pool's closed, winter is over.
a figa ;]
nie będe was zamęczać gadaniem o śniegu, ale czasem sobie tu zatęsknię za kochaną zimą

nie odbierajcie mi tej przyjemności, proooooszę
o otwarte
fajnie w sumie ja często w lecie tak mam, ze tęsknie za zimą, a w zimie za latem
Szlag. Pada mi śnieg. Idę złożyć reklamację.
Już nie. Ale wczoraj o tej porze było nieciekawie.
BlackOmen
11.11.2007 17:49
To co teraz pada to wstyd śniegiem nazywać
Ech oby nadchodząca zima była mroźna i śnieżna, chociaż boję się że Polska ma się stać Irlandią i zamiast mroźnej zimy będzie chlapa i ciapa :(
nie chce mi sie wstawac od kompa, zeby sprawdzic :p
avalanche
11.11.2007 17:52
ja wstałam, ale niczego alarmującego nie zauważyłam.
U mnie pada tak jak w środku zimy. Rano będzie można bałwana ulepić
a u mnie nic. Żadnego płateczka

. Też mam nadzieję, że tej zimy będzie trochę PRAWDZIWEGO śniegu....
avalanche
11.11.2007 18:03
oj spadajcie z tą zimą.
;d
ZIIIIIMAAAAAAAAAA
sesesesese!!!!!

krakowskie Planty wyglądają przecudnie!:)
ale fajnie, hihi
Lubię zimę i nie mam nic przeciwko śniegowi, tylko zimna nienawidzę.
zimno jest fajowe, zwłaszcza mrozik, bo wilgoci akurat też nie lubię.
Też nie lubię wilgoci. I zimna. Lubię jak jest ciepło, ale do samej zimy i nic nie mam.
śnieżek lubię, ale jak ten opad już ma mało wspólnego ze śniegiem to już nie tak bardzo.... Zimno też lubię, ale gdy nie marznę przesadnie. Lato kilka zalet też maaa
Mi się podoba zapach zimy. Denerwuje ta chlapa, która powstaje, gdy śnieg się topi.
jechałam teraz pociągiem do Krakowa i powiem wam, że te malutkie stacyjki obsypane śniegiem są urocze.
Pełno śniegu! Przynajmniej cztery cm. Uroki mieszkania na pogórzu. Może na Boże Narodzenie w tym roku będzie śnieg? mam taką nadzieję. Bo święta od zawsze w Polsce kojarzą się ze śniegiem. Już na zimę zaopatrzony jestem.
harolcia
11.11.2007 22:35
Zgadzam się z moim przedmówcami. To, co dzisiaj padało, to w żadnym stopniu śniegu nie przypominało. A nawet, zanim dotarło do ziemi, już się topiło i tylko chlapa ciapa, błocko, błocko było. Takie fuj!
A zimę lubię, bo wtedy zawsze dziecinnieje i jeżdżę na sankach. A co!
Nienawidze zimy!
A zwlaszcza tej pieprzonej ciapy, powstajacej gdy topi sie snieg. bee;/
Dzisiaj u mnie posypalo dosyc sporo, ale snieg bylo tylko widac na szybach samochodow. Poza tym powstaly tylko kaluze.
U mnie jest jak w środku zimy. I ciągle sypie, przestać nie zamierza.
a gdzie, Madziuś mieszkasz?
łeeee, to do mnie na pomorze, nie dojdzie :]
na pomorzu deszcz ze sniegiem, +6 stopni, czyli this is chlapaaa!
Child, u mnie +2 stopnie i żadnych opadów
harolcia
11.11.2007 22:59
U mie chwilowo, to najwyżej deszcz pada, ale ponoć jest 0 stopni!!
U mnie ani deszczu, ani śniegu, tylko wieje tak mroźny wiatr, że czuję się jak na Syberii. A na obecną chwilę, termometr wskazuje -1.
Biję was wszystkich termometr wskazuje -3 stopnie Celsjusza na podwórku śniegu tyle, ze ho ho. I chlapy brak

Za to wiatr huczy i szumi. I piec ogrzewa.
BlackOmen
11.11.2007 23:21
0C nie moge znalezc czapki! Jak jutro bedzie wialo i bedzie zimno to sie wkurnie ostro!!!!11one
U mnie minusowa temperatura, wieje i sypie. Brrrrrr.
Wolę nie myśleć o jutrzejszej drodze do szkoły.
sialalalalaaaa pada śnieeeeg jupi jupi hop!
Zimno jest bardzo złeee...
Ej, napadało mi na balkon.
Chyba czas wnieść kwiatki do domu...
pierwszy warszawski śnieg w tym roku dziś spadł!
u nas to wczoraj caly dzien padał śnieg ;/
dzisiaj też...
podworek u mnie caly bialy

bałwana mozna lepic

i bitwe na śnieżki zrobic
jedno szczescie ze sobie w autku zimówki założylam bo bym pewnie na uczelnie nie dojechala
kupiłam sobie zimowy płaszczyk

a dziś rano oglądnęłam końcówkę filmu dla dzieci o świętym mikołaju i się wzruszyłam.
u mnie dzisiaj tak gdzieś do godziny 8 rano jak padało..... Ale już nie ma - roztopiło się. bu...
U mnie się śnieg nie roztopił i ciągle pada, a jak szliśmy ze szkoły na w-f, to chłopcy już rzucali śnieżkami. Płaszczyk zimowy już mam i w nim chodzę. Inaczej bym chyba zamarzła.
nie wiem, jak u ciebie Lilith, ale u mnie już ciapa z tego ślicznego wczorajszego śniegu
właśnie zauważyłam 2cm śniegu
U mnie najpierw przymarzło, ale później sie trochę roztopiło. Ale jeszcze trochę śniegu jest. Ale teraz nie sypie. Ja juz i kurtkę mam i buty, tak, ze przygotowany jestem. Aż zal mi było tych, którzy dzisiaj do szkoły w adidasach przyszli, bo ... nie znaleźli butów zimowych, pomimo, że w piątek w nich w szkole byli.
I w szkole w mojej klasie przez szpary podokienne wiało. Wymienili niby w szkole 3/4 okiem na plastikowe, ale ja i moja klasa znajdujemy się w tej 1/4 nie wymienionej.
QUOTE(em @ 12.11.2007 22:21)
nie wiem, jak u ciebie Lilith, ale u mnie już ciapa z tego ślicznego wczorajszego śniegu

ja zamieszkuję suburbs prawie (nowe słówko poznane na specjalistycznym kursie angielskiego- ha!;) ) wiec sniezek ciagle ejst
A u mnie od soboty nieprzerwanie utrzymuje się śnieg na trawnikach, gdzie jest go dość spora warstwa. Na chodnikach stopniał dość szybko, ale przyroda się obroniła

i jak pięknie wyglądają teraz drzewa w tym śniegu...
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę