Dziekuję Wam wszystkim :*
Miałam smutny humorek, ale jak przeczytałam życzenia od Was to mi się od razu micha rozjaśniła :*
Dziękuję :*
Ell - już wysłałam papiery do Wawy :-D
Syriusz_Black
13.05.2005 07:18
Emily, no to jalpeszego z koazji osiągnięcia wieku, który pozwala na legalu pić :]
Em grubasie^^ wszystkiego naj... :]
TYm co dzisiaj obchodzą urodziny(a jest was troche

) życzę wszystkiego najlepszego !
Usagi.
hłihłi.
Syriusz_Black
24.05.2005 06:18
Najlepszego Potti
Potti, wszystkiego dobrego, uśmiechu, zdrowia, i czego Ci tam jeszcze potrzeba (;
avalanche
26.05.2005 00:13
Syriusz - stary koniu, setka dla Ciebie
wszystkiego najlepszego ;]
fajny wiek, osiemnastka.
ja muszę jeszcze trochę poczekać ;>
syriuszu - witaj w gronie osob legitymujacych sie dowodem osobistym ,juz niedlugo bedziesz mogl byc pelnoprawnym bezrobotnym;]
najlepszego.
edit
hefaj ty kaszalocie :D
Taa, Syriusz, wszystkiego najlepszego.
Jak urządzisz 18tke w Colosseum, to ci nawet piwa naleję.
Uprzedzając pytanie- tak, wiem na jakim poziomie jest Colosseum. XD
QUOTE(GrimmY @ 26.05.2005 00:58)
syriuszu - witaj w gronie osob legitymujacych sie dowodem osobistym ,juz niedlugo bedziesz mogl byc pelnoprawnym bezrobotnym;]
najlepszego.
trafiłeś jak kulą w płot - teraz KAŻDY może mieć dowód , bo służy za paszport ;-P
Troszkę spóźniona, ale jestem. Najlepszego, Syriusz
kilka minut temu się widzieliśmy i zapomniałam o życzeniach, od jakichś trzydziestu minut masz 20 lat dziadzie, stary jesteś Grim :] a życzyć bym ci chciała żebyś się nie zmienił i nadal był takim obleśnym zboczeńcem, którego nie da się nie lubić i z którym wszystko jest ciekawe, od szalonych wypraw na sanki do spania w jednym łóżku mimo tego że się rozpychasz XD wszystkiego naj grubasie ;*
Tysz no, pierwsz nie byłem, a widzisz jednak ktoś inny tutaj. hm.
widzisz men, ja Ci wrozylem przyszlosc i ona jakas jest ;> chociaz 5 lat roznycy to sie dogadujemy, wiec chulaj i trzymaj sie.
picica, falujacych /tu wpisz co wolisz ;p/, koncertow no i porzadnego... BABABAB...BAUNSU, zią. bedziesz jakos zyl, dasz rade ;]
avalanche
29.05.2005 11:14
wszystkiego naj dla Grima ;p
dziekuje wszystkim, jesli kiedys bedzie wielki zlot forumowy to stawiam flaszke.
na głowę? nie wypłacisz się ;d
Syriusz_Black
02.06.2005 06:50
QUOTE(Cat @ 26.05.2005 02:50)
Taa, Syriusz, wszystkiego najlepszego.
Jak urządzisz 18tke w Colosseum, to ci nawet piwa naleję.
Uprzedzając pytanie- tak, wiem na jakim poziomie jest Colosseum. XD
To ja juz wolałbym Kotłownię :]
Weź pod uwagę, że Kotłownia nie ma naseksowniejszej barmanki w Lublinie. B)
kurcze, kochana, nie wiedziałam jak się z Tobą skontaktować, to tu napiszę.
Visali słodkiego życia, dużo wolnosci i spełnienia marzeń. i przyjazdu do mnie, oczywiscie! ;D
:******
ach dziekuje za pamiec =*
avalanche
08.06.2005 06:57
Kubie - ...
ekhm...
hm hm hm...
taaaaak....
to może wszystkiego najlepszego? XD żeby Ci życia starczyło na wszystko co chciałbyś w nim zrobić (

) i mnóstwo preze..ntów.
dementorek
08.06.2005 10:41
Sto lat dla kubika starego konia.
ooo. najlepszego Kubuś =D :party: zeby zycie bylo lzejsze!
fiufiu kubik, to od dzisiaj możesz wódkę nawet w usa kupować, stara dupo.
wszystkiego naj.
i tak wszyscy wiemy, że to ty jesteś prawdziwym harrym potterem.
ps. mialam Ci jeszcze zyczyc abys znalazl sobie jakaś ruda panne! o, popatrz, tu nade mną jest zdjecie takiej jednej, z tego co wiem to wolna=D
wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla kubika! ale ty stary jestes!...
wypij sobie
mersi :P
Co do GG/Tlena i innych to wielkie ogromne sorasy ale nie mam neta i nie mam gg/tlena. Więc nie obrazajcie sie ze sie nie odzywam :) Ja zyje sobie [od maja do lipca sesyja hehe] nadal tylko kontaktu zemną nie ma.
Ale jakby co to przez PM/mail do mnie. okazjonalnie sprawdzam co tu sie dzieje :P
hyh, Kubas, spoznione, ale sa ;p
zyczymy Ci szybkie internatu, nie pedalowanego, rudej panny, zdobycia świata, i pokazania swojego prawdziwego ja. /czyt. to o czym mowila Cat/
QUOTE(kubik @ 09.06.2005 11:32)
mersi

Co do GG/Tlena i innych to wielkie ogromne sorasy ale nie mam neta i nie mam gg/tlena. Więc nie obrazajcie sie ze sie nie odzywam

Ja zyje sobie [od maja do lipca sesyja hehe] nadal tylko kontaktu zemną nie ma.
Ale jakby co to przez PM/mail do mnie. okazjonalnie sprawdzam co tu sie dzieje

od maja do lipca? na czym ty jestes?

tak baj de lej - spoznione zyczenia (tez nie mam dostepu ostatnio), starzej sie z godnoscia i usmiechem na ustach!
Klaud ze Slytha
13.06.2005 18:05
Dzisiaj urodziny Dracejszyna, który chyba już nie wpada na to forum. Mam nadzieję jednak, że się to zmieni.
18 lat... fiu fiu, Draco, staruszku. Wszystkiego najlepszego.
Akceptacji w społeczeństwie, babki z piasku, cierpliwości, dobrych ocen, encyklopedii... w głowie, fiołka, gości na imprezie, haftowanego obrusa, idealnej dziewczyny, jedzonka pysznego, książek jeśli lubisz czytać, luksusów, łamigłówek rozwiązanych, miłości, nowego komputera, olśniewającego wyglądu, prezentów, rozwagi, szczęścia, śniegu w zimie, tortu ogromnego, ulubionego loda, wydarzeń w życiu - tych szczęsliwych i zdrowia.
No i ogólnie spełnienia marzeń, co tam sobie tylko życzysz.
loonatyk
13.06.2005 22:01
draco, fajny z ciebie mon, życze ci wszystkiego najlepeszego. nie wiem czego byś tam chciał więc na tym zakończe moje życzenia
Ludwisarz
13.06.2005 22:04
Draco..
Tak dawno już odszedłeś z forum.
I nawet Twój numer GG zajął jakiś patafian.. Zniknąłeś. Szkoda..Naprawdę.
Wszystkiego dobrego w dorosłym życiu. Odpowiedzialości i szaleństwa. I akceptacji. Żeby ludzie po kilku minutach od pożegnania już za Tobą tęsknili.
Patryku, życżę Ci zebyś odnalazł swoje mioejsce w śiecie, mozesz byc świetnym dizennikarzem albo kimkolwiek kim zechcesz, wystarczy byc wytrwałym.... napsiz cos czasem.
chojrak wchodzisz dzisiaj w ten dorosły wiek, więc życzę ci tego czego wiesz, że ci życzę ;D :* do zobaczenia jutro, mam nadzieję, że będzie bardziej niż srogo :]
avalanche
15.06.2005 14:40
Psychoptakowi życzę wszystkiego najlepszego, więcej radości w codzienności, weny, przelewającej się...aż na papier i czego tam sobie jeszcze z materialistycznych rzeczy chcesz ;p
chojrakowi [co to molestuje śfinie pewno] szczęścia, pomyślności i danonki (mleczne pyszności?)na mocne kości ;ppp (rośnij zdrowo i te sprawy no.)
wszystkiego najlepszego Piotrek ;]
jak i innym solenizantom ;>
sto lat!

i zagrycha
QUOTE(fumsek @ 15.06.2005 13:26)
chojrak wchodzisz dzisiaj w ten dorosły wiek, więc życzę ci tego czego wiesz, że ci życzę ;D :* do zobaczenia jutro, mam nadzieję, że będzie bardziej niż srogo :]
bedziecie chlac dopiero dzisiaj, wiec chyba niezbyt sie spoznie z tymi zyczeniami.
wszystkiego najlepszego chojrakowi. w zasadzie to w stwierdzeniu 'wszystkiego najlepszego' wszystko sie zawiera. ach dodam cos jeszcze - nie pij duzo i nie pal papierosow, bo to niezdorowo (jesli palisz) i jak to mawiala babcia - zebys byla dobra dla babci :>
Dzięki Wam, dzięki. Strasznie miło jest powrócić i zobaczyć, że ktoś pamiętał.

Nie obiecuję, że będę aktywny, ale.. kto wie. Wakacje się zbliżają, trochę więcej czasu, może więcej chęci? Się zobaczy.

Trzymajcie się ciepło, dzięki raz jeszcze.
loonatyk
18.06.2005 18:20
Anet! :* wszytskiego najlepszego. trzymaj się!
Draco , mimo wszystko - wszysykiego najlepszego , tylko
...czemu zawsze wchodzisz na 4um w swoje urodziny ? ;-)
no , jeszcze raz najlepszego i do zobaczenia za rok ;->
avalanche
22.06.2005 21:37
Wszystkiego najlepszego dla mieniącego sie charyzmą i godnością skrzata, który dzisiaj przekroczył magiczny próg 15 lat. Życzę Ci Diam więcej różowych szpilek, aby szychy zafundowały wódkę i panowie po 40 byli bardziej śmielsi wobec Ciebie XD
Nie było wódki, ani starszych panów _-_. Nie bawię się tak.
Puszczyk
26.06.2005 12:59
A ja ciałem zycyć dłogiemu "NES" wsystkiego nafajownijeszego i odjechanego w kosmos

A tak na serio to - zdrowia, szczęścia, dużego domu, dobregj żony, gromadki dzieci, psa, kota, dobrej pracy, szefowej z którą można poflirtować, białego rumaka, jednorożca, własnego ogrodu, złotej bramy do ogrodu, złotego klucza do złotej bramy od ogrodu, pełnej lodówki, portfela bez dna, komputera wolnego od wirusów, wiele słońca, energii i wszystkie inne co sobie tam zażyczysz ...
koniec
EDIT:

zawsze jakąś gafe strzele
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę