Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Strona Jk Rowling
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Sunlight Priestess
No dobra, odwołuję. Wreszcie mi zadziałał.
doris
Nie wiem, czy wy wcześniej to widzieliście, ale w dziale Extra Stuff ponad radyjkiem wisi sobie karteczka, częściowo zasłonięta przez inną i jedno zdanie jest na niej zakreślone na czerwono...
czadowa_
Chodzi Ci o tego Half Blood Prince? W tym dziale ogólnie przybyło... śmieci tongue.gif
Moze kiedys cos beda oznaczać...
Hermiona z Krakowa
Nie wydaje mi sie, zeby te wszystkie karteczki cos znaczyly (i smieci biggrin.gif ), ale nie wolno lekcewazyc nawet smiecia laugh.gif Tiaaa.... Ale szukajmy, a moze znajdziemy ten 8. certyfikat. Ale i tak jestesmy dobrzy... Szczegolnie Ci, ktorzy to wykryli...
Enaj
mam już te 7 certyfikatówe jesteście super:D dzięki za cynk:D

a pozatym pozdro dla wszystkich biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif czarodziej.gif czarodziej.gif czarodziej.gif czarodziej.gif biggrin.gif
Justusia
Hmmmmm czy wam też niedziała strona?Bo mi narazie nie i chyba po raz pierszy jestem z czegś takiego zadowolona,gdyż jest maleńka szansa,że Jo znów otworzyła dzwi...
Enaj
mi stronka działa biggrin.gif biggrin.gif może masz coś z kompem ????

Nie wiem jak Wam ale mi po odkryciu certyfikatu z kulka kukla znikneła:/

aa tak na marginesie właśnie leci HPiKF na HBO XD tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Justusia
też mi już działa, a dzwi nadal zamknięte cry.gif .Rany boskie, jak wam się udalo z tą kuleczką?!Ona się świeci przez jakieś 3 sekundy!!!!!!Wrrrrrrrrrrrrrrrr
Inciaa
trzymałam myszkę na kulce i czekałam. i nie przez 3, przez więcej :>
nastusia=)
CODE
Rany boskie, jak wam się udalo z tą kuleczką?!Ona się świeci przez jakieś 3 sekundy!!!!!!

mi sie udalo za drugim razem.....najpierw nie zdazylam tongue.gif...a pozniej czekalam, czekalam, czekalam z myszką na tej kuleczce smile.gif myslama ze umre z nudow gdy tak siedzialam i az podskoczylam gdy uslyszalam szelest i w koncu jakby ona (kuleczka) tak zamigotala i ja kliknelam biggrin.gif
Justusia
No nareszcie mnie też się udało...żal mi ludzi, ktorzy to wszystko odkryli...Ja bym chyba zysly postradała...(I want otwarte dzwi!!! tongue.gif )
Pottermenka
A ja czekalam z myszka na kuleczce jakies 10 min. i wkoncu nie zdazylam dry.gif Pozniej probowalam jeszcze raz i czekalam 15 min. i nic sie nie stalo to zrezygnowalam ... Nastepnym razem mam nadzieje ze cierpliwosc mnie nie zawiedzie biggrin.gif
Hermiona z Krakowa
Hehe, wy sie tak meczyliscie, czekaliscie, a ja praktycznie nic nie robilam. Zminimalizowalam stronke. Nagle slysze wiatr, wiec otwieram ja. Patrze sie na zegarek- cos na nim sie zaczyna zmieniac. Slysze smiech, kulka sie swieci naciskam i jush mam cos do Scrapbooka tongue.gif
anagda
QUOTE(Hermiona z Krakowa @ 19.09.2004

10:25)
Hehe, wy sie tak

meczyliscie, czekaliscie, a ja praktycznie nic nie robilam. Zminimalizowalam

stronke. Nagle slysze wiatr, wiec otwieram ja. Patrze sie na zegarek- cos na

nim sie zaczyna zmieniac. Slysze smiech, kulka sie swieci naciskam i jush

mam cos do Scrapbooka
src='http://www.magiczne.pl/style_emoticons/default/tongue.gif' border='0'

style='vertical-align:middle' alt='tongue.gif' />

/>
*

/>

dobry pomysł

border='0' style='vertical-align:middle' alt='dry.gif' />

ja tak zrobiam i nei zdążyłam
src='http://www.magiczne.pl/style_emoticons/default/mad.gif' border='0'

style='vertical-align:middle' alt='mad.gif' />
Enaj
Hermiona z Krakowa ma racje ja zrobiłam tak samo i kiedy tlko usłyszłąm wiatr szybko przywróciłma stronkę, kuilknełam na kulkę i mialam certyfikat tongue.gif

nie ma to jak ciut sprytu hehehe po co się męczyć minimalizacja Cię wyreczy hehehe biggrin.gif
Luna Lovegood
Buuu pomurzcie mi!! Nie mogę wejść na tę stronkę (czyli www.jkrowling.com) już od kilku tygodni. Co ja mam biedna zrobić??
kubik
brak flasha - co ci sie pojawia? Jak nic to brak flasha.
Luna Lovegood
Ta najpierw, to mi sie przełancza na inne strony, potem kiedy już wreszcie mogę sie dostać na tą strone, pisze "nie można wyświetlić strony". I tak przez cały czas... A w cześniej noramalnie się włanczała..
Inciaa
Spróbuj wejść przez www.jkrowling.com/en/ <- nie wiem, czy jest róznica, ale może pomoże tongue.gif
Nokiaaa
Heh wydaje mi sie ze juz nie ma wiecej certyfikatów (ale moge sie mylić tongue.gif)
i może ciut stara wiadomość - w dziale links też wam gaśnie świeczka po chwili?
ehh
moze to juz ktos napisal wiec sorx -> nie chcialo mi sie tego wszystkiego czytac ^^
Hermiona z Krakowa
Nio, mi tesh sie wydaje, ze jush wszystkie (narazie) certyfikaty mamy, no i mam nadzieje, ze jakies zagadki jeszcze beda tongue.gif NO i OBY DRZWI SIE WRESZCIE OTWARLY!! blink.gif
doris
Dzisiaj po raz pierwszy nie wyświtliła mi się stronka JK Rowling ("nie można wyświetlić strony")!!! Czyżby przebudowa??
anagda
QUOTE(doris @ 20.09.2004 16:30)
Dzisiaj po raz pierwszy nie wyświtliła mi się stronka JK Rowling ("nie można wyświetlić strony")!!! Czyżby przebudowa??
*

już ktoś dramatyciwał ze sie nie otwiera i się okazało ze to tylko zbieg okoliczności. może u Ciebie jest podobnie??
doris
hie hie być może smile.gif Zresztą już sie wyświetla wink.gif
Luna Lovegood
Ja dalej dramatyzuje !! Nie wyswietla się nic, a mam tego całego FlashGet'a.
No co jest?? Ludzie co się dzieje??
silme
nie FlashGeta a FlashPlayera - ściągnij go sobie stąd: macromedia flash download
byłes szybszy tongue.gif

byłam ;-)
Moon daughter
U mnie tez tak wczoraj było...czesto sie tak zdarza....i przewaznie potem jest coś nowego tongue.gif
A co do tej kuleczki też nie mam cierpliwości.

PS Doris! Skad my sie znamy? huh.gif
doris
Tak? Co było nowego???

Ps. Moon daughter - nie wiem tongue.gif
nastusia=)
hmmm...piszę ten

post z pytaniem :
czy wam tez na stronie glownej rowling (nie chodzi mi

o tą gdzie wybieramy język w jakim chcemy aby byla edytowana tylko np.

jkrowling.com/de ) czasami zamiast szarej ćmy pojawia wam się ona w w

niebieskich kolorach?? zdarzylo wam sie to kiedys czy tylko ja mam takie

doswiadczenie??
src='http://www.magiczne.pl/style_emoticons/default/smile.gif' border='0'

style='vertical-align:middle' alt='smile.gif' /> hehe no i

jeszcze jedno pytanie - czy ta niebieska cma kryje jakas zagadke??

border='0' style='vertical-align:middle' alt='tongue.gif'

/>
src='http://www.magiczne.pl/style_emoticons/default/tongue.gif' border='0'

style='vertical-align:middle' alt='tongue.gif' /> czy jej

kolor ma znaczenie w jakiejs zagadce strony??

src='http://www.magiczne.pl/style_emoticons/default/happy.gif' border='0'

style='vertical-align:middle' alt='happy.gif' />

border='0' style='vertical-align:middle' alt='blink.gif'

/>
src='http://www.magiczne.pl/style_emoticons/default/ph34r.gif' border='0'

style='vertical-align:middle' alt='ph34r.gif' />

style='vertical-align:middle' alt='smile.gif' />

border='0' style='vertical-align:middle' alt='biggrin.gif'

/>
src='http://www.magiczne.pl/style_emoticons/default/laugh.gif' border='0'

style='vertical-align:middle' alt='laugh.gif' />
doris
Jesu, gdzie wy widzicie jakąś ćme?? Ja widze matyla, ale na tym bióreczku, siada sobie na klawiaturce smile.gif
.:+Yena+:.
Motyl jest w dzień, a ćma w nocy dry.gif

Tam, gdzie są te drzwi z wywieszką "Don't distrub" przez onko także widać aktualną porę (dzień/noc)
Hermiona z Krakowa
Niom ja tysh jeszcze nigdy nie spotkalam cmy. Coosshh, widocznie cmy sa jak sie wchodzi w nocy na stronke. WANTING OTWARTE DRZWI!!
Luna Lovegood
QUOTE(silme @ 20.09.2004 22:47)
nie FlashGeta a FlashPlayera - ściągnij go sobie stąd: macromedia flash download
byłes szybszy tongue.gif
*

Acha laugh.gif tak czy inaczej to to też mam. Mam duziooo programów, ale i tak mi nie działa. Może mi poprostu internet nawala, bo czasami mam takie "przerwy". Spróbuje juto aalbo na innym komputerze może mi się uda biggrin.gif
silme
powiedzcie, ze nie jestem ślepa i ta szklana kulka pojawiła się niedawno...
ktokolwiek odpowiada za tą stronę jest prawdziwym sadystą; specjalnie wrzucają nic nie znaczące pierdułki, żebyśmy się wszyscy ekscytowali

uuuuu i Rubbish bin też wcześniej nie widziałam
Inciaa
Mówimy, że pojawiła się niedawno tongue.gif

No bo taka prawda wink.gif I ten dział też od niedawna jest laugh.gif
Syriusz_Black
CZekam i czekam, a Irytka nie ma...
Pottermenka
Na tego glupiego Iryta czekalam 20 min. i co ?? Nie zdazylam dry.gif ... Mysle sobie pozniej " poczekam jeszce raz" no to czekalam 25 min. i zrezygnowalam ... dry.gif
Syriusz_Black
Ha.. był.. ale czemu wygląda jak jakiś Kabuterimon z Digimonów??biggrin.gif
Lipny jakiś tren irytek...
.:+Yena+:.
bo to nie Irytek, tylko chochlik kornwalijski tongue.gif (jeden z tych, które zrobiły spustoszenie w sali Lockharta)
Syriusz_Black
Aaaa... no tak myślałem, ale wszyscy piszą Irytek, Irytek.. a on jak wygląda??
Koralina
Na stronie Rowling w F.A.Q Poll pytanie numer trzy: "What did Dumbledore's Howler to Aunt Petunia mean? ('Remember my last'?)" ma już 60 % poparcia, czyli o 1 % więcej. Pewnie to pytanie wygra, nie wierze, że nagle stanie się cud.
anagda
a tak wogóle to czy ktoś wie, kiedy kończy sie ten okres głosowania?? i kiedy Jo odpowie na pytanie? huh.gif
Hermiona z Krakowa
Nio wlasnie nie wiem do kiedy mozna bedzie glosowac. Ale znajac zycie tio jescze bardzo dluuuugo. A jeszcze dluzej bedziemy musieli czekac na odp. JKR. Cooosh, trudne jest zycie Potteromaniaka tongue.gif

A i wedlug mnie bez sensu, ze wygrywa tio pytanie z Dumbledorem i Petunia. Przeciez tio nie jest nic takiego nie jasnego. Pewnie okaze sie, ze Petunia jest charlakiem albo czyms takim. Zreszta sama JKR uznala, ze jestesmy blisko, przypuszczajac, ze Petunia jest charlakiem dry.gif Tiaaaa, interesting biggrin.gif
Koralina
QUOTE(anagda @ 24.09.2004 15:05)
a tak wogóle to czy ktoś wie, kiedy kończy sie ten okres głosowania?? i kiedy Jo odpowie na pytanie?  huh.gif
*

Zakładam, że po wydaniu VI tomu tongue.gif Wcześniej odpowiedź na pytanie mogłaby być dla niej nie na ręke, a teraz będzie wydłużać tą ankiete, aż o niej zapomnimy a po wydaniu HBP tylko umocni nasze domysły po przeczytaniu szóstego tomu.

Petunia => nie jest charłakiem, ale może być np. zazdrosna, że nie jest czarownicą. Lily podobno była faworyzowana przez swoje umiejętności i żyjąc w rodzinie, która lubiła magie i uznawała ją za błogosławieństwo Petunia znienawidziła czary, bo nie była oczkiem w głowie rodziców, znienawidziła Lily bo chciałabyć na jej miejscu i koniec opowieści o szczęśliwej familii Evans. A śmiech moge wytłumaczyć tym, że Petunia zrozumie swój błąd i będzie chciała naprawić brak kontaktu z Lily za jej życia próbą nawiązania "bliższej" znajomości z Harrym nawet za cene kłótni z Vernonem i Dudleyem.
doris
QUOTE(Moon daughter @ 21.09.2004 07:10)
PS Doris! Skad my sie znamy? huh.gif
*

Już wiem!!! Jestem bardzo odkrywcza!! tongue.gif Emilcia??
Hermiona z Krakowa
Niom Koralina, chyba masz racje. Ale dalej uwazam, ze nie powinno wygrac tio pytanie!!
Pszczola
Ja na nie glosowalam *_* Ja chce odpowiedzi! Dwa pozostale srednio mnie ineteresuja, raczej nie mam co do nich watpliwosci.
Pottermenka
A o co chodzi z tym glosowaniem ??
anagda
QUOTE(Pottermenka @ 26.09.2004 01:38)
A o co chodzi z tym glosowaniem ??
*

na stronie Jo są podane bodajże trzy pytania na które odwiedzający głosują. po jakimś czasei (ale nikt nie wiek kiedy dokładnie) Jo odpowie na to pytanie, które zdobędzie najwięcej głosów. pytania dotyczą albo nie wyjaśnionych jakis spraw z V lub poprzednich tomów, lub dotyczące VI części
Moon daughter
a sonda znajduje sie dokładnie...
F.A.Q/F.A.Q Poll

PS No jasne Katuś! Jak to babuni nie poznajesz? Wiem inny avek i sygna i już sie doris gubi biedaczka... tongue.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.