Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Kompleksy
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Neonai
iz tego powodu masz kompleks.
Ludwisarz
moim jedynym kompleksem jest owlosienie w odbycie, ale ponoc jak kremem Veet to machne to nie bedzie szczypalo.
Sumiko
to chyba głupi jesteś!
na opakowaniu piszą, że odbytu nie można. wąsów też nie. i okolic sutków.
czytać trza.
Potti
phi, jest podobno taki, którym można, Sumiko. jesteś nie na bieżąco ;p
Luna Lovegood
QUOTE(Ania* @ 26.04.2005 18:43)
Moje przedszkole.. to były czasy Titanica, Słonecznego patrolu... kto nie oglądał, nie był cool  tongue.gif  Ja nie oglądałam wtedy, więc byłam tłamszona przez grupę  sad.gif  Teraz mam kompleks  laugh.gif
*

Ja oglądałam:D

QUOTE(Myśka @ 26.04.2005 18:49)
QUOTE(Ania* @ 26.04.2005 19:43)
Moje przedszkole.. to były czasy...

...Power Rangers.
*

To zresztą też tongue.gif
A do przedszkola poszłam o ok wcześniej biggrin.gif Ale do szkoły bym nie chciała

Timmy----> ty to masz dziwny kompleks:P
Ludwisarz
bo kompleksy to mozna zwalczyc.

nie umiem tanczyc? ide sie nauczyc.
za duzo waze - chudne.
mam malo szekszy cialo - cwicze.
mam szope na glowie - ide do fryzjera.

That's all folks ;]
Luna Lovegood
No tak, ale do tego wszystkiego , trzeba mieć chęci.
Jak nie chce ci się to nie pójdziesz do fryzjera, na siłownie , czy co tam jeszcze
Ale co zrobić na przykład z moim kompleksem?? Jestem mała. TO co mam poprosić kolegów, żeby mnie jedni chwycili za nogi drudzy za ręce i biegli w odmienne strony do czasu ,aż się wydłuże??
Ludwisarz
masz 13 lat.
Luna Lovegood
eeeeeeeeeeee tak mam 13 lat XD Ale chyba sam przyznasz że troche mi jest głupio jeśli wszystkie moje koleżanki mają po 170 i więcej a ja taki mały krasnoludek, wloke się za nimi
MeGi_16
eee noo ja mam 17 lat i nie mam 170 cm wzrostu tylko 166 i to lubię,bo według mnie kobietka powinna być lekko niższa od faceta...
młoda jesteś,urośniesz jeszcze troche zobaczysz smile.gif
Ania*
Ja mam 151; jestem w 6 klasie, ale się tym nie przejmuję tongue.gif Pewnie urosnę, tylko jak widzę fajnych chłopaków, to oni patrzą tylko na wysokie wink.gif

MeGi_16
"małych ludzi pan bóg stworzył,a duzi sami porośli" mawia moja 20-letnia kuzynka mająca niecałe 155 wzrostu wink.gif

edit:a moja mama to ma chyba z 44 lata i 156 cm wzrostu i nie narzeka tongue.gif
Ania*
Też mam niskich rodziców - tata 170, mama 160.
A jak widzę dziewczyny, które w 1 gimn mają 170 (tylko 2 wyjątki schodzą poniżej 160) to robi mi się ich żal. Głupio wyglądają, jak rozmawiają z chłopakami, którzy (jeszcze tongue.gif ) są niżsi. Niedawno urosłam centymetr, to się ucieszyłam; to znak, że rosnę wink.gif
Agulka88
QUOTE(TimmY @ 28.04.2005 13:51)

za duzo waze - chudne.

That's all folks ;]
*

Co do szopy sie nie zgodze tongue.gif Ja próbowałam wszystkiego, (prostownica, fryzjer, fructis-NUTRI GŁATKI smile.gif ) I Za cholere, jak deszcz pada mam nadal siano na głowie! cry.gif dry.gif

QUOTE(MeGi_16 @ 28.04.2005 17:59)
eee noo ja mam 17 lat i nie mam 170 cm wzrostu tylko 166 i to lubię,bo według mnie kobietka powinna być lekko niższa od faceta...
*

Przybij! Ja mam tyle samo! I też mi się wydaje że dziewczyna która jest wyższa od chłopaka to dziwnie wygląda..., mój kumpel ma wyższą od siebie dziewczynę i tak śmiesznie razem wyglądają jak idą za rękę, ale miłość nie zna granic! tongue.gif tongue.gif
Ania*
Jeszcze inny przypadek, może dziwniejszy, jest jak dziewczyna, która ma 145 (I liceum) ma chłopaka, który ma z 180. Mam taką znajomą, i jak ich widzę, to oglądam się dyskretnie.
Luna Lovegood
QUOTE(MeGi_16 @ 28.04.2005 17:59)
*

No ja mam nadzieje, że urosne bo do końca życia nie chce być taka mała
QUOTE(Ania* @ 28.04.2005 18:13)
Ja mam 151; jestem w 6 klasie, ale się tym nie przejmuję tongue.gif Pewnie urosnę, tylko jak widzę fajnych chłopaków, to oni patrzą tylko na wysokie  wink.gif
*

Skąś to znam:P

Ale jak to mówią : Małe jest piękne:D (no nie przecze:Phehehe)
Ludwisarz
QUOTE(Agulka88 @ 28.04.2005 18:39)
QUOTE(TimmY @ 28.04.2005 13:51)

za duzo waze - chudne.

That's all folks ;]
*

Co do szopy sie nie zgodze tongue.gif Ja próbowałam wszystkiego, (prostownica, fryzjer, fructis-NUTRI GŁATKI smile.gif ) I Za cholere, jak deszcz pada mam nadal siano na głowie! cry.gif dry.gif

*

Po prostu masz to w genach, że włosy Ci się krecą. Pół biedy jak ładnie - gorzej jeśli powiedzmy tylko do połowy.. Więc albo prostujesz codziennie prostownica ceramiczna albo spinasz wlosy.
Luna Lovegood
No jest jeszcze jedno rozwiązanie :
obcinasz się na łyso XD

Hehe popatrz na to z innej strony: Nikt z twojego otoczenia nie ma takich włosów jak ty XD
vigga
ej, ale zauważcie, że większość z wypowiadających sie tu dziewczyn narzeka na swój niski wzrost. więc może to oznacza, że niedługo właśnie te 155-165cm będzie 'normalnym' wzrostem, a 'większe' będą się modlić, aby już nie rosnąć ^^
Agulka88
Ja to sie nawet ciesze ze swojego wzrostu, jak narzie nie mam kompleksów przez to smile.gif

A co do szopy. Hm.. Nie wiem(?) czy cieszyć sie z tego, raz zrobiłam sobie "zjefaną" fryzurkę na imprezke, a pech chciał ze wstedy padał śnieg!
I co, musiłam iśc przez ten puch całe 15 minut, no a jak już doszłam to... Z mojej fajnej fryzurki zrobiła sie szopa! No poprostu myślałam ze ROZWALE coś! Ale jakos z kumpela poukładałyśmy to, i było w miarę dobrze.. tongue.gif
Myśka
A jak widzę dziewczyny, które w 1 gimn mają 170 (tylko 2 wyjątki schodzą poniżej 160) to robi mi się ich żal.

155 cm są dopiero godne pożałowania!
MeGi_16
hyhy prostownica gorąca każdego poranka...znamy to znamy
vampirka
oj znamy znamy

i juz wielka tajemnica prostych wlsow vampi prysla ;PP

macie kompleks ze jestescie za niscy?
mi czasem przeszkadza moje 170..

bo np. KTOS jest za niski.
eh
heh
Neonai
ja mam tak totalnie proste wlosy ze chosbym nie wiem co z nimi robila przed wyjsciem to po wyjsciu znow sa proste. nienawidze miec prostych wlosow! >< druty takie.
czadowa_
QUOTE(Neonai @ 29.04.2005 12:11)
ja mam tak totalnie proste wlosy ze chosbym nie wiem co z nimi robila przed wyjsciem to po wyjsciu znow sa proste. nienawidze miec prostych wlosow! >< druty takie.
*

Znam to uczucie... smile.gif

Ale należy się pogodzić... I żyć dalej. Wszystkie prawie dziołchy w moim otoczeniu mają nadmiernie puszące się kręcono lub faliste włosy i to one nauczyły mnie doceniac moje prostaki:)

A wałki i pianka nie działaja?? To znaczy że masz je grube i gęste- maine marzenie...
Bellatriks
A mnie się soczewki zacinają! ojej!

Dziwnie się czuję bo jestem zasadniczo "normalnie" bo mam proste włosy i normalny wzrost...
Agulka88
QUOTE(Neonai @ 29.04.2005 12:11)
*

Dziewczyno dziekuj Bogu za to9! laugh.gif
Magya
Ja też mam proste włosy, ale jak obcięłam to nie są wcale takie proste tongue.gif A obcięłam je i pocieniowałam. I teraz nawet fajnie mi się kręcą. Delikatnie, nie za mocno tongue.gif Acha i mam cholernie suchą skórę. Żadne kremy nawilżające nie pomagają tongue.gif Jestem na etapie testowania kremu, który dobry jest biggrin.gif
Timmy...masz chłopcze problemy, nie ma co smile.gif
Pottermenka
Life is brutal, full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas.
Nikt doskonalym nie jest - zamiast rozczulac sie nad swoja sucha skora pomyslcie o wazniejszych rzeczach.
Quizer
Nikt doskonalym nie jest

Mnie nie znasz biggrin.gif
Smerfka
Ja w sumie też mam mnóstwo kompleksów - wzrost,włosy (na głowie to jeszcze mały pikuś tongue.gif ), nos, dłonie itp itd
Ale - jak zauważyła Pottermenka- mam lepsze zajęcia, niż rozsadzic dupę na krześle i skomlec. Jest wiele ciekawszych zajęc - można np spotkac się z ludźmi, którzy są jeszcze mniejsi tongue.gif
Nie no - a tak serio, to każdy kompleks może przecież przerodzic się w atut.
Zawsze cierpiałam przez swój wzrost, a już szczególnie, jak byłam ze swoim chłopakiem - ja 164/ on 193. To dopiero była siara - sięgałam mu gdzieś do ramienia, że już o ekscytującym tańcu nie wspomnę... dry.gif
Ale przestałam jęczec, jak zobaczyłam kilka innych par, gdzie tez było cos tak 164/193, tylko... odwrotnie. Babka wyższa od faceta o 30 cm... to jest dopiero kaszana.
W gruncie rzeczy lepiej byc przecież za niskim, niż za wysokim
Przynajmniej dla dziewczyny - kolana nie bolą... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
BlackOmen
Smerfetka to wez przeslij swoja fote user posted image
Cat
QUOTE(Quizer @ 01.05.2005 20:19)
Nikt doskonalym nie jest

Mnie nie znasz :D
*

Przepraszam, nie na temat i w ogóle nie w klimacie narzekawczo-depresyjnym, ale:
I MNIE!

Ja nie wiem co to się tak przyjęło, że koniecznie jakiś kompleks trzeba mieć. Moda z zachodu pewnie jak wszystkie :P
Luna Lovegood
Też se kiedyś mówiłam że nie mam kompleksów, ale jak nad tym głębiej pomyśleć... to mam kompleksy!! tongue.gif Ale to nie sa zbyt ważne rzeczy. Mimo wszystko trzeba żyć dalej:P
Bellatriks
Weź idź! "Jeśli do piętnastki nie będę miała chłopaka to się zabiję"- przeczytałam to na jakimś blogu... wyobraźcie sobie, jeśli każdy by dotrzymywał takiego słowa, ile zakłady pogrzebowe by zarabiały :/
Luna Lovegood
Gdyby chciała to by i miała:P Poprosiła by jakiegoś chłopaka z 1 podstawówki i on by się od razu zgodził. A po za tym wydaje mi się, że nie ma tak świrniętych (żeby nie powiedzieć brzydko biggrin.gif) ludzi XD
Pottermenka
Biuro uslug towarzyskich "Interfejs" pomoze zakompleksionej mlodziezy - Bo to najlepsza zajawka jest ; >
Lilly
QUOTE(Bellatriks @ 05.05.2005 19:20)
Weź idź! "Jeśli do piętnastki nie będę miała chłopaka to się zabiję"- przeczytałam to na jakimś blogu... wyobraźcie sobie, jeśli każdy by dotrzymywał takiego słowa, ile zakłady pogrzebowe by zarabiały :/
*

My sie tu smiejemy, ale mam kumpele ktora juz od 1st klasy gimnazjum rozpacza ze nie ma chlopaka i intenstywnie go szuka... A jak cos nie pojdzie to jest rozpacz... v_v
Bellatriks
ja jestem w 1 klasie gimnazjum i rozpaczliwie się ukrywam, bo chcę w tym wieku być czyjąś "oblubienicą"....
Ludwisarz
A ja sem netoperek, a w 1 klasa lyceum, a ja se tako myśle, ze jo tez chciał byc czyjeś oblubieniec.
vampirka
powiedz och tylko slowo!!
kiss.gif
anna_maria
QUOTE(Lilly @ 05.05.2005 19:53)
QUOTE(Bellatriks @ 05.05.2005 19:20)
*

My sie tu smiejemy, ale mam kumpele ktora juz od 1st klasy gimnazjum rozpacza ze nie ma chlopaka i intenstywnie go szuka... A jak cos nie pojdzie to jest rozpacz... v_v
*

ale to nie jest wcale żadna tragedia
tez tak sie zachowywalam w 1 gimnazjum

ale z tego sie wyrasta =)
Pawelord2
nie ma nic gorszego niż kobieta rzucająca się na kazdego faceta ;]
Podobnie jak facet na kobiete, ale to jest juz czestrze zjawisko i ludzie przywykli ;]

BTW - gademit, mam rozdwojone końcowki :> pochlastać się idzie ;] a do fryzjera strach iść - ostatnio dobrej znajomej mojej odcięto podstepnie ponad 0,5 metra (!!) pieknych blond wlosow... a chciala tylko podciąć ;]
to sie nazywa tragedia...
"...P..."
Miyu Sora Yamano
Moje kompleksy? Jestem za gruba, mam okropne kręcące sie włosy (nie kręcone tylko kręcące się, to wielka różnica). To chyba te najważniejsze. Ale wychodze z założenia, że nie należy się tym przejmować i mogło być gorzej.
Bellatriks
Jestem za gruba

Nie stosuj masakrycznych sposobów pozbycia się tłuszczu. W księdze Darwina pisze, że jakiś koleś zrobił sobie operację odsysania tłuszczu odkurzaczem we własnej piwnicy. Nie polecam wink.gif
MeGi_16
loool nie ma to jak pomysłowość biggrin.gif
Quizer
QUOTE(Cat @ 03.05.2005 03:03)
QUOTE(Quizer @ 01.05.2005 20:19)
Nikt doskonalym nie jest

Mnie nie znasz biggrin.gif
*

Przepraszam, nie na temat i w ogóle nie w klimacie narzekawczo-depresyjnym, ale:
I MNIE!
*

Nie sluchajcie jej bzdury gada biggrin.gif Cat to jeden wielki chodzacy kompleks ( no moze nie tak jak yaten ;p )
Cat
Wspominałam kiedyś, żeś głupi, Quiziu? XD
Quizer
nie, nie śmiałabyś ;p
voldius
<teraz mowimy wooow!>
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.