Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Sny
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Rapsodia
Tia. A ja miałam ostatnio znowu porąbany sen (zaraz, zaraz! Czy ja kiedyś miałam normalne sny?? wink.gif ). Zamieszkałam w jakimś odnowionym bloku z windą. Właściwie to był tak urządzony, że wyglądał jak hotel... Jedynymi osobami jakie tam widziałam był dozorca i mój kolega (który czasem stawał sie koleżanką... = =" ). Dozorca powiedział nam, że tutaj straszy. Najpierw bawiliśmy się windą. Staraliśmy się ja samą wysłać na góre, ale nie dało sie... Na jakimś piętrze winda otwierała sie na jakiś pokój. Już nie pamietam jak, ale w jakis sposób odkryłam, że duchów jest jedenaście i każdy jest powiązany z jakimś przedmiotem w tym pokoju. Położyłam się na tapczanie (moja - wtedy już koleżanka - leżała kołomnie). Zamknęłam oczy i się skoncentrowałam. Po pewnym czasie wyraźnie słyszałam odgłos, który przypominał głośne picie przez słomke. Wtedy zmienił mi się kont widzenia (już nie własnymi oczami, tylko tak jakbym po całym pokoju łaziła z kamerą). Nad jednym z przedmiotów zobaczyłam coś co przypominało szkatułkę, która wisiała w powietrzu i wysysała taki czerwony płyn, który troche krew przypominał, ale tworzył takie dziwne owalne kształty. Wtedy uświadomiłam sobie, że właśnie jestem podczas "usuwania" 4 ducha... Właściwie to nie usuwania wogóle, a zrywania jego więzi z domem. Potem przeszłam do 5. Następnie do 6. Nagle zaczęłam widzieć tak jakbym szła za kimś. Oczywiście poraz kolejny moja główka popracowała i juz wiedziałam, że to duch. Podchodził do mnie leżącej na tapczanie. Na chwile znowu "siedziałam w swoim ciele" i wysłałam taki jakby impuls. To odepchnęło na chwile ducha. Później zrobiłam przed nami bariere myślami. blink.gif Duch sie zatrzymał dokładnie nade mną. Raz widziałam zza jego pleców, raz tak jakbym miała otwarte oczy. No ale nie widziałam jego twarzy. Wiedziałam, że jeśli się nie skoncentruje i otworze oczy to się przestrasze i będzie po ptakach... (świadczyło o tym milczenie mojej koleżanki, która tą twarz zobaczyła...). no to sie zaparłam i mi sie udało go wyssać. Wtedy zniknął. Następnie skończyłam z resztą duchów. Teraz zaczynał sie drugi etap. Łaziłam za duchami i je w różny sposób wysyłałam na tamten świat... Dokładnie pamietam co było z 6. Musiałam go pociąc mieczem, bo on tak swoje ofiary zabijał... blink.gif
Reszty już nie pamiętam, bo mnie mucha obudziła... (fajne powitanie, nie ma co dry.gif ).

A co do tego tapczanu, to był taki sam, jak ten na którym spałam (byłam tedy u siostry ciotecznej. Spałam u niej w nowym domu pierwszy raz. No i ona spała obok mnie, tak samo jak koleżanka we śnie... huh.gif )
No to to juz chyba koniec... tego snu... Jak znowu cos mi sie beznadziejnego przyśni, to napisze.

A! I jak ktoś potrafi, to poprosze o interpretacje!!
Janiska
Emm... Sny. Tak nie lubie, jak ich nie pamietam.
Ale nie moge nic poradzić.

Zazwyczaj łaczą się z wydarzeniem, które jakos na mnie wplywa...
Na przyklad ostatnio ciągle sni mi sie oboz... i...
...
smieszne sny? raczej takich nie miewam. raczej koszmary.
nienawidze tych, keidy ktos umiera, albo ktos robi mi krzywde.

raz snilo mi sie, jak jechalam autobusem... i cos chyba kierowca z alkoholem pezgial tongue.gif dziwnie skrecal, a ludzie na siebie wpadali. i cos za szybko jechal...

snape'rka
Zwracam się do ekspertów:Amandy i Triad o zinterpretowanie mojego snu...uff, ale najpierw opiszę wam co podczas snu wyprawiała moja koleżanka. Otóż tydzień temu byłyśmy z rodzinkami na Węgrach. Ja i moje dwie kumpele spałyśmy w jednym pokoju. W środku nocy coś mnie obudziło. Siadłam na łóżku i myślę co mnie obudziło (jak się obudzę to zawsze muszę z pięć minut posiedzieć zanim dotrze do mnie co się dzieje). Patrzę a jedna z moich kumpelek z wielce zadowoloną miną przez sen... mlaska.Myślałam,że zaraz wszystkich pobudzę... Tak mi się chciało śmiać jak to zobaczyłam.
A teraz sen do interpretacji:Dziś w nocy śniło mi się, że wraz z moją koleżanką Baśką, biegniemy przez naszą szkołę (pożądny gmach trzyskrzydłowe gimnazjum),dopiero po chwili zorientowałam się,że ktoś nas goni.Obróciłam się,a za nami biegnie ze skrwawionym nożem nasz nauczyciel od informatyki!Sen był bardzo męczący podczas tej "ucieczki" kilka razy się potkłam i spadłam ze schodów. Pod koniec snu nasz belfer złapał Baśkę i zaczął się z nią szamotać, a ta w odwecie ugryzła go w rękę i ... obudziłam się.
Triad
Edyta: Fragmenty ciała oznaczają są zapowiedzią Twego dostatku. Jeśli zaś chodzi o pająka to kiedy go zobaczysz wróży Ci on pomyślny obrót sprawy; jeżeli go zabijesz zapowiada Ci to zwycięstwo; gdy zobaczysz pajęczynę przepowiada Ci to niemiły incydent. =) Mam nadzieję, że po ?przetłumaczeniu? snu poczułaś się lepiej =)

SSWK : och,cudny sen^^ naprawdem......e tylko mogę Ci powiedzieć ,że pies gdy go spotkasz dowodem Ci jest, że masz wiernych przyjaciół. Gdy szczeka wróży Ci nadejście czasu radości.

Rapsodia : Hotel jeśli tylko do niego trafisz - wróży Ci rychłą podróż. Ku zdziwieniu memu, dozorca gdy go spotkasz - oznaką Ci to dwuznacznej sytuacja. haha, a teraz znak Ducha kiedy jest na biało ubrany - znak to pociechy dla Ciebie; jeżeli Cię wystraszy - znak to, że masz nieczyste sumienie...Pogoń za Duchami oznacza przewinienia w życiu...ale mam nadzieje, że tym razem się mylę......Na rozluźnienie atmosfery, dychy przechodzą tylko przez NIE otynkowane ściany i o 12. w nocy ;-)

snape'rka: eff, tesh miałam kiedys taki sen...one wcale nie są przyjemne i naprawdę męczące.. Szkoła wróży Ci pogodną starość, ciesze się ze byłaś w budzie z kolezanką, odpada w tedy nieprzyjemna wróżba strachu i pecha...Natomiast nauczyciel gdy napotkasz go na swej drodze znak to, iż się nie wzbogacisz. Tak więc nie licz na kieszonkowe^^
A tak w ogóle do tego trójskrzydłowego biggrin.gif ?O patrzcie ŚMIGŁOWIEC trójłopatowy!!!?

Miłej nocki wink.gif
Scary Man
ja jak mam fajne sny, to rano wstaję i sobie myśle: "jaki fajny sen miałem". a po kilku sekundach: "K***a, nic już z tego snu nie pamiętam". pamiętam niektóre sny z dzieciństwa, np. siedziałem na podłodze w labiryncie z czerwonymi ścianami, przede mną była zawieszona głowa jakiegoś ohydztwa z rogami, i jak próbowałem uciec, to po pewnej chwili łapała mnie swoim długim jęzorem i przyduszała do rogów. i tak się cały czas powtarzał, dopóki nie uciekłem z labiryntu, na którego końcu był mój dziadek ze swoim dużym Fiatem. podwiózł mnie do domu i wtedy sen skończył się powtarzać. inny sen to np. siedziałem w pokoju z lwami, gepardami, pumami itp. cicho se siedziałem i nic mi nie robiły, moja mama otworzyła drzwi do pokoju i wtedy zacząłem tam biec, a gdy byłem już w drzwiach to lew się na mnie rzucił. jeszcze 2 pamiętam: w szkole na auli stał jakiś głupol z karabinem maszynowym i do każdego strzelał (ale miał wielkiego zezulca). następny to że moja szkoła rozrosła się trochę wszerz i wzwyż, byłem tam w samych gaciach i nie mogłem trafić do sali, a najdziwniejsze w nim było to, że nikt na to nie zwracał uwagi!!!
Narine
Dzisiaj nie pamiętam co mi się śniło... dry.gif Ale Pamiętam co śniło mi się wczoraj =D Opiszę tylko kawałek =) Szłam z moim kolegą do mojej koleżanki, mieszkała na 4 piętrze, byliśmy w połowie drogi kiedy ona wyszła na klatkę, pobiegł do niej pies mojego kolegi, a ten mój kolega do niego "SNICKERS!!! CHODŹ TU!!!" laugh.gif A moja koleżanka: "Oooo, mój pies też nazywa się Snickers" =P
Triad
Scary Men...wiesz,ja kiedyś byłam dyrektorem firmy....produkującej kaftaniki...moge Ci tak załatwić po znajomości...naprawdę ^^'...

Narine: Kurcze ludki moje koffane,same pieski Wam się ostatnio śnią a to dowodem jest, że macie WIERNYCH przyjaciół...Stasiek do noooooooooogi biggrin.gif
SSWk
QUOTE (Triad @ 05-08-2003 20:20)
SSWK : och,cudny sen^^ naprawdem......e tylko mogę Ci powiedzieć ,że pies gdy go spotkasz dowodem Ci jest, że masz wiernych przyjaciół. Gdy szczeka wróży Ci nadejście czasu radości.

Triad ale on nie szczekał... on mówił głosem mojej siostry ^^
iskra
Ja protestuje!!! Co za ignorancja!!! Tak mnie olewać, nyo!!! tongue.gif

Hmm... A mi dziś się śniło, że byłam z klasą na jakimś wystepie tanecznym kogośtam. I że poszłyśmy tam z kumpelami w kocach i robiłyśmy cyrki. Więc nas wyrezcili i powiedzieli,ze jak wrocilmy bez tych "peleryn" to bedziemy mogly wejsc. Jakby nie bylo odnioslysmy koce do...hmm... to chyba był autobus. W miedzy czasie pomieszały nam się pocztówki i nie wiedziałysmy ktora jest czyja... A potem zabladzilysmy w tym budynku. Cały teatr wygladal jak renesansowa budowla. Spotkalysmy na korytarzu tanczacą grpe osob. I kumpela sie spytala ktoredy mamy wejsc i wtedy facet zrobił mine jakby chciał nas pozabijać, więc szybko oddaliłysmy się. Znalazłyśmy wejście... wchodzimy... Sala prawie pusta... Na scene spuszczona kurtyna... A pod ścianą Grzegorz Turnau podkłada jakieś dziwaczne głosy (to brzmiało coś jak ryki) tongue.gif No i się obudziłam...
Triad
Iskierko coś dla Ciebie biggrin.gif

Teatr kiedy go napotkasz –przepowiada Ci to niezwykłe wydarzenie. A co do pytania właśnie teatry zazwyczaj mieszczą sie w renesansowych budynkach.Jeśli chodzi o scenę <tu Triad delikatnie się wycofuje>jest ona zawsze dowodem na Twą nierzetelność...

To ja sobie jush może pójdę^^'
Potti
A mi sie Triadzik snilaś dzisiaj=P Wytlumacz ten sen, Kochanie=*

Triad
Pottuniu to był koszmar prawda?
mroffka
ja miałam dziś koszmar sad.gif To było pewnie spowodowane moim szokiem po spodkaniu z Tri biggrin.gif:D

Niom więc to było tak (musze sobie przypomnieć)

Mama kazała mi iśc do koleżanki pożyczyć cukier. Poszłam do niej do domu (mieszka na 9 piętrze) i jak chciałam wyjść okazało sie, że dzwi sie zacieły a w domu jestem tylko ja i brat koleżanki- rodzice i siostra gdzieś znikneli. Jakoś szybko zapomnieliśmy o tych drzwiach i poszliśmy do pokoju ich rodziców i graliśmy na kompie. Wziełam sobie łokmena kolegi i zaczełam słuchać. Po chwili słuchania muzyka sie urwała i usłyszałam pisk dziewczyny i słowa- "Jesteś obserwowana su*o" (teraz przypomniało mi sie że to cytat z filmu "Ciemność"). Przestraszyłam się i zaczełam obsewować tych znajomych ale oni jakoś niczegi nie zauwarzyli. Zaczełam mieć przeczucia że zaraz się coś stanie. Co chwile przed oczami miałam jakąs dziwną twarz- całą białą z czarnymi oczami. Nie wiem czemu ale kiedy ktoś zapukał do dzwi nie pozwoliłam koleżance otwierać. Przytrzymałam ją a tymczasem jej brat z ciekawości poszedł i otworzył. Nie zdziwiło mnie gdy do domu weszła kobieta o tej samej twarzy którą widziałam wcześniej. Zaczełam drzeć się do kolegi- w zasadzie to strasznie przeklinałam do niego ale ja zawsze jak jestem zdenerwowana to przeklinam. Nagle ta kobieta podbiegła do koleżanki i chciała odciąć jej głowe. Wtedy ja złapałam ją (tą kobiete) i uderzyłam ją czymś co miałam w ręce. To był taki mały gliniany osiołek. Kobieta straciła przytomnośc. Dzwi sie otworzyły (nie wiem jak bo przecież sie zacieły) i koleżanka z kolegą uciekli- ja już nie zdązyłam bo kobieta odzyskała przytomność. Złapała mnie i zaczeła bić. Wreszcie wyprowadziła mnie na balkon i zżuciła z 9 piętra. Nie mam pijęcia czy sie zabiłam bo podczas spadania obudziłam się. A jak sie obudziłam to popatrzyłam co mam w ręce- był tam mały gliniany słonik którego dostałam dzień wcześniej od Tri. (tym samym odeżyłam tą kobiete w głowe)

Wiem że teraz gdy opowiadam ten sen nie wygląda jak koszmar chociaż gdy sie obudziłam to naprawde sie bałam.
Triad
Przepraszam Cie kochanei! Twój sen napewno przetłumacze tylko teraz musze iść!
powiem Ci Tylko że jeżeli drzwi są zamknięte lub skrzypiące - wróżą one Tobie przykre odwiedziny..Niemartw się wszystko będzie dobrze!Buźka! A teraz spadam!!
mroffka
QUOTE (Triad @ 06-08-2003 11:02)

powiem Ci Tylko że jeżeli drzwi są zamknięte lub skrzypiące - wróżą one Tobie przykre odwiedziny..

czyżbyś chciała do mnie przyjechać biggrin.gif??
Żartuje biggrin.gif. Twoje dowiedziny były by wielkim szczęściem smile.gif
iskra
Iskierko coś dla Ciebie

Teatr kiedy go napotkasz –przepowiada Ci to niezwykłe wydarzenie. A co do pytania właśnie teatry zazwyczaj mieszczą sie w renesansowych budynkach.Jeśli chodzi o scenę <tu Triad delikatnie się wycofuje>jest ona zawsze dowodem na Twą nierzetelność...

To ja sobie jush może pójdę^^'

Nie no, ja sie tak nie bawie tongue.gif Nie dość, ze mi ludzie zarzucają wulgarność i ostrość, to jeszcze nierzetelność, nyooo... Mi zarzucają! Mi! toż jam jest wzór cnót i ideałów!!

ps. Triad "zawsze"? <w głosie iskry słychać bagalną nutkę> A jak nie czuje swojej nierzetelności, to znaczy, że jestem nierzetelna nieświadomie... A jak swiadomie to dlaczemu się tak nie czuje... Może mam to we krwi..... Kyaaaaaaaa... Zaraz zwariuje tongue.gif

<chwila odetchnięcia>
David
Mi się wczoraj śniło że byłem na łące i był tam jakiś bardzo brzydki dziadek. miałem jakąś substancję w pojemniczku w kieszeni którą on chciał. Jakoś ją dostał (nie pamiętam jak) i zaczą nią smarować planetę jak kromkę chleba laugh.gif potem wszystkie rośliny i zwierzęta umarłu (była to chyba jakaś mikstura radioaktywna) Obudziłem się.

Miałem jeszcze głupie sny w dzieciństwie że idę po wulkanie (na jego obrzeżach i wpadł mi but gumiak do wulkanu i później za nim ryczałem, Byłem na jakimś stracznym wesołym miasteczku, był jakiś wilkołak który przeciągał coś czarnego i mi się to spodobało i ja mu to zabrałem i tak przeciągnąłem potem zamieniłem się w wilkołaka a on we mnie, grałem w piłkę i chciałem zagłówkować i walnąłem głową o łużko, raz ze snu obudziłem się oblany zimnym potem i przez ok. 5 sekund nie mogłem się wogóle poruszyć.
Scary Man
QUOTE (Triad @ 06-08-2003 07:42)
Scary Men...wiesz,ja kiedyś byłam dyrektorem firmy....produkującej kaftaniki...moge Ci tak załatwić po znajomości...naprawdę ^^'...

dzienki, będę go zakładał mojemu bratu

a tak wogóle, to po cholere mi ten kaftanik, przecież wtedy będę musiał pisać zębami na klawiaturze
Mellisa
Wiecie, mialam dzisiaj bardzo dziwny sen...

co dziwniejsze, bardzo byl wyrazisty (jakby sie dzial naprawde) i doskonale

go pamietam..

Pojechalam do mojej babci i tam byla ciocia ktora mnie

strasznie nie lubila (takowej oczywiscie nie mam, bo wszystkie mojej ciocie

jak najbardziej mnie lubia
src='http://www.harrypotter.org.pl/board/html/emoticons/tongue.gif'

border='0' style='vertical-align:middle' alt='tongue.gif'

/> ) co chwile jakies obrazliwe texty do mnie puszczala... a ze

ja nie lubie jak ktos mnie nie lubi to poprosilam ja o rozmowe w pokoju

obok. O dziwo sie zgodzila i poszlysmy pogadac. Wyjasnilam jej ze bardzo mi

zalezy zebysmy znow byly w zgodzie i ze nie mam zamiaru byc dla niej

niemila. Ona zmiekla i mnie przytulila.

A potem jakims cudem

znalazlam sie w jakims bunkrze razem z cala rodzina ktora odwiedzila babcie

i byla burza.... wszyscy wyszli na zewnatrz a ja zostalam, bo sie balam.

Piorun strzelil w moja ciocie, ale nic jej sie nie stalo...

i tak

sie skonczylo.
Czy moge prosic o przetlumaczenie tego snu (nie tak

szczegolowo, ogolnie) kochaniutka Triad
src='http://www.harrypotter.org.pl/board/html/emoticons/biggrin.gif'

border='0' style='vertical-align:middle' alt='biggrin.gif'

/> ?
Syriiuszka
QUOTE (iskra @ 04-08-2003 12:28)
Syriszko, gdzie się pchasz, koffanie? Pierwsze w kolejce są moje sny!!! tongue.gif

A mi sie dzis śniła Chi tongue.gif Słodka była, jak w mandze ^^ I ten chlopak co ja znalazl (zapomnialam jak sie zowie) tesh... A moja mam Chi uszy zepsuła... Ale zaraz je naprawiłam =)

Iskra - 'Koffanie' nazywam się Syriiuszka.
Triad - ej, a mój sen? Mnie mój wampir szalenie interesuje! =D
Triad
Sppokojnie,spokojnie^^ Po pierwsze

mówiłam,kto chce sny siak mnie nie ma na forum to na gg,tam jestem zawsze

chyba,że mnie niema ^^..

Tak ,co do Davida:
Polana kiedy jest

zielona zapowiada Ci dobre stosunki w pracy. Dziadek/starzec oznacza

odnowienie. I jeśli chodzi o Ziemie/planetę, to jesli ten smar był czarny i

wogóle ziemia była czarna oznaką to że czeka Cie smutek...

Scary Man

:Zębami tesh sie da!!My jush sie naumiałyśmy ;] rózowe są bardzo

popularne...

Mellisiu: Babcia kiedy ją ujrzysz - znak to, że

otrzymasz dobre wieści. Rozmowa z ciotką jest przestrogą kłótni domowej. Nio

i piorun gdy go widzisz wróży Ci pojednanie z wrogiem...czyli

nienajgorzej=)

Teraz ja idem spać i niech mi się FORUM przyśni =)

Dobranoc kochani!
iskra
No więc... Syriiuszko

/> "u" mi czasem nie wyskakuje, a brak jednego

"i" jeszcze nikogo nie zabiło
src='http://www.harrypotter.org.pl/board/html/emoticons/wink.gif'

border='0' style='vertical-align:middle' alt='wink.gif'

/>

Silda
Hmm.. w moich snach nigdy nie jestem sobą.

I prawie zawsze stoję z boku jako obserwator =/ ale mniejsza o to, bo

ostatnio śniło mi się coś takiego: moja najlepsza kumpela poleciła mi taką

książkę 'Merge eye', po polsku 'Maska' i dokładnie widziałam

całą okładkę, jakby ta ksiązka naprawdę istniała. A była z Tej serii,

Triadko ^^ Taka zielona. I najdziwniejsze było to, że obok mojej kumpeli

stała tez jej babcia, która umarła pół roku temu i równie gorąco namawiała

nie do przeczytania tej ksiązki.. A, sprawdzałam w necie, czy jest taka

książka, ale jednak nie. Heh. Kiedyś z kolei miałam masę koszmarów. Np taki:

Wchodzę do mojego mieszkania, ale jest jakieś takie inne, więcej okien. Jest

noc. Nagle wszystkie światła gasną, ale coś niecoś widzę, a to dzięki

latarniom przebijającym się zza grubych zasłon. Mimo wszystko wpadam w

panikę i rozpaczliwie szukam jakiegoś światła. I nagle czuję obok siebie

czyjąś obecność, obracam się i widzę jakiegoś chłopaka. Momentalnie rzuca

się na mnie i zaczyna wgryzac się w szyję... Jeżu, nigdy nie czułam takiej..

no grozy po prostu.
Innym razem miałam koszmar po obejrzeniu

Stukostrachów. Najpierw w lochach gonilo mnie zielone światło, a potem

rozciągli mnie na kole. Teraz się z tego śmieję ^^
Triad
Och,Ri kochana^^..eff... z tą książką,to

ciekawe podoba mi się,naparwadę...

Ku mojemu smutnku Forum mi się NIE

śniło,buuu..
src='http://www.harrypotter.org.pl/board/html/emoticons/cry.gif'

border='0' style='vertical-align:middle' alt='cry.gif' />

Może znowu pójdę spać^^.....
Narine
Przpomniało mi się jaki miałam wczoraj sen

=P, Triad, co oznacza basen? =) A dzisiaj śniło mi się, że czytałam HP po

angielsku i wszystko rozumiałam, już kilka razy miałam taki sen... =P
Triad
Basen gdy się w nim kąpiesz - przepowiada

Ci to miłe przeżycie...=)
Widze Narine przed Tobą przyszłość poligloty^^

Narine
Ta... kąpałam się w nim =) Potem po wyjściu

z basenu włamałam się z koleżanką do cudzego pokoju... No bo w ogóle to był

taki ośrodek sportowy... =P

Poliglota, hehe =P
Triad
Hhehe, złodziejki RLZ +D
Scary Man
a ja dzisiaj miałem 3 sny (2głoopie):
1.

to było za czasów podstawówki, wracaliśmy z kumplem ze szkoły i w jakimś

kiosku kupił coś w stylu gry planszowej, tylko zapomniałem co to dokładnie

było
2. jechałem windą w moim bloku, nic dziwnego, tylko że winda miała

wymiary:ok.1,45mwzwyż, ok.1,5m wzdłuż i wszerz
3.Frankenstein i jakaś

baba zamknęli się w bagażniku samochodu. trochę się trząsł:D

mówiłem,

że głoopie??
Kirke
fajny temat ;p

zdarza mi sie ze juz

prawie spie i w jednej chwili czuje tak jakbym w jaks otchlan spadala i

zrywm sie tak perfidnie z lozka i juz nie spie (troche pogmatwane ale nie

umiem tego inaczej opisac)
czasami w nocy chce glowe "wbic " do

poduszki i w koncu "wbijam" ja w sciane, nie wiem jak to sie

dzieje ale po prostu wale glowa w sciane
w czasie snu niekiedy chodze.

mama opowieda mi ze przyjde do jej pokoju , siadam na łóżku, cos bełkocze a

potem zrywam sie szybko i biegne do siebie
jak bylam z kolezanka na

wczasach to wyszlam z łózka i cos robilam przy szawce, mama kumpeli ze mna

gadala a ja weszlam z powrotem do lozka i spalam. najlepsze jest to ze nic

nie pamietam
Mellisa
Kirke, slyszalam, ze takie uczucie jakie

opisalas (spadanie w otchlan), spotyka osoby ktore maja przemeczony umysl,

czyli innymi slowy, osoby ktore za duzo mysla
src='http://www.harrypotter.org.pl/board/html/emoticons/laugh.gif'

border='0' style='vertical-align:middle' alt='laugh.gif'

/> Ja tez mam czesto takie uczucie

/>

/>

/>
Narine
A czy ktoś mi wytłumaczy co oznacza bycie we

śnie żołnierzem? =) To był ten jeden z nielicznych snów kiedy widziałam

siebię we snie (jak na filmie). Miałam mundur i karabin =P Czarny warkocz

wystawał spod hełmu =P (czarne włosy... marzenie =D) Byłam jakby starsza

(?). Jakbym widziała siebie w przyszłości =P
Sentretka
Hmm... mam takie pytanie... czy tylko mi

sny śnią się w odcieniach brązu? =='

Aktualnie żadnego istotnego

snu nie pamiętam.... Ostatnio miałam kilka ciekawych, zostały urywki....

=='
Narine
Hehe, ja mam kolorowe sny =D
ZedeKiaH
Ja odkąd tylko pamiętam mam sny

kontrolowane,czyli robię w nich co chcę(poprostu układ historię że np.

jestem w jakiejś krainie ,ide do lasu,jednak mi się ten pomysł nie podoba

robię co innego,później nie wiem co dalej w nim zrobić więc przeskakuję i

śnie o jakimś dalszym wydarzeniu tej samej historii i ti wszystko

kontroluje,to tak jagbym leżała i myśłała nad pisaniem opowieści do

książki.Moje sny nawet nie wiem jakiego sa koloru,chyba czarno-białe ale

chyba czasami kolory tez widze.Czasami mam we śnie kawałki takie nie

kontrolowane. Najczęściej śnię o mojej krainie w której żyję,lub o moich

postaciach w różnych światach istniejących np. Harry'ego. A jak takich

nie mam to mam koszmary np. Raz mi się śniło że moje żółwie zjadały siebie

nawzajem,widziałam dokładnie jak te mięso w wodzie pływało,widziałam jak

oczy wydłubywqały,dokładniuśko.Albo śniło mi się że wielkie szczury zabijają

mojego tatę i też ze szczegółami,jak rozrywają żołądek itp.Okropne, a dziwne

jest to że dopiero po jakimś czasie zmieniałam myśl snu,nie wiem dlaczego

ale nie przestawałam o tym myśleć chociaż normalnie umiem tak ze snami

postępywać.A jak śnie o szkole to zawsze są to nie miłe sny.Wogóle jakaś

psychiczna jestem,choć to możliwe, bo niestety mój móżg inaczej funkcjonuje

niż normalnie i jest to pewne,stąd nawet ta dyslekcja. A mam pytanie czy

jest jakieś wyjaśnienie że śnię o takich makabrycznych rzeczach,śnię o jakiś

innych światach,mam czarnobiałe sny itp.?
Narine
Dzisiejszy sen: byłam w mojej dzielnicy,

wszystko wyglądało tak samo. Z daleka widać było dym. Paliło się coś w

lesie. Tłumy gapiów. Biegnie jakiś strażak, kilku dresiarzy stojących w

pobliżu łapie go i siłą wpycha do jakiegoś takiego pudła stojącego obok

nich. Podpalają je. Słychac krzyki strażaka. Coraz cichsze. Spalił się

żywcem... Ciekawe co to oznacza...

/> To akurat pamiętam dokładnie, resztę już mniej. Pamiętam, że

gadałam z kimś... kilkoma osobami? O czymś przeciwko komuś, przyszedł ten

ktoś i powiedział, że wszystko spieprzyliśmy bo on i tak podsłuch miał... =P

Potem znalazłam się w jakimś budynku do złudzenia przypominającym moją starą

szkołę, tylko jakby odnowioną... hehe. Uciekałam przed kimś? Nie wiem, bez

sensu to było... w okół biegały dziewczyny z mojej starej klasy, kilka, nie

wszystkie, już miałam skoczyć z moją koleżanką do wyjścia gdy nadbiegła taka

dziewczyna (której szczerze nienawidzę, ta moja koleżanka też), szeroki

uśmiech na twarzy... skapnełam się, że ona nas goniła... no i dogoniła,

złapała nas za ręce i... obudziłam się... Mam kretyńskie sny, wiem... =D

ciekawe co oznaczają ;D
Rapsodia
Nie no ja się załamię!

src='http://www.harrypotter.org.pl/board/html/emoticons/sad.gif'

border='0' style='vertical-align:middle' alt='sad.gif' />

Nic mi się nie śni!!

To jakiś skandal jest!!
src='http://www.harrypotter.org.pl/board/html/emoticons/mad.gif'

border='0' style='vertical-align:middle' alt='mad.gif' />

Budze się i co?? I nic. Poustka. Ciemność. Nic.
src='http://www.harrypotter.org.pl/board/html/emoticons/crying.gif'

border='0' style='vertical-align:middle' alt='crying.gif'

/>

JA CHCE MOJE SNY!!
src='http://www.harrypotter.org.pl/board/html/emoticons/dry.gif'

border='0' style='vertical-align:middle' alt='dry.gif' />

src='http://www.harrypotter.org.pl/board/html/emoticons/mad.gif'

border='0' style='vertical-align:middle' alt='mad.gif' />

Dobra, przynudzam... może wrócą

Chiba mamy gorący temacik...
src='http://www.harrypotter.org.pl/board/html/emoticons/biggrin.gif'

border='0' style='vertical-align:middle' alt='biggrin.gif'

/>

/>
Lena
Narine ,ale ty masz sadystyczne sny ^^

.
A ja wkońcu zapamiętałam mój sen
src='http://www.harrypotter.org.pl/board/html/emoticons/smile.gif'

border='0' style='vertical-align:middle' alt='smile.gif'

/> , sniło mi się to chyba przedwczoraj :
otóż przyszłam to

moejego nowego gimnazjum i zamast odrazu iść do mojej klasy to ja się

podkolegowałam do innnej pierwszej i tam juz zostałam

/> . Potem śniłam mi się lekacja włefu na basenie ( w tej

szkółce mają basenik ) ,ale nie był on normalnych rozmiarów ,tylko gdzieś

taki jak mój pokój ^^ ... Reszty już nie pamiętam ,bo się obudziłam ... Może

to wiąże się jakoś z moją nowa szkołą
src='http://www.harrypotter.org.pl/board/html/emoticons/cool.gif'

border='0' style='vertical-align:middle' alt='cool.gif'

/>
Rapsi wżuć na luz trochę ^^ ,ja połowy swoich snów nie

pamiętam ...
Rapsodia
Może i masz racje...

/>
Jestem trońke poddenerwowana, bo się atmosfera w domu

robi nieprzyjemna
src='http://www.harrypotter.org.pl/board/html/emoticons/dry.gif'

border='0' style='vertical-align:middle' alt='dry.gif' />

Zawsze tak jest, jeśli chodzi o pakowanie, bo... zresztą nie ważne

/> Tio nie ten temacik

/>
Narine
Hy hy hy, a ja prawie zawsze pamiętam sny,

nawet jeśli nie pamiętam odrazu po przebudzeniu to w ciągu dnia mi się

przypominają ;D
iskra
A ja ostatnio moich snoof nie pamietam...

Jeszcze w czasie snu powtarzam sobie, żeby pamietać, a rano... nicość. Ale

jakoś mi to nie przeszkadza...

/>
Levini
ja tyz ostatnio nie pamietam co mi sie sni,

wogoole jakos troodno mi uwiezyc ze człowiekowi sie coś zawsze musi snic, bo

ja dla odmiany czytalam ze sni sie tylko twtedy gdy sie jest zmienczonym

/>
src='http://www.harrypotter.org.pl/board/html/emoticons/cool.gif'

border='0' style='vertical-align:middle' alt='cool.gif'

/>
Potti
A ja mialam dzis w nocy bardzo dziwny sen.

Tzn. jak to czasem u mnie bywa, mialam kilka snow jakos ze soba

zlaczonych... a jeden zupelnie nie pasowal.
Przysnila mi sie dziewczyna.

Rudawe wlosy do ramion, piegi. Wysoka, na oko 15/ 16 lat. Ubrana w biale

spodnie z numerkiem i biala bluzke. Palila papierosa, a obok niej lezalo

kilka puszek piwa=/
Wydawalo mi sie, bo majac LD wiedzialam, ze to sen...

ze znam ja z czyichs opowiadan. Potem, w snie poszlam do kogos i zapytalam

o cos na temat tej dziewczyny. Potwierdzil. Czyli juz wiedzialam, ze mieszka

daleko stad... bo ten ktos mieszkal bardzo daleko.
Po przebudzeniu

pamietalam dokladnie tylko ten sen.

A dzisiaj, idac ze znajomymi,

zobaczylam IDENTYCZNA dziewczyne. Przy ktoryms z murow. Stala z kilkoma

nastolatkami, wygladajacymi podobnie do niej.

Wmurowalo mnie w

ziemie=/
Triad
Potti,cudownie...pełne daja wu? Super=D

Naprawdę, a mi się zawsze coś sni tylko czasami o tym zapominam i myśle że

mi się nic nieśni^^
A Levini tesh kiedyś o tym słyszałam,że kiedy

jesteśmy zmęczenie jest większa możliwość wystąpienia snu.....ale w moim

przypadku za nic to sie niezgadza.....
Raven
W zeszlym tygodniu śnił mi się ciekawy

sen, kiedy jechałam w nocy pociągiem. No więc:
Byłam wiedźmą. Siedziałam

w jakiejś karczmie i rozmawiałm z trzema osobami: wojowniczką, człowiekiem i

jakąś kobietą która nie potrafiła nic poza władaniem nad zwierzętami.

Szliśmy na jakąś wyprawę. Musieliśmy przejść przez ziemię Władcy Demonów

(który miał twierdze we wnętrzu góry). Ten człowiek cały czas twierdził, że

musimy ochraniać 'tą od zwierząt'. Wyruszyliśmy. Zaprzyjaźniłam się

z tą wojowniczką. (byłyśmy najpotęrznuejsze w całej tej grupie). Tak

wędrowaliśmy, gdy nagle w niewyjaśnionych oklicznościach zginął ten

mężczyzna. Potem zgineła kobieta. Zostałam sama z wojowniczką.

Postanowiłyśmy, że pomścimy towarzyszy. Poszłam na przeszpiegi do tej góry,

gdzie mieli siedzibę. Dowiedzialam się, że chcą nas zaatakować. No i jakiejś

nocy zaatakowalo nas mnóstwo wamprów, demońów i jakis tam ludzi.

Pozabijałyśmy ich wszystkich i władca Upiorów, przepuścił nas przez swoje

ziemie.

Trochę to długie^^. (i bez sensu) mam nadzieję, że komuś się

zechce to czytać i zinterpretować.
Potti
Ama to moze znaczyc, ze ktos z Idealnych

Egoistow (Potti, Agusia itp.=P) umrze i caly swiat bedzie tak zrozpaczony,

ze az zniknie=P

Dobra, powiedzmy, ze sie rozmarzylam.(:

Triad
Ama zagłada swiata.hmm......prorocze

sny...nie czekaj myśle,<znaczy udaje>Zagłada gdy zaistnieje wróży Ci

to nieszczęśliwą miłość ....no tak...to nie ja jush wymyśliłam...

iskra
A ja miałam bardzo głoopi sen ^^ Sniło

mi sie ze poszlam na dyskoteke do szkolnej sali gimnastycznej w takich

wiesniackich butach jak moja mama nosila kiedy byla mloda. Chwila nieuwagi i

na sali odbywał się mecz... Ale w miedzy czasie byłam ubrana jak szamanka i

lezalam pod drabinkami z haskim przyodzinaym rownie po szamansku. Potem

zrzucilam te buty i grałam... I na zmiane lezalam i gralam. A z mojej

druzyny to pamietam tylko takiego murzyna... ktory wygladal tak jak Dan z

Animatrixa z epizody "World Rekord". I kilka razy zrobilam akcje,

ktora pozwolila nam zdobyc punkty. I wygralismy. A potem ten Dan... miał

takie usta... podone do kogoś, ale nie wiedziałam do kogo... teraz wiem...

ale nie powiem

/> No i Dan mnie potem pozdrowił w televizji
src='http://www.harrypotter.org.pl/board/html/emoticons/happy.gif'

border='0' style='vertical-align:middle' alt='happy.gif'

/> heh =) i sie obudziłam

/>
Vanella
Ja miałam dziś straszny sen cry.gif był okropny, dokładnie nie pamietam co mi sie sniło. Pamiętam że na końcu zamieniałam się w staruszke i nie mogłam mówic, obudziłam się i miałam kompletnie suche gardło które potem bolało sad.gif
Syriiuszka
A dzisiaj śniło mi się że byłam

nietoperzem... co to znaczy? Byłam nietoperzem i to w dodatku wampirem i

chciałam ugryźć... nie, nie powiem wam kogo, to bardzo znana tutaj

osobistość =D. Triad, co to znaczy?
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.