Miło, że minie jeszcze miesiąc zanim do Ciebie dołacze... Wszystkiego najlepszego, kobieto dorosła. Podobno nie będzie nigdy więcej. Tak czy inaczej no kobiety od 20tki to już mają z górki, ale napewno z Tobą będzie jeszcze przez jakiś czas wszystko w porządku. Pozdrawiam!
oh i ah
Ja chciałem ogłosić, że urodziny mi wypadają w Wielką Sobotę i dlatego obchodzić będę w lany wtorek. To tak, żebyście wiedzieli kiedy mi życzyć spełnienia marzeń.
Syriusz_Black
24.03.2006 08:05
Hagrid, wszystkiego najlepszego

Spełnienia marzeń w drugiej dyszce egzystencjonalnej.
Miło, że się pojawiłeś i można mieć nadzieję, że życzenia nie pójdą w próżnie - wszystkiego najlepszego!
avalanche
24.03.2006 18:58
matusieńku
wstyd przyznać ale bym zapomniała o Twoich urodzinach Jarku <i tu padają kamienie ;d>
ale nie będę tak publicznie. dostaniesz specjalną wersję 'wiesz-gdzie'!
Ale żeby tak łyso nie było:
Wszystkiego Najlepszego. Stary jesteś, wiesz?
;dddd
Agatko- żeby Ci się udało, wszystko co chcesz. Wszystkiego naj =)
to jakis cudowny rocznik, dziewczynki staja sie kobietami, a chlopcy mezczyznami.
wszelkich slodkosci tego swiata dla sumiko. i zeby wszyscy, ktorzy z nia zadra, gorzko tego pozalowali ;>
rosnij duza! [taki zartobliwy akcent na koniec]
Bo nasz rocznik jest eksperymentalny, to pewnie wpływ Czarnobyla;d Wszystkiego najlepszego Sumiko.
piliśmy skażone mleko, ot co.
dzięki.
Spóźniłżemsiębył, czego sobie nigdy nie wybaczę. Wszystkiego najlepszego dla mojej kobiecej idee fixe.
No Misiek...Panie Student (tak właściwie). Zdrówka, niespożytych pokładów energii na takie dalsze studenckie życie, a w życiu i tak sobie poradzisz, skoro przez tydzień potrafisz przeżyc z 4 złotymi w kieszeni. Trzym się i duży rośnij!!!
to jest Miś na miare naszych możliwości.
zdrowia, mrocznego ołtarza i dużo napojów od pani jadzi z monopolowego.
;0. proponuje podczas przeglądania zdjęcia puścić jakieś 'sto lat' czy inne 'niech mu gwiazdka'.
dzięki.
ahmed, a jeśli chodzi o te 4 złote to po ostatnim tygodniu twierdze, ze to i tak było dużo;p miałem 1% z tego;>
Wszystkiego dobrego, Człowieku Jabłka. Chociaż używasz dziwnej polszczyzny to jesteś swój, jabolowy chłop.
Misiu zaproś mnie na bibe do akademika. pils.
ależ prosze bardzo. 6 piętro w DS2 w sobote.
ale musisz mi podać ulice i wszystko, bo ja nie wiem gdzie i w ogóle. po za tym o której godzinie i ładnie by było, żebyś po mnie wyszedł gdzieś.
a wiesz ze wchodzimy na 6 piętro przez okno?
Miśku bejbe, urodzinowy buziak =*
Miiisiooo? Cholera nastepna stara dupa. Najlepszego [;
No tak, ja jak zawsze się spóźniam najwięcej.
Sumiko! - najlepszego wszystkiego, jeszcze bardziej ciętego języka i dużo japońskiego. Sto lat.
Misiek - wszystkiego naj =)
Boże ile tu staruchów już jest. A mi jeszcze trochę zostało, uf.
Myśka - przede wszystkim cobyś dalej takiej dobrej muzyki słuchała. Bo muzyka to podstawa. Niczego innego Ci nie będę życzył, boś młoda i szczęśliwa zapewne.
Wszystkiego naylepshego ;] Dopiero 16? Całe zycie przed Tobą....Spożytkuj je jak najlepiej i baw się dziewczyno, baw się!!
sto lat
pijany ten tort ;P
najlepszego! i pamietaj - od dzisiaj jestes z kodeksem karnym na ty [;
zajebisty lomo tort
a poza tym, ze kodeks, to i przejazdy ciuchcia drozsze. ale i tak mam urodzinowa ekstaze ;}
oj ja myślałam, że jesteś gorącą 13, a Ty już 16 o_O o jacie.
wiosną się fajni ludzi rodzą. ja, ty...
czyli wszystkiego najlepszego.
cmzool , wszego najlepszego , konfidencie jeden. xP
i duzo preznych&jurnych samcow na zawolanie o/
siostrunia avady - sto lat.
czternasta poległa czternastego :]
Czternasta
14.04.2006 11:16
fakt, mam dzisiaj urodziny - 14poległa 14.04.
ale nie 1989. Starsza jestem.
Dziękuję bardzo.
Sto lat sto lat Katon!
Wszystkiego Njalepszego Katonie- sukcesów w życiu osobistym, studenckim i politycznym. Zachowaj zawsze swoje wyraziste poglądy i nie zniechęcaj się w ich głoszeniu, przy zachowaniu A"empatii:'d
pokojowo.
wszego najlepszego i trwania w poglądach.
a , i najlepszego wszystkim z okazji świąt Zmartwychwstania Pańskiego.
Syriusz_Black
15.04.2006 10:37
Katon, druga dycha na karku... Stary prawicowy ziomku, 100 lat, wszystkiego najlepszego

Niech wódka, wino, piwo, rum, likier etc.. etc.. leje się strumieniami, a potem żebym i ja mógł powiedzieć "A ja tam byłem, miód i wino piłem"

Spełnienia marzeń, bez przykrych zdarzeń

3maj się
wszystkiego najlepszego Katonie
Wszystkiego najlepszego Katon

Abyś teraz po osiągnięciu dwudziestki był jeszcze mądrzejszy niż jesteś

I nie zapominaj o naszym zakładzie
Katon, sto lat krakusie, forumowy erudyto :>
kontraktu z Roadrunnerem, groupies na potege, zdrowia Lemmy'ego :d
a pod te swieta - smacznego dyngusa i mokrego jajeczka ;)
BlackOmen
15.04.2006 12:20
Oooo wsio najlepszego dla Katona. Po tylu latach dopiero sie zorientowalem keidy ma urodziny. Powodzenia w dalszej karierze forumowy myslicielu.
Btw. z okazji urodzin moglbys dac jakies demko swojej grupy
Najlepszego Katon
Mimo, że prosiłeś aby życzenia składać dopiero we wtorek, to nie dostosuję się do Twojej prośby. W każdym bądź razie wszystkiego najlepszego człowieku-z-dwójką-na-przedzie ;] A opijemy to w lipcu, w Gdynii.
Życzenia wszystkiego najlepszego, szczęścia, zdrowia i pomyślności dla (alfabetycznie): szesnastoletniej już Emmy Watson i Katona Starszego

Sto lat Dziubku 8*
Dziękuję. Kocham was =)
ej , mnie nie!
dobra. Ciebie nie.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę