To polska rzeczywistość...
Po za tym ja mieszkam w hucie - moi starsi koledzy pozakładali bojówki osiedlowe (Shark`s, Jude Gang) i teraz żyją jak królowie...
no to masz wzory do nasladowania, rzeczywiscie. ale to w koncu polska rzeczywistosc (twoim zdaniem). rzeczywistosc... chyba wsrod kilkunastoletnich chlopaszkow, ktorzy uwazaja ze sa wielkimi gangsterami, bo pobili stara babcie, albo w 5 napadli na kogos tam i go okradli. rzeczywiscie: gangsterstwo jak nic.
A nie lepiej zapoczątkować w kraju rewolucję? Wtedy jesteś władcą - wiele robić nie musisz.
Albo zostać gangsterem - szybkie auta, kasa, wpływy...
zalamujesz mnie. czy ty wszedzie patrzysz na to, zeby miec wladze nad kims i duzo kasy?
rewolucja? to ja mam propozycje - zacznij rewolucje od siebie, wtedy na tym swiat wiecej zyska niz jakbys mial, oczywiscie w celu "zycia jak krol" :/, jakis reolucje przeprowadzac.
i najlatwiej jest swoje odchyly i jakies pokrzywione aspiracje tlumaczyc "polska rzeczywistoscia".
mi to sie kojarzy z tymi ciezko cierpiacymi hhpowcami, ktorzy sa dziecmi ulicy, narzekaja na polska rzeczywistosc, i och ach, jak to im wspolczuc trzeba (no fakt: wspolczuje im, bynajmniej nie z powodu ich problemow z otoczeniem, ich braku kasy i okrutnych kamienic, w ktorych mieszkali, bo nie mieli na nic wiecej pieniedzy [a skad kasa na plyty, teledyski i panienki licznie na nich wysteopujace?])
na koniec gratuluje systemu wartosci i dobierania sobie odpowiednich autorytetow. "bo oni zyja jak krolowie"...