Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Aktorzy
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
dominika00
No tak ale JKR chyab wiedziała jakie ma plany co do Ginny, a keiedyś czytałam ze wybór aktorów jest z nią konsultowany, zreszta juz o tym wspominałam,także to chyba coś nie halo blink.gif blink.gif blink.gif ze oni ją taką wybrali
Savvage
Zgadzma sie z KAra we wczesniejszym poscie a z ta Ginny to trafnie odzwierciedla ksiazkowa ale jesli ma byc łądna to oni msuza popracowac nad nia.
Co do Starego Dumbledore'a był kapitalny, opanowany, podobny takij ak ksiazkowy. A ten nowy to tragedia rzuca sie wyglada jaakby sie bał np. w Czare Ognia w filmie podczas wyrzucania nazwisk nie lubie go...
Ronald
Mogę się zgodzić, ze pod względem opanowania Harris był lepszy. Niestety uważam, że brakowało mu ikry, energii. Był taki rozlazły.

Pod względem aktorskim Bonnie jest całkiem dobra. W sumie to nei mozemy iwel powiedzięc, bo bo postać jest bardzo ograniczona w książkach. jednak jeśli chodzi o urodę, to mozemy śmiało stwierdzić, że nei pasuje na Ginny. Chociaż odpowiednia charakteryzacja może zdziałąć cuda biggrin.gif
Savvage
No własnie i teraz mysle tylko ze ta charakteryzacja cos zrobi biggrin.gif. bardzo fajnie gra Voldemorta Tom Felton wyglada identycznie jak wyobrazam go sobie smile.gif
Wrona
Tom Felton gra Voldemorta? Chyba Dracona blush.gif
Savvage
Uuuuuuuuuu sorki za moja pomylke ale klapa no gra draco sorki blush.gif
Katarn90
QUOTE(Ronald @ 14.02.2006 20:23)
Chociaż odpowiednia charakteryzacja może zdziałąć cuda biggrin.gif
*

jak z Emmą Watson, nie? biggrin.gif
uwielbiam Cię denerwować biggrin.gif

O Bonnie rzeczywiście możemy mało powiedzieć, ale teraz, póki jeszcze nie jest ważną osobą (w filmie) można ją podmienić i wstawić jakąś lachę czarodziej.gif a co
Asiula
Nie wiem, czego Wy się spodziewacie po 15- letniej dziewczynie. Przecież ona cały czas się jeszcze zmienia, na kolejnych zdjęciach wyglada coraz ładniej. W ogóle to śliczna dziewczyna. A nie przypominam sobie, żebym w książce czytała, że Ginny to zwyciężczyni konkursu piekności. Owszem jest opisywana jako ładna, Harry traci dla niej głowę, więc jego oczach jest bóstwem i jest popularna, co niekoniecznie musi mieć ścisły związek z jej urodą (Ginny jest rozgadana, wie jak się obchodzić z facetami, błyszczy w Quidditchu). Wszędzie na około czytam jak ludzie objeżdząją Bonnie i mnie trafia.

A co do Dumbledore'a to zgadzam się mniej więcej z Ronaldem. Michael Gambon bardziej mi się widzi w tej roli, ale hmm włosy i szaty mogliby mu zmienić;). Najbardziej mi się widział Dumbledore w trzeciej części, jak zresztą cały film.

Pozdrawiam
em
Znalazłam w sieci kilka zdjęć, które pokazują, że z Bonnie będzie naprawdę ładna dziewczyna, a jeśli nawet dalej coś nie będzie komuś odpowiadać, to trochę charakteryzacji i już.
1 2 trochę makijażu brakuje

A główny problem leży chyba w jej grze aktorskiej - mam nadzieję, że do czasu swoich scen z ZF i HBP trochę się poprawi. Chociaż, ciężko jej coś zarzucić, jeśli chodzi o KF i KT - jej Ginny była taka sama jak książkowa. A trudno od niej wymagać zmiany gry w trzecim i czwartym filmie, skoro nie wiedziała jeszcze wtedy, jak jej postać się rozwinie.
Absolution
QUOTE(Ronald @ 14.02.2006 19:23)
Mogę się zgodzić, ze pod względem opanowania Harris był lepszy. Niestety uważam, że brakowało mu ikry, energii. Był taki rozlazły.
*

tak, zwłaszcza jak dostał zawału podczas kręcenia 2 części
Avadakedaver
QUOTE(Katon @ 11.02.2006 13:44)
To nie jest lepsze. Bo moje zdanie miało sens, a Twoje nie.
*

o, stary! to nie swiaczy za dobrze o twojej inteligencji/wiedzy
kilka miesięcy tamu sprawdzilem, czy to ma sens:

nie będę z tobą konwersować (nie będę z tobą towarzywsko rozmawiać) poniewaz egzystujesz (żyjesz, istniesjesz)w brodziku intelektoualnym (czyli jesteś nieinteligentny - do brodzika zmiesci sie mniej wody (tu: inteligencji) niż do wanny) koligującym z moimi imperatywami (czyli poziom twojej inteligencji jest odwrotny do mojej) a pozatym nie rozumiesz idei koncepcji założeń (a poza tym nie rozumiesz ani słowa z tego co właśnie powiedziałem)

po naszemu:
nie gadam z tobą, bo jesteś głupi, a ja głupi nie jestem i nie kumasz o co mi biega.
owczarnia
QUOTE(Avadakedaver @ 15.02.2006 12:55)
*

kilka miesięcy tamu sprawdzilem, czy to ma sens
*

Przepraszam, ale zeszłam cheess.gif.

PS
Może posprawdzaj jeszcze kilka, co wink2.gif?
owczarnia
You mean our wedding wub.gif?... Oh, dear *faints* wub.gif.
Luna Lovegood
QUOTE(Asiula @ 15.02.2006 00:31)
Nie wiem, czego Wy się spodziewacie po 15- letniej dziewczynie. Przecież ona cały czas się jeszcze zmienia, na kolejnych zdjęciach wyglada coraz ładniej. W ogóle to śliczna dziewczyna. A nie przypominam sobie, żebym w książce czytała, że Ginny to zwyciężczyni konkursu piekności. Owszem jest opisywana jako ładna, Harry traci dla niej głowę, więc jego oczach jest bóstwem i jest popularna, co niekoniecznie musi mieć ścisły związek z jej urodą (Ginny jest rozgadana, wie jak się obchodzić z facetami, błyszczy w Quidditchu). Wszędzie na około czytam jak ludzie objeżdząją Bonnie i mnie trafia.

A co do Dumbledore'a to zgadzam się mniej więcej z Ronaldem. Michael Gambon bardziej mi się widzi w tej roli, ale hmm włosy i szaty mogliby mu zmienić;). Najbardziej mi się widział Dumbledore w trzeciej części, jak zresztą cały film.

Pozdrawiam
*

Co do Ginny to się zgadzam, w 100 %. Uważam, że dziewczyna się stara, a to najważniejsze. Inie jest w cae tak brzydka.A co do tych zdjęć, które podała Emotikonka(chyba), to na pierwszym naj ładniej wyszła. Co do Harisa, uważam że był świetnym aktorem.
QUOTE(estiej @ 15.02.2006 16:29)
avadadakdadfadvewer - gdybyś to jeszcze sam wymyślił
*

biggrin.gif
owczarnia
An admin. Definitely and admin, I won't be getting married without a proper celebration *pouts*. Plus I suppose I'd like some nice shiny info under my avatar (and yours, of course), that I am (and you are) already taken - a wedding ring, that is.

But I don't mind a foursome, even if (or especially if) it gets less remote one day XD.
Katon
QUOTE(Avadakedaver @ 15.02.2006 14:55)
*

kilka miesięcy tamu sprawdzilem, czy to ma sens:

nie będę z tobą konwersować (nie będę z tobą towarzywsko rozmawiać) poniewaz egzystujesz (żyjesz, istniesjesz)w brodziku intelektoualnym (czyli jesteś nieinteligentny - do brodzika zmiesci sie mniej wody (tu: inteligencji) niż do wanny) koligującym z moimi imperatywami (czyli poziom twojej inteligencji jest odwrotny do mojej) a pozatym nie rozumiesz idei koncepcji założeń (a poza tym nie rozumiesz ani słowa z tego co właśnie powiedziałem)

nie gadam z tobą, bo jesteś głupi, a ja głupi nie jestem i nie kumasz o co mi biega.
blush.gif
*

O matko. "Idea koncepcji założeń" to bełkot. Tak sobie idioci wyobrażają rozmowy inteligentnych ludzi.

Nie widzę dalszej potrzeby rozwlekania tego wątku. Esencję tego co chciałem zakomunikować osiągnąłem w tym poście i tuszę, że jego zdekodowanie nie sprawi Ci poważniejszych trudności i nie zajmie kilku miesięcy.
Ronald
QUOTE(Katarn90 @ 14.02.2006 23:43)
QUOTE(Ronald @ 14.02.2006 20:23)
Chociaż odpowiednia charakteryzacja może zdziałąć cuda biggrin.gif
*

jak z Emmą Watson, nie? biggrin.gif
uwielbiam Cię denerwować biggrin.gif

O Bonnie rzeczywiście możemy mało powiedzieć, ale teraz, póki jeszcze nie jest ważną osobą (w filmie) można ją podmienić i wstawić jakąś lachę czarodziej.gif a co
*

A włąsnie, ze mnie nie zdenerowałeś. Bo dzięki Owcy mam niezbity dowod na NATURALNĄ piękność Emmy tongue.gif Jeśłi sie owca nei obrazi do go tu wstawię.
EDIT: Tzn. wstawiłbym jakbym umiał to robić blush.gif
Katarn90
no, no KAton - mocne słowa.
ta spreczka jest bezsensowna (jak każda - szkoda, że czasem ja w taką wpadam) i zaśmieca temat. od tego są pm, panowie
Katon
Wstaw. Katon prosi.
owczarnia
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Katon
Gdzie są takie imprezy? I'm gonna be there.
owczarnia
No idea, sorry Winnetou. Ty się ciesz ze zdjęć, a nie marudź. Się zachciewa, no cheess.gif.

Btw, miałam się spytać: Ronald, czemu uważasz, że Emma nie wylewa za kołnierz?... Przecież ona na tych fotkach nigdzie na pijaną nie wygląda blink.gif ...
Katon
Ech... No dobra, nie ma co przyspieszać przeznaczenia, hehe. Ładna jest bestia.
Ronald
Owca> First(Ha umiem po angielsku laugh.gif ) to dzięki za wstawiłaś te zdjęcia smile.gif czekolada.gif <- for you(ha, i znowu angielski tongue.gif )
Second(no i jendak potrafię): to chyba nikt jak jest na takiej imprezie za kołnierz nie wylewa. Chociaż mogę sie mylić, i OBYM się mylił w przypadku Emmy.
Katon>Za bardzo chcesz pomóc temu przeznaczeniu. Musisz po porostu poczekać, aż to przeznaczenie rzuci Ci Ją w ramiona biggrin.gif Poza tym to przeznaczenie głupie jest, bo każdy wie, ze Ona sie rzuci w moej ramiona tongue.gif
Katon
Wiesz, są fałszywi święci mikołaje i ten Jeden, Prawdziwy, Święty Mikołaj. Z przeznaczeniem jest podobnie - moje to akurat jest to prawdziwe. A na taką imprezę z nią to bym sobie poszedł, nie ukrywam. Tylko jakbym się upił to by była katastrofa. Napisaliby o mnie w The Sun, hehe.
Ronald
Ale przeznaczenie nie zawsze musi się spełnić tongue.gif . Poza tym, każdy ma swoje własne prawedziwe przeznazczenie. Tzn. każdy ma swoje prawdziwe przeznaczenie. Jakby o Tobie napisale w The Sun, to byłbyś słwany laugh.gif

BTW: Mój 600 steny post znaczy jar.gif for everybody biggrin.gif I się zaraz nowa Emma pojawi.
em
Can I be the bridesmaid? Me, me, please, take me! cheess.gif
Żeby nie było offtopa: I would be as great a bridesmaid as Bonnie's Ginny so you don't have better choice tongue.gif
Ronald
@up
blink.gif Wiem, ze tam na górze "szpanowałem" angielskim, ale nadal nie za wiele rozumiem blink.gif Można po polsku?
em
Oh, Ron, don't you understand? We're gonna have MF's wedding! cheess.gif
(Still don't understand? Maybe this could help you wink2.gif )
owczarnia
Can I be the bridesmaid? Me, me, please, take me! - Czy mogę być druhną? Ja, ja, proszę, wybierzcie mnie! cheess.gif

I would be as great a bridesmaid as Bonnie's Ginny so you don't have a better choice. - Byłabym tak samo świetną druhną, jak Bonnie Ginny, więc lepszego wyboru nie macie.

Edit: Oh, Ron, don't you understand? We're gonna have a MF's wedding! - Oh, Ron, nie rozumiesz? Będziemy mieć kurna wesele!

(Still don't understan? Maybe this could help you) - Wciąż nie rozumiesz? Może to Ci pomoże.

Emota masz straszną awersję do articlesów, zauważyłam cheess.gif. A Ling.pl standardowo akurat nie działa cheess.gif.

Edit2: Boże, ja naprawdę napisałam "druhną" przez "ch" blink.gif ?...
em
Owca, wiem, wiem, ja to umiem tylko 'a' od 'an' odróżnić, a i tak nie wiem, kiedy się je stawia, a kiedy nie ;d już mi moja anglistka zmywa co lekcję głowę za to cheess.gif
Ling nie działa? U mnie jak najbardziej.

So, what is the answer...? And Ronald could be the best man!

edit: Huh, 'MF's' was supposed to be 'Magiczne Forum's' but if you prefer that other translation... ;p.
owczarnia
O, mamo cheess.gif. Mnie się MF kojarzy jednoznacznie, na Magiczne nie wpadłam cheess.gif cheess.gif cheess.gif! A tak się dziwiłam co to za 's po tym, ale w końcu różne są dewiacje więc zostawiłam cheess.gif...

A Ling.pl się właśnie zdecydował, już zdążyłam spreparować dowód rzeczowy w IE i miałam robić drugi w Mozilli kiedy się włączył cheess.gif. Ale proszę exhibit no. 1 wciąż posiadam cheess.gif:

user posted image

Jak klikniesz na niego, to się powiększy cheess.gif.

Edit: no i już znów nie działa. Proszę cheess.gif:

user posted image
em
No, to ładne masz skojarzenia ;p.
U mnie działa, chodzi jak złoto: dowód rzeczowy
dominika00
Ładnie wyszła Emma na tym zdęciu, bo zauwazyłam ją tylko na pierwszym na pozostałych jakos jej nie znalazlam huh.gif

Ja zawsze uważałam, ze ona jest ładna.

Owczarnia mogłabym Cie prosic o wysłanie jeszce arz tych fotek, bo mi wychodzi jedna ucieta, no i nie widze na tamtych Emmy. Możecie wyjaśnic gdzie ona jest na tym zdjęciu z chłopcem?? huh.gif laugh.gif huh.gif blink.gif
em
na fotce pierwszej: no, chyba widać.
na drugiej: tam, z tyłu, w jasnej półprzezroczystej sukienkce, patrzy na piwo(?) w ręce w tego kolesia
na trzeciej: jest czerwona strzałka. można ją poznać po sukience i czarnym pasku.
na czwartej: po prawej, z tyłu, przy stoliku. ten drugi "któś" wygląda mi na Dana xD
na piątej: jak wyżej.

p.s. tamta fotka chyba ma być z założenia ucięta.
Ronald
QUOTE(emoticonka @ 15.02.2006 20:12)
And Ronald could be the best man!
*

A to co??? Mozęsz przetłumaczyć, bo ja rozumiem z tego, ze Ronald mógłby być najlepszym facetem(a może chodzi o druhna?) smile.gif A tak poza tym, to zaczynam coraz więcej rozumieć biggrin.gif

Emma ma raczej połprzeźroczystą sukienkę z czarnym paskiem w połowie, a nie bluzkę. I raczej to nei jest Daniel, chyba, ze ma tak zjechany gust, ze zakłada różowe tiszerty dry.gif
em
"the best man" -> drużba.
No, dobra. Przyznaję się, to jest sukienka z czarnym paskiem. Sprawdzałam, czy jesteś czujny ;p cheess.gif
dominika00
Dzieki znalazałam chyba cos nei tak z moim kompem bo na tych zdjęciach u mnie jej w ogole nei widac blink.gif A ta przy stoliku jest jakos niepodobna a ten koleś szkoda gadac;/ Nie dość, ze różowa koszulka i czerwona bluza to jeszce spodnie dresowe z paskami blink.gif huh.gif cry.gif
Ronald
Emosia>Ale to ja mam byc tym drużbą, czy Ronald z książki? tongue.gif blush.gif
Skoro sprawdzałaś moją czunośc to sprawdzięłm sie????
Dominika>Nic Ci sie z kompem nie dzieje. Musisz się tylko intensywniej wptrzec z to zdjęcie.
em
Dlaczego Ron z ksiażki? Na ślubie owcy i estieja? Je ne comprends pas blink.gif
Hm, nie wiem, jak można jej nie zauważyć. Na wszystkich zdjęciach jest świetnie widoczna. Może rozjasnij monitor? dry.gif
owczarnia
Do żadnego Azkabanu się nie wybierzemy, tylko do Dziurawego Kotła, już nas spakowałam. Gdzieś trzeba skonsumować ten zwązek, a ja się przy dementorach wstydzę czarodziej.gif. Plus w Kotle niezapomniane wrażenia sejsmiczne nas czekają cheess.gif.
owczarnia
Lolz, I keep forgetting where you live cheess.gif...

And I hope you didn't mean we earned Azkaban for what we'd done czarodziej.gif.
Tofik
Co prawda nie oglądałam wszystkich części załapałam się tylko niestety na Kamień Filozoficzny i Komnatę tajemnic, ale myślę, że to wystarczy, aby ocenić grane role. Daniel hmm w sumie mogę bez żadnego zastanowienia powiedzieć, że jest podobny do Harry'ego i wcale nie tak najgorzej grał. Rona wyobrażałam sobie zupełnie inaczej i pozostawię go w mojej wyobraźni tak jak ja chcę, bo rola Ruperta nie podobała mi się zupełnie spieprzył to i tyle. Hermiona odtwórczynię tej roli mogę pochwalić, bo jej gra podobała mi się bardzo oddawała bohaterkę książki w każdym calu przynajmniej dla mnie. No i na zakończenie nie jest źle^^ przecież zawsze mogło być gorzej.
owczarnia
Tofiku, musisz zobaczyć Więźnia Azkabanu. Tę część od poprzednich dzieli przepaść, jest genialna.
Tofik
QUOTE(owczarnia @ 17.02.2006 13:52)
Tofiku, musisz zobaczyć Więźnia Azkabanu. Tę część od poprzednich dzieli przepaść, jest genialna.
*

No właśnie robię wszystko żeby zdobyć kolejne części, ale na razie mi to najmniej wychodzi. Szkoda, że Azkabanu już nie grają w kinach:(
Katon
O przeznaczenie Ronaldzie nie ma się co spierać. I tak swoje wiem, hehe. W wakacje pojadę do Angli na miesiąc (przynajmniej mam taką nadzieję) i wtedy wszystko zadziała samo. Nawet nie będę wiedział kiedy...
Ronald
Katon> TO ja Ci zazdroszcze!!! też bym chętnie do Anglii wyjechał!!! TO jak tam spotkasz Emmę, to pozdrów ją ode mnie.
Estiej> A kiedy ten ślub był??? Nikt mi nie powiedział, żadnego zaproszenia, nic. Jakmogłem się sprawdzić w roli best mena??? Czuję taki zapomniany cry.gif

BTW: A co można do takiej Emmy napisać, i w ogóle do jakiej kolwiek gwiazdy? Bo ja myślę, myślę i nic nie mogę wymyślić cry.gif
em
Ron, jasne, że można. tutaj cheess.gif
Hito
Ron adres do Emmy juz zna, mam wrażenie, że pytał się o treść swojego listu :]

Wiesz, Ron, zawsze możesz jej napisać, jak bardzo Ci się ona podoba, jak ślicznie wyglądała w różnyuch scenach ostatniego filmu, wiesz, same komplementy. Emma takim listem z pewnością nie pogardzi smile.gif
em
A, faktycznie ;d

Co napisać do Emmy? Same komplementy to może mało, takich listów dostaje na pęczki. Możesz jej opowiedzieć o sobie, o Polsce, o swoim życiu, swojej fascynacji Potterem, postacią Hermiony i, dopiero wtedy, o fascynacji jej osobą. Grunt, to pisać jak do normalnej dziewczyny, bo inaczej (po rzuceniu okiem na setki serduszek, ochów i achów) raczej nie doczyta do końca, a już na pewno nie odpisze :-)
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.