Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: .:: Temat Urodzinowy ::.
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
Myśka
Myszce! żeby rosła duża i była silną kobietą!
Eden_ka
Wszystkiego najlepszego wszystkim Sadystom wszak dzisiaj druga rocznica powstania. Chlip - pamietam jak by to było zaledwie wczoraj biggrin.gif ...
Luna Lovegood
QUOTE(kubik @ 21.10.2004 08:12)
Czynastolatki czynastolatki to ja i ty to własnie my
nie słuchaj ojca nie słuchaj matki zacznij od gry
a wygrasz ty!
Luna Lovegood - szczęsliwego zycia ci zycze  czarodziej.gif
*

Wygrzebałam to z zeszłego roku tongue.gif Ale mimo wszystko baaaardzo dziękuje:D

No i wszystkiego naj naj naj dla dzisiejszych solenizantów:P
Eva
Sto necro lat, Omen, tró ziomie ty.

Dobrobytu w spiryt i inne drobne przyjemnosci.
Neonai
Owiec! Uff,zdazylam (:

Wszystkiego naj naj najczarniejszego mwahahhaa ;>

100lat;*
BlackOmen
Dzienki wam wszystkim źąs smile.gif
Katon
Dziękuję za bardzo miłe życzenia:) Wróciłem!!!!!!!!
Hefaj
a ja chciałbym złożyć życzenia osobie , któa nie pojawia się często na 4um , i chyba większość już o niej zapomniała.

Wszystkiego najlepszego i do przodu , Corney.
Cornelia
;")
wiesz, warto było to przeczytać.
dziękuję *;
Kira
Zum Geburtstag viel Glück!

sto lat, Melliso ; ]
Neonai
;* wszystkiego nai od nai:D
Sihaja
Mell moja kochana - wszystkiego najlepszego, zdrowia, wierszy, pomyślności, wierszy, uśmiechu i wogóle wyszystkiego nai (jak rzekła Nai). No ispotkania jakiegoś z Sih, która szczerze mówiąc, stęskniła się za Tobą smile.gif

:* 3m się, Poetko :*
Syriusz_Black
Mell, Ewka :]
Wszystkiego naj naj naj :*
Cumpleańos feliz! Dużo zdrowia i uśmiechów, marzeń spełnienia.. po prostu wszystkiego..
Mellisa
dziekuje kochani =)

Sih, tez tesknie

dziekuje
Puszczyk
Taa to był kurna spisek !
Moje urodziny wypadły akurat jak wysiadło magiczne forum tongue.gif
Pewnie sobie to tam u góry ukartowaliście, co ? tongue.gif
Hefaj
QUOTE(Puszczyk @ 01.05.2005 22:02)
Taa to był kurna spisek !
Moje urodziny wypadły akurat jak wysiadło magiczne forum  tongue.gif
Pewnie sobie to tam u góry ukartowaliście, co ? tongue.gif
*

nie doknowyj się , synu , spisków u góry , bo skończysz jak Beria na Łubiance. ;-P
GrimmY
sie troszke spoznilem.
omenowi, bo on i do tanca ,i do rozanca.
Cat
Gabunia, ja Ci poskładam jeszcze inaczej życzenia, bo co to za składanie na magicznym (XD) forum.
Wszystkiego naj dla jednej z *czterech najpiękniejszych użytkowniczek tego forum.

*khehehe. Morna, Mysz, Vampi i ja! XD
GrimmY
najlepszego bezzebna.
Neonai
Zyce Ci zeby Ci zompki wylosuy kiss.gif

Duzo weny, Kobyuo! ;* i zdrowia i scenscia (do chuopuf).
avalanche
zum geburtstag viel gluck und ewrifink good ;p
Yavanna
Morn - wszystkiego najlepszego, pogłębiania pasji fotografowania i innych rzeczy, które są Ci do szczęścia potrzebne ;>
Syriusz_Black
Morna, najlepszego :]
Wymiataj jak zawsze biggrin.gif
Eva
Libe Mornarielu! ;d

Stooo

lat stooo lat i tak dalej! I musze isc bo sie przez modem lacze XD
kkate
W tym dniu pozbędę się wszelkich uprzedzeń i pożyczę Morn wszystkiego najlepszego tongue.gif
Sihaja
Morna, jeśli jeszcze tu wpadasz (a robisz to wielce z rzadka jak widzę) wszystkiego naj i jeszcze lepszego!
Neonai
Vlary

duzo jak najlepszego

a reszta zyczen na gg ;*
voldius
Mornariel zlozylem na gadu gadu. i wszystkiego najlepszego.

Vlary Tobie tez zloze. ale najlepszego wszystkiego Ci zycze.
Puszczyk
Vlary,Wera:),Sati - kimkolwiek jesteście, życzę wam wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i tego samego co inni życzyli i będą życzyć.
Syriusz_Black
Wszystkim wszystkiego najlepsiejszego :]
Avalon
ale tu cukierkowato ;P
Cat
Wybacz, nie wszędzie można rzucać aryjską kiszoną kapustą.
Syriusz_Black
Klaud 100 lat....
czyli pożyj sobie jeszcze z 87 :]
Zdrowia i spełnienia marzeń.. sięgaj w życiu po to, na co masz ochotę, bo samo z siebie nic nie przyjdzie. Ale jak sie już wykaże inicjatywą, to już jest połowa sukcesu :]

Pozdrawiam
Ania*
100 lat, moja rówieśniczko biggrin.gif Na Antrim złozyłam Ci dłuzsze życzenia czarodziej.gif
Nimfka
Czego ja Ci jeszcze mogę życzyć? Chyba wszystko wiesz. To ja tylko z tym standardowym "Sto lat" Klaudku. smile.gif Cmok.
voldius
wszystkiego najlepszego Klaud.
Dajmond
czarodziej.gif krowki.gif landrynki.gif czekolada.gif nutella.gif SySkIeGo NaJ sŁoNeCzKa Z nIeBa I cZeGo Ci TyLko W żYcIu PoTrZeBa! czarodziej.gif czarodziej.gif

ps. Klaud, nie wiem co Ci życzyć. Dzieci życzyć nie będę, bo od razu będzie, że sporwadzam młodzież polską na moją, złą drogę.
Może ponętnego kochanka?
David_Arch
Klaud ze Slytha - Oryginalnie

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

src='http://www.warsawvoice.pl/image/pyp/6380/urodziny.png' border='0'

alt='user posted image' />
Klaud ze Slytha
Dzięki Wam, ludki :-)
ikar
Najlepszego ^^ tongue.gif

(ależ sobie wybrałem porę na odwiedziny tongue.gif - no i tego - ależ się załapałem na składanie życzeń ^^)

Klaud - wiatru we włosach
głowy we wrzosach
słońca w uśmiechu
i księżycowych iskierek w roześmianych oczach smile.gif
Eva
Sihaja, wszystkiego najlepszego i wszystkiego czego pragniesz ;] <tradycyjnie, ale wiadomo o co chodzi>
Neonai
zaległe zyczenia dla Klaud - wszystkiego najlepszego!

I dla Sihaji - duzo natchnienia, sily do pracy, spelniaj swoje najwieksze marzenia (: i tradycyjnie zdrowia scynscia pomyslnosci!
Conrad
Sihaja - Wszystkiego naj naj,żeby ci się spełniły najskrytsze marzenia, żebyś pisała dużo postów na Magicznym Forum smile.gif i jeszcze raz wszystkiego, wszystkiego najlepszego ! smile.gif
Syriusz_Black
Sih, wszystkiego co można Tobie życzyć :]
Zdrowia, uśmiechu i sukcesów na drodze artystki :]
Yavanna
Sih - życzę Ci rozwiajania pasji tańca i aktorstwa i miłości do kina, weny tak potrzebnej do pisania wierszy, żebyś cieszyła się każdym dniem i każdą drobnostką. Uśmiechała często. Żebyś ukończyła swoje studium z wyróżnieniem, i żebyś wystąpiła kiedyś na scenie lub przed kamerą i ruszyła podbijać Hollywood i wszystkie teatry świata ;P Niechaj gwiazdka pomyślności nigdy Ci nie zagaśnie =)
Cat
Sihajko kochana, wszystkiego naj. =*
Ellie
Siostrzyczko kochana życzę Ci wszystkiego co najlepsze z całego mojego serduszka: Księcia, sukcesów w aktorstwie i tańcu, powodzenia na egzaminach (podczas to których mamy się spotkać :] ), uśmiechu na twarzy, słonecznych dni, wyjazdu do Egiptu (wiem że planujesz), spełnienia tych najskrytszych marzeń i wszystkiego co naj :*
ikar
^^ Najlepszego! smile.gif
voldius
tak, wspaniałości, o których czasem myślisz Sihajo.
Mellisa
tego, byś czuła się szczęśliwa
i żeby

kazdy, kolejny, dzisiejszy dzień był lepszy od wczorajszego ale
gorszy

od jutrzejszego=)
sto lat Sih=*
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.