Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Aktorzy
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Kit_fan
Może to nie dotyczy aktorów, ale jest ściśle związane z siódmym filmem, a konkretnie reżyserem siódemki. Otóż rzekomo, miałby to być Guillermo del Toro . Del Toro znamy z wyreżyrowania takich filmów, jak np."Labirynt Fauna", czy "Blade - Wieczny łowca II". Prawdopodobnie zadeklarował w wywiadzie dla stacji MTV, że jest zainteresowany ekranizacją siódmej części Harry`ego Pottera.
Jak wiadomo, Warner Brothers już wcześniej proponowało del Toro nakręcenie trzeciej części - "Harry`ego Pottera i Więźnia Azkabanu", jednak del Toro odmówił mówiąc, że poprzednie dwa filmy wydawały się być zbyt “jasne"...
Guillermo tak to skomentował: "Zaproponowali mi raz, kręcenie trzeciego filmu, czyli Więźnia Azkabanu. Przeczytałem wtedy wszystkie dotychczasowe części, a kiedy czytałem książki przed ich sfilmowaniem, zawsze wyobrażałem sobie Charlesa Dickensa – były bardzo dickensowskie. Sytuacja Harry`ego Pottera przypomniała mi dużo z ‘Wielkich Nadziei’. Postrzegałem ich głębiej, bardziej zgrzytliwych, więcej skorodowanych; wtedy [historie] były bardziej rozbudowane i zupełnie inne niż przedstawiono je w kinie. Byli tak jaśni i szczęśliwi i pełni światłości, że nie byłem zainteresowany".
I co o tym myślicie? Ja nie mam pojęcia, co o tym sądzić, bo może to być tylko zwykła plotka, a WB ma jeszcze mnóstwo czasu na zastanawianie się, wszak wstępna data premiery "Deathly Hallows" w kinie jest zaplanowana na 2010 rok. smile.gif
owczarnia
Wielu reżyserów jest chętnych zrobić siódmy film, Alfonso Cuaron także się na ten temat wypowiadał. To może nie tyle są plotki, co po prostu informacje bieżące, bo żadne decyzje - a przynajmniej tak twierdzi WB - jeszcze nie zapadły.
Zeti
Emma zawsze jakoś się tak fajnie uśmiecha, nic tylko patrzyć w te cune usteczka i ząbki. smile.gif
owczarnia
Zeti litości.
anagda
Chciałabym żeby Guillermo del Toro nakręcił VII. Lubię go. A filmy kręci całkiem, całkiem. Akurat klimatem pasowałoby na siódemkę.
Zeti
QUOTE(owczarnia @ 29.10.2007 01:27)
Zeti litości.
*

???
Dlaczego?
Nie lubisz Emmy?
owczarnia
Nie, dlaczego. Lubię, nawet bardzo. Ale swoje fantazje na jej temat to bądź łaskaw zachować dla siebie nutella.gif.
Katon
Hehe. Del Toro? No nie wiem. Coś za dużo tych lewaków się w okół HP kręci. A del Toro napewno ustylizuje Voldemorta na generała Franco, bo to człowiek, który własną obsesją polityczną zakatrupił już jeden swój nieomal genialny film. Ale jednak nieomal genialny. Więc mieszane uczucia. Cuarona nie chcę. Nie wiem, wróciłem niedawno do trójki i jakoś na chłodno obejrzałem. W dodatku "Children of Men" okrutnie mnie rozczarowało. Mimo wszystko mnie najbardziej porusza Czara no i tak mi już zostanie. Co nie znaczy, że marzę o Newellu. Nie do siódmego filmu. Naprawdę, nie mam pomysłu. Peter Jackson? Nie chciałby pewnie. Spielberg? Trochę strach. Ten od Zakonu? Nie. Zakon był prawie naprawdę super, ale prawie robi wielką różnicę. No nie wiem. Dobrze, że nie ja mam to na głowie.

Swoją drogą czy to nie zabawne, że taka antyteza Freda i George'a jak Zeti ma ich w sygnaturce?
Zeti
QUOTE(owczarnia @ 02.11.2007 18:00)
Nie, dlaczego. Lubię, nawet bardzo. Ale swoje fantazje na jej temat to bądź łaskaw zachować dla siebie nutella.gif.
*

OK. dobrze. Dzięki z nutellę.

Swoją drogą czy to nie zabawne, że taka antyteza Freda i George'a jak Zeti ma ich w sygnaturce?

Mam Freda i Georga w sygnaturce? Gdzie?

Yates się bierze za szóstkę, i jak zrobi ją tak dobrze jak piatke, to jak dla mnie może siódmy film robić.
olesia
Chłopak Hermiony zdradzał ją!
user posted image
BigPicturesPhoto/Forum
Emma Watson zerwała właśnie ze swoim chłopakiem, sportowcem Tomem Duckerem, twierdząc, że ten ją zdradzał. Dziewczyna nie mogła znieść tego, że non stop otaczał się pięknymi dziewczynami, które przychodziły na jego mecze rugby. Byli ze sobą bardzo krótko, wybrali się na wakacje na francuską Riwierę, a dziś nie są już razem.

Nawet rzecznik gwiazdy wypowiedział się w tej sprawie: Ta miłość była jej pierwszą miłością, więc nie mogła trwać wiecznie. Emma zamierza zająć się teraz zdawaniem egzaminów w szkole i swoją dalszą karierą filmową.

I tak będzie dla niej najlepiej. Do książek!

źródło: lansik.pl

Golden Phoenix
Ta miłość była jej pierwszą miłością, więc nie mogła trwać wiecznie

Powiedział, co wiedział. Pewnie się czepiam, ale zwykle miłość jako uczucie nie zakłada swojego końca, więc nie może się skończyć. Przynajmniej wg. mojego profesora od filozofii wink2.gif W każdym bądź razie tłumaczenie, że to nie mogło trwać wiecznie bo było pierwszą miłością, jest dla mnie naciągane. Po prostu nie układało się i tyle wink2.gif
Życzę Emmie, żeby się nie załamywała i znalazła chłopaka, który nie będzie jej zdradzał smile.gif
horror_kitty
I coś w ramach ciekawostki smile.gif
http://www.pudelek.pl/artykul/6238/harry_p..._ma_dziewczyne/

Nie bardzo mi się to podoba tongue.gif
kObra.
Straszne. ;]
harolcia
Jako fanka chyba nie wytrzymam takiej wiadomości i się pochlastam cheess.gif
Ginnusia
A jak dalej donosił pudelek, owa dziewczyna Daniela sprzedaje jogurty.
Jakie to szczęście, że nie jestem jego fanką. wink2.gif
kObra.
I co z tego że sprzedaje jogurty? O_o
Co ma piernik do wiatraka?
Tak notabene, to jest to ta sama dziewczyna, co grała z nim w "Equus".
Ginnusia
Nie wiem, co z tego, pudelek dorobił do tego ideologię, że taka szlachetna i nie chce jego milionów. wink2.gif
kObra.
Bo sama zaczyna karierę.
A Pudelek... blink.gif
Pszczola
Widzieliście trailer do "Sweeney Todd" Burtona? Już puszczają go w kinach.
Dawno się nie napaliłam na obejrzenie jakiegoś filmu po zobaczeniu jego reklamówki. Kiedy zobaczyłam ucharakteryzowanego Deppa w towarzystwie Rickmana (który i w tej roli ma coś z nietoperza) i Heleny Bonham Carter (która kropka w kropkę wygląda jak swoja bellatrixowa wersja), naprawdę żałuję, że nie dostał jakiejść roli w HP. Lubię Oldmana, ale jaki byłby z niego Syriusz! Dopiero teraz się przekonałam do tego pomysłu.

... Oh my! And Wormtail's here!

A zresztą, PROSZĘ.
kObra.
Ło....Będzie na co popatrzeć!
Super się zapowiada.
A obsada...No, no. Dawno nie widziałam filmu z tyloma gwiazdami.
Ginnusia
Czy ja już mówiłam, że kocham Pudelka? No to mówię biggrin.gif Patrzcie i powiedzcie, czy to w ogóle jest Emma Watson? Bo nie jestem przekonana. wink2.gif
Hermiona1900
O lol...nie wiem, czy to ona, ale nawet jeśli - tak bardzo to mną nie "wstrząsnęło"...qrcze, to przecież jednak jej życie, no nie?
owczarnia
QUOTE(Ginnusia @ 05.12.2007 15:13)
Czy ja już mówiłam, że kocham Pudelka? No to mówię biggrin.gif Patrzcie i powiedzcie, czy to w ogóle jest Emma Watson? Bo nie jestem przekonana. wink2.gif
*

Nie jest, wystarczy popatrzeć na zdjęcie. Emma nie ma takich pieprzyków na twarzy. Zresztą, w komentarzach też piszą że nawet nie jest za bardzo podobna ta laska na zdjęciu...

Ech cheess.gif.
Ginnusia
No więc właśnie, też nie widziałam w tej dziewczynie za wiele z Emmy. I argumentacja, że to na pewno joint, bo przecież dziewczyna nie paliłaby tytoniu w takiej formie. Cóż za wnioskowanie. blink.gif
owczarnia
Jedyne co, to włosy. Fryzury mają podobne, i tyle. Ale dzięki temu spędziłam wielce rozrywkową godzinkę na portalu Pudelka, za co jestem niewymownie wdzięczna. Dawno się tak nie ubawiłam cheess.gif.
kObra.
Mi ona bardziej przypomina młodszą siostrę Spears.
olesia
http://kozaczek.pl/plotka2.php?idp=5579
sesja Emmy smile.gif
Ginnusia
"Siedemnastka zrobiona na dwudziestkę, czyli stara maleńka". biggrin.gif Litości...
em
na tym wygląda jak Kate Winslet.
owczarnia
Niektóre fotki są niezłe, ale na innych wygląda jak po jakimś fotomontażu o_O.
olesia
Emma na pokazie Chanel'a
user posted imageuser posted imageuser posted image
anagda
QUOTE(em @ 07.12.2007 00:37)
na tym wygląda jak Kate Winslet.
*

To samo sobie pomyslałam jak zobaczyłam to zdjęcie biggrin.gif
Kit_fan
Szperałam sobie po necie i wyszukałam takie cacka:

extra foteczki

Zdjęcia bardzo mi się podobają, zwłaszcza to z trójcą i oczywiście z całą ekipą. Uwielbiam foty tego rodzaju. Gdyby ktoś posiadał lub znalazł fotografie z Dużą ilością osób z obsady Pottera, byłabym wdzięczna za linki wink2.gif.
kObra.
Lynch ślicznie wyszła.

Co do sesji Emmy, rośnie że hej! ;P
kObra.
Emma & Ballet Shoes
Uroczo.

I ta mina na zajęciach z klasyki. blink.gif
avalanche
czy ten w środku na górze koło weasleya to... 'neville'?

;d
owczarnia
Zwiastun Ballet Shoes.
olesia
Emma na kolejnej okladce:
user posted image
olesia
odświeżam smile.gif
Helena Bohnam Carter i jej partner, powitali na świecie drugiego potomka, córeczkę smile.gif
Helena Bonham Carter Has a Baby
SUNDAY DECEMBER 16, 2007 03:20 PM EST

By Pete Norman and Tim Nudd
user posted image
Tim Burton and Helena Bonham Carter

Helena Bonham Carter and her director beau Tim Burton have welcomed their second child, PEOPLE has learned exclusively.

The infant, born in London late Saturday, joins big brother Billy, who is 4.

"They are absolutely delighted they have a daughter," the actress's rep, Karon Maskill, tells PEOPLE. "It's a lovely Christmas present for the family."

Bonham Carter, 41, and Burton, 49, have had a busy time of late. Both were nominated for Golden Globe awards for Sweeney Todd – she for best actress, he for best director. In fact, they got that news while at the doctor's office.

"We were talking about inducing, and Tim got a call from his assistant," Bonham Carter told PEOPLE before the birth. "I do look like a globe, so it's kind of funny. I am very round."

She also joked that it was probably hard on the baby while in utero to listen to Mom learning how to sing for her role in the musical. "Maybe the baby's going to come out with his hands on his ears. 'Shut up!' " she laughed.

She added that the anticipation of meeting the new baby was intense. "I just can't wait," she said. "It's hard to imagine we can make anything other than Billy."

kObra.
QUOTE(avalanche @ 15.12.2007 01:05)
czy ten w środku na górze koło weasleya to... 'neville'?

;d
*

blink.gif Rzeczywiście, to on!
Jakoś, tak...Zmężniał?

A tutaj jak wyszedł:

Nevill
Hermiona1900
No każdy kiedyś musi dorosnąć, no nie? Neville też ma do tego całkowite prawo!! tongue.gif biggrin.gif
kObra.
Ale to chyba przez ten zarost...
avalanche
w każdym razie chyba wyszedł lepiej od Dana XD szok!
kObra.
Zgadzam się.
W ogóle, jak oglądałam te kawałki z Księcia na Youtube, to Dan jakiś taki zniewieściały był. Jakby się uwsteczniał wizualnie. ;P
avalanche
uwsteczniał wizualnie? biggrin.gif

on w hp5 też tak dobrze wyglądał? (neville). nie oglądałam kurczę ;ddd
kObra.
Kurde. Chodzi o to, że dziecinnieje z mordy. ;P

W piątce, Nevill wyglądał...Źle. ;P przez te włosy jakoś tak dziwnie zrobione. No, i był ogolony. ;p
avalanche
domyśliłam się co znaczy 'uwstecznił wizualnie', ale mnie powaliło to stwierdzenie biggrin.gif

[koniec offtopa]

;d
owczarnia
Kolejny filmik z Ballet Shoes, tym razem nie trailer, tylko fragment. Całkiem spory.
Absolution
ja czekam tylko z niecierpliwośćią na Sweeney Todd ...
owczarnia
A kto nie czeka wink2.gif?
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.