yyy... oł damn...
czuje ze czas na sprostowanie ;P
te zyczenia nie bylyby takie zle, gdyby skreslic tego meza i szefa... cholera jasna czuje sie jak jakas Miriam XP
tak tak jestem mezczyzna! i bynajmniej nie mam co do tego zadnych watpliwosci ^^
no tak psychoterapeuta mowil zeby odkrywac kobieca strone swojej natury, ale zeby az tak? ;P
a jednak mimo to dzieki za zyczenia... i za poprawe humoru ;]
to jeszcze troche czasu zanim bedzie poniedzialek ,ale nie dam rady zrobic tego na romantyczny "styk" ;d zrobie to zatem teraz...
prosiaku! wszystkiego najlepszego z okazji kolejnego roku blizej do emertytury! nie wiem naprawde czego ci moge zyczyc, bo i tak niedlugo sie spotkamy live i prawdopodobnie walne jakas 'zajebista' przemowe , ale zycze ci przede wszystkim zeby wtorek nie byl dniem srogim, zebys dalej pisala fajne fice i przede wszsystkim dziekuje ci ze jestes, i zebys zawsz e byla taka fajna :}
:*!
avalanche
27.06.2005 00:00
grim zarzucił takie wzruszające przemówienie że aż serce ściska
Śfinia moja najdroższa, Ty wiesz że jeż zawsze Ci życzy wszystkiego najlepszego i jest całych duchem przy Tobie, tak więc życzę Ci prosiaku, żebyś dalej się prosiaczył z taką gracją jak dotąd, aby inne wieprze nie paradowały Ci w chlewie, który tak sobie cenisz, byś wychrumkała się ponad normę UE i była szczęśliwa. A poza tym frenczuj się aż do nieprzytmności bo Ci świetne tlumaczenia wychodzą.
Jeż
Oczywiście jestem ostatnia... ;>
sandrucho moja najdroższa, teraz już 19-letnia- życzę Ci aby wszystkie Twoje plany w końcu się zrealizowały ( a to czy tak będzie- dowiemy się już we wtorek), chciałam Ci życzyć szybkiego komputera, ale to już chyba niepotrzebnie...
Twoich kluczy dokłądnie tam, gdzie ich szukasz,
krótkiej kolejki w sklepie
nieoczekiwanego telefonu od starego przyjaciela,
dnia malutkich spraw :*
a poza tym...
chleba, sera, pomarańczy, niech Ci ........* nago tańczy
* wpisać według uznania
mua:*
QUOTE(chojrak @ 27.06.2005 09:33)
krótkiej kolejki w sklepie
ta chyba w urzędzie miasta, z którego właśnie kur... wracam ;d co za babska tam zatrudniają wrr
a tak poza tym dzięki korki za życzenia^^ ;*
avalanche
30.06.2005 09:41
Wszystkiego najlepszego dla Jade, duuuużo szczęścia i radości, więcej uśmiechów na twarzy i cudnego chłopaka ;>
dziękie Ci wielkie Ava... moja ukochana siostrzyczko

wybacz, że krótko, ale padam z nóg... idę spać.. o pardon.. odpoczywać :*
pozdrawiam
Naczelny Korektor MF =)
nie wiem dlaczego mam z toba dobre skojarzenia, chyba dlatego ,ze pierwszego pm'a od ciebie na tym forum dostalem :E
wszystkiego najlepszego drogi Agrado.
ty stara pupa jestes (:
tak, Agrado jest wporzonsiu zią. reżyser.
czujecie, reża ser ;d
hhahahahah
ale ja jestem zabawny.
dobra, ale to nie o tym.
Agrado, najlepszego spotkania z teamem 24 i z Saterlandem i z Kafbert i w ogole zyje w pokoju ;]
stara pupo ;p
Lilly, humpf humpf humpf, wszystkiego najlepszego ;p upijanych wakacji może, bo pisałaś, że tak będziesz chciała je spędzić, w ogóle udanych wakacji i ludzi w elo i w ogole ;p
ło, dziekuje ;D
Niestety, uczulenie&antybiotyki=abstynencja ... [:
Ludwisarz
03.08.2005 13:24
Felek - naj.
Wiecej sam wiesz gdzie.
sto lat sto lat dla Zanthii :)
pees. nie miałam pojęcia, że wpadniesz na forum. jak widać, prędzej czy później każdy tu wraca ;p
Dziękuję Myszo

Heh, ja i tak jestem użytkownikiem biernym, głównie czytającym XD. I o dziwo ostatnio nawet nie TS a FG i VI tom X''D .
wszystkiego naj dla Estery (Gabrielle) ;*
napewno już tu nie zaglądasz, skoro w swojej szczytowej formie pisałaś 2 posty dziennie, ale mimo wszystko życzę Ci kontynuowania Twoich pasji, bo zawsze mi się zdawało, że to dla Ciebie najważniejsze.
Wszystkiego najlepszego Ikar=) Niech nigdy nie opuści Cię wena twórcza. Wpadaj do nas częściej, juz tak dawno nie dyskutowaliśmy
no wielki mądry Ikar

wszystkiego najlepszego, kurdebele za mało znam, żeby czegoś konkretnego życzyć

powodzenia.
Ikar ;*
życzę Ci, żebyś zawsze był taki otwarty i pełen inwencji, a żeby Twoja inteligencja się nigdy przeciwko Tobie nie obróciła (: a pozatym tradycyjnie najlepszego, bo też ne bardzo wiem, czego byś chciał najbardziej.
moniczka
17.09.2005 19:04
A tak przy okazji Marionetka wszystkiego najlepszego=)
Dzięki wielkie

Myślu myślę o was

Mało czasu bo mało, ale kupa życia razem, eh? ^^.
Pozdrawiam
hmm... :] a co mi tam - wrzuce sobie zdjęcie do "galerii" hehe
Silda (gdziekolwiek jesteś ;p), życzę szczęścia, spełnionej miłości i tego, żebyś kiedy dorośniesz- nie straciła swojej wrażliwości i choćby 'do szuflady' dalej tworzyła :}
Pawelord2- wszystkiego najlepszego. i żebyś zawsze miał tak poukładane wszystko i na wszystko odpowiedź, jak teraz (;
hihua, zyczenia dla P2, ktory bral udzial w wielu dyskusjach, ktore mnie tez uwieraly, coprawda w wiekszosci po drugiej strony barykady, ale w kilku kwestiach sie zgadzalismy

pozdrawiam i zycze szczescia
Ludwisarz
02.10.2005 22:03
p2 urodziny!
wundabar.
mimo iz metaluch przeokropny z niego to zycze mu najlepszego. coby mial zawsze marzenia i sile do realizacji celow. elo.
BlackOmen
02.10.2005 22:37
Hepi berzdej dla true und ivil drecho fighta` P2 wszystkiego naj mroczny ŹĄmie ;]
Skladam zyczenia dopoki znowu mi sie net nie zatnie jak sciagam tego cholernego Monty Pythona
P2, zulku

wszystkiego najlepszego ;* duzo duzo wodki (;
Ellie! Wszystkiego naj i jeszcze lepszego, uśmiechu, super studiów, żebyś była zawsze taka kochana i pełna ciepła, jak jesteś, spełnienia najskrytszych marzeń i lekarskiej kariery. Tysiąc uśmiechów i uścisków od Sih dla mojego najkochańszego Ellutka. I listu do mnie ;*
najlepszego P2
Dziękuję Sihajku kochany. Studia na razie się podobają. A list napiszę w wolnej chwili Słońce.
hahaha, wszystkiego najlepszego dla Glindy!
Yav- życzę Ci przede wszystkim trochę więcej śmiałości i spontaniczności. i szczęścia
Dziękuję za życzenia, Potti (:
Raisslin
13.10.2005 20:52
A ja kulturalnie przypominam, kto dziś obchodzi urodziny.

anagda (16),

Girl of Gryffindor (16),

Szymon (17),

loli (18).
wiem, że nie znam, ale życzenia składam. i

dla wszystkich solenizantów
Syriusz_Black
13.10.2005 20:55
Anagda, wszystkiego najlepszego
Ana, spóźnione życzenia urodzinowe ^^ Wszytskiego naj nja, dużo zdrówka, szczęścia itp. itd. =D
Naszej kochanej Asi składam w imieniu forum gratulacje z okazjii osiemnastki;> Dołączyłaś w ten sposób do grona dorosłych forumowiczów
Życzę Ci weny twórczej, tak w prozie( popracuj nad opowiadaniem^^) jak i wierszu XDDD, nigdy nie trać pasji poszukiwaczki, bo kto szuka ten żyje=) Znajdź odpowiedź na swoje pytania, realizuj swoje najskrytsze marzenia no i daj maturkę
Ava, wszystkiego najlepszego Ci życzę w tym dorosłym życiu, w które chcąc nie chcąc właśnie wkraczasz...

I przy okazji też serdeczne życzenia dla KaFeCkO - może kiedyś pomożesz w reaktywowaniu Zbiorówki?
no i sie stało.
przysznego jedzenia
silnej woli
pogodzenia z losem
i weny weny WENY!!!
;p
Ava ma 18 ;D
wszystkiego najlepszego, kolejnych 180 udanych
Syriusz_Black
20.10.2005 16:17
Ava najlepszego

Już jesteś pełnoletnia, pij na zdrowie
avalanche
21.10.2005 12:28
dziękuję wszystkim serdecznie za pamięć ;*
ale swoje urodziny przeleżałam w łóżku po zatruciu wodą XDDD myślałam że umrę, ale żyję XD
grlouiee
21.10.2005 21:08
Chciałabym złozyc wszystkiego naaaaj Lunie L., z ktora kiedys gadalam na gg, ale ktora mnie nie pamieta ;D
Zdrowka, szczescia, pomyslnosci ;**********
spoznione, ale zawsze:
ava - dobre z ciebie dziewcze, trzymaj tak dalej a kiedys zostaniesz ministrem ^^, wszystkiego najlepszego (swiniak tez sklada).
Luna Lovegood
22.10.2005 21:30
QUOTE(grlouiee @ 21.10.2005 21:08)
Chciałabym złozyc wszystkiego naaaaj Lunie L., z ktora kiedys gadalam na gg, ale ktora mnie nie pamieta ;D
Zdrowka, szczescia, pomyslnosci ;**********
Bardzo dziękuje za życzenia, ale faktycznie nie pamiętam:P To się odezwij czasem i przypomnij mi swoją skromną osobę
czajld no 17

najlepszego, sluchaj dalej trv metalu lansuj sie i ogolem badz gothi mhroczniak.
avalanche
05.11.2005 13:47
Jak te dzieci szybko dorastają...
Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i abyś nigdy nie stracił swojego specyficznego poczucia humoru ;>
Childcik *chlip*
Jak te dzieci szybko dorastają...
łan hudert porcent rajt!
Zycze ci aby ten okres trwał dla Ciebie jak najdłużej bo juz nigdy nie bedziesz "dzieckiem" :)
a dziekuje bardzo
vold rozczaruje Cie ;] Posiadanie Beastie Boys na plejliscie zle robi na moj trve wizerunek ;p
dementorek
05.11.2005 17:53
child juz nie child.
Syriusz_Black
05.11.2005 18:05
Child, to ostatni rok sielanki

Najlepszego , piję Twoje zdrowie, wreszcie już legalnie na 150% bo odebrałem wreszcie dowód

Najbardziej urodzinowo
hihuahiy child spoko spoko, MY i tak wiemy WSZYSTKO!
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę