Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Zima
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Lilith
nie jezdze, tzn teraz juz bede, bo w piatek zaczynam kurs jazdy sportowej biggrin.gif
hyhyhy, ale fajnie smile.gif
Eva
Ekstremalne krawedziowanie? ;d Kurde. Jezdze wiekszosc zycia a nie mam sie okazji rozwinac bo mieszkam na kompletnej plaszczyznie. To az przykre ze najwieksza gorka w okolicy ma nachylenie pewnie niecalych 20* i nazywa sie 'wzgorze lecha' xP
Lilith
ja mam to szczęście, że w odległości 30 km jest góra Chełm, ale najczesciej bez śniegu wink2.gif
a kurs robię w Nowym Targu - 2h busem
oh oh, ale będzie fantastycznie biggrin.gif pod warunkiem, ze nie połamię sobie wszystkich kończyn... pan w serwisie, montując gardy do kijków nie miał śrubek i skręcił je za pomocą takich plastikowych tasiemek, wiecie jakich, i zastrzegł z promiennym uśmiechem na ustach, że powinnam jednak poszukac śrubek, bo jak za mocno uderze w tyczkę to moze mi nadgarstek złamać...tfu tfu tfu!!! oby nie wink2.gif
Eva
A tak z czystej ciekawosci.. narciarz z jakim stazem jestes? :d
Lilith
w sensie od którego roku zycia jezdze?
nie pamietam szczerze mówiąc... 5-6 lat chyba miałam jak tata zabrał mnie na pagórki w Nowej Hucie tongue.gif
Katon
Lilith jeździ że hej. Prawie tak dobrze jak ja. Hyhyhy.
Lilith
QUOTE(Katon @ 20.02.2007 22:54)
Lilith jeździ że hej. Prawie tak dobrze jak ja. Hyhyhy.
*

prawie, Katon za mna jeździ i sprawdza, czy nie robie błędów tongue.gif
Eva
Hehe. Tez jezdze ze hej tylko chcialabym lepiej a nie moge bo nie mam mozliwosci xD Wszystkie Ewy dobrze jezdza!
Lilith
QUOTE(Elvaralinde @ 20.02.2007 23:17)
Wszystkie Ewy dobrze jezdza!
*

ha! coś w tym jest
dalej siedze w kasku na głowie, ale tym raze wlozylam jeszcze czapke
powinnam sie leczyc... biggrin.gif
Eva
czapke na kask? rozciagniesz kobieto! xD
Neonai
o tak?XD
Lilith
a w ogole to widziałam takie smieszne cos, co zakłada sie specjalnie na kask i to ma zwierzęce uszy
w sensie, że misie
jak te parasole z uszami
chciałam sobie kupic, ale pomyślałam, ze jednak wiek juz mi nie pozwala sad.gif
Aylet
a ja mam! żółwia.
Lilith
o kurcze, zrób zdjęcie i pokaż!
Aylet
dobła.
LilienSnape
nie żebym nie lubiła zimy, ale akurat teraz jak się przestawiłam na wiosne
musiał spaść śnieg?
no nie!
Zeti
A u mnie nie ma ani grama śniegu. Słoneczko świeci He He biggrin.gif

Edit: No trochę teraz deszczyk lunął ale sie wypogadza
Rosssa
Wczoraj było bez śniegu, dziś śnieg z powrotem dry.gif mam nadzieję, że nie na długo, bo już szlag mnie trafia z tym zimnem. Niech przyjdzie w końcu ta wiosna...
Neonai
od tych skokow temperatury znow mnie choroba bierze..siedze w koszulce, bluzie, szlafroku i kocu i mnie trzęsie.
Ahmed
Paintowe dzieło mojego 8-letniego brata. Nice, isn't it?
bałwanek
patix
Bałwanek w istocie uroczy; a gitara - bomba.

U mnie kapuśniaczek - nawet to lubię; krótki spacerek, a po powrocie wilgotne włosy i kropelki deszczu na rzęsach :). Przeskakiwanie kałuż też niezła zabawa. Więc czemu ludzie zwykle nie lubią deszczu?

QUOTE(Zeti @ 22.02.2007 14:13)
Edit: No trochę teraz deszczyk lunął ale sie wypogadza
*

nie wiedzieć czemu "lunął" b. mi się z Luną skojarzyło :D
Eva
Ja sie juz wychorowalam, teraz mam jedynie 3 sprawdziany do nadrobienia. Wszystkie 3 w poniedzialek xD

No i oczywiscie spadlo duzo sniegu i teraz pizdzi jak cholera. Ja juz chyba chce wiosne :P
em
chora chora chora już się przyzwyczaiłam.
lubię deszcz. ale nie jak jestem przeziębiona, bo wtedy chce mi się spać. zieew.
MisieK
apf. wiosna piękna była a tu wychodzi człowiek z imprezy o piątej rano w bluzie czyli tak jak przylazł patrzy a tam białe gówno spada z nieba. piękne zakonczenie fajnego wieczoru:P
Lilith
Doznałam dziś cudownej ekstazy podczas obfitych opadów śniegu
oraz straszliwej depresji podczas obfitych opadów deszczu chwilę poźniej...
łuuu
ale w górach mam nadzieję, że śnieg i jutro już będę testować moje brand new kijki biggrin.gif
Eva
te polepione tasma? :D
Lilith
pfff
co za dowcip dry.gif tongue.gif
Zeti
Jejuś śnieg spadł i mrozik trzyma. Ale śniegu jest za mało by cokolwiek na nim robić. sad.gif
Lilith
jadę, baju wam biggrin.gif kiss.gif
Aylet
bedziemy za tobą tęsknić cheess.gif
Lilith
jak miło ;]
ale było fajnie
ale zabrali mi mojego malutkiego Siusiaka!
Siusiak to pies, zeby nie było wink2.gif
Katon
Zabrały go młode żule z Rabki. Jeden miał trzytygodniowego syna i uparł się, że weźmie pieska jako zabawkę dla niemowlaka. Zajebisty pomysł. Drugi na to mniej więcej tak:

"Ej, kurna, Tadek, ale wis, takiegu psa, to ca mieć gdzie cymoć, nie? Psecies ty ni mos gdzie. Na to ca mieć takie jakiś specjalne... te... nu... terarium."
Lilith
jedziemy tam i go odbijamy!
ogłaszam akcję SIUSIAK!

edit: PS: dostałam dyplom:D dawno nie dostawałam dyplomów biggrin.gif
Eva
tej, ja bym nie oddala :P co oni se mysla babole :P
Lilith
ogladałam dzis Przystanek Alaska w ramach duchowego pożegnania zimy ( ale tylko w miescie, az do 25 marca moja kochana zima bedzie ze mną czarodziej.gif ) i w dzisiejszym odcinku występowały renifery karibu (ha!), Fleishman całował sie z O'Connell dwa razy, a Shelly i Ruth czytały Boską Komedię w oryginale.
Katon
Hmmm. Zamykamy =D?
Potti
albo zmieńmy nazwę, żeby o każdej porze roku można było sobie popisać. bo np. mam ochotę powiedzieć, że dziś siedząc w autobusie, w cienkiej kurtce i trampkach, prawdopodobnie tylko dlatego, że za oknem słońce świeciło- zrobiło mi się tak fajnie, jak w zimie prawie nigdy mi się nie robi =))
Lilith
nie nie, nie zamykajcie, niech sobie przewegetuje do następnej zimy!
poza tym ja chce tu zdac jeszcze relacje z moich ostatnich nart biggrin.gif
Zeti
Mam nadzieje że zima już nie wróci, bo nie chcę znowu wracać do trybu zycia typu Eskimos biggrin.gif
Niech żyje WIOSNA
LilienSnape
zima jest bum bum XDD
ale juz nie może wrócić! przynajmniej do przyszłego roku !
bo jednak nie ma to jak wiosna. oł je cheess.gif cheess.gif
Zeti
No chociaz tegoroczna zima to łagodna była, nawet mi drogi nie zasypało, więc można było spokojnie dojechać gdzie się chciało.
Lilith
Łałałałałaaaa
właśnie się pakuję - jutro jadę w siną mroźną daaal
pata taj pata taj!
śłońce, śnieg, ekskluzywne stoki, Włosi...biggrin.gif
no to jak wrócę zdam relację fotograficzno-słowną ;]
bywajcie, jeżeli juz się tu nie pojawię (wątpliwe z uwagi na mój nałóg)!!!
całuki kiss.gif
i alpejska milka for all biggrin.gif czekolada.gif
Katon
QUOTE(Lilith @ 15.03.2007 16:55)
Włosi...biggrin.gif
*

Nie zostanie z tego kraju kamień na kamieniu, a Alpy zrównam z ziemią, jeśli Włosi. Hehe.

Wtedy lekko bezcelowa stanie się moja nauka włoskiego jaką podjąłem, ale są rzeczy ważne i ważniejsze =D
Lilith
a więc żegnajcie
cześć czołem, kluski z rosołem
hahaha, ale będzie fajowo biggrin.gif
Katon
Co powinien robić mężczyzna gdy kobieta wyjeżdża? Pić oczywiście na umór i cały czas. A ja se postanowiłem głupi, że cały post nie piję. No i już teraz nie złamię, ale kurde nooooo. Zapomniałem.
MisieK
wpadłeś żeś niczym kompot w śliwke. ja bym sobie łyknął XD
Katon
Nie kuś. Aż do moich urodzin żyję w trzeźwości. Muszę się zajmować czymś innym pod nieobecność mej Lubej. Będe patrzył jak piją inni, wymyślał nazwę zespołu i może nawet jakieś rpg się wydarzy.
Child
może nawet jakieś rpg się wydarzy.

rabunek palenie gwalt?
Katon
Nie. Ratunku, Piją Gorzałę, a ja nie mogę!
Eva
Trzeba bylo sobie postanowic ze np. nie bedziesz jadl parowek.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.