Napisz, że ratujesz walenie. Albo uwalniasz więźniów politycznych. Albo, że walczysz z rakiem. Serio. Listów z komplementami ma miliony. A jak ją poprosisz o oficjalne wsparcie dla Twojej akcji to napewno się przejmie. Mówię Ci.
QUOTE(Katon @ 19.02.2006 19:08)
Napisz, że ratujesz walenie.
to mialo byc dwuznaczne czy tylko ja jestem tak do cna zdemoralizowana? ;]
Jesteś do cna zdemoralizowana. Bo skoro ja, człowiek który nie mógł się wypowiadać w temacie "Różdżki" tego od razu nie skojarzyłem to weź bez kitu XD
o kurcze, jestem przerazona ;] bede musiala isc do jakiegos psychologa

[po czesci to wplyw kumpli, tak se tlumacze ;>]
Mi tam trzeba adres do Rwling zeby ja zbesztac

ma ktos moze.
A propo waleni to bardzo dobry pomysl
I że chciałeś ją zaprosić na oficjalne wręczenie jej orderu buraka cukrowego pierwszej klasy.
Teraz oczywiście kpimy, ale sam pomysł w swej ogólności uważam za dobry. Selebritis lubią być dobrei potrzebne.
To moż enapisze, że reprezentuę Magiczne Forum??? Poproszę ją, o eizyte na oficjalnym zjeździe forumowiczów(jak takowy zorganizujemy

). Trak myślę, że mógłbym ja zapytać o zycie tam w Anglii. I napisze, żby do Polski kiedyś przyjechała bo to piękny kraj i dużo traci nie widząc go.
Mam już pomysł, teraz tylk trzeba go zrealizować i wysłac Owcy do tłumaczenia
Reprezentanci najróżniejszych forów piszą do niej non stop. Ale co w tym szczytnego...?
Katarn90
20.02.2006 20:07
podnietka. ja też uważam, że jak do Emmy pisać do z czymś waznym, jakieś listy, których nigdy nie czytała, a nie : przyjedź do nas, pliz. Wtedy zawsze odpowiada, że nie ma czasu bo kręci HP (albo z HP)
XD o Jaaaaa...tylko parę miesięcy mnie nie było i już co się dzieje

.
A po co w ogóle pisać do nich listy?? Z reguły pewnie ich nie czytają...chyba, że wpadną do nich znajomi, popiją trochę i dla zabicia czasu czytają na głos listy od fanów XP. No dobra K. Ja się nie nadaje do takich akcji.
A propos tematu, to powiem tak; Rupert jest najlepszy z trójki...te jego miny %) hehehe...takie papy, to tylko on wali. Za to Daniel wg Mnie po prostu cienki jest. O Watson się nie wypowiadam, bo same soczyste epitety by poleciały. Nie podoba mi wcale się jak zagrała Hermionę. Poza tym całkiem przyzwoicie wypadli: Alfred Enoch, Tom Felton, Jason Isaasc, Matthew Lewis.
Znalazłam fajne zdjęcie w necie aż muszę je tu zamieścić...
Wszyscy razem...XP
Kara
Nop, widziałam je już kiedyś. Hmmm.. chyba mam lekkie zastrzeżenia co do gustu Watson :/. W ogóle ona czasem jak coś na siebie włoży to tylko załamać ręce. Kto ją ubiera??!!
Gem wróciła i nie lubi Emmy

.
To ja już nie wiem co napisać

. Chodzi mi tylko o zdjęcie z autografem. Bo wiadomo, ze sam takiego zdjecia do podpisania jej nie dam

.
Prawda, czasem pokazuje, że gust ma iście gwiazdorski(znaczy go nie ma) ale Katie Leung na tym zdjeciu też pokazuje brak guztu. natomiast Robert Pattison pokazuje brak gustu chodząc bez maski gazowej na swojej okropnej twarzy.
Avadakedaver
21.02.2006 15:30
QUOTE(Kara @ 21.02.2006 08:30)
Znalazłam fajne zdjęcie w necie aż muszę je tu zamieścić...
Wszyscy razem...XP
Kara
eee... fajnie niby, i w ogóle, ale dlaczego Rupert Grint wygląda, jakby go prosto z budowy wzięli?
a Emma... emma... ona... eee... wyglada, jakby... DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ.
Jak dla mnie to wszyscy mają okropne ubrania (na tym zdięciu

)
Stanislav - pomijając tę bluzę (co to jest?) to z chłopaków jest ubrany najnormalniej...
Clemence - nie gustuję w złotych spódnicach, które wyglądają jak worki (?)
Rupert - wygląda jak Kudłaty ze "Scooby - Doo" (czy mi się wydaje, czy spod zielonej bluzki wystaje różowa?)
Emma - nie mam nic przeciwko jej butom, ale mogłyby wyglądać jak do pary... ta sukienka ją trochę poszeża, bo napewno tak nie wygląda w innych ubraniach, nie lubię opasek, ale ta jej pasuje
Daniel - ...
Katie - ujdzie... nie lubię spodni ze zwężającymi/prostymi nogawkami
Robert - oh... w sumie nie wiem co mi w nim nie pasuje (poza twarzą)... chyba ten swetr...
Ps. Eh... Jak ja lubię krytykować (innych) ta "zła" część mnie wzięła górę nad wychowaniem i tak oto powstał powyższy post...
Pps. Alan Rickman ma dzisiaj urodziny 60 (nie wiedziałam, że on ma aż tyle...)
Absolution
21.02.2006 16:29
QUOTE(Ronald @ 21.02.2006 16:14)
Prawda, czasem pokazuje, że gust ma iście gwiazdorski(znaczy go nie ma) ale Katie Leung na tym zdjeciu też pokazuje brak guztu. natomiast Robert Pattison pokazuje brak gustu chodząc bez maski gazowej na swojej okropnej twarzy.
każdy ma inny styl... jednym się podoba, a drugim nie, proste... przynajmniej dla mnie...
a gdyby w ogóle gustu nie mieli, chodziliby nago
wdzianka filmowej Fleur i Stanislava są jak dla mnie niezłe... reszta ... nie...
Emma ma FATALNĄ sukienkę. Nie chodzi o kolor tylko o krój. Wygląda jak w piątym miesiącu.
QUOTE(Katon @ 21.02.2006 19:11)
Emma ma FATALNĄ sukienkę. Nie chodzi o kolor tylko o krój. Wygląda jak w piątym miesiącu.
Ojeju... I się wydało... A ja próbowałam być taka delikatna...
Emma oprócz sukienki to ma, może nie fatalną, ale dziwną minę...
Emma czasami przybiera doprawdy dziwne miny. Ale potrafi się także czarująco uśmiechać, więc jest jej to wybaczone.
Zgadzam się tu z Katonem i Wroną, złą sukienkę sobie wybrała panna Watson.
Nie rozumiem natomiast, co macie do elegancko ubranego Daniela. Razem z filmowym Krumem (pod względem odzienia, naturalnie) wyglądają najlepiej z całej siódemki.
Rupert... Dlaczego Rupert zawsze ubiera się jak... no nie wiem, jakby dopiero co wyszedł z domu? Jestem na nie.
December
23.02.2006 00:56
Według mnie, to troszkę się czepiacie.
To są młodzi ludzie i poszukują własnego stylu. Mieli wyjść wszyscy w garniuturkach i kostiumikach? Mogą pozwolić sobie na "ubraniowe szaleństwo".
Są ubrani, wszyscy, zgodnie z obowiązującą modą. I nie boją się łączyć pozornie nie pasujących do siebie szczegółów, jak na przykład Emma.
Jak już mowa o osobistych gustach i o tym, co się komu podoba, to muszę stwierdzić, że nie wiedziałam, że aktor grający Krum jest taki szeroki. I to właśnie jego strój podba mi się najmniej. Ale to tylko dlatego, że nie lubię takiej konwencji.
Z męskiego grona najlepiej (w mojej opinii) najlepiej ubrany jest Rupert. Bo najważniejszy jest kolor
Oj, czepiamy się, bo naszych zdjęć nikt nie publikuje w necie (chyba, że my sami).
Zresztą podejrzewam, że nikt z aktorów nie wybierał swojego stroju, tylko stał za tym cały sztab specjalistów od wizerunku, stylistów, którzy mają za zadanie dbać, by fani mieli co komentować (jak powiedział ktoś mądry: Nie ważne co o was mówią, ważne że w ogóle mówią).
Wygląda jak w piątym miesiącu.
A nie jak w szóstym?
Avadakedaver
23.02.2006 10:15
Ta co grała Fleur (druga od lewej?) wygląda jak elfka prosto z lasu
Z męskiego grona najlepiej ( w mojej opini) najlepiej ubrany jest Rupert.
Avada>>to komplement czy wręcz przeciwnie? :]
Avadakedaver
23.02.2006 13:58
komplement, wiadomo jak wyglądają elfki

ale Ruperta to chyba na budowie cos zasypało i go dopiero co spod tego całego pyłu wyciągnęli.masakrycznie wygląda.
Och, proszę was, skończcie już. Brzmicie jak stadko zakompleksionych, doskonale obytych z modą, super-poprawnych pod względem stylu "ziomków". Co komu do tego jak się ktoś ubiera? Nie musicie publicznie i w żenującym stylu demonstrować swojej niechęci.
Jak ich stać, to się ubierają tak, jak IM się podoba, nie wam. Chyba na szczęście.
Hej, wypraszam sobie :]
Nie zaprzeczysz, że Rupert ubierający się na oficjalne uroczystości ,,w swoim stylu'' wygląda przy Danielu dość niechlujnie. Jeśli on dobrze się w takich ubraniach czuje - ok, to najważniejsze, ale, jako że jest teraz osobą publiczną (ach, ta sława), chyba możemy skomentować ich (jego) ubiór? Naturalnie, trzeba to robić odpowiednio, tu się zgodzę.
Poza tym - uważasz, że sukienka Emmy jej nie poszerza? :]
To jest jej problem, a nie mój. Nie muszę dokarmiać swojej próżności wytykając błędy jej stylistom.
Co można skomentować? Adekwatność stroju do okazji. A myślę, że nikt nie złamał zasad etykiety, więc o co chodzi?
O gustach się wszak nie rozmawia.
Kto mówi o dokarmianiu swojej próżności? Fakt, że z dyskusji nad strojem Emmy nic budującego nie wyniknie, gdyż nie sądzę, byśmy w jakikolwiek sposób wpłyneli na jej sposób ubierania się :]
Tylko że według Ciebie komentowanie wad czy uchybień nie przystoi. Ciekawe, gdzie takie stanowisko by nas na dłuższą metę zaprowadziło.
Adekwatność stroju do okazji. Pewnie, Rupert nie złamał (chyba) zasad etykiety, choć był, według mnie, blisko (z drugiej strony - to zdjęcie nie powstało po jakiejś ekstra ważnej uroczystości, zdaje się). Ale zaprzeczyć nie można, że Dan jest lepiej ubrany (wydało się, lubię garnitury. Mój gust) w porównaniu do Ruperta, co napisałem. Nie oceniam charakteru Grinta, broń Boże.
Absolution
23.02.2006 15:20
QUOTE(Hito @ 23.02.2006 16:00)
Tylko że według Ciebie komentowanie wad czy uchybień nie przystoi.
zamiast słowa "wad" użyłabym "upodobań"
Niech się ubierają jak chcą, ważne żeby dobrze odgrywali swoje role.
Goomisia
23.02.2006 16:05
ubierac sie moga jak chca. teraz jest tyle stylow i tyle roznych rozwiazan w modzie ze glowa mala. oni sa slawni wiec ich stac na to by troszke zaszokowac strojem a jezeli czuja sie dobrze i taki ubior im odpowiada to ok. od tego czy zalozy spodnie czy sukienke niezalezy to czy Emma pomyli sie z tekstem. oni sa zwyklymi ludzmi i nikt nigdzie nie powiedzial ze aktorzy maja chodzic stale w gustownych wyjscowych kreacjach. spodnie sweter i na piwo nie:P
Powiem, że może i Rupert niechlujnie wygląda przy Danielu, ale przynajmniej swoim strojem nie pokazuje jak to ma dużo kasy, i że jest jakiś lepszy. Jeśli ktoś ocenia ludzi po stroju, to Rupert wg. mnei zostałby zakwalifikowany do kategorii "ziomków". natomiast Daniel ubiera się jak "stary-malutki". Powinien choc troszkę zluzować, a on się ubiera w przypałowe zielone fraczki w stylu jakiegos podżędnego hrabii(patrz premiera HP i CO w Ogdeon w Londynie).
Poza tym, droga Emosiu to po co istnieją w takim razie fora tekie jak nasze? Właśnie do komentowania. komentujemy ubiory aktorów, bo ktoś zalozył temat o aktorach. Komentujemy tez twórczość pani R, pomimo, ze tez można poweidzieć, ze ma tyle kasy, pomysłów i pisze to, co chce. A my jej wytykamy błędy.
A więc komentujmy wszystko co chcemy, w końcu po to tu włazimy
dominika00
01.03.2006 00:00

No tyo teraz ja sie wypowiem co do tego zdjęcia o którym tyle dyskutowaliście i o ubiorach:D
Fotka fajna, jestem pod ogromym wrażeniem sylwetki Stanislawa czy jak mu tam:)(Kruma)
Ta co grała Fleur wygląda weług mnei ładnie, skromnie i elegancko. emma tez była by ładna gdyby nie te tenisówki;/
Rupert hmm;/ może na wyjście na kregle,albo do na oiknik z przyjaciólmi, a nie na premiere czy coś podobnego. Dan jak zawsze elegancki, podoba mi się, chłopak ma klase. Pozostała dwójka tez nieźle

Chociaż ta czarna wyglada raczej jakby się przygotowywała na wyścigi konne, a ten co grał Cedrika troche niepożadnie( ta wyłażąca koszula)
THE END
owczarnia
02.03.2007 15:39
Z niusów: został właśnie oficjalnie potwierdzony udział Daniela Radcliffe'a w roli Harry'ego Pottera w filmach 6 i 7.
LilienSnape
02.03.2007 16:08
oł je
PrZeMeK Z.
02.03.2007 21:17
Z niusów: został właśnie oficjalnie potwierdzony udział Daniela Radcliffe'a w roli Harry'ego Pottera w filmach 6 i 7.
Dla mnie to zawsze było oczywiste.
Jakoś nigdy nie wyobrażałem sobie, że on zrezygnuje. Pozatym Potter powinien mieć jedną twarz w całej serii filmów.
LilienSnape
02.03.2007 23:19
QUOTE(Aylet @ 02.03.2007 21:13)
idziemy.
w sumie to wiecie Daniel zawsze może w kalendarz kopnąć xP
owczarnia
03.03.2007 11:21
Tam, zrezygnuje. Wy tu sobie żyjecie w błogiej nieświadomości i nawet nie zdajecie sobie sprawy, jaka tam afera była

! Że za stary, że zbyt zajęty, a jak to wpłynie na to czy na tamto. Od "Czary Ognia" trzymali wszystkich w niepewności (nie wykluczam, że starannie wyreżyserowanej, ale to już inna sprawa), Daniel podpisał kontrakt jeszcze tylko na "Zakon Feniksa" i koniec, o dalszych filmach cisza. On sam niby wyrażał chęć, ale do końca nie było wiadomo jak to naprawdę będzie. Tyle dyskusji co na ten temat było...
A Wy tu sobie "dla mnie to zawsze było oczywiste"

.
Mi chodziło o to że nie wyobrażałem sobie nikogo innego grającego Pottera. O aferach koleżanka mi mówiła, ona dokładnie śledzi losy filmów
owczarnia
05.03.2007 11:38
Wyjątkowo kiepski fotomontaż, jeśli mam być szczera...
Nawet ślepy by to zauważył.
LilienSnape
05.03.2007 21:41
no taka trochę tragedia .
i do tego niby Emma wygląda jak jakaś tania... no wiecie kto XD
ale pasztet. and there's no cock!
smagliczka
06.03.2007 00:11
niby Emma wygląda jak jakaś tania... no wiecie kto
Osobiście nie znam żadnej Tani.
Znam Nadję. :]
owczarnia
07.06.2007 22:49
Nowe zdjęcia Emmy (trzeba przewinąć troszkę w dół). Moim zdaniem bardzo ładne

.
owczarnia
11.06.2007 17:31
Bardzo mi się podoba na wszystkich zdjęciach.
Jednak drażnią mnie, jej zbyt krzaczaste brwi ;]
I na zdjęciu numer 3 wygląda jakby miała 3 nogi ;]
Emma
Jakie piękne fotki
owczarnia
13.06.2007 05:31
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę