Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Aktorzy
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
owczarnia
Wprowadzam niniejszym nowy punkt do regulaminu, i guzik mnie interesuje czy to się komuś spodoba czy nie: absolutny, bezwzględny zakaz publikowania na Głównym (choćby tylko w postaci linków) "newsów" z portali w rodzaju Lansik.pl czy Pudelek. Czy to jest jasne?

Ja już nawet nie wspomnę, że można by mieć samemu jakieś wyczucie i w tak poważnych sprawach darować sobie ploteczki.

Chłopak zginął, bo ruszył na pomoc młodszemu bratu. Został pchnięty nożem przez jakiegoś 21-latka, obecnie pozostającego w areszcie pod zarzutem morderstwa.

A teraz przeniosę to do tematu o aktorach.
kObra.
Zastanawiam się tylko kogo on tam grał? Tzn. czy to była jakaś ważniejsza z postaci? Bo twarz znajoma się wydaje.
owczarnia
Marcusa Belby grał.
horror_kitty
Marcus, Marcus... Ach, już wiem.
W pierwszej chwili myślałam, ze to aktor grający Crabe'a lub Goyle'a.
owczarnia
Emma Watson zostanie nową twarzą zapachu "Coco Mademoiselle" Chanel. Podpisała dwuletni kontrakt wart trzy miliony funtów.
Miętówka
Tylko nie to.

Jedyny komentarz na jaki się zdobyłam.

Ale jak tak się przyjrzeć temu zdjęciu, to wcale nie musi być tak tragicznie.
owczarnia
No cóż, tego należało się spodziewać. Keirze Knightley kończy się umowa z Chanelle na promowanie tego właśnie produktu, szukali następczyni. Prawdę mówiąc, przejąć pałeczkę po tak ślicznej dziewczynie - to naprawdę zaszczyt smile.gif.

A zdjęcie jak zdjęcie, stare, miewała lepsze. Dorasta dziewczyna...
owczarnia
No i proszę. Już dementują te wieści o Emmie. Człowiek nie nadąży...
owczarnia
Emma w Italian Vogue. Nieźle, nieźle. Zwłaszcza to i to zdjęcie mi się podoba.
Salamandra
Co tu dużo mówić. Niezłe te zdjęcia. W ciekawe kreacje Emmę przyodziali wink2.gif Najbardziej mi się podoba drugie z tych, które podała Owczarnia.
owczarnia
Kolejne foty. Tym razem Harper's Bazaar.
smagliczka
Czwarte w kolejnosci jest super.
Ach, co za sukienka! Kobieta... bluszcz?

Ale jeszcze bardziej podoba mi się oxfordzka biblioteka!!! tongue.gif
owczarnia
Mój typ to pierwsze, czyli Czerwony Kapturek smile.gif. Zwłaszcza, że w tej właśnie sukni Emma wystąpiła na niedawnym rozdaniu nagród branżowych National Movie Awards w Londynie i wyglądała autentycznie rewelacyjnie:

user posted image
(klik)

user posted image
(klik)

user posted image
(klik)

user posted image
(klik)

user posted image
(klik)
harolcia
Nie żebym się czepiała, ale czy ona przy całym swoim uroku, wdzięku, itp., nie ma odstających uszu? tak lekko? cheess.gif
owczarnia
Ma, i moim zdaniem jest to urocze smile.gif.
harolcia
He he, to dla zwykłej masy ludzkiej pocieszające, bo pokazuje, że nikt nie jest idealny wink2.gif nawet gwiazdy...

Wiem, że brzmi to zbyt pusto, jest aż nadto oczywiste. Ale w gruncie rzeczy, czy każdy, w jakiejś tam swojej podświadomości przez chwilkę nie pomyślał, że ona/on może wyglądać idealnie/jest idealna?
kObra.
Pięknie wyglądała.

No, to teraz laski "klaszczem i leciem":

http://www.plotek.pl/plotek/51,79592,5738329.html?i=1

cheess.gif
harolcia
<pisk> <mdleje> <i takie tam> cheess.gif

Nie, no na serio, co tam się komu podoba, nie wnikam, może męski jest tongue.gif
Interesujące są komentarze do tej galerii...
owczarnia
Emma, Emma, Emma...

A tego pana poznajecie smile.gif?

I tu.

A więcej tu.
filizanka
To jest niesamowite jak Emma wychodzi na niepozowanych zdjęciach, można na nią patrzeć i patrzeć. I płeć patrzącego nie ma znaczenia. Prześliczna.
Rupert wygląda super biggrin.gif Rzeczywiście na pierwszy rzut oka nie poznalam. I uwielbiam go w 'nauce jazdy'! Cała trójka ładnie wyrosła... Chociaż inaczej niż się spodziewałam.
I jeszcze uważam, że Daniel sprawdza się filmowo, jak harry książkowo - pod tym względem, że mogą się w nim kochać małe dziewczynki (jak ja jak wyszedł pierwszy film, podobał mi się strasznie wink2.gif), a z czasem i dorosłe kobiety zwracają na niego uwagę. I ten zarost blush.gif
Aylet
*reakcja po obejrzeniu zdjęcia ruperta* kocham go! *_*
olesia
Nowe zdjęcia Emmy smile.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

mroffka
Nowe zdjęcie Emmy smile.gif
user posted image

Nie wiem czy już było ,ale daje
Ronald
Emmaaaaaaaa!!! biggrin.gif aż mnie żal ściska, że tak długo nie zaglądałem tutaj.
mroffka
Nowe zdjęcia Evanny :
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
mroffka
Przepraszam ,ze post pod postem ,ale nie można tyle zdjęć w jednym poście.
I Emmy:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Albinka
moim ulubjanym aktorem jest Brat Pit
Avadakedaver
QUOTE(mroffka @ 19.12.2008 13:51)

user posted image

*

to jest genialne.
ewuuu
mi się strasznie podobają od Luny włosy, i jej głos w dubbingu. ;bb

ej, ale się Emma zmieniła, od pierwszej części.
owczarnia
Pamiętacie tego aktora z HP, Roberta Knoxa, który zginął w maju w Londynie? Wczoraj zapadł wyrok w sprawie o jego morderstwo i zabójca został skazany na dożywocie.
owczarnia
No no no, można prawie uwierzyć, że Daniel jest taki przystojny...
Miętówka
Przystojny? blink.gif huh.gif
escalate_of_scence
Głowa jakaś mała wink2.gif
Na tym zdjęciu, w porównaniu ze wszystkimi innymi, wygląda magapociągojąco i megaprzystojnie, ale to nie zmienia faktu, że na codzień urodziwy to on nie jest smile.gif
owczarnia
No, a co ja innego napisałam?
owczarnia
Twitter to jednak potęga, chociaż ciągle mam mieszane uczucia... No nic. Tomasz Felton znany lepiej jako Draco Malfoy zapodał swoje fotki z jakiejś tam sesji. Hm. Trzeba przyznać, że wygląda nieco inaczej niż w filmach...

user posted image

user posted image
asiatal
na tym drugim to jak eminem ^^
Avadakedaver
ee tam.
wiekszy szok zrobię zapodając wam zdjęcia panicza Lewisa, odtwórcy roli Neville'a Longbottoma. O ile nikt wcześnie tego nie zrobił.

(tu wygląda jak gorsza wersja christiana Bale'a)
user posted image

o jaki ładny chłopak.
user posted image

i tu też.
user posted image
Ronald
Tak oglądam różne zdjęcia i odnoszę wrażenie, że panowie z planu HP zgodnie postanowili przestać się golić tongue.gif
Avadakedaver
pfff. ja też przestałem.
olesia
Emma wybrana jedną z 20 najlepiej ubranych kobiet wg Vogue'a
http://www.plejada.pl/11435,6,17,najlepiej...otogaleria.html
olesia
Emma Watson: Burberry Spring/Summer 2010 Campaign!
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
M4giC
A ja muszę przyznać ze Hermionie się wrecz zakochałem ^^ A jako E.Watson mi sie tak srednio podoba na niektórych zdjęciach jest boska a są też takie na których mi się nie podoba, ale w filmach jest cudna <3, i ten jej Harakterek. biggrin.gif
Cherlai
O_O:
user posted image
user posted image

Z innej beczki:
user posted image
truskaffka93

Łał! To Ginnie? blink.gif Genialne zdjęcie (; zaskoczona jestem..
Irmelin.
Ponieważ telefon mi się buntuje w kwesti otwierania linku ´feltbeats´mogę tylko się domyślać, że prowadzi on do strony o projekcie muzycznym Toma wink2.gif i w jego kwestii chciałabym powiedzieć, że chociaż średnio ambitne i Grammy bym nie dała, to w prostocie całości kryje się jakieś piękno i jestem nim zauroczona. I głosem Feltona i tekstami, które napisał. Szkoda, że muzyka ogranicza się do jednego instrumentu, bo słychać w tym potencjał. Co Wy myślicie?
Irmelin.
Ponieważ telefon mi się buntuje w kwesti otwierania linku ´feltbeats´mogę tylko się domyślać, że prowadzi on do strony o projekcie muzycznym Toma wink2.gif i w jego kwestii chciałabym powiedzieć, że chociaż średnio ambitne i Grammy bym nie dała, to w prostocie całości kryje się jakieś piękno i jestem nim zauroczona. I głosem Feltona i tekstami, które napisał. Szkoda, że muzyka ogranicza się do jednego instrumentu, bo słychać w tym potencjał. Co Wy myślicie?
Cherlai
Emma u Lettermana. Pod koniec wymiata cheess.gif
Cherlai
???!!!
Cherlai
Prawie, jak magiczne.
Dla fanów Skinsów: Effie.
user posted image
user posted image
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.