QUOTE(WeEkEnD @ 05.04.2006 17:50)

Nie wiem czemu, ale po przeczytaniu pierwszego parta jakoś nie mam ochoty czytać kolejnych

Wiesz jak się pisze dialogi? Nie tak:
Harry ple ple ple - powiedziała Hermiona.
A ja ple ple ple - odrzekł Harry
Dialogi zaczyna się o myslników, ewentualnie cudzysłów <osobiście nie lubię dialogów "cudzysłownych"

>
Jak mało człowiek wie... Teraz z kolei nie wiem czemu mi się nie podoba. Zazwyczaj oceniam ficki po pierwszej cześci. W tym przypadku za pierwszą część dałbym 3 z dwoma <3=>. No cóż... To by było na tyle

Ekhm... Za brak myślników już przepraszałem, postaram się to naprawić, jeśli znajdę czas (nie mam Internetu w domu). Od któregoś tam rozdziału już są, tym niemniej jeszcze raz przepraszam.
I wiesz... nie chcę się usprawiedliwiać - z bólem, ale muszę przyznać, że pierwszych kilka rozdziałów jest BARDZO słabych - ale chyba ocenianie fanfika po pierwszym rozdziale to nienajlepsza metoda... nie dajesz mi szans na rehabilitację!

Na swoją obronę mam tylko tyle, że nie skorzystałem z rady Rowling, by przed pisaniem zrobić sobie szczegółowy plan, więc na początku nie wiedziałem jeszcze, co się będzie działo dalej... (Co, nawiasem mówiąc, daje mi się teraz we znaki - historia nieco mi się "rozłazi"). Spróbuj poczytać dalej - może zmienisz zdanie (pobożne życzenie

)? W każdym razie wielkie dzięki za komentarz i ocenę.
Kolejne rozdziały w drodze, cierpliwości! Naprawdę staram się pospieszyć!
Eee... Czy to u mnie jest jakiś błąd wyświetlania, czy u was też rozdział "Kontakt" kończy się słowami: "Jestem Tenebrus. Ż"? Jeśli tak, dajcie znać, bo to bynajmniej nie jest koniec tego rozdziału! Doprawdy nie wiem, co się stało.