytali wink2.gif
Eva
Chemikowi anarchiscie glosne hip hip 100lec najlepszego, chemicznych zwiazkow dynamicznych oraz wymarzonego pierwiastka w zyciu doczesnym zycze ja.
Empire
fakt Ahmed, nie zajrzałbym... gdyby nie pewien ktoś ; )
nie spodziewałbym się że ktoś by się przejął tongue.gif
miło mi ; )
MisieK
emirze ty tongue.gif kiedy ten urodzinowy wiacz?(wszyskigo najlepsiejszego:P)
Neonai
oo, Emp, wszystkiego naj!

(ciekawe czy mnie jeszcze pamięta ten ludź;P)
Empire
QUOTE(Neonai @ 09.03.2007 21:22)
oo, Emp, wszystkiego naj!

(ciekawe czy mnie jeszcze pamięta ten ludź;P)
*

Nai jak mógłbym Cien ie pamiętać ; ))

Edit: Sa tylko 2 poprawne formy kasiowego nicka ;>

Edit Empa: Elva!!! Śmiesz edytować =MOJE= posty!? Zgnijesz w piekle! tongue.gif
MisieK
emp, stawiasz dzis jakies borwary?XD wszystkiego najlepszego XD
Empire
Niestety Misiek jak przystało na studenta jestem biedny i nie mam za co piw stawiać. Pozatym tak mi sie wydaje że to raczej solenizantowi się stawia a nie on innym ; PPP
Więc niestety alkoholiku.. ; ))
vold
Spóźnione życzenia dla Empire'a, wszystkiego najlepszego Emp, zdrówka szczęścia i dużo pozytywu w życiu. Najlepszego.
smile.gif
Katon
Hoho! Empire miał urodziny!

Życzę Ci stary, żebyś się na kapitalizm nawrócił, porzucił mrzonki o jakiejś platońsko-marksowskiej utopii, częściej zachodził na Magiczne i przestał słuchać rycerskiego metalu. Howgh!
Zeti
No widzę ze nikt nie pamiętał o Lunatyku.
A więc drogi Remusie Lupinie, przyjmij życzenia urodzinowe, aczkolwiek spóźnione, ale szczere, mniej bolesnych przemian, mało ofiar i czego sobie życzysz.
jamona
Już jutro swoje urodziny obchodzi MUMIAH SPOD BUTA!!!!!!!! życzę jej zwariowanej osiemnastki!!Niech w dorosłość wejdzie z uśmiechem na ustach i pełną marzeń głową!! biggrin.gif STO Lat!!!!!!!!(na wdechu) biggrin.gif
Ludwisarz
Pozdrawiamy Włocławek.
jamona
Włocławek pozdrawia resztę Polski
Potti
Cat, życzę żebyś była w końcu szczęśliwa =)
Ahmed
Oczko Cat!
Życzę, żebyś zatęskniła za byciem Magiczną Forumową Miss.
vold
Wszystkiego najlepszego [bez oszukaństw] dla Kasi.
Avadakedaver
tak tak, i dużo trupów w prosektorium czarodziej.gif
Flamme
dołączam się, wszystkiego najlepszego
PrZeMeK Z.
Catolicka Szkoła im. Catarzyny II życzy spełnienia marzeń, szczęścia w życiu oraz paru miłych prezentów, żeby urodzinki dłużej w pamięci zostały.
Cat
pozdro ahmed
Katon
No. Żebyś złapała jakiegoś psychopatę kiedyś.
Eva
duzo fajnych butow, zaslepionego miloscia mezczyzny, szczescia powszechnego i oczywiscie duzego smacznego tortu
user posted image
zycze ja hura hura
GrimmY
najlepszego i mądrego faceta przy piersi.
Neonai
Wszystkiego naj dla Hagrida smile.gif dlugiej brody!;d
PrZeMeK Z.
Historykowi forumowemu życzę miłych wspomnień i miłej przyszłości.
avalanche
jaki z niego historyk. bezduszny prawnik. trybik w maszynie wymiaru sprawiedliwości. człowiek, który nas oskubie z forsy kiedyś jak będziemy w potrzebie!

no.

wszystkiego najlepszego ;dddd
Potti
kiedyś mogłabym życzyć i życzyć, a teraz nie wiem czego nawet osobom, które znam właściwie odkąd tu jestem. dlatego znów po prostu wszystkiego najlepszego, Hagrid =)

i Layli też.
Ahmed
Hagridzie, najlepszego i zaspokojenia wszelkich naukowo-pasjonackich aspiracji. Jeżeli będą potrzebował usług prawniczych, to już wiem komu dam się z kasy obskubać ;]

ps. zaglądaj częściej.
Katon
Wszystkiego najlepszego! Niech nam wreszcie zaświata jutrzenka wolności i Prezes na Prezydenta =D

No i upij się czasem.
Avadakedaver
QUOTE(Katon @ 24.03.2007 09:33)

No i upij się czasem.
*

albo wódką, jak chcesz czarodziej.gif
Eva
user posted image
vold
Wszystkiego najlepszego Hagrid smile.gif
Katon
Stephani?
Eva
2gie imie Hagrida. Jego mama lubi Forresterow.
Katon
A. Dobrze, że jego matka to nie jest Stephani. Ciągłe życie w cieniu Ridża i Torna mogłoby być frustrujące.
ikar
Wszystkiego najlepszego, Hagrid ^^ i sorki za spóźnienie ^^ (i uff, że takie małe biggrin.gif)
Potti
Sumiko-> wolności i miłości, bo zawsze mi się wydawało (chociaż Cię nie znam w sumie, ale po tym co tu piszesz i blogu, którego czytam czasem ;]), że za tym gonisz. nieważne czy na wojnie, czy w Japonii, czy w Warszawie.

Atina-> wszystkiego najlepszego, jakbyś tu zajrzała kiedyś wink2.gif
Eva
Sumiko:
user posted image
Ahmed
Agato! Standardowe Wszystkiego Najlepszego. Mam nadzieję, że uda nam się spotkać w tym tygodniu. Możesz więc śmiało liczyć na bardziej rozbudowane życzonka. kiss.gif
Katon
No ba! Agatko... Czego ja Ci mogę życzyć. Chyba przede wszystkim dzieci ładnych w przyszłości.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.