Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Zima
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Sihaja
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Wyrwę się na ferie do Krynicy na całe 30 godzin w najgorszym razie! W najlepszym o całą dobę dłużej :D Jak się tylko rozchoruję ładnie :)
LilienSnape
nie no ja chyba śnie ! wczoraj patrze przez okno szaro i błoto . dzisiaj patrze i biało ! normalnie szok . ! tyle śniegu w nocy napadało, że łoo xD
ha !
Satania
u mnie też tyle śniegu że hoo !.

na sankach byłam nawet biggrin.gif
em
rano: o. śnieg.
po południu: o. nie ma śniegu.
PrZeMeK Z.
Śniegu nie ma, jest lód.
Ale wczoraj rano tak pięknie, romantycznie padał. Aż się nie chciało dojść od szkoły.
Satania
my dzisiaj miedzy przerwami na dwór biggrin.gif po rzucać się śniegiem biggrin.gif tongue.gif jak w podstawówce biggrin.gif cudownieeeee
Sihaja
A mi wczoraj za jednym oknem padało, za drugim nie. Dziwne.

Zabijcie mnie, proszę.
avalanche
to jeszcze się nie otrułaś mieszanką Miśka? ;d
LilienSnape
QUOTE(emoticonka @ 07.02.2007 20:29)
rano: o. śnieg.
po południu: o. nie ma śniegu.
*

dokładnie ; /
Sihaja
to jeszcze się nie otrułaś mieszanką Miśka? ;d

Nieeee, to na przyszły piątek (nie na ten najbliższy). Wtedy się wypróbuje... jak się zbiorę na odwagę =)

Narazie to po prostu przeżywam kryzys osobowościowy.
LilienSnape
no nie no x D
snieg śnieg .
a ile . oo !
no to ja ide na sanki x D baju ^^
Hito
Nie radzę. Śnieg topnieje tak szybko, że sanki Ci utoną przy zjeździe :]
W dzień egzaminu niedobrze się chodzi po takiej pogodzie i warunkach. Nie mógł ten śnieg zaczekać kilka dni?
Lilith&Katon
jedziemy na narty
ale wczesniej idziemy na bal boliłud biggrin.gif
ale faaajnie jak nie ma sesji biggrin.gif
hehehehe.
LilienSnape
ha . nie utonęły x D
a śnieg się trzyma jak nigdy x D
oby do jutra ^^ !
Lilith
ej, a może by zorganizować magiczny wyjazd na narty? wink2.gif
Lilith
no lajt lajt, ja myślałam o takim weekendowym wyjeździe ;]
Sihaja
Ja przyszły łikend jestem w Krynicy Górskiej. Tylko muszę ładnie się rozchorować.
Lilith
W Myślenicach warunki są ciężkie, ale nie przyćmiło mi to radości z pierwszych nart w tym roku biggrin.gif
i jadłam ciepłą szarlotkę smile.gif
niech spadnie śnieg! śmierć paniom pogodynkom zapowiadającym odwilż!
Neonai
w Mławie zasypało. ciągle sypie, bieluteńko. czyli jak? czyli źle, no. bo wiadomo że jak dużo śniego to potem będziemy pływać w śniegowo-błotnej zupie.
LilienSnape
iitam ... mi to nie przeszkadza .
trza się cieszyć póki biało xD
Satania
zgłoś to jakimś ważnym geografom niech naniosą poprawki w atlasach, bo ja wszędzie widziałam że to ta sama strefa!
Aylet
QUOTE(Albinka @ 11.02.2007 18:19)
U nas nie ma ani grama śniegu!!  sad.gif
Śląsk  jest tak jakby inną strefą czasową, bo u was jest zima, a u nas jest wiosna!!
*

dementi.gif
LilienSnape
ha !
zawsze podejrzewałam, że Albinka jest z kosmosu xDDD
PrZeMeK Z.
Ej, to już wyjątkowo złośliwe było. Bez przesady, ludzie.

Ja na kuligu dziś byłem. Zdarłem sobie skórę z palca, ale jako jedyny zaliczyłem tylko jeden upadek z sanek. cheess.gif Trzymałem się twardo, a inni co chwila leżeli w zaspach.
Szkoda tylko, że sobie ręce odmroziłem.
Satania
ja dziś odmroziłam palce jak pod kościołem stałam przez godzine biggrin.gif myślałam że nie dojde do domu tongue.gif

a na kulig to bym pojechała ...
oj jak bardzo bym chciała tongue.gif

marzenia chyba nie dospełnienia . sad.gif
Rosssa
Kulig fajna sprawa wink2.gif Przeważnie na zakrętach ląduje z sanek cheess.gif No ale w mieście o kuligu można zapomnieć sad.gif Na weekend trzeba będzie się do siostry wybrać cheess.gif wreszcie mam czasu trochę. Znowu będzie sensacja w wiosce, że 'stare, a głupie' (znaczy się ja i moja siostra) urządzają sobie kulig smile.gif
Child
jak was czytam to dochodze [tja - i nie pierwszy raz staje mi...]

do wnisoku ze w zimie najlepsza jest mozliwosc przesiadywania w cieplym pomieszczeniu z kobieta u boku. sprobujcie - warto! czarodziej.gif
LilienSnape
no !
ja też chce kulig .

ale na tą chwile wystarczyłoby mi zjeżdżanie na sankach x DD

ktoś chętny ? ; D
Rosssa
Child potwierdzam, warto oj warto, tylko że w moim przypadku to przy boku mężczyzny wink2.gif
Lilith
dochodzisz [czy staje Ci]
do wniosku?
no dobra, to było wyjątkowo głupie.
no więc przypomnieliscie mi o kuligu
tak, to jest kolejna zimowa sprawa, którą muszę zaliczyć, czy też dojść [do wniosku, iz należy wziąć udział w kuligu...]
Child
ten fragment ze nie pierwszy raz... to fragment wypowiedzi jakiegos posla. tak mi sie przypomnial ;)
Lilith&Katon
jedziemy na narty
prosimy o wyłączenie deszczu, a włączenie śniegu oraz temperatury -2 zamiast +2
Albinka
QUOTE(Lilith&Katon @ 16.02.2007 15:27)
jedziemy na narty
prosimy o wyłączenie deszczu, a włączenie śniegu oraz temperatury -2 zamiast +2
*

Jedź do Polane Zieleńską Bardzo dużo śniegu- byłam tam dzisiaj. Możesz też jechać do Soszowa, albo na Cieńków.
Lilith&Katon
niestety my nie w te strony
ale dziękujemy Albince, przyda się na przyszłe lata.
Ronald
A u mnie dzisiaj zima na chwilę zajrzała. Zrobiła mróz i nawe sypnęło śneigiem, niestety, juz prawie cały stopniał cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
LilienSnape
a u mnie juz koniec tego dobrego.
tylko plucha;/
Avery
A u mnie dotychczas były trzy dni ze śniegiem... Poza tym pogoda jest czysto jesiennna. Takiej zimy jeszcze nie widziałem. dry.gif
Lilith
Uuuuuh, ale pojeździliśmy! ;]
Ahmed
Kurczka no! I nie udało nam się spotkać. Ja byłem w Białce, ale w czwartek i pogoda była okropna. Teraz już siedzę znowu w Warszawie i odpoczywam po narciarskich szaleństwach. Fajno. Dobrze tak pośmigać po 2letniej przerwie.
Lilith
ano, trza było wcześniej dzwonić, bo mieliśmy w planach Białke początkowo, ale zraziliśmy się brakiem miejsc do spania. a z perspektywą spotkania bardziej byśmy się postarali wink2.gif
Eva
Ja sobie w zakopcu szusowalam tydzien temu ale tam juz nie ma dla mnie od kilku lat narciarskich perspektyw :P

Nie chce was martwic misiaki ale wiosna idzie xD
Ahmed
QUOTE(Lilith @ 18.02.2007 23:55)
ano, trza było wcześniej dzwonić, bo mieliśmy w planach Białke początkowo, ale zraziliśmy się brakiem miejsc do spania. a z perspektywą spotkania bardziej byśmy się postarali wink2.gif
*

dyć dzwoniłem do Mateusza, ale mi piątek nie pasował w ogóle, bo miałem kwaterę w Kluszkowcach, niedaleko Krościenka, a to przecież spory kawałek od Białki. Szkoda, że nie wyszło.
Zresztą my z Sumiko już poważnie planujemy magiczny narciarski wypad w przyszłym roku. co Wy na to? Należy wcześniej zająć się organizacją, zaklepać miejsce, znaleźć termin, zaliczyć egzaminy i załatwione. Jadymy.
Katon
No ba!
Sumiko
koniecznie.
ja byłam w korbielowie i choć na dole padało to na trzecim i czwartym poziomie była prawdziwa zima, śniegu dużo i mały mróz. w ogóle góra super aczkolwiek straszny to skansen komuny. nogi mam posiniaczone od głupich orczyków, bo choć krzesło zamontowali to raz że kupili jakieś stare, a dwa że coś tam się pokłócili z właścicielem gruntu i w tym sezonie ani razu nie działało ==' to polska właśnie. w szczyrku podobno też ponad połowa wyciągów nie działa, bo się nie mogli dogadać dziady.
ale przynajmniej sobie pojeździłam, a w marcu jeszcze mnie czeka drugi wypad.
Aylet
xD
U mnie wiosny nie widać, za oknem może i ze 3+ ale w przyszłym tygodniu ma być ( w nocy, ofkors) 17-.
Lilith
uhuhaaa, w piatek może pojade na tyczki biggrin.gif
Zeti
Ja tam nie lubie zimy sto razy wole lato. Włóczę się wtedy po polach i lasach... ach kiedy będzie lato. U mnie to właściwie wiosna (bazie sie rozwijają) chociaz troszkę chmurnawo. 6+ będzie ale nie wiem na pewno bo nie chce mi sie wstać i za okno wyjżeć. (Z natury jestem leniwy He He)
Eva
No ja szczerze mowiac mam juz ochote na spacerki w wiosennym sloncu. Z chłopem za reke i na bezdroza.
Lilith
łahahauhuhuhuuuu
kupiłam sobie nowy kask, nowe kijki i nowe gardy biggrin.gif
teraz bede spac w kasku i z kijkami w łózku, tak mi sie podobaja biggrin.gif
Eva
Jezdzisz w kasku? O__O Jejeu, nigdy nie milam tego na glowie :P
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.