Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Bohaterowie...
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
moniczka
Tak irytek jest dosc irytujacym stworzeniem:)

A co do Malfoya to mi sie ta postac bardzo podoba. Zawsze lubie czarne charaktery bo dzeki nim ksiazka robi sie ciekawsza:)
Death Eater
QUOTE(moniczka @ 05.10.2006 10:36)
Tak irytek jest dosc irytujacym stworzeniem:)

Ale dzięki niemu jest w książce więcej ciekawych i śmiesznych momentów.
moniczka
Dla mnie te momenty z irytkiem sa glupie a nie smieszne. No moze poza jedna scenka, ale wyjatki potwierdzaja regule
Evans Lily
ulubione:

Syriusz Black

Remus John Lupin

Nimfusia Tonks,

James i Lily Potter (szkoda ze nie zyja bo byloby super jakby zyli ale nie byloby chlopca ktory przezyl tylko huncwot jr.) cry.gif

Ron Weasley

Blizniaki Gred i Feorge wink2.gif tongue.gif

A.P.W.B Dumbledore

Hagrid

Nie lubiane:

Percy, Luna, Cho, Umbrigde mad.gif

No jest irytujacy ale jakby nie byl to nie nazywalby sie Irytek tongue.gif

ja uwielbiam Hagrida. bez niego ksiaza nie bylaby tym czym jest. ja uwielbiam jego zachowanie i jezyk smile.gif a juz polewka jest jak sie wygada laugh.gif

do rona sie gadzam z Toba w 100% a jego wielki spust na jedzenie jest superancki. bez tego apetytu nie bylby Ronem. tak jak Dracuś nie byłby Dracusiem jako kumpel Harry'ego huh.gif a co do Ginny to tez ja bardzo lubie. widacchyba na innych planach filmowych w ktorych wystepuje maja charakeryzatorów-amatorów laugh.gif to i robia z niej brzydule.

RRRWA MAĆ! edytuj posta, a nie walisz jeden po drugim
Loca
Najbardziej lubię Hermionę (za osobowość, pomysły, obowiązkowość, oddanie i specyficzny humor), Lunę (za lunowatość), McGonagall (za sumienność, zasadniczość), Lupina (za postawę) i Tonks (za poczucie humoru i pecha).

Nie lubię Blacka (nie podoba mi się postawa tego bohatera, zawsze mnie irytował), Cho (za osobowość), Umbridge (za nienawiść), Percy'ego (za chorą ambicję) i wielu innych.
Flamme
ja lubię Harry'ego (jakże by inaczej tongue.gif) Hermionę, Zgredka (!!), Dumbledora, Nevilla, Freda i Georga i wiele wiele innych.
A nie lubię Ginny ( dry.gif ) Luny, Umbridge, Knota, Snape i też paru innych tym podobnych... huh.gif
Aylet
Czemu Luny nie? Ona mi się wydaje chyba najbardziej tajemniczą i kolorową ( barwną inaczej) osobą w książce.
Sarenka-13
hEJ JESTEM TU NOWA! mOIMI ULUBIONYMI POSTACIAMI TO gINNY wESLEY cJHO ChANG hARRY pOTTER I hAGRID! tongue.gif Bardzo denerwuje mnie Ritta Sketter
i Snape a tak wszystkie postacie sa super gorąco pozdrawiam! Bede jeszcze zaglądac! laugh.gif czarodziej.gif Abra kadabra a oto adresy fajnych stronek:

www.Harrypotter.org.pl

www.Progier2.mojeforum.net 9 jestem tam pod nicem sarna)

www.Kacikhermiony.fora.pl

mój bloog http://www.sarenka-delfin.bloog.pl buzikai smile.gif

user posted image][/URL]

Oni są uroczy ! Najbarzdiej ich lubie i chcialabym żeby w siódmej czesci byli dalej para
ohmy.gif
Aylet
eee... szok.
zapewne nie czytałaś regulaminu, więc powiem Ci, że adresów stron się nie podaje w postach [:
i nie wklejaj tyle emotek bo aż w oczy razi.
Kara
no cóż są ludzi i pokemony
wickie
QUOTE(Kara @ 01.11.2006 17:08)
no cóż są ludzi i pokemony
*

Ja lubie:
1.Ginny
2.Malfoy i snape
3.Fred i Gorge
4.Harry , Hermiona, Ron
5.Iryt
6.MacGonagal,Dumbledore
7.James i Lily
8.Luna,Nevile,
9.Voldek!!:) i śmierciożercy:P

Nie lubie:
1.Umbigerd
2.Filch
3.Quirell mad.gif
Child
a potem znowu sie podniosa glosy, ze na FG ruchawka, zniszczenia i pożoga
PrZeMeK Z.
Tfu, Child, nie używaj tak dwuznacznych sformułowań. Na BoGa! tU sĄ dZiEcI! Jak mogłeś tak napisać...

... no ja wiele rozumiem i szanuję, ale pożoga?! mad.gif mad.gif mad.gif

Świetny avatar smile.gif

ja tylko cytuję Kazika. sęks (;
Ronald
QUOTE(Child @ 21.11.2006 22:21)
a potem znowu sie podniosa glosy, ze na FG ruchawka, zniszczenia i pożoga
*

To znaczy???
avalanche
sam sobie odpowiedz _^_
wickie
QUOTE(avalanche @ 22.11.2006 00:15)
sam sobie odpowiedz _^_
*

Ja też nie wiem!! mad.gif !!!!
Powiedz.................... blush.gif
Child
polecam wziac pod analize posty #211 i #214
Ronald
QUOTE(Child @ 22.11.2006 16:00)
polecam wziac pod analize posty #211 i #214
*

Aaaaaaaaaaa... To wiele wyjaśnia biggrin.gif tongue.gif
Zuza_Zua
hymmm
ulubiency oczywiscie to
1: Severus Snape- gra go boski Alan Rickman
2: Ron
3: Gajowy:P:d
4: Minerwa
5: Lucjusz
6: Black
7: bliźniacy
no to na tyle
solve
A ja jestem fanem zła, o! dry.gif I koniec xP
Ulubieni w kolejności:
-Malfoy
-Snape
-Voldi (Za tę jego poczciwość xP)
-Hermiona (Troszki mnie przypomina)
-Ginny, Luna, Dumbi
-Reszta tongue.gif
Bleee:
-Harry-wymoczek jak dla mnie blink.gif Taki hmm... doskonały
-Ron-bez komentarza proszę
-Umbrige
Child
moze jednak z komentarzem? szczatkowym chociaz, tak zebym mogl sie ewentualnie zastanowic nad skasowaniem posta.

bo zasada jest taka ze te ktore posiadaja cos oprocz wypisania doskonale znanych imion maja wieksza szanse na przezycie. cos jak 'przezyja tylko najsilniejsi'.
solve
huh.gif
To lecimy xP
Malfoy, Voldi, Snape-byli źli. Okropni, straszli, okrutni, chamscy, obojętni... A muszę przyznać bez bicia, że mnie to po prostu pociąga. I nie liczę, że Was przekonam do mojego zdania. Ja ich Uwielbiam, przez duże U.
Harry-heros, bohater, bożyszcze i wszystko, co dobre w jednym... Nic tylko rzucić się ze skały "Przecież on jest taki cuuudowny, w życiu mu nie dorównam" Chłopak praktycznie bez wad i taki, jakby to powiedzieć... przesłodzony, delikatny i jak wspomniałem doskonały xP Za dużo tego ''cukru'' w nim. (Jego fanii zaraz mnie zjedzą) Voldi powinien paść w chwili, gdy Potter na niego choćby spojrzy. Bo kto się oprze takiemu ''bogu''?
Ron-omg... Pojadę sobie po biedaku. Fajtłapa to po pierwsze. Cały czas w cieniu Pottera, jego ''wierny i nieodłączny towarzysz''. Urocze. Nie potrafi wziąć sprawy w swoje łapska, tylko pcha się na innych. To ma być za przeproszeniem chłopak? W takim razie ja wysiadam. Nie trawię go i tyle. Przez te wszystkie tomy sprawiał wrażenie jakby hmm... podnóżka do stóp Pottera. I zupełnie niekumaty xP Ale to moge zrozumieć. A poza tym sposób, w jaki odnosił się często do Hermiony. Zero kultury i zdecydowania -.-
Umbrige-trzeba komentować? dry.gif Doprawdy babka miała tupet. Dlaczego jej nie lubię? Bo wtryniała nochal w nie swojej sprawy. Howgh!

To są oczywiście moje spostrzeżenia sleep.gif I nikogo nie będę przekonywał, że jedyne słuszne.
wickie
moim zdaniem ty jesteś jak Malfoy 2!!Czarny charakter!!Ja tam też lubie takie role jakby
-planowe, Harry......po prostu chce być tym bohaterem!!Ron.........ciamajda!!nic nie umie zrobić!!Hermiona..........kujon!!no ale jak tak to jest spoko!!Luna.......za bardzo Pomyluna!!ale jest fajna!!Malfoy.extra czarny charakter.Śmierciożercz..(w tym Snape tata Malfoya)UMBIGERD...........................super!!!(razem z ministerstwem!!)no a reszta to....role drugoplanowe które połowe lubie!! tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

aina
podlizywacz dry.gif
Zuza_Zua
Szczeze bez podlizywanie moge sie zgodzic jesli chodzi tu tylko o aspekt filmowy.
Ale ja np. lubie Rona za jego gre i mam beke z jego min bo strzela niezłe:P:D
Fanka HP z Elbląga
Moi ulubieni bochaterawie to Harry, Syriusz, Lupin i Dumbledore. Niestety 2 z nich już nie żyją sad.gif A nienawidzę Snape'a (chyba nie muszę pisać dlaczego) i Voldemorta.
smagliczka
Nie, no... napisz, dlaczego ich nienawidzisz dry.gif

Że Snape'a to jeszcze rozumiem (zabił Twoją ulubiona postać) ale żebyWaldemara??? - przeca, on żadnej Twojej ulubionej postaci jeszcze nie ukatrupił! Dlazcego więc załużył sobie aż na nienawiść?

Tak swoją drogą, to bogu ducha winny gość jest. Nie jego wina, że Jo go takim stworzyła. Bidaczek taki już być musi cry.gif

Hlip
Fanka HP z Elbląga
Co za pytanie laugh.gif Dlaczego nienawidzę Voldemorta ? Choćby dlatego, że od 15 lat próbuje dopaść Harry'ego. Po drógie za to że z jego rozkazu Snape zabił Dumbledore'a. Chyba starczy nie ? wink2.gif
smagliczka
Oj tam od razu "próbuje dopaść" - on się tylko z nim tak droczy, nie zauważyłaś?
A co do drugiego, ja mam mocno mieszane uczucia... ale skoro to dla Ciebie wystarczy, by go znienawidzić, to w porządku tongue.gif

Zdajesz sobie sprawę... mam nadzieję... że moje pytanie było czystą prowokacją?
Renegate
A więc tak:
cOOl:
- Syriusz Black - za sposób bycia, za ogól poprostu super posatć, szkoda, ze zginął
- Dumbledore - emanuje od niego inteligencja, nawet Voldermort się go bał, szkoda, ze zginął sad.gif

nie cOOl:
- Percy - wredny, nie potrafi się przyznać do własnego błędu
smagliczka
Widzę u Ciebie pewną niepokojącą tendencję. Czy jest jeszcze ktoś, kogo lubisz?

Bo… cóż, jest duże prawdopodobnieństwo śmierci w tym przypadku - przynajmniej na to wygląda.
Jeśli więc jest jeszcze ktoś... to może przestań go lubić, a zacznij lubić Percy'ego.

Istnieje szansa, że wtedy zginie tongue.gif

(przepraszam za ten czarny humor, ale to wina mojego zapowietrzonego kaloryfera - jakoś mi tak zzzzimmmnno)
Josephine
No to sobie chlipnij czegos mocniejszego smile.gif I cieplej ci bedzie i sie troszku rozweselisz... biggrin.gif

Co do moich typów:
Lubie:

-Harry - za całkowite oddanie Dumbledore'owi i ogólnie za to że jest chociaz czasem mnie wkurza
-Dumbledore - za całokształt (nie chce sie powtarzac smile.gif )
-Syriusz
-Lupin
-Voldemort - za to, że jest bo bez nigo by było zbyt pieknie, no i ogólnie jest ciekawa postacia smile.gif
-Snape

Nie lubie:

-Percy - bleee... chodzaca wazelina
-Umbridge - stare smierdzące ropuszysko

No i to chyba wszystko. W sumie to nie ma postaci której nienawidze bo wszystkie tworzą całośc i bez którejkolwiek z nich mogłoby byc nudnawo momentami... smile.gif
wickie
Umbridge to staro ropucha(przedtem sie pomyliłam ministerstwo lubie.ale Umbridge nie lubie....
mad.gif )

a resztę to mówiłam przedtem

-------------------------
jak ja bym chciała mieszkać w Archelandii
em
trollowisko ;p.
PrZeMeK Z.
Oj tam, daj się ludziom nagadać, niektórzy dopiero stawiają pierwsze kroki na forum. wink2.gif
Alice
oj trudne zadanie ;D

+
Harry - to w koncu Harry , a po za tym lubie ta postac bo sama w sobie jest sympatyczne choć trochę mnie przeraziła gdy we Wrzeszczącej Chacie chcial zabić Syriusza.

+
Hermiona - podoba mi się w niej że tak bardzo chcę byc czarodziejką i że tak bardzo się do tego przykłada smile.gif

+
Ron - w końcu kumpel Harry'ego wink2.gif choć czasem mnie wnerwia ale z drugiej strony szkoda mi go że nie ma kasy i że Malfoy tak się z niego wysmiewa

+
Dumbledor - jest po prosu świetny!!!

+
McGonagall - jest świetna i fajne jest w niej to ze jest taka surowa wink2.gif

+
Syriusz - bardzo lubię ta postać , w moim wyobrażeniu jest przystojny ale w filmie aktor jest moim zdaniam żle dobrany

+
Lupin - bylo mi przykro że musial odejść ze stanowiska nauczyciela obrony przed czarną magią , byl dla Harry'ego troche jak ojciec

-
Malfoy i banda - nie trawie i jego i jego kumpli!!!

-
Snape- idiota numer II

-
Vernon , Petunia i Dadley - banda snobów

-
Knot- nie wiem czemu ale denerwuje mnie ta postac

to by było chyba na tyle wink2.gif przynajmniej nic mi nie przychodzi więcej do głowy
pozdrawiam:*

em
oj, tak mi się wymsknęło ;p
LilienSnape
no to teraz ja x D
oo kocham czarne charakterki x D a teraz do rzeczy
na plusie u mnie są następujące bardzo ciekawe postacie ;

Malfoy - jak już mówiłamkocham czarne charakterki lubie w nim to, żę zawsze ma coś do powiedzieniax D [ ajj i ta jego zarozumiałośc ; D ] czy to nie jest pociągające? z takim to bym mogła konie kraśc ; D gdyby nie był taki wredny w stosunku do nieodpowiednich osó to skłonna byłabym się zakochać x D ; p kiss.gif

Snape - uwielbiam jego czarne poczucie humoru x D [ oo tak ! ] ... podoba mi sięto, że nie próbujena siłe zyskać sympatii innych osós onją wręcz odrzuca x D taki koleś przyanjmniej ma własne zdanie ; D wink2.gif

Ron - jest taki słodziutki ; p jego teksty sąrozbrajające ! on zawsze powie coś w nieodpowiedniej chwili i miejscu ; D i za to go kcham ! blush.gif

Minerva - kobieta stanowcza i pewna sibie ; D twardababka i tak trzymacx D

Hermiona - to tak +/- lubieją za to ze nazywa się granger x D i znajdzie wyjscie z kazdej sytuacji.. ale jest zabardzo przemadrzala.. i no po prostu malo spontaniczna i szalona x D wszystkiego sie czepia.. wrr; D no brakuje mi tego szlaenstwa.. ja bym z nia na glowe dostala x D serio !

Harry - no lubie go bo ma zabić tego dupka ; ) i sława nie zawróciła mu w głowie to najważniejsze ; D no powiedzmy, że z nim też skusiłabym się ukraśc jakiegos konia ; p

Dumbek - to jest dpiero gośc x D ideał x D ja nie rozumiem jak on może nie mieć żony ? kobiety za czasów jego mlodości były ślepe ; D teraz to moge tylko powiedziec kochany dziadzius x D [ ja tez takiego chce ]

Fred i George - są przezabawni .. szczerzy .. szaleni ; D no co duzo mowic ? są świetni x D tacy bracia to marzenie x D

Na minusie są

Voldzio- nie pytajcie dlaczego ... chory sukinsyn x D

Umbridge - boze psychiczna kobieta.. owszem lubie czarne charakterki, ale tylko takie inteligentne i z osobowoscią. a ta babe moge zaic x D

Pansy - jezaa nie lubie lalek barbie ; / dawno z tego wyrosłam serio !
monroe
Elo:D

Moi ulubieni:P
Fleur - bo jest dobrze wychowana, elegancka, inteligentna, ładna tongue.gif, odważna, jest troche zarozumiała, ale sympatyczna:P:D Pozatym nie leciała tylko na urode Billa ale tez na jego osobowość. Nie jest idealna, ma swoje fochy i dlatego lubię ją najbardziej ponieważ nie była taka super na 100%, miała charakterek:P. Wiedziała że jest ładna ale nie gadała o tym wciąż. Jest wrażliwa na ludzkie cierpienie, wiecie nie jest taka z kamienia:P Ogolnie fajna bo nie była idealna jak wiekszosc bohaterów.biggrin.gif:D

Fred i George - równiez nie sa idealni, wszedzie robią zwałe:D, nie przejmują sie prawie niczym, ale kochają rodzine i są odważni:D Są niegrzeczni:P;)

Ich nie lubie:P
Ron -nieuk, ogolnie całym zachowaniem wkurza:P
Malfoy -tchórz ze szkoda gadać ;/

biggrin.gif Natomiast Harryjest mi obojętny bo byłby nawet fajny ale za dużo "myśli" i za dużo sie wpiepsza w różne sprawy:P Za idealny:P:D
EmmaLover
No to teraz ja.

na plus:

HARRY - oczywiście główny bohater, duża odwaga, oddanie przyjaciołom, Wybraniec... wiadomo xP
RON - świetne poczucie humoru, niezłe teksty
SYRIUSZ - szkoda, że nie żyje, świetny styl, inteligencja, spryt, najbliższa dla Harry'ego żyjąca (dotąd) osoba ; [
DUMBLEDORE - wielki czarodziej, niezwykła inteligencja, cóż więcej mówić!
LUPIN - bardzo dobry nauczyciel, jest jednym z Huncwotów a to przecież ważne ; )
J.POTTER - oo.. tak, chociaż nie wiem o nim zbyt wiele nawet z myślodsiewni wnioskuję, że to świetny gość xD
FRED & GEORGE - znakomite postacie, najzabawniejsi, wiedzą co chcą, dowcipnisie, wspaniali przyjaciele
SNAPE - tak, tak... lubię go za tą tajemniczość... mimo, żę ukatrupił Dumbla... to jednak xD
BILL - faaajny gość, nosi długie włosy, odważny, ekhm... no i żeni się z Fleur ; )
FLEUR - niezwykła postać, pięęękna i w ogóle żeni się z Billem xP
MCGONNAGALL - surowa, ale mądra... zawsze pomocna...
GINNY - jakaś taka fajna, po prostu.. lubię ją...
na minus:

PERCY - przemądrzały do granic możliwości, stawiający karierę wyżej nad rodzinę i bliskich ; [ FRAJER xP
KNOT i SCRIMGEOUR - jakoś obaj ministrowie mi nie odpowiadają, nie wiem czemu ; /
DURSLEY'OWIE - no może za wyjątkiem Vernona, który czasem mnie bawi, kompletne ponuraki i nudziarze...
UMBRIDGE - nie muszę tu nic wyjaśniać xD

Reszta raczej neutralna, czyli czasem są fajni a czasem działają na nerwy, ale jednak nic do nich nie mam xP
monroe
Clemence Poesy (grająca Fleur) moim zdaniem pasuje do roli Fleur:P Jest ładna, ma raczej typowo słowiańską urodę ale szczerze mowiac tak sobie własnie Fleur wyobrażałam. A co do tego ze faceci nie spadali z krzeseł widząc ja skomentuje tylko tak ze kazdy ma inny gust i nie musi sie ona wszystkim podobac:P Zwała jest z tego że jak przyzła na plan filmowy to ludzie mysleli ze jeszcze niepełnoletnia jest a ona miała juz wtedy coś ok. 23 lat:P Ogolnie nie wygląda na swoje lata:P Jak by Fleur zagrała Winslet to by była troche przesada bo Winslet nadaje sie bardziej do ról dojrzałych kobiet (ale tez jest bardzo ładna:P). Aha no i powiem jeszcze tylko ze Clemence jest o wiele ładniejsza od Emmy Szmatson:P:P To tyle:D
EmmaLover
Ojj... Gdybym nie miał dobrego humoru to zacząłbym jechać!
Cóż... aktorka grająca postać Fleur jest może i ładna, ale Emma jest naj... Więc proszę mi tu nie gadać. Zresztą o gustach się nie dyskutuje.
solve
Emmy Szmatson:P:P

Celowe przekręcanie nazwisk, aby brzmiały, nazwę to "wyśmiewczo", traktuję jako obrazę. Łatwo poznać poziom kultury, ale cóż...

Poza tym to jest temat o BOHATERACH, a nie aktorach tongue.gif

ale Emma jest naj...

..cudowniejsza dementi.gif

Widzę, że dużo osób lubi Rona. Śmiem twierdzić, że co poniektórzy głownie dlatego, że Weasley należy do Wielkiej Trójki tongue.gif
Aylet
a ja w to nie wątpię. myślę że za te humory Rona nie lubiło by go tak wiele osób, gdyby nie to, że jest on prawie głównym bohaterem i przyjacielem Pottera. Chociaż osobiscie i tak do niego nic nie mam, są gorsze ufoludy np cho.
Kylie
Moje pozytywy:
1. Syriusz- za charakter, nonszalancję, odwagę i tą mroczną przeszłość. No i przystojniak z niego...star.gif
2. Harry, Ron i Hermiona- trio rządzi! Odwaga, przyjaźń i intelekt są ich siłą. wink2.gif
3. Fred i George- sceny z ich udziałem są najzabawniejsze, a odejście bliźniaków z Hogwartu to mój ulubiony moment w całej serii. biggrin.gif
4. Dumbledore- najpotężniejszy czarodziej wszechczasów, który nie boi się wypowiedzieć słowa Voldemort. A jednak popełnia zwykłe, ludzkie błędy. czarodziej.gif
5. Remus Lupin i Tonks- ich uczucie chwyta za serce. wub.gif
6. Bill i Charlie Weasley- fajni faceci, ucieleśnienie marzeń każdej młodej czarownicy. blush.gif
+Mc Gonagall, Artur i Molly Weasley, Hagrid, Moody, Lockhart, Flitwick, Neville, Luna, Lee Jordan

Moje negatywy:
1. Lordzio Voldzio, Snape, Lucjusz i Draco Malfoy- czarne charaktery są sexy, ale oni są źli do szpiku kości (choć Draco w HPiKP pokazuje ludzką twarz). mad.gif
2. Bellatrix Lestrange- złe kobiety coś w sobie mają, ale ona zabiła Syriusza! cry.gif
3. Cedrik Diggory- ulizany palant zadzierający nosa. thumbdown.gif
4. Cho Chang- po stokroć blee... przesłodzona, płaczliwa lalka. dry.gif
5. Ginny- zbyt słodka, zbyt cudowna, zero negatywnych cech... takie dziewczyna nie istnieją! glare.gif
6. Peter Pettigrew- okropny szczur, przez niego Syriusz trafił do Azkabanu. blink.gif
-Dursleyowie, Percy, Barty Crouch senior, Karkarov, Krum, całe Ministerstwo Magii na czele z ta ropuchą Umbridge

I to by było na tyle.
smagliczka
Chyba po raz pierwszy ktoś wymienił Lockharta w pozytywach, dając jednocześnie Diggory'ego - jako przykład ulizanego chłopca, który zadziera nosa - plasującego się na drugim końcu skali...

Przyznam, że to dość ciekawe spojrzenie na bohaterów. Nie spotakałm się jeszcze z takim smile.gif
Kylie
Lockhart jest pozytywem, bo był śmieszny i raczej nieszkodliwy. A Diggory'ego po prostu nie trawię... dementi.gif
smagliczka
Aha cheess.gif
Satania
ja na początku też nie lubiłam Diggory'ego, bo wiecie ukradł Harry'emu Cho w moim ówczesnym miemaniu cheess.gif cheess.gif ale jak już doszłam przy czytaniu do momentu jak zginął to jakoś tak żal mi go było ..
LilienSnape
żal, że zginął ?
nie nie .

prędzej żal Harry'ego, że musiał na to patrzeć .
i żal ojca Cedrika . bo w końcu starcił jedynego syna .

ale Cedrika raczej mi nie było żal . bo niby czemu ?
zginął tak szybko, że nawet pewnie nie zrobiło mu sie prykro, że umrze .
z resztą nawet lepiej dla niego, że zginął . bo wątpie w to, że chciałby Voldemorta oglądać .
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.