Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Wyrwę się na ferie do Krynicy na całe 30 godzin w najgorszym razie! W najlepszym o całą dobę dłużej :D Jak się tylko rozchoruję ładnie :)
LilienSnape
07.02.2007 10:59
nie no ja chyba śnie ! wczoraj patrze przez okno szaro i błoto . dzisiaj patrze i biało ! normalnie szok . ! tyle śniegu w nocy napadało, że łoo xD
ha !
u mnie też tyle śniegu że hoo !.
na sankach byłam nawet
rano: o. śnieg.
po południu: o. nie ma śniegu.
PrZeMeK Z.
07.02.2007 20:35
Śniegu nie ma, jest lód.
Ale wczoraj rano tak pięknie, romantycznie padał. Aż się nie chciało dojść od szkoły.
my dzisiaj miedzy przerwami na dwór

po rzucać się śniegiem

jak w podstawówce

cudownieeeee
A mi wczoraj za jednym oknem padało, za drugim nie. Dziwne.
Zabijcie mnie, proszę.
avalanche
08.02.2007 00:51
to jeszcze się nie otrułaś mieszanką Miśka? ;d
LilienSnape
08.02.2007 00:55
QUOTE(emoticonka @ 07.02.2007 20:29)
rano: o. śnieg.
po południu: o. nie ma śniegu.
dokładnie ; /
to jeszcze się nie otrułaś mieszanką Miśka? ;d
Nieeee, to na przyszły piątek (nie na ten najbliższy). Wtedy się wypróbuje... jak się zbiorę na odwagę =)
Narazie to po prostu przeżywam kryzys osobowościowy.
LilienSnape
08.02.2007 16:15
no nie no x D
snieg śnieg .
a ile . oo !
no to ja ide na sanki x D baju ^^
Nie radzę. Śnieg topnieje tak szybko, że sanki Ci utoną przy zjeździe :]
W dzień egzaminu niedobrze się chodzi po takiej pogodzie i warunkach. Nie mógł ten śnieg zaczekać kilka dni?
Lilith&Katon
08.02.2007 18:49
jedziemy na narty
ale wczesniej idziemy na bal boliłud

ale faaajnie jak nie ma sesji

hehehehe.
LilienSnape
08.02.2007 20:03
ha . nie utonęły x D
a śnieg się trzyma jak nigdy x D
oby do jutra ^^ !
ej, a może by zorganizować magiczny wyjazd na narty?
no lajt lajt, ja myślałam o takim weekendowym wyjeździe ;]
Ja przyszły łikend jestem w Krynicy Górskiej. Tylko muszę ładnie się rozchorować.
W Myślenicach warunki są ciężkie, ale nie przyćmiło mi to radości z pierwszych nart w tym roku
i jadłam ciepłą szarlotkę

niech spadnie śnieg! śmierć paniom pogodynkom zapowiadającym odwilż!
w Mławie zasypało. ciągle sypie, bieluteńko. czyli jak? czyli źle, no. bo wiadomo że jak dużo śniego to potem będziemy pływać w śniegowo-błotnej zupie.
LilienSnape
11.02.2007 13:17
iitam ... mi to nie przeszkadza .
trza się cieszyć póki biało xD
zgłoś to jakimś ważnym geografom niech naniosą poprawki w atlasach, bo ja wszędzie widziałam że to ta sama strefa!
QUOTE(Albinka @ 11.02.2007 18:19)
U nas nie ma ani grama śniegu!!
Śląsk jest tak jakby inną strefą czasową, bo u was jest zima, a u nas jest wiosna!!
LilienSnape
11.02.2007 22:43
ha !
zawsze podejrzewałam, że Albinka jest z kosmosu xDDD
PrZeMeK Z.
11.02.2007 22:48
Ej, to już wyjątkowo złośliwe było. Bez przesady, ludzie.
Ja na kuligu dziś byłem. Zdarłem sobie skórę z palca, ale jako jedyny zaliczyłem tylko jeden upadek z sanek.

Trzymałem się twardo, a inni co chwila leżeli w zaspach.
Szkoda tylko, że sobie ręce odmroziłem.
ja dziś odmroziłam palce jak pod kościołem stałam przez godzine

myślałam że nie dojde do domu

a na kulig to bym pojechała ...
oj jak bardzo bym chciała

marzenia chyba nie dospełnienia .
Kulig fajna sprawa

Przeważnie na zakrętach ląduje z sanek

No ale w mieście o kuligu można zapomnieć

Na weekend trzeba będzie się do siostry wybrać

wreszcie mam czasu trochę. Znowu będzie sensacja w wiosce, że 'stare, a głupie' (znaczy się ja i moja siostra) urządzają sobie kulig
jak was czytam to dochodze [tja -
i nie pierwszy raz staje mi...]
do wnisoku ze w zimie najlepsza jest mozliwosc przesiadywania w cieplym pomieszczeniu z kobieta u boku. sprobujcie - warto!
LilienSnape
11.02.2007 22:58
no !
ja też chce kulig .
ale na tą chwile wystarczyłoby mi zjeżdżanie na sankach x DD
ktoś chętny ? ; D
Child potwierdzam, warto oj warto, tylko że w moim przypadku to przy boku mężczyzny
dochodzisz [czy staje Ci]
do wniosku?
no dobra, to było wyjątkowo głupie.
no więc przypomnieliscie mi o kuligu
tak, to jest kolejna zimowa sprawa, którą muszę zaliczyć, czy też dojść [do wniosku, iz należy wziąć udział w kuligu...]
ten fragment ze nie pierwszy raz... to fragment wypowiedzi jakiegos posla. tak mi sie przypomnial ;)
Lilith&Katon
16.02.2007 15:27
jedziemy na narty
prosimy o wyłączenie deszczu, a włączenie śniegu oraz temperatury -2 zamiast +2
QUOTE(Lilith&Katon @ 16.02.2007 15:27)
jedziemy na narty
prosimy o wyłączenie deszczu, a włączenie śniegu oraz temperatury -2 zamiast +2
Jedź do Polane Zieleńską Bardzo dużo śniegu- byłam tam dzisiaj. Możesz też jechać do Soszowa, albo na Cieńków.
Lilith&Katon
16.02.2007 15:41
niestety my nie w te strony
ale dziękujemy Albince, przyda się na przyszłe lata.
LilienSnape
16.02.2007 21:27
a u mnie juz koniec tego dobrego.
tylko plucha;/
A u mnie dotychczas były trzy dni ze śniegiem... Poza tym pogoda jest czysto jesiennna. Takiej zimy jeszcze nie widziałem.
Uuuuuh, ale pojeździliśmy! ;]
Kurczka no! I nie udało nam się spotkać. Ja byłem w Białce, ale w czwartek i pogoda była okropna. Teraz już siedzę znowu w Warszawie i odpoczywam po narciarskich szaleństwach. Fajno. Dobrze tak pośmigać po 2letniej przerwie.
ano, trza było wcześniej dzwonić, bo mieliśmy w planach Białke początkowo, ale zraziliśmy się brakiem miejsc do spania. a z perspektywą spotkania bardziej byśmy się postarali
Ja sobie w zakopcu szusowalam tydzien temu ale tam juz nie ma dla mnie od kilku lat narciarskich perspektyw :P
Nie chce was martwic misiaki ale wiosna idzie xD
QUOTE(Lilith @ 18.02.2007 23:55)
ano, trza było wcześniej dzwonić, bo mieliśmy w planach Białke początkowo, ale zraziliśmy się brakiem miejsc do spania. a z perspektywą spotkania bardziej byśmy się postarali

dyć dzwoniłem do Mateusza, ale mi piątek nie pasował w ogóle, bo miałem kwaterę w Kluszkowcach, niedaleko Krościenka, a to przecież spory kawałek od Białki. Szkoda, że nie wyszło.
Zresztą my z Sumiko już poważnie planujemy magiczny narciarski wypad w przyszłym roku. co Wy na to? Należy wcześniej zająć się organizacją, zaklepać miejsce, znaleźć termin, zaliczyć egzaminy i załatwione. Jadymy.
koniecznie.
ja byłam w korbielowie i choć na dole padało to na trzecim i czwartym poziomie była prawdziwa zima, śniegu dużo i mały mróz. w ogóle góra super aczkolwiek straszny to skansen komuny. nogi mam posiniaczone od głupich orczyków, bo choć krzesło zamontowali to raz że kupili jakieś stare, a dwa że coś tam się pokłócili z właścicielem gruntu i w tym sezonie ani razu nie działało ==' to polska właśnie. w szczyrku podobno też ponad połowa wyciągów nie działa, bo się nie mogli dogadać dziady.
ale przynajmniej sobie pojeździłam, a w marcu jeszcze mnie czeka drugi wypad.
xD
U mnie wiosny nie widać, za oknem może i ze 3+ ale w przyszłym tygodniu ma być ( w nocy, ofkors) 17-.
uhuhaaa, w piatek może pojade na tyczki
Ja tam nie lubie zimy sto razy wole lato. Włóczę się wtedy po polach i lasach... ach kiedy będzie lato. U mnie to właściwie wiosna (bazie sie rozwijają) chociaz troszkę chmurnawo. 6+ będzie ale nie wiem na pewno bo nie chce mi sie wstać i za okno wyjżeć. (Z natury jestem leniwy He He)
No ja szczerze mowiac mam juz ochote na spacerki w wiosennym sloncu. Z chłopem za reke i na bezdroza.
łahahauhuhuhuuuu
kupiłam sobie nowy kask, nowe kijki i nowe gardy

teraz bede spac w kasku i z kijkami w łózku, tak mi sie podobaja
Jezdzisz w kasku? O__O Jejeu, nigdy nie milam tego na glowie :P
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę