Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Strona Jk Rowling
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Golden Phoenix
Szperałam trochę w internecie, ale na

razie nie znalazłam nic o 5 certyfikacie, więc chyba takowy nie istnieje.

Oczywiście moge się mylić...
Jakby co to dajcie znać...
Luna Lovegood
Nie no wątpie wogóle, żeby coś takiego

istniało.... No bo niby, gdzie on mógłby się znajdować????? Nie jeszcze JKR

czegos takiego nie wymyslila. Musimy czekac(znowu). We wszystkich sprawach

musimy czekać...
Inciaa
Hefaj, chodziło mi o to, czy mozna zastosowac

inne ustawienie tych medali.
Enaj
Hej:D

Chyba już nic nie

wyciśniemy z tej stronki
src='http://www.harrypotter.org.pl/forum/html/emoticons/sad.gif'

border='0' style='vertical-align:middle' alt='sad.gif' />

cały świat kombinuje i muszą tam być jakieś intrygujące bajery chociażby

po to żebyśmy tam zaglądali i szukali. Takie jest moje zdanie.
Za jakiś

czas drzwi znów będą zamknięte a w międzyczasie poszukamy sobie na stronce

pani JK Rowling, ploteczek, nowinek i odczytamy czarodziejskie

kalendarium.

To że odszukaliśmy 4 certyfikaty to sukces na całej

linii bo z danych statystycznych to Polacy ( i polki) są w czołówce

inteligencji tegoż świata SERIO!!!! ( jak nie wierzycie

poczytajcie)

spokojnego wieczorka
src='http://www.harrypotter.org.pl/forum/html/emoticons/biggrin.gif'

border='0' style='vertical-align:middle' alt='biggrin.gif'

/>

ok a Teraz

src='http://www.harrypotter.org.pl/forum/html/emoticons/czekolada.gif'

border='0' style='vertical-align:middle' alt='czekolada.gif'

/>
src='http://www.harrypotter.org.pl/forum/html/emoticons/zelka1.gif'

border='0' style='vertical-align:middle' alt='zelka1.gif'

/>
src='http://www.harrypotter.org.pl/forum/html/emoticons/krowki.gif'

border='0' style='vertical-align:middle' alt='krowki.gif'

/> i lece oglądanąć sobie alien vs ...

src='http://www.harrypotter.org.pl/forum/html/emoticons/dementi.gif'

border='0' style='vertical-align:middle' alt='dementi.gif'

/>
src='http://www.harrypotter.org.pl/forum/html/emoticons/holiday.gif'

border='0' style='vertical-align:middle' alt='holiday.gif'

/>

anagda
hm... też mam 4 certyfikaty. i więcej już

nie ma. (kiedyś pisało na mugglenecie). bynajmniej na razie. ale sądzę, że

Jo dorobi jeszcze parę jakiś sekrecików...
hiob27
To dla odmioany powiedzcie jakie dziwne rzeczy zawuażyliście na stronie (niechodzi o certyfikaty)
- Dzwoniący telefon
- Wiatr który wywala wszystko na swojej drodze
- Zegarek który świeci
- Zegarek Dumbledore'a z 12 wskazówkami, planetami itp - Naparwdę to robi wrażenie
- Irytek piszący napisy na lustrze w korytarzu przy drzwiach
- Latające owady
anagda
- Dzwoniący telefon
- Wiatr który wywala wszystko na swojej drodze

- Zegarek który świeciZegarek Dumbledore'a z 12 wskazówkami, planetami itp - Naparwdę to robi wrażenie

tego nei widziałam... gdzie to jest

- Irytek piszący napisy na lustrze w korytarzu przy drzwiach

to to widziałam

- Latające owady

to lata wszędzie! i nie tylko owady, ale tez pająki.

niec więcej na razie nei zauważyłam
ad. mod: o to chodzio w poście hioba abyś podała co jeszcze a ty stwierdzasz, ze nie zauwarzyłas...
Hefaj
QUOTE (Enaj @ 24.08.2004 22:19)

To że odszukaliśmy 4 certyfikaty to sukces na całej linii bo z danych statystycznych to Polacy ( i polki) są w czołówce inteligencji tegoż świata SERIO!!!! ( jak nie wierzycie poczytajcie)

pfff , co Mugglenet odkrył to ktoś ktoś tu napisał - nic wielkiego ==
Sunlight Priestess
Jo znowu powiesiła na drzwiach 'nie przeszkadzć' ehhhh... Ciekawe, co znowu dla nas przygotuje? ®
kubik
date premiery/ilość stron w wordzie ile to zajmuje/ostatnie słowo w książce [koniec XDDDDDDDDDD]/pierwsze słowo w książce/ilość rozdziałów/nazwę pierwszego rozdziału
anagda
QUOTE (kubik @ 26.08.2004 18:21)
date premiery/ilość stron w wordzie ile to zajmuje/ostatnie słowo w książce [koniec XDDDDDDDDDD]/pierwsze słowo w książce/ilość rozdziałów/nazwę pierwszego rozdziału

najbardziej to bym chciała tą date premiery, ilość rozdziałów i nazwę pierwszego rozdziału...
Sunlight Priestess
Daty premiery nie będzie, bo ona sama nie wie kiedy to będzie. Tak samo z ostatnim słowem w książce. Pierwsze słowo nic nam daje... Może kolejny skrawek opisu postaci... lub miejsca?
doris
A widzieliście ten półksiężyc?? Jest w kubku, jako plama na tym notatniku, w pojemniku na długopisy (cień)...
Hermiona z Krakowa
Jestescie wielcy w pare minut zdobylam 4 certyfikaty. A co z piatym... Daa.... Ale wielkie dzienx. Tylko Irytek mnie nie odwiedzil. A co do tych drzwi to one sa raz otwarte raz nie....
doris
Czy mi sie zdaje czy jutro jest taka specjalna okazja???
Hermiona z Krakowa
Maybe, z Rowling (tak jak z jej ksiazkami), nigdy nic nie wiadomo..
doris
sorry, pojutrze, początek nauki w Hogwarcie wink.gif Może w środe o 11 coś sie stanie...
Hermiona z Krakowa
No ja nie wiem.... Moze..... czarodziej.gif
Hermiona z Krakowa
Okropne to jest mad.gif Jak mnie nie bylo na kompie (jakos na przelomie lipca i sierpnia) 2 razy sie drzwi otworzyly, a teraz Nie przeszkadzac sad.gif Ach... Ciezkie jest zycie potteromaniaka.. Ej mam problem, gdzie jest robal i liście???
doris
robal sobie chodzi po biórku, a liście są w

Extra Stuff
src='http://www.harrypotter.org.pl/forum/html/emoticons/wink.gif'

border='0' style='vertical-align:middle' alt='wink.gif'

/>
Pottermenka
Ja mam wszystkie 4 certyfikaty ... nie

jestem pewna czy jest 5 ...
Inciaa

cellpadding='3' cellspacing='1'>
QUOTE (Hermiona z Krakowa

@ 29.08.2004 21:59)
A co do

tych drzwi to one sa raz otwarte raz nie....

Ależ

odkrycie xP

Z tym półksiężycem to sama nie wiem, ale chyba

przypadek...
A 5tego chyba nie ma, nikt do tej pory nie znalazł...
doris
znalazłam jeszcze 3 półksiężyce! Są po

lewej stronie, zanim strona się do końca załaduje i spadnie gazeta i te

inne!
Pottermenka
O co chodzi z tymi polksiezycami?? blink.gif
Enaj
te półksiężyce to czysty przypadek, to tylko zwykłe ślady po kawie wylanej z kubeczka i tyle..
anagda
QUOTE (Enaj @ 30.08.2004 15:19)
te półksiężyce to czysty przypadek, to tylko zwykłe ślady po kawie wylanej z kubeczka i tyle..

właśnie też to zauważyłam tongue.gif ale wcześniej jakoś nei zwracałam na te ślady uwagi. dla mnie to chyba było oczywiste, ze skoro jest biurko, to i kubek z kawą/herbatą a skoro jest takie naczynie to zawsze coś się wyleje, więc i jakieś slady powinny być.
Enaj
"Reżyser Mira Nair otrzymała ofertę wyreżyserowania piątej części przygód Harry'ego Pottera. Premiera filmu "Harry Potter i Zakon Feniksa" zapowiadana jest na czerwiec 2007 roku. "

źródło: http://www.stopklatka.pl

A co do tych półksięzycy, może to ślady po kremowym piwie wink.gif
Pottermenka
No i prosze a ja jush naprawde myslalam ze czegos nie odkrylam biggrin.gif
Kurcze ale sobie nazwaliscie slady po kawie... Polksiezyce ... nie ma co biggrin.gif wink.gif
Pszczola
Hehe, chwilowo stronka pani Rowling nie dziala..czyzby jakies zmiany? ^^

A 5 certyfikat moze jest, a moze nawet i 6. Jak to sprawdzic? Zalogowac sie z innego komputera i sprawdzic co wyjdzie,kiedy w te monety ze znakami zapytania wsadzi sie w inne miejsca. Albo jeszcze jedna moneta sie na nas czai?
W koncu z tych rysunkow, ja mam tylko 2 i 4. A CO 1 I 3??
I czy tylka ja do tej pory nie rozczytalam tej nagrody z telefonu?? O_o

A co numerow na tablicy w "Extra Stuff". Tam jest cos takiego jak Street Car,czy cos? Wizytowka troche wymazana. Ale chyba wiem gdzie sa 3 pierwsze cyferki. Lewa krawedz tablicy, trzy niebieskie cyferki. Ciekawe czy to sie gdzies moze przydac? Chociaz watpie...
Matko! Ile ja sie tam nad tyi lotkami nasiedzilam! ;( I nic! Nawet do sejfu sue nie dostalam,a wykorzystalam chyba wszystkie kombinacje cyfrowe, jakie na tej stronce znalazlam -_-"

A jezeli chodzi o "efekty specjalne" , to jeszcze na zegar Dumbledora nie trafilam O_o A jak zobaczyc Peevsa? Albo odebrac 5-sekundowy telefon? Po prostu nic nie robic XD Czekac! A wtedy nie dosc,ze cos sie pojawia, zegar w dziwna tarcze sie zamienia, a wszystko sie przewraca, to jeszcze mozna dostac zawalu serca ;P

E, strona juz dziala i chyba wszytko jest na swoim miejscu ;(
Hermiona z Krakowa
Ale ja naciskam na tego fucking

robala i nic:/ Na liscie tesh ( sa w F. A. Q.)... Coooosh...

src='http://www.harrypotter.org.pl/forum/html/emoticons/cry.gif'

border='0' style='vertical-align:middle' alt='cry.gif' />

Hermiona z Krakowa
Ej, te drzwi w lustrze sa otwarte!!!!!! Moze niedlugo i nasze tajemnicze sie niedlugo otworza.....
Pszczola
One sa otwarte caly czas. A co do tego robla, to najpierw musisz odkryc recepture, a potem poszukac skladnikow. Jezeli chodzi o brrr....pajaka, to on lazi po gazecie.
Luna Lovegood
Poł księżyce?? Do wszystkiego można się przyczepić.
2007 rok?? Premiera Zakonu Faniksa?? Ej to nie długo!! A kiedy premiera Czary Ognia?? Ja jestem Czasami troszku zacofana.... No ale cóż
Pottermenka
Skad wiecie ze w 2007 roku bedzie premiera 6 czesci??!!

O kurcze TRZY lata czekac.... ja sie zabije sad.gif
Luna Lovegood
Ale nie 6 częsci tylko;
"Reżyser Mira Nair otrzymała ofertę wyreżyserowania piątej części przygód Harry'ego Pottera. Premiera filmu "Harry Potter i Zakon Feniksa" zapowiadana jest na czerwiec 2007 roku. "

nie całe 3 lata...
Pottermenka
O kurcze jush myslalam ze ksiazki... chyba bym nie wyzyla!!
Filmy to mnie srednio interesuja, ale jak jush sie pojawia to wypada isc ... no nie??
Luna Lovegood
Mnie bardzo ciekawi jak będzie wyglądał bal Bożo narodzeniowy w 4 częsci( a tym bardziej stroje:P)
No ale myśle, że 6 częśc bęzie też wydana(polska wersja) cos koło 2006 2007. Tak mi sie wydaje.
Pottermenka
no w sumie na 5 czesc czekalo sie 3 lata...

Ale ja chyba nie wytrzymam cry.gif
Enaj
Hej Luna biggrin.gif

Z tego co czytałam (nie tylko na stopklatce ale jeszcze w kilku miejscach) to mają strasznie okroić a nawet zignorować scenę z balem (a szkoda bo bardzo bym chciała zobaczyć Hermione z Krumem... biggrin.gif )
Wogóle ciekawi mnie to co oni zrobią z tą ekranizacją i strasznie mnie ciekawi co na to wszystko mówi pani JK Rowling.. wydaje mi sie że bierze kase i milczy, ale kto ją tam wie dry.gif czarodziej.gif
Hermiona z Krakowa
Pominiecie balu w ekranizacji HPiCO byla by przestepstwem niewybaczalnym thumbdown.gif Hehe, cala frajda zobaczyc Hermione z Krumem, Harry'ego, Cedrika.... Cosh, ale musza pewne watki powycinac. Ale czemu akurat ten:(??
Enaj
niestety tak słyszałam słyszałam jeszcze że podobno mają wykasować prawie cały wątek z jajkiem i łazienką dla prefektów. Znów coś pozmieniają tak jak z błyskawicą sad.gif Ale zobaczymy pomówimy wink.gif narazie czekajmy na 6 tom biggrin.gif
Inciaa
Że jak?! Ja chcę zobaczyć radcliffa nagiego ^^
Luna Lovegood
Inciu--- też masz wyobrażnie. Mi się nawet to tak nie skojarzyło...

Enaj---zapewne nie wytną balu. Za dużo wątków się tam działo. Zapewne skrócą(i to ostro) ale będzie.
A bal ja muszę zobaczyć. Najbardziej interesują mnie stroje... hehehe
Pszczola
No coz, podobno sceny tej ma nie byc. Ale moze mozemy na nia liczyc na DVD? ^^"

A scena z wanna jest swietna...szkoda ze jej nie bedzie.

Ale zauwazyliscie? Wycieto sceny, ktore moglyby byc najbardziej komercyjne. Hmm... Coraz bardziej jestem ciekawa tego filmu.

A co do datywydania VI tomu... mysle,ze to bedzie 2005- 2006 jezeli juz. Nie zapomnijcie o planowanych premierach przyszlych filmow. Podobno 6 czesc beda krecic w 2007, wiec nie sadze,zeby Rowling az tak zwlekala. A jezeli tak, to ja sie powiesze!
Jeszcze nie daj Boze aktorow zmienia, a wtedy, to przy okzaji zabije paru producentow!
Luna Lovegood
Taaak zgadzam się z pszczola. Ale to nie jest jeszcze pewne czy wytną te sceny. Przecież, to kluczowe sceny i nie mogą tego zrobić. Przynajmniej muszą o tym wspomnieć. I tyle.

PS. Jeśli chodzi o strony internetowe to;
Jeśli ktoś chce ubrać Emmme Watson w ciuszki laugh.gif No to prosze http://www.paperdollheaven.com/emma_watson.htm
Sunlight Priestess
Jakbyś mi nie powiedziała, że to Emma, to bym nie zgadła.
Eowina
To naprawde ona ?! ohmy.gif
Ojej,Luna,jak ty znajdujesz takie strony ? ohmy.gif
Luna Lovegood
Też mi nie wygląda na Emme, ale cóż.
http://www.paperdollheaven.com/ na tej stronie jest więcej takich osóbek(ale z Harrusia chybA nie ma).
A tą strone dostałam od kumpeli. Nie mam pojęcia jak ją znalazła.
Enaj
Może wytną wszystkie radosne sceny i zostawią sam mrok kto ich tam wie.. Może nigdy nie ujrzymy sceny z wanną i okrojony bal nie wiadomo a moim zdaniem to i tak wszystko dezinformacja żeby zawsze się coś działo wokół tematu. Jak myślicie ? dry.gif wink.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Pszczola
Chcialabym ^^". Ale zrodla pochodza z planu..eehhh.....
No coz, musimy tylko trzymac kciuki mocno zacisniete ;P
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.