Ludwisarz
15.08.2008 00:53
Nikt nie chce kupic biletow na Sigurow?
Tymon! Żałuj, żałuj! Olafur dosyć średnio jak dla mnie, chociaż w jednym momencie miałem ciarki na plecach. I grał tylko pół godziny.
Sigury równiutko o 21 zaczęły 'Svefn-G-Englar', później
'Glosoli', przy którym doznałem pierwszy raz na tym koncercie. Później było już tylko lepiej. Najbardziej niezapomniany zostanie 'Gobbledigook'. Śnieg w postaci konfetti wystrzelony przez 3 małe dziewczynki z pistoletu (?) i z maszyn zawieszonych u góry. W pewnym momencie nie było widać sceny, do tego światła, cały amfiteatr klaskający w rytm muzyki. Niezapomniane uczucie! Na bis poszło 'Untitled 8 (a.k.a. "Popplagið")' - wielkie 'o kur**!', zaś na drugi bis 'Viðrar vel til loftárása', który świetnie zakończył całość.
wow, kolejny koncert w warszawie

ale na to to już kasy chyba nie wygrzebię, dobrze że była na openerze
tym razem nie odpuszczę! (ha! mam polskie znaki! wróciłam do domu

)
Nie znam, ale gdybym wiedziała wcześniej to nie wpisałabym się na jutro do pracy do 24:00, bo opis cholernie zachęcający.....
ej, byłam na koncercie hey na dniach miasta, myślałam, Nosowska gra do kotleta, no co to się dzieje na tym świecie, ale to był naprawdę świetny koncert. 2 x 2 kawałki na bis. nawiązywanie kontaktu z publicznością, żarciki, no jak nie hey.
a potem poszliśmy z tej radości na wódkę.
abstrakcja
07.09.2008 11:16
Też tydzień temu byłam na Hey'u. Wprawdzie nie lubię Nosowskiej ani jej wokalu, ale było znośnie. Wybrałam się tam w sumie tylko poto, żeby poodnawiać stare znajomości i pospotykać się z ludźmi, których nie widziałam przez 2 miesiące.

Fajnie było.
A dzień później T.Love w Piekarach. 'Chcę Ci powiedzieć, I love you I love you I love you I love you!' Ah. Muniek , jesteś Bogiem.

A wczoraj byłam na Metal Parku w Tarnowskich Górach, gdzie grali Acid Drinkers... moja nowa miłość... A spróbujcie tylko powiedzieć, że Acidzi nie są świetni. To Was pogryzę.
abstrakcja
07.09.2008 11:26
Nie znasz się . ;]
Moze jak Tytus przestanie walic kratę browarów dziennie, to wskoczą na stary poziom
Amazing Atomic Activity gdzies lezy i sie kurzy.
Nie no, może trochę osób się zdziwi, ale na swój specyficzny sposób Acidzi są świetni. Tzn. no nienawidzę matalu, ale mam do tych ziomków jakiś sentyment.
hermionak
08.09.2008 12:07

teraz w zabrzu 30 pażdziernika zagra feel jadę na koncert czy ktoś z was też jedzie na koncert feela polecam
Ja idę. Razem z kolegą Wygwizdem i kumplem Pomidorem.
Wpadnijcie do mnie. Grają tu na zakonczenie lata :F
19 listopada w Stodole Franz Ferdinand 95 peelenów.
Tyyymon, przywitasz mnie 4ego i 19ego listopada?
Ludwisarz
08.09.2008 16:24
Tak.
Ludwisarz
08.09.2008 16:30
o/
Ej to moze wreszcie 16 nowembra uda sie odwiedzic Tymona z piwem, skoro juz 2 razy nie wyszlo? ;)
Słuchajcie, abstrahując od mojej obecnej lekkiej oziębłości w kierunku tej kapeli to to co się dzieje tej jesieni w Polsce koncertowo to jest coś kosmicznego.
Nie ma co, Polska już nie może narzekać na brak ciekawych koncertów! Ale ja i tak czekam cały czas na Justina (na poważnie)
nie Mateusz. to co sie dzieje w WARSZAWIE koncertowo to jest kosmos. nie wiem skad ja wezme na to wszystko kase. bede harować jak wół, o!
mnie z połowa chyba ominie, bo czekają mnie inne wydatki... w listopadzie się wyprowadzam
Ludwisarz
09.09.2008 00:59
14/15 listopad Low Fi Festival w niejakiej Bydgoszczy. Ktoś oprócz mnie chętny?
solidny lineup mają, ale nie na tyle żeby mi się chciało. narazie myślę nad tym jak tu jednocześnie kupić kompa i jechać do łodzi ;>
QUOTE(Katon @ 08.09.2008 19:02)
Słuchajcie, abstrahując od mojej obecnej lekkiej oziębłości w kierunku tej kapeli to to co się dzieje tej jesieni w Polsce koncertowo to jest coś kosmicznego.
Nie ma zadnej wzmianki o wizycie NIN/Revolting Cocks/Puscifer/Primus. Kupa :p
Chce VNV Nation w Polsce <tupie!>
Ten rok przegina pałę!!!No i jeszcze w Krakowie. Jedyny zespół brytyjskiego indie XXI wieku, który zachował godność. No i miał debiut conajmniej siódemkowy.
Tak jak obiecał w sierpniu,
Olafur Arnalds w Polsce!
Avadakedaver
27.09.2008 23:21
fuck, Serj był w polsce. żebym tylko wiedział.
Ej, nie wierzę w to wszystko! powoli przestaję ogarniać co, gdzie i kiedy. jak w Londynie, chociaż słońce się na szczęście trafiło parę razy w ostatnich dniach.
A my juz 18.10 na Das Ich, Emilie Autumn i Noisuf-X ^_^
To High Places takie w sam raz, żeby do Krakowa na nich pójść. Do innego miasta bym się raczej nie wybrał, ale są naprawdę ok, więc do Drukarni pójdę.
reaktywacja illusion niestety prawdopodobnie tylko na jeden koncert :/
od stycznia trasa knż. pamiętając ostatnie koncerty tej grupy odkrycia ameryki nie wieszczę (gubienie rytmu tudzież zapominanie tekstu przez pijanego do granic możliwości kazika to tylko niektóre smaczki), ale w sumie było to dobrych kilka lat temu... nah tak jakbym sam sobie próbował coś tłumaczyć, bo i tak się wybiorę o ile będzie w szeroko pojętej okolicy:b.
Ja sie ostro wkurczaczylam, bo okazuje sie, ze bilety jednodniowe na Independent Festival dzien 2 nie kosztuja 50 zl lecz 100, a to dla mnie o wiele za duzo teraz, wiec nie jedziemy na Emily. -__-
managarm
12.10.2008 16:48
Pozatym nie wypalil Soman w zeszly weekend :/
A mnie wczoraj CKOD rozjebali. Chociaż klub posiada najgorszą akustykę, to było baaardzo kameralnie i świetnie. Chociaż repertuar mają na razie dość ubogi, bo nowy perkusista większości piosenek jeszcze nie ogarnia. Tak czy siak, uraz po chujowym występie na Openerze, zniknął
a ja byłam wczoraj na Animal Collective - nie będę się rozpisywać, ogólnie bardzo fajny koncert pełen pozytywnej energii
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę