Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Aktorzy
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Katon
Taaaa. A typ, który go tam gra jakieś radosne 40. To ogólnie jest wielkia niedoróbka filmów. Ale Rickman 61?! Masakra. W życiu bym nie powiedział.
Pszczola
Dokładnie. Cóż, on jak Sean Connery. Im starszy tym lepszy. XP
anagda
QUOTE(Katon @ 31.07.2007 01:31)
Taaaa. A typ, który go tam gra jakieś radosne 40. To ogólnie jest wielkia niedoróbka filmów. Ale Rickman 61?! Masakra. W życiu bym nie powiedział.
*

Ale "masakra" w znaczeniu, że co? Że uważasz, że na Snape`a trzeba było wziąść innego, młodszego aktora...? blink.gif

Rickman nieźle się trzyma, jak to napisała Pszczola. I nie wyobrażam sobie nikogo innego na miejscu Severusa.
Pszczola
No właśnie "masakra", bo tak dobrze wygląda! Mam rację?

Oj, Rickman jest w tej roli idealny. Też sobie nikogo innego nie wyobrażam w roli Snape'a. Ojoj, a ile go będzie w następnym filmie! *mdlej*
harolcia
Rickman ma 61 lat??!! blink.gif nigdy w życiu bym mu tyle nie dała... tak z 40 pare, no może 50... ale 61?! Toż to przecież on się trzyma jak nikt wink2.gif
Amellive
Też bym nie powiedziała... Stary, ale jary biggrin.gif I moim zdaniem jest najlepszym aktorem w całej serii. IDEALNIE gra Snape'a. I tu podziękowania należą się Rowling, bo to ona wymarzyła go sobie do tej roli smile.gif
Pszczola
Serio? Nie wiedziałam. Właśnie czytam fragment rozmowy Potter-Snape w III tomie, kiedy Snape poraz pierwszy czepia się ojca Harry'ego. Uhhuhu... Nie da się wyobrazić kogoś innego na jego miejscu niż Rickman.
owczarnia
Erm...

user posted image user posted image

A ten ostatni to może jednak dam pod linkiem.
Gem
łot łos dat?!

Czy mi sie wydaje, czy tylko mi sie on nie podoba... Wybaczcie wszyscy, ale ta profanacja moich oczu jakoś nie wpływa pozytywnie na i tak nadszarpnięty wizerunek Radcliffa. Na szczęście Ślepy Io dał mi wyobraźnię zdolną zmusić mnie do wypicia dzbanka wczorajszej kawy bez podgrzewania, dlatego mój osobisty Harry nigdy nie wyglądał i będzie wyglądać jak te biedne chłopię na zdjęciu powyżej.

A Rickman to świetny odpowiednik Snape'a. Wredna gęba, paskudny, chaczykowaty nochal, krzywe zęby... może trochę za mało żółte.

A propos Seana Connery... mój najulubieńszy aktor mwaaah!! Jego sobie zawsze jako Dumbledore'a wyobrażałam, no wymarzony dyrektor!

user posted image

a jak był młody to uuuuuh!!! xD

user posted image
anagda
Nie.... Seana też uwielbiam, ale nie nadaje się na Dumbla. Connery nie ma tego takiego "ciepła" w oczach jak na przykład Harris czy chociażby Ian McKellen.
owczarnia
o_O

Dan gra w nowym filmie...

user posted image

user posted image
Ginnusia
Owca, ło matko, teraz to nie zasnę przez Ciebie. Moc munduru jest wielka.
Pszczola
*wstaje z podłogi*

Kheem... Daniel naprawdę wygląda na trzydziechę O_o.

A Rickman to świetny odpowiednik Snape'a. Wredna gęba, paskudny, chaczykowaty nochal, krzywe zęby... może trochę za mało żółte.

Prawda. Ale Rickman, mimo że najprzystojnieszy nie jest, ma w cobie coś, co sprawia, że i tak kobietom uginają się kolana na jego widok.

A propos Seana Connery... mój najulubieńszy aktor mwaaah!! Jego sobie zawsze jako Dumbledore'a wyobrażałam, no wymarzony dyrektor!

Ach, im go więcej, tym lepiej! Im starszy, tym lepszy. Nie zgadzam się, że nie ma ciepła w oczach. To bardzo dobry aktor. Jeżeli ktokolwiek potrafiłby oddać charakter Dumbledore'a, jest to Connery. Poza tym jest Szkotem, a jestem całkiem pewna, że Szkotem był też Dumbledore XP.
Mój książkowy Dumbledore, mimo że ma podobną barwę głosu, gesty i czar, który na policzki niejednej białogłowy sprowadzi rumieniec, z wyglądu jest tak inny... Nie mówię nawet o niebieskich oczach, ale jakoś tak...
Ale gdyby Connery dostał tę rolę, nie rozpaczałabym ;).

Jak już dajemy zdjęcia z młodości... Ja też na wszelki wypadek podaję linka. Daniel i Sean mają coś wspólnego XD. Zdjęcie chyba z konkursu na Mistera.
anagda
Jak już dajemy zdjęcia z młodości... Ja też na wszelki wypadek podaję linka. Daniel i Sean mają coś wspólnego XD. Zdjęcie chyba z konkursu na Mistera.

Was ist das?!? blink.gif blink.gif
Pszczola
No mówię, że Sean Connery za czasów wygranego konkursu na Mistera GB XD

Edit: aj, sorry, trzecie miejsce na Mister Universum!
anagda
O. Mój. Boże. blink.gif

On. Tak. Kiedyś. Wyglądał?

no comment...

to już wole go jako poczciwego staruszka...
Pszczola
Mówię, że im starszy, tym lepszy XD. To ten typ faceta, któremu młodość nie służy. Ale to chyba lepiej starzeć się ładnie, niż żałować co się straciło?

Cóż...ale ciało miał XD
owczarnia
Łe tam, to te zdjęcia kiedyś były do dupy wink2.gif.
owczarnia
No nie. Nie jest zły ten Daniel, nie można powiedzieć wink2.gif.

user posted image

user posted image
Pszczola
Jak dla mnie za dużo włosów nie tam gdzie trzeba. Przynajmniej schudł.

Jestem przerażona... jeszcze 7 lat temu był chłopcem... Taki wzrost powinien być niedozwolony!
abstrakcja
Ten co gra Hagrida.. jakmutambyło.. zastanawia mnie, jak on na codzień radzi sobie z tym jego 'uczesaniem' .. i z tą brodą. ;>

Daniel.. o Boże.. ładniej mu było w dłuższych włosach. Jak oni tam wszyscy szybko wyrośli. ohmy.gif
Ginnusia
Pszczoła - jaki wzrost? Wzrostu to on akurat nie ma. wink2.gif
em
pierwsze zdjęcie: dementi.gif . I tak, Dan bardzo wygląda jak hobbit.
Pszczola
Dokładnie, Mógłby uchodzić za brata Wooda (sic!). Racja, ciekawe który z nich jest niższy?
Ginnusia
Praktycznie równi są. Wood ma 168 cm, a Radcliffe - według róznych danych 166-169. wink2.gif
Pszczola
Podobny wzrost, podobne oczka, podobne owłosienie, główne role w superprodukcjach fantasy...Może powinni sprawdzić drzewo genealogiczne? XP
Gem
Teh hell!!! Owca właśnie mnie zamordowała z zimną krwią... Te zdjęcia Daniela w mundurze... co to właściwie ma być? Hitler w drugim wcieleniu? Demoniszcze!!! Jak tylko przewinęłam stronę na jego foty, to wrzasnęłam i wydałam nieartykułowany dźwięk... poważnie mówię.

Taaaak... gdyby Daniel miał oczy jak piłeczki pingpongowe, wyglądałby prawie jak Wood xD.

Pszczoła, widzę, że mamy wspólny punk obserwacyjny... nie to żebym szukała faceta w parku geriatrycznym, ale Sean jest naprawdę genialny! I dalej twierdzę, że byłby świetnym Dumbledorem, bo jego umiejętności aktorskie są genialne...

The League of Extraordinary Gentlemen
user posted image

Finding Forrester
user posted image

Highlander (uwielbiam go jako Ramireza xD)
user posted image
user posted image
Hermiona1900
Wydaje mi się, że Dumbledorem nie byłby za dobrym...po prostu do niego nie pasuje. Może gdyby miał tę całą charakteryzację, przeżyłabym te role, ale tak to jakoś mi on do Dumbledore'a nie pasuje.
kaszolka14
QUOTE(Hermiona1900 @ 14.08.2007 14:33)
Wydaje mi się, że Dumbledorem nie byłby za dobrym...po prostu do niego nie pasuje. Może gdyby miał tę całą charakteryzację, przeżyłabym te role, ale tak to jakoś mi on do Dumbledore'a nie pasuje.
*

Popieram czarodziej.gif
Aylet
QUOTE(Pszczola @ 09.08.2007 18:42)
Jak dla mnie za dużo włosów nie tam gdzie trzeba. Przynajmniej schudł.

Jestem przerażona... jeszcze 7 lat temu był chłopcem... Taki wzrost powinien być niedozwolony!
*

no właśnie.
po co mu ta broda?
owczarnia
cheess.gif cheess.gif cheess.gif
user posted image
owczarnia
Pewno mu na planie wyciepną, bo z tego co widać do samochodu wsiada. A strój, rzecz jasna, filmowy, ale wygląda w nim jak, za przeproszeniem, debil cheess.gif.
em
po minie widać, że chyba jest tego świadomy wink2.gif
kaszolka14
no i ta.. ee.. fryzurka... laugh.gif
Aylet
kilogram żelu na włosach i do przodu.
anagda
To już szczerze mówiąc, wolę go we włosach na żel na sztorc. Jak miał w jakiś tam innych sesjach...
owczarnia
Zważywszy, że gra syna Rudyarda Kiplinga w filmie biograficznym poświęconym temuż pisarzowi, którego akcja toczy się na przełomie dziewiętnastego i dwudziestego wieku, raczej trudno byłoby o stylizację z włosami na sztorc wink2.gif.
Aylet
czemu nie? ^^
anagda
QUOTE(owczarnia @ 17.08.2007 23:50)
Zważywszy, że gra syna Rudyarda Kiplinga w filmie biograficznym poświęconym temuż pisarzowi, którego akcja toczy się na przełomie dziewiętnastego i dwudziestego wieku, raczej trudno byłoby o stylizację z włosami na sztorc wink2.gif.
*

Mówiłam akurat ogólnie o jego wyglądzie, a nie o tym że to akurat z filmu wink2.gif

QUOTE(Aylet @ 18.08.2007 00:10)
czemu nie? ^^
*

No, to było by coś cheess.gif
Aylet
wiem, że to OT ale nie chce mi sie zakładac nowego tematu na jednpo pytanie. dlaczego hmn Hogwartu był śpiewany tylko na pierwszym roku, jak Harry był w Hogwarcie? pozniej juz ani o nim nie wspomniano ani nie spiewano ^^
Aylet
oh, thx
Zeti
Ale Dan w tym stroju głupio wygląda. I te jego ulizane włoski. Już nie mówiąc o prostokątnym uwypukleniu w kieszeni.
owczarnia
Rupert Grint ma dziś urodziny, chciałam przypomnieć, drogie fanki smile.gif.
Ginnusia
Masz kogoś konkretnego na myśli? biggrin.gif

Zdrowie Ruperta wobec tego! To może dziś "Naukę jazdy" obejrzę dla uczczenia?
harolcia
W takim razie pozwolę sobie złożyć życzenia : Wszystkiego najlepszego Drogi Rupercie! Dużo zdrowia, szczęścia pomyślności i czego tam sobie jeszcze życzysz czekolada.gif biggrin.gif
Ginnusia
Poszłam do wypożyczalni po "Naukę jazdy", w stanie maksymalnego nakręcenia, by zobaczyć ten film. Tymczasem okazało się, że była jego tylko jedna kopia i ktoś ją ukradł. sad.gif Wniosek - w mojej okolicy mieszka jeszcze większa fanka Ruperta niż ja.
anagda
QUOTE(Ginnusia @ 24.08.2007 20:55)
Poszłam do wypożyczalni po "Naukę jazdy", w stanie maksymalnego nakręcenia, by zobaczyć ten film. Tymczasem okazało się, że była jego tylko jedna kopia i ktoś ją ukradł. sad.gif Wniosek - w mojej okolicy mieszka jeszcze większa fanka Ruperta niż ja.
*

A co, też zamierzałaś zwędzić?

U mnie w wypożyczalni nawet jest ciągle. Nawet tanio, bo nikt nie wypożyczał, wiec z ceny zjechali tongue.gif
Aylet
u mnie w wypożyczalni nie ma ale wiocha.
kiedy bedzie "december boy's"?
Ginnusia
Premiera anglojęzyczna - 14 września. O polskiej na razie głucho.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.